NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Szerintetek a Cowboys G, Ronald Leary megérné a 2. körösünket? 2. körös tendert kapott a Dallastól. Nem igazán vagyok vele tisztában, de ha azt nézzük, hogy mi annó Brittet vittük a 2. körös pickünkkel, továbbá belegondolok a Carpenter, Sweezy, Moffit projectekbe, inkább már máshol bizonyított guardokat hoznék.
undisputedly
Okung/Penn - Leary - Glowinski hármas jó, Lewis és Gilliam marad, melléjük jönne egy normális, tehetséges játékos draftról, az már egész jó lenne.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ezt a sweezy "imádatot" nem értem, azt hittem csapata se lesz 😀
több mint 8 éve
Szerintetek a Cowboys G, Ronald Leary megérné a 2. körösünket? 2. körös tendert kapott a Dallastól. Nem igazán vagyok vele tisztában, de ha azt nézzük, hogy mi annó Brittet vittük a 2. körös pickünkkel, továbbá belegondolok a Carpenter, Sweezy, Moffit projectekbe, inkább már máshol bizonyított guardokat hoznék.
undisputedly
inkább mint Brandon LB Marshall
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Rubin marad további 3 évre. nagyszerű!
braxa88
ezzel sztem a DT need már nem prioritás
Rubin-Hill személyében kezdő megvan. minőségi depht kell még
braxa88
Rubin nagyon jó üzlet volt már tavaly is. Ehhez a szerződéshez nincs mit hozzá tenni, megérdemelte.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
#Broncos will place 2nd round tender on ILB restricted free agent Brandon Marshall. #Dolphins, #Seahawks among those could be interested

— Troy Renck (@TroyRenck) March 7, 2016

nemá :/
több mint 8 éve
braxa88
ezzel sztem a DT need már nem prioritás
Rubin-Hill személyében kezdő megvan. minőségi depht kell még
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ez azért elég durva...

www.seattletimes.com/sports/seahawks/seahawks-receiver-ricardo-lockette-thanks-redmond-firefighters-and-paramedics-for-saving-his-life/
több mint 8 éve
Na, azért álljon meg a menet...

NFL Network's Ian Rapoport reported Monday that the Cardinals have made a "huge push" to land free agent OLB Bruce Irvin.
The Jags and Falcons have long been considered frontrunners for Irvin from a dot-connecting standpoint -- both of their head coaches are ex-Seahawks defensive coordinators -- but the Cardinals may emerge as Irvin's most aggressive bidder. Irvin, 28, piled up 5.5 sacks and a forced fumble as a 12-game starter in Seattle last year. He played the OTTO strong-side position in Pete Carroll's 4-3, but would be a full-time rush 'backer in Arizona's 3-4 defense.

Az a vicc, hogy neki nyilván vonzóbb lenne egy pure rusher szerepkör, mint amit az Arizona is ajánl, annál amit pl a Jax (LB). Remélem nem megy a pintyekhez, mert ott az elkövetkező években nem sok sikerélménye lesz 😊 😊
több mint 8 éve
Egyébként Clemons is csapat nélküli. Beugrónak néhány play erejéig elférne kis pénzért, átlagos szintet tudna hozni, kicsit kímélné Bennettéket és a fiatalok is biztos profitálnának a tapasztalatából, az öltözőben sem számítana új arcnak. Kérdés, hogy akarja -e folytatni és mennyire kopott meg.
Nadal17
én bírnám de csak TC végéig.
sztem 53ba már nem férne itt
braxa88
Attól függ, mennyire kell kiüríteni a pénztárcát a többi posztra és így milyen needek maradnak a draft korai köreire. Jelenleg Bennett, Avril, Clark hármas van csak szerződés alatt, DT posztra is csak Hill azok közül, aki számít + Irvin is menni fog, mint szituációs pass rusher, így még lehet elférne limitált szerepkörben.

