Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Michael extramotivált lesz.Gondolkozom is, hogy berakjam 3. RB-nek fantasyben. 😀 De szerintem nem fogom...
braxa88
Szerintem a meccs a hazai pálya miatt 60-40 a GB-nek, a bet365 is -3-ra adja őket, ami kb. pont azt jelképezi, hogy két egyenlő csapat, csak a hazai miatt ők az esélyesebbek. Amúgy egy nagyon izgalmas és látványos meccset várok, sajnos a trágya melóm miatt már csak 7 órás meccseket szoktam élőben nézni, de ezt szerintem tuti megnézem.
több mint 9 éve
Nyilván egy jó csapat a Packers, és nem becsülöm le őket. Ettől függetlenül szerintem nem lesz szoros, és relatíve simán behúzzuk. Ennyi.Kb annyira releváns mint a te turnoveres statisztikád.Igaz, hogy ez is statisztika, viszont szerintem a vilag legkevesbe relevans statisztikaja, ugyanis a mostani meccsre semmilyen hatassal nincs az, hogy a Packers 10 vagy 20 vagy 100 eve nem kapott ki decemberben otthon. Mindigis gyuloltem, amikor ezekkel dobaloznak a kommentatorok, hogy az orok merleg 107-63, meg hogy 20 éve nem kapott ki 10 pontnál többel...Raadasul futasuk szinte nincs, ami ellen mi amugy is jok vagyunk, ugyhogy lehet kicsit jobban bekeszulni a passzokra. OL-juk kozepes, a mi passrushunk eros. Szinte alig szerez labdat a vedelmuk, mi meg alig adunk el (TB elleni meccs az anomalia). Azt a secondaryt is jol meg lehet dobalni, emellett pedig Sowell jol futunk az utobbi par meccsen Egyszeruen a legtobb elemben jobb a Seahawks, ugyhogy hiaba a nagy Packers, en megis relative sima meccset varok.62 meccs óta nem kapott ki a packers hazai pályán decemberben, ez is egy statisztika...
Egyebkent amelyik meccsen 1+ turnovert csinal a Packers, azt bukjak. Szerintem lojuk be azt a kettot magunknak, es boldogok leszunk.
sebidani1990
gordon
sebidani1990
Nem akarom szétoffolni a fórumot csak megütötte a szememet a"sima meccset várok" szöveg. Sose becsüld le az ellenfelet, főleg ha az a packers otthon.
gordon
Az meg hogy miért ugyanannyira releváns az, ami 3 meccse történt, mint az ami 30 éve, még mindig nem értem.
több mint 9 éve
Kb annyira releváns mint a te turnoveres statisztikád.Igaz, hogy ez is statisztika, viszont szerintem a vilag legkevesbe relevans statisztikaja, ugyanis a mostani meccsre semmilyen hatassal nincs az, hogy a Packers 10 vagy 20 vagy 100 eve nem kapott ki decemberben otthon. Mindigis gyuloltem, amikor ezekkel dobaloznak a kommentatorok, hogy az orok merleg 107-63, meg hogy 20 éve nem kapott ki 10 pontnál többel...Raadasul futasuk szinte nincs, ami ellen mi amugy is jok vagyunk, ugyhogy lehet kicsit jobban bekeszulni a passzokra. OL-juk kozepes, a mi passrushunk eros. Szinte alig szerez labdat a vedelmuk, mi meg alig adunk el (TB elleni meccs az anomalia). Azt a secondaryt is jol meg lehet dobalni, emellett pedig Sowell jol futunk az utobbi par meccsen Egyszeruen a legtobb elemben jobb a Seahawks, ugyhogy hiaba a nagy Packers, en megis relative sima meccset varok.62 meccs óta nem kapott ki a packers hazai pályán decemberben, ez is egy statisztika...
Egyebkent amelyik meccsen 1+ turnovert csinal a Packers, azt bukjak. Szerintem lojuk be azt a kettot magunknak, es boldogok leszunk.
sebidani1990
gordon
sebidani1990
Nem akarom szétoffolni a fórumot csak megütötte a szememet a"sima meccset várok" szöveg. Sose becsüld le az ellenfelet, főleg ha az a packers otthon.
