Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Pope gyorsabban gyógyul a vártnál, addig is Farmer jött fel a nagykeretbe.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Vasárnapi out: Thomas, Shead, BennettPedig azt hittem Bennett játszani fog, na de mindegy is PO-ra legyen mindenki egészséges.
braxa88
több mint 9 éve
Vasárnapi out: Thomas, Shead, Bennett
több mint 9 éve
Szerintem is a Packers meccsen lehet megbotlani, a többit berántjuk.
Szerkesztette: sebidani1990
több mint 9 éve
Mérlegeink a 12-17. fordulóból 2014-2015-ben: 6-0, 5-1. Egynél többször idén sem botlunk szerintem.braxa88undisputedly
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Kár hogy Sweezy nem játszik, jól meggyötörhették volna😊
több mint 9 éve
GreenBay meccs 3 hét múlva lesz, decemberben, a saját pályájukon, úgy, hogy vélhetően nekik az életbenmaradás lesz a tét, míg nekünk már talán biztos lesz a rájátszás.@TB WGB: ligaalja védelem kb, hozható meccs, de kell hozzá az egészséges secondary
Panthers szoros W
@Packers L
Rams L
Cardinals szoros W
@9ers W
Én 4-2-es mérleget jósolok a következő meccseinkre. A Pantherst és aCardinalst sem írnám le. Előbbi éledezik, utóbbi pedig a liga egyik legjobb védelmével bír. Arról nem tehetnek, hogy az O#-ST# kettős nyeli a pontokat amikor fent vannak.
TB is érdekes amúgy, nem sokat láttam őket idén, de veszélyesnek tűnnek azért 😊
11-4-1 lesz a mérleg szerintem és 2. kiemelés (a csoportgyőzelem miatt).
undisputedly
LA: persze szokásos Rams, de basszus verjük már meg őket 😀 és kell Fishernek az all-time legtöbb L 😛 Nálam a 6ból a legkönyebb meccs, csak az szól mellettük, h az utóbbi 3 meccset ők nyerték semmi más.
lehet ebből 6-0, 3-3, ha a sérülések odaasznak akkor 2-4 is, de mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, sztem jelen állásnál GB-ben is, de addig van még 2 meccs.
Ha a kövi 2 meccsen nyerünk, az ARI 2 vereség, az LA 2ből 1szer szopik már POban vagyunk. (mert akkor nekünk min 9-6-1, ARI: max 8-7-1, LA max: 9-7)
De nyerjünk először Tampában, nem lesz egyszerű, nem menjünk előre, mindig csak a következő.
braxa88
LA meg bebizonyította, hogy legyenek akármennyire sz@rok, képesek minket megverni.
Palmerben és Goffban sem hiszek, szóval a csoport szerintem meg lesz, de én 3 meccset is látok (fenti kettő és a Panthers) amin nem lepne meg a vereség 😊
több mint 9 éve
@TB WGB: ligaalja védelem kb, hozható meccs, de kell hozzá az egészséges secondary
Panthers szoros W
@Packers L
Rams L
Cardinals szoros W
@9ers W
Én 4-2-es mérleget jósolok a következő meccseinkre. A Pantherst és aCardinalst sem írnám le. Előbbi éledezik, utóbbi pedig a liga egyik legjobb védelmével bír. Arról nem tehetnek, hogy az O#-ST# kettős nyeli a pontokat amikor fent vannak.
undisputedly
LA: persze szokásos Rams, de basszus verjük már meg őket 😀 és kell Fishernek az all-time legtöbb L 😛 Nálam a 6ból a legkönyebb meccs, csak az szól mellettük, h az utóbbi 3 meccset ők nyerték semmi más.
lehet ebből 6-0, 3-3, ha a sérülések odaasznak akkor 2-4 is, de mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, sztem jelen állásnál GB-ben is, de addig van még 2 meccs.
Ha a kövi 2 meccsen nyerünk, az ARI 2 vereség, az LA 2ből 1szer szopik már POban vagyunk. (mert akkor nekünk min 9-6-1, ARI: max 8-7-1, LA max: 9-7)
De nyerjünk először Tampában, nem lesz egyszerű, nem menjünk előre, mindig csak a következő.
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
@TB WPanthers szoros W
@Packers L
Rams L
Cardinals szoros W
@9ers W
több mint 9 éve
tény ha csak a csapatokat nézed akkor igen, nem a legjobbak (a KC secondary se így Peters nélkül). De ha megnézed a meccsüket akkor látható Winston játékában a különbség, amit írtam is okosabb, vigyáz a labdára. És a playcall is más, hiszen többet futnak, még a sérült RBk ellenére is.1. Abszolút egyetértek.1. KC D-t ne becsüljük le, jó az. bár a statok más mutatnak. Igaz az is h Peters, Ford nem játszott, Houstin is csak msot tért visszaBucs QB Jameis Winston on third down vs Chiefs: 12-of-14 passing for 133 yards, TD, 12-yard run, 11 third-down conversions to 6 different BucsTény, hogy egyre jobban játszik, viszont a szezonban eddig 2 hasonló szintű deffel találkozott (ARI, DEN), és mindkettőn szenvedett: 211y/g, 1TD - 6INT. És valószínűleg jól meg is fogjuk futtatni!
