Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Kapaszkodjatok meg Sweezy 5 évre írt alá 32,5 millióért Tampában! Ebből középső körös kompenzációs pick lesz. A legjobb dolog amit valaha tett a Seahawksért.Régóta almodoztunk erről a napról. Meg is konnyeztem 😊
iktriad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
RB fronton nagyon billegős a helyzet. Lynch nyugdíjban, Krisztina ment. Bízunk Rawls felépülésében és abban, hogy ott folytatja ahol abbahagyta. De mi van ha nem?már miért ne?
garrett27
több mint 8 éve
Sweezy ment - na végre!Mebane ment - kár érte!
Okung maradhatna.
RB fronton nagyon billegős a helyzet. Lynch nyugdíjban, Krisztina ment. Bízunk Rawls felépülésében és abban, hogy ott folytatja ahol abbahagyta. De mi van ha nem?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hogy is állunk eddig:CB: szóval maradt Lane és Shead is. CB need azért emgvan, de nem katsztrófa 2-3.körben elképzelhető ide vki
DT: Tubin maradt, Mebane ment. Ide még várok érkezőt, hasonló olcsó megoldást mintt avaly Rubin.
WR: Kearseről nincs hír
OL: Sweezy ment, Okungnak toltunk egy erős ajánlatot, de azóta nincs más hír. Kéne érkező
LB: Irvin ment, pótlása kérdéses
RB: Michaelt elengedtük így Rawls mellé/mögé kéne vki. félek a korai (1-3.kör)RB drafttól :/
több mint 8 éve
Lesz itt komp. pick megint bőven. 😊Szerintem Okung is maradni fog.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ez valami elképesztő. ezt tényleg nem tudom hova tennide van még egy jó hír: Jeremy Lane 4 évre mard!
több mint 8 éve
Kapaszkodjatok meg Sweezy 5 évre írt alá 32,5 millióért Tampában! Ebből középső körös kompenzációs pick lesz. A legjobb dolog amit valaha tett a Seahawksért.
több mint 8 éve
Seahawks Update @SeahawksUpdate 31m31 minutes agoHangulatjelentés Seattleből a hírre
Reports: Seahawks lose J.R. Sweezy to Tampa Bay - MyNorthwest.com dlvr.it/Kkt8HJ
Sebii
www.youtube.com/watch?v=RRy5JJfw-JI
több mint 8 éve
Sebii
3 539
Seahawks Update @SeahawksUpdate 31m31 minutes agoReports: Seahawks lose J.R. Sweezy to Tampa Bay - MyNorthwest.com dlvr.it/Kkt8HJ
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Mebane --Chargers 😕 nagyon szomúr. régi motoros, nagy keedvenc voltemlékszem még mikor hangoztattam a fórumon h a liga legjobb fiatal DTje. nem most volt
profootballzone.com/wp-content/uploads/2013/11/brandon-mebane.gif
Köszi Brandon Mebane!
több mint 8 éve
teória: Andre Johnson 1év 3-4M?Háááááááát, bevallom nem néztem Colts meccseket, de az a hír járja, hogy kifogyott a tank. Distractionnek meg felesleges.
braxa88
Viszont van még pár FA kint, akiket jó értékkel hozhatunk, habár szvsz mi nem az első 2-3 napon fogunk a hírek között szerepelni.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
teória: Andre Johnson 1év 3-4M?
több mint 8 éve
sztem meglepő h nem tartottuk meg őket. FŐleg Baileyt és Michaelt nem.Nekünk csak az UDFA-kat kell nézni, mi onnan építünk. FA piac nem számít.
twitter.com/bcondotta/status/707679065717608448
braxa88
Amúgy meg eddig se G-ket draftoltunk. DT-ket akik majd G-t játszanak 😊
több mint 8 éve
sztem meglepő h nem tartottuk meg őket. FŐleg Baileyt és Michaelt nem.Nekünk csak az UDFA-kat kell nézni, mi onnan építünk. FA piac nem számít.
twitter.com/bcondotta/status/707679065717608448
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
sztem meglepő h nem tartottuk meg őket. FŐleg Baileyt és Michaelt nem.twitter.com/bcondotta/status/707679065717608448
több mint 8 éve
braxa88
12 534
fogynak az OGk, nem is hoznak minket hírbe senkivel, igy kezdhetünk berenedezkedni a Britt-GLowisnki duóra. amire sajnos eddig is nagy esély volt de ugye nem akartuknem hiszem h draftolnánk G-t, veterán kellett volna
több mint 8 éve
Sherman
78
www.facebook.com/NFL/videos/10153704491116263mai napig felfoghatatlan szamomra hogy egy olyan csapat aki egy justin brittert kepes volt kidobni egy 2.kort az nem mert bevallalni egy 7.kort egy ilyen tehetsegert ..
mikozben need a fal erositese
Szerkesztette: Sherman
több mint 8 éve
braxa88
12 534
NFL.com's Ian Rapoport reports Jimmy Graham (patellar tendon) is expected to be ready for Week 1.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.fieldgulls.com/2016/3/9/11187568/frank-clark-cutting-weight-to-play-outside-in-2016clar fogyókúrán, igy egyértelműen Irvin helyét veszi át 3.downnál a DE poszton
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Szépen csipegetnek a csapatok a Rams FA pooljából. A secből már két kezdőjüket elvitték, és egy potenciális kezdő továbbá egy rotációs DL játékos is távozhat tőlük.cardsnál tvalyi 1.körös pick ottvan, massie igy mehet
A 9ers eddig nem sok mindent csinált, visszaigazolták az egyik kezdő DL játékosukat, viszont elengedték az egyik kezdő G-t.
A Cardinals sem volt idáig aktív, a RT(?)-t viszont vihetik tőlük.
Nálunk eddig egy kezdő LB és vélhetően egy kezdő LT távozott.
undisputedly
rams érdekes h ne tartja meg értékeit
frisco...
NFL Network's Ian Rapoport reports the Seahawks have "made a strong offer" to free agent OT Russell Okung.
több mint 8 éve
Szépen csipegetnek a csapatok a Rams FA pooljából. A secből már két kezdőjüket elvitték, és egy potenciális kezdő továbbá egy rotációs DL játékos is távozhat tőlük.A 9ers eddig nem sok mindent csinált, visszaigazolták az egyik kezdő DL játékosukat, viszont elengedték az egyik kezdő G-t.
A Cardinals sem volt idáig aktív, a RT(?)-t viszont vihetik tőlük.
Nálunk eddig egy kezdő LB és vélhetően egy kezdő LT távozott.
több mint 8 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/707612355866177537
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
mostan Mebane visszaigazolása cél
több mint 8 éve
Easleyigy fejből még Brown, JonesLehet a patsben sincs sok első körösÍgy fejből: Solder, Hightower, McCourty.
Janek
empty taxi
braxa88
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."