Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
legalább a rams nem sárgában lesz
 pbs.twimg.com/media/CsPqltBWYAI_txj.jpg
braxa88
aaaaa nem is emlekeztem, hogy color rush lesz! imadom azt a neonzoldet!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
legalább a rams nem sárgában lesz
 prod.static.rams.clubs.nfl.com//assets/images/imported/LA/640x400-Screen-Shot-2016-12-14-at-125758-PM.jpg
 pbs.twimg.com/media/CsPqltBWYAI_txj.jpg

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.
braxa88
Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
garrett27
A jövő hétre kellene csak leigazolni, akkor talán nem lenne gond a motiválással. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.
braxa88
Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
-Nem tudom hány pontot szerez a csapat idegenben, de 10 körülire tippelném :/
TGA
Majdnem 15!
tomi-tomi
Feldobtad a napom, ez így már sokkal jobb 😛
TGA
Igyekszem nagyon! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
TGA
Majdnem 15!
tomi-tomi
Feldobtad a napom, ez így már sokkal jobb 😛

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
ha egy ekkora behemót begyorsulva "beléd száll", nem fogsz egy helyben maradni
undisputedly
Normál esetben valószínűleg igaz, de pl. volt egy play a másik oldalon, ahol a RB lendületből futott, Chancellor nagyjából állva várta, és az ütközés után még a RB esett hátra, oké nem ugyanaz a kettő, de így is lehet ütközni.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
TGA
Majdnem 15!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;
Én úgy tudom, hogy Carroll momentán nem mozdítható.
TGA
Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
Tessu
Újságírói kérdésre teljesen kizártnak mondta, hogy elfogadna egy Rams-ajánlatot.
tejbegrrr!!!
Akkor marad még évekig az esetleges O fal, a középszerű (se) futójáték, a gyenge védőfal, a vacak idegenbeli mérleg kevés ponttal.
Komoly piaci rést látok a Seattle fanoknak szóló sonderangebot Gamepassban, amivel csak a hazai meccseket tudják megnézni.

-10 negyed alatt 1 db sack! :/

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;
TGA
Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
Tessu
Újságírói kérdésre teljesen kizártnak mondta, hogy elfogadna egy Rams-ajánlatot.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
 vine.co/v/5QnU0e2nBgU
tejbegrrr!!!
Az igen. Glowinskit lehet dícsérni 😀 Jó ég...

(Mondjuk annyiból kicsit menthető, hogy a GB falembere sprintelt a helyére, gondolom az előző playben nem volt pályán, így azért ha egy ekkora behemót begyorsulva "beléd száll", nem fogsz egy helyben maradni, de ettől függetlenül hozzá nem értőként azt mondom, hogy itt a technikával/súlyponttal problémák vannak 😀 )
több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
TGA
több mint 9 éve
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

több mint 9 éve
Mi a túró folyik nálunk RB fronton! Minden futónk üvegből van? Bezzeg Krisztina szétfejelgetett minket a hétvégén!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
RB Pope, FB Tukuafu - IR-en landoltak
RB Prosise - out
DE Moore - doubtful
LB Coyle - questionable

RB Cunnungham, WR Quick, TE Harkey, DE Quinn, DE Longacre, CB Gaines, S Alexander - questionable
több mint 9 éve
Sherman izomból ekézi a ligát a csütörtöki meccsek miatt. Nekem egyre szimpibb 😀
gabokocka
Poopfest rulez! 😊

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 276 — Keep pounding
Sherman izomból ekézi a ligát a csütörtöki meccsek miatt. Nekem egyre szimpibb 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár
A Kaep2-t úgy értettem, hogy nehogy oda jusson Wilson. Pár éve a kettejük vetélkedéséről szólt minden, most meg Kaep a fasorba sincs. Én elfogult vagyok Wilsonnal ezért nem szeretném ha ő is a süllyesztőbe kerülne. Ő sokkal jobb, de fal nélkül túl nagy a teher rajta és én úgy érzem ez egy kicsit már sok neki. Láttunk már franchise irányítót a kukában landolni, pl. Alex Smith, bár ő kimászott belőle a Chiefs-nél, de mondhatjuk RGIII vagy Romo esetét. Tudom, náluk a sérülés is benne volt vastagon, de nem tudom van-e még nekik visszaút.
Szóval keresse meg a management az okokat, ezért fizetik őket, mi meg normális meccseket akarunk látni.
garrett27
Na azért na, Kap sosem volt sehol
Wyatt
vicces vagy

