Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Cam Thomas mellett ma Al Woods is érkezik próbálkozni
több mint 8 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Kearse marad 3évre 13,5M. jó ez.
WR need kilőve
braxa88
Alapvetően jó hogy maradt, de szerintem túl lett fizetve, tesztelte a piacot és senkinek nem kellett igazán, majd a legnagyobb fizetésű WR lett a csapatban (oké, a garantáltja valamivel kevesebb), miközben kb. a 4. számú célpont (mert ugye Baldwinnek és Lockettnek is előrébb kellene lennie, és ott van még ugye Jimmy is).
Értem én, hogy minden évben nő a cap, így kezdenek elszállni a fizetések, de akkor is...
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Én még egy dolognak tudnék nagyon örülni: ha a szezon nem úgy kezdődne, mint az előző kettő és a futballról szólna minden, nem valamelyik játékos hülyeségéről (Harvin, majd Kam) valamint az ezekhez kapcsolódó tranzakciókat (és nem tranzakciókat) övező hisztikről.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Kearse marad 3évre 13,5M. jó ez.
WR need kilőve
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
nem kell sírni Sweezy miatt, jön Ted Larsen, ő is DT volt az NC State-ben, most center 😀
Höri
Már az NC State-időkben is centerkedett, Wilsonnak adogatta hátra a labdákat.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.
undisputedly
Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
Fucu
Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.
undisputedly
Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀
funkyparduc
Azt bárki tudja kb, mint amit Sweezy.
Állandó liability volt
Remélem felhagyunk a DT atkonvertalos projectjeinkkel, mert egy kicsit tradicionalisabb megközelítés szerintem nem ártana. Ertem ezalatt azt, hogy olyan játékosokat draftolunk guardnak,akik játszottak már valaha guardot.
A tavalyi év elején bemutatott 6-7 hetes halaltusa és a PO szerintem épp elég bizonyíték volt rá, hogy a.Cable project bukta.
undisputedly
Pedig írni akartam hogy Kábál papa majd megoldja .. :/ 😀 😀
több mint 8 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
 twitter.com/RapSheet/status/708103756966187008
 twitter.com/bcondotta/status/708110957910753280
 twitter.com/RapSheet/status/708102183246548992
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.
undisputedly
Fucu
Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.
undisputedly
funkyparduc
Azt bárki tudja kb, mint amit Sweezy.
Állandó liability volt
Remélem felhagyunk a DT atkonvertalos projectjeinkkel, mert egy kicsit tradicionalisabb megközelítés szerintem nem ártana. Ertem ezalatt azt, hogy olyan játékosokat draftolunk guardnak,akik játszottak már valaha guardot.
A tavalyi év elején bemutatott 6-7 hetes halaltusa és a PO szerintem épp elég bizonyíték volt rá, hogy a.Cable project bukta.
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
undisputedly
Fucu
undisputedly

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
undisputedly
Fucu
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Bradley Sowell is érkezik vizitre. LT-RT cserének megteszi, kezdőnek nem.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
undisputedly

több mint 8 éve
Jobb mint Britt de nyilvan Glowinski helyén kezdene
több mint 8 éve
Ahhoz képest nálunk két évig kezdő volt. 😀
A 49ers is érdeklődik rajtatok kívül.

több mint 8 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem kell sírni Sweezy miatt, jön Ted Larsen, ő is DT volt az NC State-ben, most center 😀

több mint 8 éve
Lane 4év 23M
Kevesebbet gondoltam de nem gáz
braxa88
11 M garantált. Nem vészes.

több mint 8 éve
Lane 4év 23M
Kevesebbet gondoltam de nem gáz
több mint 8 éve
úgy néz ki h kell DT Carrollnak, Cedric Thornton után Cam Thomas érkezik vizitre
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Cam Thomas megy vizitálni ma hozzátok!!!
több mint 8 éve
Krisztina még bőven maradhat, eddig legfeljebb csak annyi derült ki, hogy olyan sokat azért nem akarunk neki fizetni.
tejbegrrr!!!
igaz,.
1,6M lett volna a tender. vetminért simán visszajöhet. ami kb 1Milliós spórolás
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Krisztina még bőven maradhat, eddig legfeljebb csak annyi derült ki, hogy olyan sokat azért nem akarunk neki fizetni.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Tampaban tényleg nagyon komoly gondok lehetnek ha Sweezy-t gondolták megoldásnak. 😊

Lane maradásának örülök.

több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Kapaszkodjatok meg Sweezy 5 évre írt alá 32,5 millióért Tampában! Ebből középső körös kompenzációs pick lesz. A legjobb dolog amit valaha tett a Seahawksért.
iktriad
Régóta almodoztunk erről a napról. Meg is konnyeztem 😊
undisputedly
Sweezy az NFL 2.legrosszabb kezdő OGja, kár h az az 1 még itt van.
braxa88
Ja, és mennyi energia elment már arra, hogy ebből a 2 emberből épkézláb focistát faragjanak. Nem sikerült.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Kapaszkodjatok meg Sweezy 5 évre írt alá 32,5 millióért Tampában! Ebből középső körös kompenzációs pick lesz. A legjobb dolog amit valaha tett a Seahawksért.
iktriad
Régóta almodoztunk erről a napról. Meg is konnyeztem 😊
undisputedly
Sweezy az NFL 2.legrosszabb kezdő OGja, kár h az az 1 még itt van.