Winston egyre jobb, talán a legjobb meccse volt vasárnap az Arrowheadben(!), nagyon nem lesz egyszerű meccs
braxa88
sebidani1990
2. ARI, DEn elleni meccsek óta soakt változott a TB offense és Winston is. Okosabb, jobban vigyáz a labdára. Tartok tőle, főleg a sérült secondary miatt.
3. TB falat lehet szopatni, de Winston mobilis, mi meg hajlamosak vagyunk lecsúszni a sackekről aztán a kimozgó QB csináhatja a nagy playt. És Bennett is ha visszatér ki tudja milyen formában. Szerintem azért extra motivált lehet a TB ellen, nehogy offsideokban nyílvánuljon meg.
Remélem azért az offense többet rak fel.
braxa88
2. Részben ezzel is, habár ha megnézed, hogy kik ellen játszott jól az említett DEN-ARI páros után: @CAR, @SF, OAK, ATL, CHI, @KC. A secondaryk legjobb esetben is csak közepesek.
TB defense meg nagyon nagyon fos, úgyhogy még ha Winston jó napot fog is ki, akkor tényleg abban lehet bízni, hogy Wilson és Rawls megőrül, és felpakol 30+ pontot.
sebidani1990
TB D# bénázásában lehet bízni, Ők engedték a legtöbb 20+os és 40+os passzokat, és msot sérült náluk Grimes (lehet játszik) és eltiltott Adjei-Barimah, így ők is szedett-vedett secondarybel állnak ki. Szal Wilson hosszúpasszaiban bízhatunk.
Azért Gerald McCoytól tartok, ő szét fogja szedni a fal közepét. Ifedinek nehéz meccse lesz pass protectionben.
több mint 9 éve
1. Abszolút egyetértek.1. KC D-t ne becsüljük le, jó az. bár a statok más mutatnak. Igaz az is h Peters, Ford nem játszott, Houstin is csak msot tért visszaBucs QB Jameis Winston on third down vs Chiefs: 12-of-14 passing for 133 yards, TD, 12-yard run, 11 third-down conversions to 6 different BucsTény, hogy egyre jobban játszik, viszont a szezonban eddig 2 hasonló szintű deffel találkozott (ARI, DEN), és mindkettőn szenvedett: 211y/g, 1TD - 6INT. És valószínűleg jól meg is fogjuk futtatni!
Winston egyre jobb, talán a legjobb meccse volt vasárnap az Arrowheadben(!), nagyon nem lesz egyszerű meccs
braxa88
sebidani1990
2. ARI, DEn elleni meccsek óta soakt változott a TB offense és Winston is. Okosabb, jobban vigyáz a labdára. Tartok tőle, főleg a sérült secondary miatt.
3. TB falat lehet szopatni, de Winston mobilis, mi meg hajlamosak vagyunk lecsúszni a sackekről aztán a kimozgó QB csináhatja a nagy playt. És Bennett is ha visszatér ki tudja milyen formában. Szerintem azért extra motivált lehet a TB ellen, nehogy offsideokban nyílvánuljon meg.
braxa88
2. Részben ezzel is, habár ha megnézed, hogy kik ellen játszott jól az említett DEN-ARI páros után: @CAR, @SF, OAK, ATL, CHI, @KC. A secondaryk legjobb esetben is csak közepesek.
TB defense meg nagyon nagyon fos, úgyhogy még ha Winston jó napot fog is ki, akkor tényleg abban lehet bízni, hogy Wilson és Rawls megőrül, és felpakol 30+ pontot.
több mint 9 éve
1. KC D-t ne becsüljük le, jó az. bár a statok más mutatnak. Igaz az is h Peters, Ford nem játszott, Houstin is csak msot tért visszaBucs QB Jameis Winston on third down vs Chiefs: 12-of-14 passing for 133 yards, TD, 12-yard run, 11 third-down conversions to 6 different BucsTény, hogy egyre jobban játszik, viszont a szezonban eddig 2 hasonló szintű deffel találkozott (ARI, DEN), és mindkettőn szenvedett: 211y/g, 1TD - 6INT. És valószínűleg jól meg is fogjuk futtatni!
braxa88
sebidani1990
több mint 9 éve
Bucs QB Jameis Winston on third down vs Chiefs: 12-of-14 passing for 133 yards, TD, 12-yard run, 11 third-down conversions to 6 different BucsTény, hogy egyre jobban játszik, viszont a szezonban eddig 2 hasonló szintű deffel találkozott (ARI, DEN), és mindkettőn szenvedett: 211y/g, 1TD - 6INT. És valószínűleg jól meg is fogjuk futtatni!
