Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Jo, nyilvan nem lehetne tutira venni, mert megiscsak Packers, idegenben, playoffert valo harc... De a korulmenyekbol indulok ki, statisztikak, serulesek, nem annyira meggyozo Packers.Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:sima decemberben W Green Bayben, na ezt még nem hallottam a kb 10+ éves NFL fan pályafutásom alatt.
RB Prosise - out
FB Tukuafu, WR Richardson, LB Morgan, LB Coyle - questionable
TE Willson - probable
DT Pennel, LB Perry, LB Martinez - out
OG Lang, OT Tretter, LB Fackrell, LB Ryan, CB Dorleant - questionable
QB Rodgers, LB Matthews - probable
Grahamnak nagy napja lehet, ha igy marad a LB helyzet a Packersnel. En relative sima W-nek gondolom egyebkent a meccset, habar ahhoz el kene kerulni egy TB elleni produkciot. Ha egy sima atlagos meccset hoznak a sracok, szerintem akkor is nyerunk.
sebidani1990
(probable-s megjelöléseket hol találtad? tudtommal azok már nem léteznek, mindenki O, D v Q.)
braxa88
Ha igy marad a LB helyzet, akkor azert jopar kezdo kiesik, es a cseresor meg tavolrol nevezheto jonak, ez pedig eleg nagy elony nekunk.
En innen nezegetem a seruleseket: www.pro-football-reference.com/teams/gnb/2016.htm
több mint 9 éve
Legyen így, és váljon be 😊Tukuafut is kiraktuk, senkinem se kellettVan egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
9x prob
Nagy király lesz nálatok is.
Surda
gordon
Én sem értem, hogy miért küldtük el, de ha Sea-befért annyira nem lehet rossz. Cl-be meg gondolom nem akart meni, pedig Hue alatt volt a legjobb
Surda
undisputedly
Kevés csapat alkalmaz FB-t, amelyik igen, annak nem nagyon kell még egy, max akkor ha megsérül.
A csapatoknak van fiatalabb, olcsóbb FBjük.
Ha pl WR vagy DT poszton játszana akkor egyetértenék, és egy 15. héten behúzott játékosnak nem lesz nagy jövője, de Reece egy FB. Ügyes FB, érti a blokkolást, jól kap el, 3&1t is meg tudja futni (jobban mint bárki eddig a rosteren)
braxa88
több mint 9 éve
Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:sima W decemberben Green Bayben, na ezt még nem hallottam a kb 10+ éves NFL fan pályafutásom alatt.
RB Prosise - out
TE Willson - probable
Grahamnak nagy napja lehet, ha igy marad a LB helyzet a Packersnel. En relative sima W-nek gondolom egyebkent a meccset, habar ahhoz el kene kerulni egy TB elleni produkciot. Ha egy sima atlagos meccset hoznak a sracok, szerintem akkor is nyerunk.
sebidani1990
(probable-s megjelöléseket hol találtad? tudtommal azok már nem léteznek, mindenki O, D v Q.)
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:RB Prosise - out
TE Willson - probable
több mint 9 éve
Tukuafut is kiraktuk, senkinem se kellettVan egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
9x prob
Surda
gordon
Én sem értem, hogy miért küldtük el, de ha Sea-befért annyira nem lehet rossz. Cl-be meg gondolom nem akart meni, pedig Hue alatt volt a legjobb
Surda
undisputedly
Kevés csapat alkalmaz FB-t, amelyik igen, annak nem nagyon kell még egy, max akkor ha megsérül.
A csapatoknak van fiatalabb, olcsóbb FBjük.
Ha pl WR vagy DT poszton játszana akkor egyetértenék, és egy 15. héten behúzott játékosnak nem lesz nagy jövője, de Reece egy FB. Ügyes FB, érti a blokkolást, jól kap el, 3&1t is meg tudja futni (jobban mint bárki eddig a rosteren)
több mint 9 éve
Van egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
gordon
Surda
több mint 9 éve
Ezzel nem vagy egyedülMondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
gordon
Szerkesztette: Surda
több mint 9 éve
Mondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
több mint 9 éve
Igaz 9. Szezont kezdi, de mindegy is 2008tól néztem évről évre qrva jó lesz nálatok isGoogle szerint csak 4x-es PB.A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
undisputedly
több mint 9 éve
Google szerint csak 4x-es PB.A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
Surda
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Duff
9x prob
több mint 9 éve
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünketMajd az NFC döntőben, addig bírjátok ki
Duff
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Tukuafunak agyrázkódása van, így Reece kap majd lehetőséget
Duff
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
több mint 9 éve
www.fieldgulls.com/2016/12/6/13849836/seahawks-panthers-defense-no-sacks-cliff-avril-frank-clark-cam-newtonSack nem volt ugye, de nyomás azért rendesen volt az irányítón. Clark baszottjó!
