Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Egyelore igy all a szitu a vasarnapi meccsre:

RB Prosise - out
FB Tukuafu, WR Richardson, LB Morgan, LB Coyle - questionable
TE Willson - probable

DT Pennel, LB Perry, LB Martinez - out
OG Lang, OT Tretter, LB Fackrell, LB Ryan, CB Dorleant - questionable
QB Rodgers, LB Matthews - probable

Grahamnak nagy napja lehet, ha igy marad a LB helyzet a Packersnel. En relative sima W-nek gondolom egyebkent a meccset, habar ahhoz el kene kerulni egy TB elleni produkciot. Ha egy sima atlagos meccset hoznak a sracok, szerintem akkor is nyerunk.
sebidani1990
sima decemberben W Green Bayben, na ezt még nem hallottam a kb 10+ éves NFL fan pályafutásom alatt.

(probable-s megjelöléseket hol találtad? tudtommal azok már nem léteznek, mindenki O, D v Q.)
braxa88
Jo, nyilvan nem lehetne tutira venni, mert megiscsak Packers, idegenben, playoffert valo harc... De a korulmenyekbol indulok ki, statisztikak, serulesek, nem annyira meggyozo Packers.

Ha igy marad a LB helyzet, akkor azert jopar kezdo kiesik, es a cseresor meg tavolrol nevezheto jonak, ez pedig eleg nagy elony nekunk.

En innen nezegetem a seruleseket:  www.pro-football-reference.com/teams/gnb/2016.htm
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.

Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Nagy király lesz nálatok is.
Surda
Mondjuk ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért nem volt eddig csapata?!
gordon
Ezzel nem vagy egyedül
Én sem értem, hogy miért küldtük el, de ha Sea-befért annyira nem lehet rossz. Cl-be meg gondolom nem akart meni, pedig Hue alatt volt a legjobb
Surda
Van egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.
undisputedly
Tukuafut is kiraktuk, senkinem se kellett
Kevés csapat alkalmaz FB-t, amelyik igen, annak nem nagyon kell még egy, max akkor ha megsérül.
A csapatoknak van fiatalabb, olcsóbb FBjük.

Ha pl WR vagy DT poszton játszana akkor egyetértenék, és egy 15. héten behúzott játékosnak nem lesz nagy jövője, de Reece egy FB. Ügyes FB, érti a blokkolást, jól kap el, 3&1t is meg tudja futni (jobban mint bárki eddig a rosteren)
braxa88
Legyen így, és váljon be 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

RB Prosise - out
TE Willson - probable

Grahamnak nagy napja lehet, ha igy marad a LB helyzet a Packersnel. En relative sima W-nek gondolom egyebkent a meccset, habar ahhoz el kene kerulni egy TB elleni produkciot. Ha egy sima atlagos meccset hoznak a sracok, szerintem akkor is nyerunk.
sebidani1990
sima W decemberben Green Bayben, na ezt még nem hallottam a kb 10+ éves NFL fan pályafutásom alatt.

(probable-s megjelöléseket hol találtad? tudtommal azok már nem léteznek, mindenki O, D v Q.)

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128

RB Prosise - out
TE Willson - probable

több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.

Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Surda
gordon
Ezzel nem vagy egyedül
Én sem értem, hogy miért küldtük el, de ha Sea-befért annyira nem lehet rossz. Cl-be meg gondolom nem akart meni, pedig Hue alatt volt a legjobb
Surda
Van egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.
undisputedly
Tukuafut is kiraktuk, senkinem se kellett
Kevés csapat alkalmaz FB-t, amelyik igen, annak nem nagyon kell még egy, max akkor ha megsérül.
A csapatoknak van fiatalabb, olcsóbb FBjük.

Ha pl WR vagy DT poszton játszana akkor egyetértenék, és egy 15. héten behúzott játékosnak nem lesz nagy jövője, de Reece egy FB. Ügyes FB, érti a blokkolást, jól kap el, 3&1t is meg tudja futni (jobban mint bárki eddig a rosteren)
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Surda
gordon
Ezzel nem vagy egyedül
Surda
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323

Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Surda
gordon
Ezzel nem vagy egyedül

Szerkesztette: Surda
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Surda
több mint 9 éve

Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Surda
Google szerint csak 4x-es PB.
undisputedly
Igaz 9. Szezont kezdi, de mindegy is 2008tól néztem évről évre qrva jó lesz nálatok is
több mint 9 éve

Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
Surda
Google szerint csak 4x-es PB.
több mint 9 éve