braxa88
több mint 9 éve
Kiraktuk Webbet, a felszabadult helyre várhatóan futó érkezik, PS-be visszajött Zac Brooks. Alakul az Odhiambo - Glowinski - Britt - Ifedi - Fant támadófal. 😊
több mint 9 éve
Bucs QB Jameis Winston on third down vs Chiefs: 12-of-14 passing for 133 yards, TD, 12-yard run, 11 third-down conversions to 6 different BucsWinston egyre jobb, talán a legjobb meccse volt vasárnap az Arrowheadben(!), nagyon nem lesz egyszerű meccs
több mint 9 éve
Az egy másik offense volt mégAz a számítás, hogy ha otthon verjük a Ramst és a Cardinalst, akkor miénk az NFC West, még ha mind a négy másik meccsen kikapunk is.mondjuk a Rams pont az a csapat, aki ha máshol nem is, ellenünk még nyer egyet idén
tejbegrrr!!!
a Cardinalsra meg félve gondolok a zseniális 6-6 után 😀
funkyparduc
több mint 9 éve
Az a számítás, hogy ha otthon verjük a Ramst és a Cardinalst, akkor miénk az NFC West, még ha mind a négy másik meccsen kikapunk is.mondjuk a Rams pont az a csapat, aki ha máshol nem is, ellenünk még nyer egyet idén
tejbegrrr!!!
a Cardinalsra meg félve gondolok a zseniális 6-6 után 😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Azon elmélkedtem, hogy nagyon nagy mákunk van RW-vel, hogy ennyire mobilis, ugyanis hiába sackelték a 9. legkevesebbszer a ligában, ez tudjuk hogy nem az OL-nak köszönhető...Egyébként mi adtuk el a legkevesebb labdát (6-ot), és sackeltük a legtöbbet (31), azt meg szörnyű látni, hogy rush offenseben 28. a csapat, viszont passzban meglepően sztárok vagyunk (8.).
több mint 9 éve
Shead pár perce:Hamstring getting better and better by the hour! Will be back out with my bros sooner than later!
több mint 9 éve
Az a számítás, hogy ha otthon verjük a Ramst és a Cardinalst, akkor miénk az NFC West, még ha mind a négy másik meccsen kikapunk is.
több mint 9 éve
Collins elég jó kezű futónak számított college-ban. Mondjuk a blokkolási technikája nem volt szép, viszont akkor ott ezt pótolta lelkesedésből, ez már profik közt lehet kevés lesz.Az akuttá vált átmeneti futóhiányt a PS-be nemrég visszaigazolt RB/WR/CB hibrid George Farmerrel, vagy a hetedik körben draftolt, de hamar elküldött Zac Brooks visszahívásával orvosolhatjuk a hírek szerint.Rawlsnak sok volt még a vasárnapi terhelés, limitált hét után sztem TB ellen ujra király lesz, és 2.RBnek Collins kaphat pár snapet
tejbegrrr!!!
A gond az a hiányzó 3.downos RB, mert igaz h abban is fasza Rawls, de ha ott is ő lesz fenn akkor nem nagyon tudjuk őt frissen tartani. Collinst nagyon nem látom 3.downos RBnek.
Ha szétnéünk a piacon akkor van használható RB aki segíthethe néhány 3.downon: Karlos Williams, Ronnie Hillman,Ahmad Bradsaw, Roy Helu.
Na majd Boykin 😀
braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az akuttá vált átmeneti futóhiányt a PS-be nemrég visszaigazolt RB/WR/CB hibrid George Farmerrel, vagy a hetedik körben draftolt, de hamar elküldött Zac Brooks visszahívásával orvosolhatjuk a hírek szerint.Rawlsnak sok volt még a vasárnapi terhelés, limitált hét után sztem TB ellen ujra király lesz, és 2.RBnek Collins kaphat pár snapet
tejbegrrr!!!
A gond az a hiányzó 3.downos RB, mert igaz h abban is fasza Rawls, de ha ott is ő lesz fenn akkor nem nagyon tudjuk őt frissen tartani. Collinst nagyon nem látom 3.downos RBnek.
Ha szétnéünk a piacon akkor van használható RB aki segíthethe néhány 3.downon: Karlos Williams, Ronnie Hillman,Ahmad Bradsaw, Roy Helu.
Na majd Boykin 😀
több mint 9 éve
Az akuttá vált átmeneti futóhiányt a PS-be nemrég visszaigazolt RB/WR/CB hibrid George Farmerrel, vagy a hetedik körben draftolt, de hamar elküldött Zac Brooks visszahívásával orvosolhatjuk a hírek szerint.
több mint 9 éve
Persze minel jobb merleg a cel, mert a Dallast jo lenne egy esetleges rajarszasban elkerulni, (...)Ha nincs az a bizonyos preseason Avril sack, lehet, hogy már most vezetnénk az NFC-t. 😊
mig Avril holtversenyben elso a sackek szamat tekintve.
undisputedly
több mint 9 éve
Azt lehet tudni R.Wilson-ak a térde hogy van? Mert a térdgép még mindig rajta van, és néha hiányzik a wilsonmagicrun 😊 Bár ne legyen rá szüksége 😊Eagles ellen eleget futott, sokat mozgott ki a zsebből, a Graham TD-passznál és a saját TD-elkapásánál is elég fürge volt, én nem láttam rajta, hogy bármiben korlátozná a térde.
Oszi