Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért még TD elkapásban idén Russel Wilson megverte.Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
Jimmy Graham and Doug Baldwin are the #7 and #10 receivers in the entire NFL by passer rating when targeted.
Jermaine Kearse: DEAD LAST
Passer rating when every pass is thrown into the ground: 39.6
Passer rating when Jermaine Kearse is targeted: 39.9
Konkrétan ugyanannyira hatékony Kearse felé passzolni, mint szimplán földhözvágni a bogyót 😀
undisputedly
tejbegrrr!!!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Szerintem nem lehet panasz Morgan teljeseítményére sem a helyén.Kicsit OFF:azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet van pályán mint nálunk
Irvin karrier évet tol Oaklandben. Itt vannak az idei számai, zárójelben az eddigi carrier high.
Tackle combined: 51 (40)
Tackle total: 43 (31)
Sack: 7.0 (8)
PDef: 1 (3)
Forced Fumble: 5 (1)
undisputedly
idén 87%
tavaly 71%, azelőtt: 70%, és azelőtt: 47%
Így nem csoda a "karrier év"
braxa88
több mint 9 éve
Kicsit OFF:azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet van pályán mint nálunk
Irvin karrier évet tol Oaklandben. Itt vannak az idei számai, zárójelben az eddigi carrier high.
undisputedly
idén 87%
tavaly 71%, azelőtt: 70%, és azelőtt: 47%
Így nem csoda a "karrier év"
több mint 9 éve
Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
Jimmy Graham and Doug Baldwin are the #7 and #10 receivers in the entire NFL by passer rating when targeted.
Konkrétan ugyanannyira hatékony Kearse felé passzolni, mint szimplán földhözvágni a bogyót 😀
undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:Jimmy Graham and Doug Baldwin are the #7 and #10 receivers in the entire NFL by passer rating when targeted.
több mint 9 éve
Kicsit OFF:Irvin karrier évet tol Oaklandben. Itt vannak az idei számai, zárójelben az eddigi carrier high.
több mint 9 éve
Most talaltam ezt a gyongyszemet:Kearse-re 12x dobott Wilson a redzone-on belul iden, es ebbol kokemeny 0 (nulla!) elkapast produkalt a kis huncut!
több mint 9 éve
Figyi ő azért szerintem korszakos játékos. Megvan az a képessége, hogy nagyon stabil. Szinte minden meccsen hoz egy legalább 85%_os teljesítményt. Fejben végig ott van. Sokszor hoz akár 90% ot is. 100-at nem tud, mert atletikusan nem képzett annyira, hogy egy top 5 elkapót leradírozzon. Megégetik egy évben max két meccsen. Nehéz kenyér a cornereké, azt a teljesítményt hozni, amit ő tud nem annyira könnyű. Szóval, amit a pályán tud az megsüvegelendő.NapiSherman:Ezért simán kaphatna egy meccset. Tudnám, hogy kinek képzeli magát, amikor más embert azzal fenyeget, hogy elveszi a megélhetését, csak mert olyat mert kérdezni, ami kínos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000760536/article/richard-sherman-threatens-to-ruin-reporters-career
TGA
Teljesen vállalhatatlan karakter lett Sörmen. Pedig nem is korszakos elit, hogy ezt a luxust megengedje magának.
Amadeus91
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy faktor lenne..., ahhoz szerintem ő kevés. Earl nem tudott már rég rápörögni a kisebb meccsekre. Nem volt ő sosem rossz, csak kiemelkedőt a brutál ellenfelek ellen nyújtott, főleg, ha Kam is ott volt. Valahol jogos, hogy nem került a Pro bowl keretbe.Köszönöm a választ! A Te spekulációd akkor kiütötte az enyémet. 😊
Ha így lenne megérteném, ezt nyomja kb. gyerek-kora óta, lehet elfogyott a tűz.
Csak spekulálok.
Sherman ügyben ne kérem, engem ne kérdezzetek, mert elég megosztottak vagyunk.
peteaztmondtahogylófszbeleszólásomnincs-
Köszi
TGA
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy faktor lenne..., ahhoz szerintem ő kevés. Earl nem tudott már rég rápörögni a kisebb meccsekre. Nem volt ő sosem rossz, csak kiemelkedőt a brutál ellenfelek ellen nyújtott, főleg, ha Kam is ott volt. Valahol jogos, hogy nem került a Pro bowl keretbe.Én már nem nagyon találok szavakat, de nem akarom szítani a feszkót,Sherman viselkedése szerinted mekkora faktor Thomas visszavonulást fontolgató gondolataiban/érzéseiben?