Duff
Ő több mint jó kis FB.
9x prob
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket
Duff
Majd az NFC döntőben, addig bírjátok ki

több mint 9 éve

Duff
Tukuafunak agyrázkódása van, így Reece kap majd lehetőséget
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449

több mint 9 éve
 www.fieldgulls.com/2016/12/6/13849836/seahawks-panthers-defense-no-sacks-cliff-avril-frank-clark-cam-newton
Sack nem volt ugye, de nyomás azért rendesen volt az irányítón. Clark baszottjó!
A 3.downon felálló Avril, Bennett, Clark, Marsh falnál nem nagyon van jobb pass rusher DL a ligában. (a legkisebb név Marsh is egyre jobb)
6-7 emberes pass protection, gyors dobások Newtontol (sok közülök kapkodás, ezért is volt 50%alatti pontossága), és hát mobilis a QB.
Rodgers is nagyon jól mozog a zsebben, de ellene már jönni kell a sackeknek.
több mint 9 éve
Reece jött ugye, miatte ment George Farmer. nem baj, nem volt jó 3.downos RB
Earl tHomas helyére pedig Jeron Johnson jött, régijó ismerős.
több mint 9 éve
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
több mint 9 éve
En sem hiszem, hogy visszavonul, maximum, ha bajnokok leszunk 😊

Igy viszont renekem lesz oka ra, hogy visszavonuljon iden 😀
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is.
Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊

2.seed miatt fontos minden W, Lions nagyon jónak tűnik (7-1es menetben vannak)
braxa88
Sejtettem, hogy ez lesz, ezért mondtam, hogy kicsit pesszimistán, de én L-re veszem ezt a meccset, és csak a sérülések elkerülése lenne az elvárásom.
undisputedly
Kiváncsi leszek, hányszor merik majd odaadni C-Mikenak a labdát. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Úgy gondolom, ha komplikáció mentes a gyógyulás, akkor jövőre 28 évesen gond nélkül vissza tudna térni. Legalábbis megpróbálhatná.
Nem akarom, hogy visszavonuljon.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊

braxa88
Sejtettem, hogy ez lesz, ezért mondtam, hogy kicsit pesszimistán, de én L-re veszem ezt a meccset, és csak a sérülések elkerülése lenne az elvárásom.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
4. koros volt, azert ne varj tole olyan sokat. Mar egy special teamer/csere lb roster hely is jo dolog tole.
undisputedly
azt hittem ennel a csapatnal nem szamit ki melyik korbe erkezik
Sherman
én tényleg nem értem mit vársz el tőle h szorítson ki , vegyen el snapeket két all-pro / pro bowl formában játszó off-ball LB-ttől? hát nem fog neki menni, ha 1.körös lett volna akkor se.

Ti tulajdonképpen miről egyeztettek?
TGA
próbáljuk felnyitni a szemét.
braxa88
es ki beszel itt wagner es wrightrol?? a snapek tobbsegeben meg 4-3 ban all fel a vedelem nem? van meg egy LB poszt ...
Sherman
Amit te az esetek többségének hívsz, az az esetek 34%-a.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
másik tweet, megkeresem
TGA
Szerintem erről lesz szó:  www.reddit.com/r/Seahawks/comments/5gpojh/earl_thomas_to_me_just_now_im_taking_it_one_day/
 twitter.com/Edwerderespn/status/805930385318232064
 twitter.com/Edwerderespn/status/805931074933166080

Szerkesztette: Aguirre
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Akkor talán beszéljünk hosszan arról, hogy Sowell teljesítménye nemcsak a falban, hanem tartalék long snapperként is súlyos csalódás...
tejbegrrr!!!
Vagy inkább soha ne említsük itt a nevét a jövőben? Indítványozom, hogy a korábban szitokszóként használ "Sweezy" kifejezeést váltsuk fel "Sowel"-lel. Ha mindenképpen használni akarjuk, akkor csak is ilyen kontextusban 😀
undisputedly
Hat ez Sowell jo otlet!

Engem az zavart a legutobbi ket meccsen a legjobban - es azert ezzel az OL munkaval csoda -, hogy eltunt a pass rushunk. A TB fal ez egy kozepes, a CAR fal meg egy fos, foleg a serulesekkel.
sebidani1990
A Panthers rengeteg playben hét emberrel védte az irányítót, csak Bennetten sokszor hárman voltak rajta, úgy azért nem könnyű. A sackek hiányoztak, de a gyenge támadójátékban benne volt, hogy Newtonnak sietni kellett, földön meg még annyira sem jutott sehová.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.