Szerk.: Jeron Johnson is cut. Jó lenne néhány arcot viszontlátni, mindkettő jó volt a maga szerepkörében. (Azt zárójel nélkül nem is merem leírni, hogy Kelcie + Johnson SS + Kam trade = sok pénz)

Szerkesztette: Nadal17
több mint 8 éve
elég jönnek a hírek, velünk még senkit nem hoztak szóba.. egy OLarcot se...
több mint 8 éve
Egyébként Clemons is csapat nélküli. Beugrónak néhány play erejéig elférne kis pénzért, átlagos szintet tudna hozni, kicsit kímélné Bennettéket és a fiatalok is biztos profitálnának a tapasztalatából, az öltözőben sem számítana új arcnak. Kérdés, hogy akarja -e folytatni és mennyire kopott meg.
Nadal17
én bírnám de csak TC végéig.
sztem 53ba már nem férne itt
több mint 8 éve
több mint 8 éve
ez meg bizto nem igaz 😀
 twitter.com/Rand_Getlin/status/706896937211924481
braxa88
Vigyék csak nyugodtan. Brittért esetleg egy 7. kör valaki?
Nadal17
Én azzal is beernem,ha senkit se igazolnank, csak Brittet meg Sweezyt vigye el valaki 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
ez meg bizto nem igaz 😀
braxa88
Vigyék csak nyugodtan. Brittért esetleg egy 7. kör valaki?
több mint 8 éve
ez meg bizto nem igaz 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
a falcons érdeklődik Sweezyért 😕
több mint 8 éve
valszeg nem lesz nagy FA érkezés de felírok 1-2t akinek örülnék ár-érték arányban:
RB: Bilal Powell
OT: Ryan Schraeder, Mitchell Schwartz, Andre Smith, Will Beatty
OG: Alex Boone, Brandon Brooks, Jahri Evans, Zane Beadles
DE: Mario Williams
DT: Nick Fairley, Jaye Howard, Randy Starks
CB: Casey Hayward, Sean Smith, Prince Amukamara, Morris Claiborne
braxa88
Lehet, hogy csak a decemberben ellenünk elért 3 sackje miatt, de a 30 éves William Hayes (DE) is jöhetne.

CB-ben én is szívesen látnám Sean Smith-t , de ő túl drága lesz nekünk.

Interior O#-linet viszont hozhatnánk. Volt egy cikk valahol nemrég, hogy veteránokkal sokkal sikeresebb Cable, mint azokkal a rookie projectjeivel, akiknek tanítani kell a pozíciót. Itt gyakorlatilag minden FA-t szívesen látnék átlagos/valamivel átlag alatti szinttől kezdve.

RB-nek ismét egy rookie vagy UDFA jó lenne, aki harcolhat a harmadik helyért, nem szívesen látnék egy veteránt.
undisputedly
jaja Hayes igen
hanem jön FA OG az nagyon gáz lenne
rutinos 3.downos futó sztem elkéne Rawls mellé
több mint 8 éve
valszeg nem lesz nagy FA érkezés de felírok 1-2t akinek örülnék ár-érték arányban:
braxa88
Lehet, hogy csak a decemberben ellenünk elért 3 sackje miatt, de a 30 éves William Hayes (DE) is jöhetne.

CB-ben én is szívesen látnám Sean Smith-t , de ő túl drága lesz nekünk.

Interior O#-linet viszont hozhatnánk. Volt egy cikk valahol nemrég, hogy veteránokkal sokkal sikeresebb Cable, mint azokkal a rookie projectjeivel, akiknek tanítani kell a pozíciót. Itt gyakorlatilag minden FA-t szívesen látnék átlagos/valamivel átlag alatti szinttől kezdve.

RB-nek ismét egy rookie vagy UDFA jó lenne, aki harcolhat a harmadik helyért, nem szívesen látnék egy veteránt.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/ha-itt-a-vege
Sugar611
kb egyhónapja volt már, ki is tárgyaltuk h mennyire király arc Wilson 😊
braxa88
akkor sorry! 😊
több mint 8 éve
Sugar611
kb egyhónapja volt már, ki is tárgyaltuk h mennyire király arc Wilson 😊
több mint 8 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
több mint 8 éve
Patrick Lewis és Shead megkapta az RFA tenderét!
braxa88
1,67M egy backup szintű centerért, ezek szerint akkor kezdőként számolnak vele? Egyébként rajtuk kívül megkapta Helfet, Burley, Seisay, Jesse Williams, Pinkins és AJ francis is.
Nadal17
persze h kezdő. nagyot javult vele a fal. nem elit, de jobb mint a két szuperguard mellette.
braxa88
Nowakhoz képest bárkivel javult volna, ez nem kérdés, de így hirtelen nem igazán tudnék olyan csapatot mondani, ahová beférne kezdőnek. Cserének tökéletes, de továbbra is tartom, hogy azzal, hogy hozunk egyetlen egy normális játékost a falba, még nem fog megoldódni semmi.
Nadal17
ha a két OGt lecseréljük (nem fogjuk) jó játékosokra (pl Beadles és Glowinski nagyon beváik) akkor már egy közepesnél jobb OL lehet ez. (és Okung marad persze)