több mint 9 éve
Igaz, hogy ez is statisztika, viszont szerintem a vilag legkevesbe relevans statisztikaja, ugyanis a mostani meccsre semmilyen hatassal nincs az, hogy a Packers 10 vagy 20 vagy 100 eve nem kapott ki decemberben otthon. Mindigis gyuloltem, amikor ezekkel dobaloznak a kommentatorok, hogy az orok merleg 107-63, meg hogy 20 éve nem kapott ki 10 pontnál többel...Raadasul futasuk szinte nincs, ami ellen mi amugy is jok vagyunk, ugyhogy lehet kicsit jobban bekeszulni a passzokra. OL-juk kozepes, a mi passrushunk eros. Szinte alig szerez labdat a vedelmuk, mi meg alig adunk el (TB elleni meccs az anomalia). Azt a secondaryt is jol meg lehet dobalni, emellett pedig Sowell jol futunk az utobbi par meccsen Egyszeruen a legtobb elemben jobb a Seahawks, ugyhogy hiaba a nagy Packers, en megis relative sima meccset varok.62 meccs óta nem kapott ki a packers hazai pályán decemberben, ez is egy statisztika...
sebidani1990
gordon
több mint 9 éve
Raadasul futasuk szinte nincs, ami ellen mi amugy is jok vagyunk, ugyhogy lehet kicsit jobban bekeszulni a passzokra. OL-juk kozepes, a mi passrushunk eros. Szinte alig szerez labdat a vedelmuk, mi meg alig adunk el (TB elleni meccs az anomalia). Azt a secondaryt is jol meg lehet dobalni, emellett pedig Sowell jol futunk az utobbi par meccsen Egyszeruen a legtobb elemben jobb a Seahawks, ugyhogy hiaba a nagy Packers, en megis relative sima meccset varok.62 meccs óta nem kapott ki a packers hazai pályán decemberben, ez is egy statisztika...
sebidani1990
több mint 9 éve
A támadófaluk meg az egyik legjobb a ligában.Egyebkent tamadofal tenyleg jo alapvetoen, en azert irtam a kozepest, mert peldaul engedett sackekben abszolut a mezony kozepe (15.).
-2fok, hóesés. Visszagondolva ha havas Seahawks meccs akkor nekem csak GB elleni jut eszembe (meg egy Jets) 😊
braxa88
A hanyinger ido miatt meg lehet, hogy nem lehet majd mast, mint futni, az meg nekunk kedvez.
több mint 9 éve
Raadasul futasuk szinte nincs, ami ellen mi amugy is jok vagyunk, ugyhogy lehet kicsit jobban bekeszulni a passzokra. OL-juk kozepes, a mi passrushunk eros. Szinte alig szerez labdat a vedelmuk, mi meg alig adunk el (TB elleni meccs az anomalia). Azt a secondaryt is jol meg lehet dobalni, emellett pedig Sowell jol futunk az utobbi par meccsen Egyszeruen a legtobb elemben jobb a Seahawks, ugyhogy hiaba a nagy Packers, en megis relative sima meccset varok.Egyebkent amelyik meccsen 1+ turnovert csinal a Packers, azt bukjak. Szerintem lojuk be azt a kettot magunknak, es boldogok leszunk.
több mint 9 éve
Peppers vs Sowell, Daniels vs Ifediolyan párharcok ahol nem hogy nem nekünk áll a zászló, hanem esélytelenek vagyunk. Az a baj, hogy ilyen támadófallal bármikor jöhet olyan meecs mint aTampa ellen.
És akkor még Thomas kiesése is, amit Rodgers ki akar majd használni, tesztelni fogja Terrellt, menni fognak a mély labdák. Sheadet is dobálni fogja.
Packers kezd magára találni. A támadófaluk meg az egyik legjobb a ligában. A két OT nagyon jó, és belül a sérülések ellenére is jók Ők nem fognak 6-7 emberes protectiont nyomni, mint a Panthers. Az 5 OL is megfoghatja Bennettéket, és akkor több lesz a célpont.
Michael extramotivált lesz.
Nálam a GB az esélyesebb.
1999ben nyertünk utoljára a Lambeaun, és az utóbbi 9 GB-SEA meccsen mindig a hazai csapat nyert.
-2fok, hóesés. Visszagondolva ha havas Seahawks meccs akkor nekem csak GB elleni jut eszembe (meg egy Jets) 😊
images.usatoday.com/sports/_photos/2006/11/27/topper-nfl.jpg
old.seattletimes.com/ABPub/2008/03/04/2004260851.jpg
több mint 9 éve
Jo, nyilvan nem lehetne tutira venni, mert megiscsak Packers, idegenben, playoffert valo harc... De a korulmenyekbol indulok ki, statisztikak, serulesek, nem annyira meggyozo Packers.Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:sima decemberben W Green Bayben, na ezt még nem hallottam a kb 10+ éves NFL fan pályafutásom alatt.
