Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Cam Thomas mellett ma Al Woods is érkezik próbálkozni
több mint 8 éve
Aguirre
341
Kearse marad 3évre 13,5M. jó ez.Alapvetően jó hogy maradt, de szerintem túl lett fizetve, tesztelte a piacot és senkinek nem kellett igazán, majd a legnagyobb fizetésű WR lett a csapatban (oké, a garantáltja valamivel kevesebb), miközben kb. a 4. számú célpont (mert ugye Baldwinnek és Lockettnek is előrébb kellene lennie, és ott van még ugye Jimmy is).
WR need kilőve
braxa88
Értem én, hogy minden évben nő a cap, így kezdenek elszállni a fizetések, de akkor is...
több mint 8 éve
Nadal17
586
Én még egy dolognak tudnék nagyon örülni: ha a szezon nem úgy kezdődne, mint az előző kettő és a futballról szólna minden, nem valamelyik játékos hülyeségéről (Harvin, majd Kam) valamint az ezekhez kapcsolódó tranzakciókat (és nem tranzakciókat) övező hisztikről.
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
nem kell sírni Sweezy miatt, jön Ted Larsen, ő is DT volt az NC State-ben, most center 😀Már az NC State-időkben is centerkedett, Wilsonnak adogatta hátra a labdákat.
Höri
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Pedig írni akartam hogy Kábál papa majd megoldja .. :/ 😀 😀Azt bárki tudja kb, mint amit Sweezy.Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
undisputedly
funkyparduc
Állandó liability volt
Remélem felhagyunk a DT atkonvertalos projectjeinkkel, mert egy kicsit tradicionalisabb megközelítés szerintem nem ártana. Ertem ezalatt azt, hogy olyan játékosokat draftolunk guardnak,akik játszottak már valaha guardot.
A tavalyi év elején bemutatott 6-7 hetes halaltusa és a PO szerintem épp elég bizonyíték volt rá, hogy a.Cable project bukta.
undisputedly
több mint 8 éve
Azt bárki tudja kb, mint amit Sweezy.Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
undisputedly
funkyparduc
Állandó liability volt
Remélem felhagyunk a DT atkonvertalos projectjeinkkel, mert egy kicsit tradicionalisabb megközelítés szerintem nem ártana. Ertem ezalatt azt, hogy olyan játékosokat draftolunk guardnak,akik játszottak már valaha guardot.
A tavalyi év elején bemutatott 6-7 hetes halaltusa és a PO szerintem épp elég bizonyíték volt rá, hogy a.Cable project bukta.
több mint 8 éve
Sírtuk mi vissza Giacomini-t is, nehogy Sweezy-vel is ez legyen 😀Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
undisputedly
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Igazából backupra is szükségünk van, csak érdekesesn hat, hogy előbb a cserét biztosítjuk be, és nem a kezdőt. Ennél fogva tehát vélhetően kezdőnek szánjuk. Viszont történjen akármi, nem elégedetlenkedek. Sweezy out, ez már egy győztes offseason.Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
Fucu
több mint 8 éve
Bradley Sowell is érkezik vizitre. LT-RT cserének megteszi, kezdőnek nem.
több mint 8 éve
Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.Gyenge kezdő, backupnak megfelelő mert tud centert is játszani.
undisputedly
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Jobb mint Britt de nyilvan Glowinski helyén kezdene
több mint 8 éve
Ahhoz képest nálunk két évig kezdő volt. 😀A 49ers is érdeklődik rajtatok kívül.
több mint 8 éve
Egyelőre csak érdeklődunk. 77. volt a 82 guard közül. Gyenge backup, nem kezdő kaliber.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
nem kell sírni Sweezy miatt, jön Ted Larsen, ő is DT volt az NC State-ben, most center 😀
több mint 8 éve
Lane 4év 23M11 M garantált. Nem vészes.
Kevesebbet gondoltam de nem gáz
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
úgy néz ki h kell DT Carrollnak, Cedric Thornton után Cam Thomas érkezik vizitre
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Cam Thomas megy vizitálni ma hozzátok!!!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Krisztina még bőven maradhat, eddig legfeljebb csak annyi derült ki, hogy olyan sokat azért nem akarunk neki fizetni.igaz,.
tejbegrrr!!!
1,6M lett volna a tender. vetminért simán visszajöhet. ami kb 1Milliós spórolás
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Krisztina még bőven maradhat, eddig legfeljebb csak annyi derült ki, hogy olyan sokat azért nem akarunk neki fizetni.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Tampaban tényleg nagyon komoly gondok lehetnek ha Sweezy-t gondolták megoldásnak. 😊Lane maradásának örülök.
több mint 8 éve
Ja, és mennyi energia elment már arra, hogy ebből a 2 emberből épkézláb focistát faragjanak. Nem sikerült.Sweezy az NFL 2.legrosszabb kezdő OGja, kár h az az 1 még itt van.Kapaszkodjatok meg Sweezy 5 évre írt alá 32,5 millióért Tampában! Ebből középső körös kompenzációs pick lesz. A legjobb dolog amit valaha tett a Seahawksért.Régóta almodoztunk erről a napról. Meg is konnyeztem 😊
iktriad
undisputedly
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Sweezy az NFL 2.legrosszabb kezdő OGja, kár h az az 1 még itt van.Kapaszkodjatok meg Sweezy 5 évre írt alá 32,5 millióért Tampában! Ebből középső körös kompenzációs pick lesz. A legjobb dolog amit valaha tett a Seahawksért.Régóta almodoztunk erről a napról. Meg is konnyeztem 😊
iktriad
undisputedly