A 3.downon felálló Avril, Bennett, Clark, Marsh falnál nem nagyon van jobb pass rusher DL a ligában. (a legkisebb név Marsh is egyre jobb)
6-7 emberes pass protection, gyors dobások Newtontol (sok közülök kapkodás, ezért is volt 50%alatti pontossága), és hát mobilis a QB.
Rodgers is nagyon jól mozog a zsebben, de ellene már jönni kell a sackeknek.
több mint 9 éve
Reece jött ugye, miatte ment George Farmer. nem baj, nem volt jó 3.downos RBEarl tHomas helyére pedig Jeron Johnson jött, régijó ismerős.
több mint 9 éve
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
több mint 9 éve
En sem hiszem, hogy visszavonul, maximum, ha bajnokok leszunk 😊Igy viszont renekem lesz oka ra, hogy visszavonuljon iden 😀
több mint 9 éve
Kiváncsi leszek, hányszor merik majd odaadni C-Mikenak a labdát. 😊Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is.Sejtettem, hogy ez lesz, ezért mondtam, hogy kicsit pesszimistán, de én L-re veszem ezt a meccset, és csak a sérülések elkerülése lenne az elvárásom.
Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊
2.seed miatt fontos minden W, Lions nagyon jónak tűnik (7-1es menetben vannak)
braxa88
undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Úgy gondolom, ha komplikáció mentes a gyógyulás, akkor jövőre 28 évesen gond nélkül vissza tudna térni. Legalábbis megpróbálhatná.Nem akarom, hogy visszavonuljon.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is.Sejtettem, hogy ez lesz, ezért mondtam, hogy kicsit pesszimistán, de én L-re veszem ezt a meccset, és csak a sérülések elkerülése lenne az elvárásom.
Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊
braxa88
több mint 9 éve
Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is. Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊
több mint 9 éve
Amit te az esetek többségének hívsz, az az esetek 34%-a.es ki beszel itt wagner es wrightrol?? a snapek tobbsegeben meg 4-3 ban all fel a vedelem nem? van meg egy LB poszt ...én tényleg nem értem mit vársz el tőle h szorítson ki , vegyen el snapeket két all-pro / pro bowl formában játszó off-ball LB-ttől? hát nem fog neki menni, ha 1.körös lett volna akkor se.4. koros volt, azert ne varj tole olyan sokat. Mar egy special teamer/csere lb roster hely is jo dolog tole.azt hittem ennel a csapatnal nem szamit ki melyik korbe erkezik
undisputedly
Sherman
Ti tulajdonképpen miről egyeztettek?próbáljuk felnyitni a szemét.
TGA
braxa88
Sherman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
másik tweet, megkeresemSzerintem erről lesz szó: www.reddit.com/r/Seahawks/comments/5gpojh/earl_thomas_to_me_just_now_im_taking_it_one_day/
TGA
twitter.com/Edwerderespn/status/805930385318232064
twitter.com/Edwerderespn/status/805931074933166080
Szerkesztette: Aguirre
több mint 9 éve
A Panthers rengeteg playben hét emberrel védte az irányítót, csak Bennetten sokszor hárman voltak rajta, úgy azért nem könnyű. A sackek hiányoztak, de a gyenge támadójátékban benne volt, hogy Newtonnak sietni kellett, földön meg még annyira sem jutott sehová.Hat ez Sowell jo otlet!Akkor talán beszéljünk hosszan arról, hogy Sowell teljesítménye nemcsak a falban, hanem tartalék long snapperként is súlyos csalódás...Vagy inkább soha ne említsük itt a nevét a jövőben? Indítványozom, hogy a korábban szitokszóként használ "Sweezy" kifejezeést váltsuk fel "Sowel"-lel. Ha mindenképpen használni akarjuk, akkor csak is ilyen kontextusban 😀
tejbegrrr!!!
undisputedly
Engem az zavart a legutobbi ket meccsen a legjobban - es azert ezzel az OL munkaval csoda -, hogy eltunt a pass rushunk. A TB fal ez egy kozepes, a CAR fal meg egy fos, foleg a serulesekkel.
sebidani1990
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.