RB Prosise - out
FB Tukuafu, WR Richardson, LB Morgan, LB Coyle - questionable
TE Willson - probable
DT Pennel, LB Perry, LB Martinez - out
OG Lang, OT Tretter, LB Fackrell, LB Ryan, CB Dorleant - questionable
QB Rodgers, LB Matthews - probable
Grahamnak nagy napja lehet, ha igy marad a LB helyzet a Packersnel. En relative sima W-nek gondolom egyebkent a meccset, habar ahhoz el kene kerulni egy TB elleni produkciot. Ha egy sima atlagos meccset hoznak a sracok, szerintem akkor is nyerunk.
sebidani1990
(probable-s megjelöléseket hol találtad? tudtommal azok már nem léteznek, mindenki O, D v Q.)
braxa88
Ha igy marad a LB helyzet, akkor azert jopar kezdo kiesik, es a cseresor meg tavolrol nevezheto jonak, ez pedig eleg nagy elony nekunk.
En innen nezegetem a seruleseket: www.pro-football-reference.com/teams/gnb/2016.htm
több mint 9 éve
Legyen így, és váljon be 😊Tukuafut is kiraktuk, senkinem se kellettVan egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
9x prob
Nagy király lesz nálatok is.
Surda
gordon
Én sem értem, hogy miért küldtük el, de ha Sea-befért annyira nem lehet rossz. Cl-be meg gondolom nem akart meni, pedig Hue alatt volt a legjobb
Surda
undisputedly
Kevés csapat alkalmaz FB-t, amelyik igen, annak nem nagyon kell még egy, max akkor ha megsérül.
A csapatoknak van fiatalabb, olcsóbb FBjük.
Ha pl WR vagy DT poszton játszana akkor egyetértenék, és egy 15. héten behúzott játékosnak nem lesz nagy jövője, de Reece egy FB. Ügyes FB, érti a blokkolást, jól kap el, 3&1t is meg tudja futni (jobban mint bárki eddig a rosteren)
braxa88
több mint 9 éve
Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:sima W decemberben Green Bayben, na ezt még nem hallottam a kb 10+ éves NFL fan pályafutásom alatt.
RB Prosise - out
TE Willson - probable
Grahamnak nagy napja lehet, ha igy marad a LB helyzet a Packersnel. En relative sima W-nek gondolom egyebkent a meccset, habar ahhoz el kene kerulni egy TB elleni produkciot. Ha egy sima atlagos meccset hoznak a sracok, szerintem akkor is nyerunk.
sebidani1990
(probable-s megjelöléseket hol találtad? tudtommal azok már nem léteznek, mindenki O, D v Q.)
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:RB Prosise - out
TE Willson - probable
több mint 9 éve
Tukuafut is kiraktuk, senkinem se kellettVan egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
9x prob
Surda
gordon
Én sem értem, hogy miért küldtük el, de ha Sea-befért annyira nem lehet rossz. Cl-be meg gondolom nem akart meni, pedig Hue alatt volt a legjobb
Surda
undisputedly
Kevés csapat alkalmaz FB-t, amelyik igen, annak nem nagyon kell még egy, max akkor ha megsérül.
A csapatoknak van fiatalabb, olcsóbb FBjük.
Ha pl WR vagy DT poszton játszana akkor egyetértenék, és egy 15. héten behúzott játékosnak nem lesz nagy jövője, de Reece egy FB. Ügyes FB, érti a blokkolást, jól kap el, 3&1t is meg tudja futni (jobban mint bárki eddig a rosteren)
több mint 9 éve
Van egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
gordon
Surda
több mint 9 éve
Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
gordon
Szerkesztette: Surda
több mint 9 éve
Mondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
több mint 9 éve
Igaz 9. Szezont kezdi, de mindegy is 2008tól néztem évről évre qrva jó lesz nálatok isGoogle szerint csak 4x-es PB.A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
undisputedly
több mint 9 éve
Google szerint csak 4x-es PB.A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
több mint 9 éve
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünketMajd az NFC döntőben, addig bírjátok ki
Duff
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Tukuafunak agyrázkódása van, így Reece kap majd lehetőséget
Duff
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
több mint 9 éve
www.fieldgulls.com/2016/12/6/13849836/seahawks-panthers-defense-no-sacks-cliff-avril-frank-clark-cam-newtonSack nem volt ugye, de nyomás azért rendesen volt az irányítón. Clark baszottjó!
A 3.downon felálló Avril, Bennett, Clark, Marsh falnál nem nagyon van jobb pass rusher DL a ligában. (a legkisebb név Marsh is egyre jobb)
6-7 emberes pass protection, gyors dobások Newtontol (sok közülök kapkodás, ezért is volt 50%alatti pontossága), és hát mobilis a QB.
Rodgers is nagyon jól mozog a zsebben, de ellene már jönni kell a sackeknek.
több mint 9 éve
Reece jött ugye, miatte ment George Farmer. nem baj, nem volt jó 3.downos RBEarl tHomas helyére pedig Jeron Johnson jött, régijó ismerős.
több mint 9 éve
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