TGA
tomi-tomi
Ha így lenne megérteném, ezt nyomja kb. gyerek-kora óta, lehet elfogyott a tűz.
Csak spekulálok.
Sherman ügyben ne kérem, engem ne kérdezzetek, mert elég megosztottak vagyunk.
peteaztmondtahogylófszbeleszólásomnincs-
Köszi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Én már nem nagyon találok szavakat, de nem akarom szítani a feszkót,Sherman viselkedése szerinted mekkora faktor Thomas visszavonulást fontolgató gondolataiban/érzéseiben?
TGA
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Én már nem nagyon találok szavakat, de nem akarom szítani a feszkót, Priviben válaszolok, amint végeztem a munkámmal.NapiSherman:Ezért simán kaphatna egy meccset. Tudnám, hogy kinek képzeli magát, amikor más embert azzal fenyeget, hogy elveszi a megélhetését, csak mert olyat mert kérdezni, ami kínos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000760536/article/richard-sherman-threatens-to-ruin-reporters-career
TGA
Teljesen vállalhatatlan karakter lett Sörmen. Pedig nem is korszakos elit, hogy ezt a luxust megengedje magának.
Amadeus91
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
NapiSherman:Ezért simán kaphatna egy meccset. Tudnám, hogy kinek képzeli magát, amikor más embert azzal fenyeget, hogy elveszi a megélhetését, csak mert olyat mert kérdezni, ami kínos.
TGA
több mint 9 éve
Nyilván őket csak akkor tesszük IR-re, ha elkerülhetetlenné válik, de hosszabb-rövidebb időre Bennett, Morgan, Prosise és Willson is kiesett idén.15 emberünk van sérültlistán. PS-t is beleértve 17.és ebből hány kezdő vagy kezdőközeli? Earl Thomas
tejbegrrr!!!
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
15 emberünk van sérültlistán. PS-t is beleértve 17.és ebből hány kezdő vagy kezdőközeli? Earl Thomas
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
15 emberünk van sérültlistán. PS-t is beleértve 17.
több mint 9 éve
NapiSherman:Earl... Nem döntötte el.
Ezekkel a remek hírekkel búcsúzom
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Akkor ma Sonics testvérünk ünneplőbe öltöztette a szívét.Örülök, hogy tetszett. 😊
Top 10 az NBA összeesküvés-elméletek számát tekintve a miért nincs már Seattleben kosárcsapat kezdetű kérdés.
Köszönjük szépen!
TGA
Én személy szerint nagyon örülnék, ha visszatérne a városba a kosárlabdacsapat. Nem voltam sose Seattle-drukker (ami főként annak tudható be, hogy 2010 körül kezdtem el követni az NBA-t), de mindig is szimpatizáltam az ottani csapatokkal, főleg a grunge zenei irányzat miatt, amely ugye onnan indult el. 😊
Egyébként, ahogyan a cikkben is leírtam, a franchise csak 1967-ben kapta meg a SuperSonics nevet, tehát nem tudom, mennyire pontos a cím, hogy "50 éve alakult", mert igazából '66. december 20-án még csak annyi volt biztos, hogy a városban lesz kosárcsapat, a komolyabb munkálatok csak az azt követő évben kezdődtek meg. 😀
Russell Wilson amúgy pont a Sonics feltámasztásáról beszélt nem is olyan rég:
www.ibtimes.com.au/russell-wilson-wants-bring-back-seattle-supersonics-1534047
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Sziasztok!Akkor ma Sonics testvérünk ünneplőbe öltöztette a szívét.
Napra pontosan 50 évvel ezelőtt kapott Seattle városa NBA-csapatot, amit később SuperSonicsnak neveztek el. Ennek apropójából írtam egy cikket a franchise-ról.
realnba.blog.hu/2016/12/20/50_eve_alakult_a_seattle_supersonics
Ígérem, nem csinálok ebből rendszert, hogy az NFL-csapatfórumot telerakom az NBA-s cikkeimmel, ez most kivételes alkalom, csak gondoltam, a Seahawks-drukkerek között biztosan akadnak többen is, akik a Sonicsért is rajongtak valaha. 😊
Uncle Drew
Top 10 az NBA összeesküvés-elméletek számát tekintve a miért nincs már Seattleben kosárcsapat kezdetű kérdés.
Köszönjük szépen!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Sziasztok!Á, soha, mi csak pár éve pattantunk fel a bandwagonra addig azt se tudtuk melyik kontinensen van Seattle 😊
Napra pontosan 50 évvel ezelőtt kapott Seattle városa NBA-csapatot, amit később SuperSonicsnak neveztek el. Ennek apropójából írtam egy cikket a franchise-ról.