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Kaep2-t úgy értettem, hogy nehogy oda jusson Wilson. Pár éve a kettejük vetélkedéséről szólt minden, most meg Kaep a fasorba sincs. Én elfogult vagyok Wilsonnal ezért nem szeretném ha ő is a süllyesztőbe kerülne. Ő sokkal jobb, de fal nélkül túl nagy a teher rajta és én úgy érzem ez egy kicsit már sok neki. Láttunk már franchise irányítót a kukában landolni, pl. Alex Smith, bár ő kimászott belőle a Chiefs-nél, de mondhatjuk RGIII vagy Romo esetét. Tudom, náluk a sérülés is benne volt vastagon, de nem tudom van-e még nekik visszaút.
Szóval keresse meg a management az okokat, ezért fizetik őket, mi meg normális meccseket akarunk látni.
garrett27
Na azért na, Kap sosem volt sehol

több mint 9 éve

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Még sokáig lehetne elemezgetni az elmúlt 3 meccset, de a lényeg, hogy meg kell verni a kosokat a TNF-n ország-világ előtt, mert ha nem, akkor kitör a parasztgyalázat.

több mint 9 éve
garrett27
Pedig szerintem nem jársz rossz nyomon, tudod against the tide.
Nagyon más az a két srác, de attól, hogy Wilson más emberi értékeket képvisel, és a technikai oldal tekintetében sokkal előrébb jár, vannak kialakult reflexek bizonyos társakkal, attól még lehet ő is ronin, mint Kaep.

Franchise irányító egy csomag.( Ez számodra nem új, és félek amúgy sem fogok tudni sok újat mondani.)Ennek számos oldala van, úgymint emberi, vezetői, technikai, döntéshozatal nyomás alatt, ezzel összefüggésben egyfajta átlátóképesség.... És mindenkelőtt produktivitás.

Frankly, nagyon beteg ez a sport, de főként az az élősködő véleményalkotó gépezet (nemmellesleg a teljesítménynélküliség élő szobrai.... a szupermodellek mellett), amely kizsákmányol mindent, ami él, és szerethetővé teszi ezt a klasszjátékot.

Itt ez a nyomorult Dak Prescott, egy rossz meccse volt, nem annyira rossz, mint Wilsoné, csak nem haladtak, nem tettek fel pontokat. És mit olvasok? Jerry Jones aki egy kibaszott millárdos, és ez a játék az élete, magyarázkodik, hogy de Prescott a kezdő irányító.
Azért ez valahol nagyon nagyon gáz.

Manning, Brees, Rivers még ilyen 70 körüli QB ratinggel kezdtek, és 3-4 év alatt épültek fel, összhangban az infrastruktúrával, ami szolgálta látszólag őket, vagy inkább a csapatot.
Ma a 90-es rating ciki(Bradyé 2006-ban tán 87 volt?)

A jelen kor legnagyobb bűne a win now, és a 3 éves terv. Ennek amúgy a legnagyobb alkalmazói közt ott ül Pete Carroll, és Jim Harbaugh. A főbűn, a 3 éves terv, és főként a koncepció hiánya arra a kérdésre, hogy mi lesz utána. Bár Carroll mentségére, neki van láthatóan terve..., hogy milyen azt még nem sejtjük. Persze azt is ki kell emelni, hogy sem ő, sem Schneider nem ment bele rövidtávú alkukba. Ehhez képest Harbaugh kivágta a nárcisztikus balhét, amikor nem jött be a blitzkrieg, és egy terhelt füstölgő romhalmazt hagyott maga mögött, Shanny hajója meg látványosan elsűllyedt.

Azért is nagyon undorító a win now, mert nincs idő készség szintű fejlődésre főként szellemi téren. Ma van ez a gyáva ördögi alku az, amit QB whisperingnek hívnak, és nem takar mást, mint kizárólag az erősségekre építést, célgépesítést.
Ez nyílván egy ésszerű gondolat, pl. ha exportorientált gazdaságot építesz (mondjuk ehhez nem értek), de nem akkor, amikor irányítót képzel. Igenis meg kell tanulni még azt is, ami fáj, sokszor az egész csapatnak, mert elmegy a meccs. Ilen képesség pl. a játék olvasása, döntéshozatal időnyomás alatt, stb.
Ennek hiányában az eredmény egy szűk komfortzónában brutálisan teljesítő célgép, ami a komfort zónán kívül fuldoklik, mint egy rossz versenymotor.
Wilson élte túl ezt a legjobban, és szívemre látom a fejlődését, de mondjuk őt támogatja a legprofibb környezet, és tán a legszeretőbb csapat. Ő nem ronin, Kaep, RGIII azok.

Szar ezt kimondani, de azt hiszem Wilson még mindig legfeljebb középszerűen olvas.... Szóval simán lehet, hogy ronin lesz. Mondjuk Carroll magon belül nagyon korrekt, mindent el fog követni. Azért nem írom, hogy senkit nem hagy az út szélén, mert akik ezt mondják magukról, azok rendszeresen hagynak másokat az út szélén.
1-2-3 Hawks

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
braxa88
Fisher beállította a rekordot, majd kirúgták. Ez nekünk jó vagy rossz vagy mindegy?
Aguirre
Le kene igazolnunk veteran minimumert left tackle-be, kiszoritja Sowell-t, bekerul a Pro Bowl-ba, es gyurut nyerunk vele.
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
braxa88
Fisher beállította a rekordot, majd kirúgták. Ez nekünk jó vagy rossz vagy mindegy?