Ígérem, nem csinálok ebből rendszert, hogy az NFL-csapatfórumot telerakom az NBA-s cikkeimmel, ez most kivételes alkalom, csak gondoltam, a Seahawks-drukkerek között biztosan akadnak többen is, akik a Sonicsért is rajongtak valaha. 😊
Uncle Drew
Egyébként köszönjük 😉
több mint 9 éve
Sziasztok! Napra pontosan 50 évvel ezelőtt kapott Seattle városa NBA-csapatot, amit később SuperSonicsnak neveztek el. Ennek apropójából írtam egy cikket a franchise-ról.
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Há, kikérem magamnak!Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.Kúrv@ any@d k_cs_g!
undisputedly
Mit képzelsz Te magadról?! Nem tudtad, hogy a Seahawks topic safe space?
Mindegy, mennyire releváns, amit írsz, csak a pozitív megerősítések jöhetnek ide.
Ha nem tetszik húzzál el, olyan helyekre, ahol leírhatod a kis véleményed!
B€za!
totalfratmove.com/pc-principal-bans-christmas-thanksgiving-and-america/
TGA
(RS-nek meg több O# play-t kellene néznie, hogy megszokja --- mint pl. mi)
Btw mióta lettél megválasztva topic-police-nak?Még anno én választottam meg, leváltsam?
undisputedly
több mint 9 éve
AFC-ben szerintem is toronymagas eselyes a Patriots. Ellenuk csak a Steelersnek lenne eselye, akik iden nagyon rendbeszedtek a D-t is (engedett yardokban 8., futas ellen 4., engedett pontokban 9.). A Raiders brutal jo O-val nyomul, de a D-nek csoda napot kellene kifognia, hogy komolyan legyen eselyuk az emlitett ket csapat ellen.NFC-ben sokkal kiegyensulyozottabb a helyzet. Cowboys a favorit, de a Falcons barkit agyonver, ha epp ugy gondoljak, ha nem dobunk 5 INT-et, akkor minket nagyon nem konnyu elverni. A Giants eleg nagyot jon, de inkabb a D-vel nyerik a meccseket, a Packerssel en sem kerulnek szembe, de annak ellenere, hogy elpicsaztak minket, szerintem fifty-fifty meccs lenne. Es nalam sotet lo a konferenciabol meg a Redskins, akik konnyen lehet, hogy be sem jutnak a PO-ba, de ha igen, akkor nagyon vigyazni kell veluk.
Tippem
AFC Steelers - Patriots
NFC Seahawks/Packers - Cowboys
UI.: tenyleg jo a Titans, de a D csak futas ellen jo, meg pass rushban. A tobbi kategoriaban ligaatlag, vagy alatta.
Szerkesztette: sebidani1990
több mint 9 éve
Nekem a Steelers és a Raiders komoly játékerőt képvisel, akár a Pats ellen is, szóval meg kell ott küzdeni rendesen a PO(szerk. SB)-ért. Illetve a Chiefs és a Titans is elég jó védelmekkel mehetne PO-ba.Valahogy a GBt nem kéne a POba engednie a Vikingsnak vagy a Lionsnak. Sztem bárki ellen bárhol minimum 50% esélyünk van, GB ellen nem.Ezért nem értettem, hogy miért drukkolsz a Detroitnak. A Dallas ellen valószínűleg bukni fognak. Jelen állás szerint a GB-DET meccsen fog eldőlni. Sok pénzt nem mernék a Detroitra tenni, a liga biztosan megtolja a GB-t, ráadásul annak úgysincs soha konzekvenciája, ha a Detroitot szivatják, szóval kb a GB be is jutott, amit sajnálok, mert a Colts és a Patriots után őtek csípem a legkevésbé 😀 )
2.kiemelést meg kell szerezni, aztán van esély h arra, hogy egy PO W után még 1 hazai meccsünk legyen. Ugye eddig 3x jutottunk SBba, mind3 alkalommal végig hazai pályán menetültünk oda.
braxa88
OFF: Amúgy imádom az idei évet. MIA/TEN/OAK....DALL/TB... végre régi-új arcok a rájátszásban, mondjuk tök mindegy ki jut be, úgyis a Patsnek áll a gyűrű, az AFC-ben alapból senki sincs aki challangeelhetné őket.
undisputedly
NFC-ben szerintem teljes a káosz, 50%-nál nagyobb esély senkinek sem adnék a SB-ra. Jó kis januárunk lesz szerintem. 😊
Szerkesztette: Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"