Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja nem neked szólt. De majd nézd a tempó húzásokat. Kb. Carpenter volt az utsó, aki megcsinálta. Ettől a fal még nem jó.Most, hogy "összelionsozódtunk" ez jutott eszembe.Mivel nem ertek hozza, foleg nem az O falhoz, ezert tobbszor is meg kell neznem egy meccset, hogy a magam szintjen elemezzem pl a fal munkajat, szoval "erdemben" majd csak holnap tudnek nyilatkozni.
vignette3.wikia.nocookie.net/forgottenrealms/images/7/72/Gelatinous_Cube.JPG/revision/latest?cb=20070328050648
A meccsről:
Az, hogy 2 ütemet játszik a Hawk fal belseje 2 év után ismét és néz az ellen front 7, mint hal a szatyorban az nyilván nem fontos. Az hogy nem vált el a sec az átadási zónán az sem tűnik fel a tisztelt nagyérdeműnek, viszont egy Atlanta elleni meccs előtt nem lényegtelen 😊
TGA
Ami viszont biztos, hogy ez a Lions O nagyon megfaradt a serulesek miatt, zero veszelyt jelentettek, szoval az elvaltasokra valo hajlamot senigen tudtak tesztelni. Majd a Falcons ellen meglatjuk, hogy mennyire ert egybe az egyseg 😊
Amugy meg Baldwin sosem akkor duzzog, amikor 11 elkapasa van. Sherm sem azutan szokott, hogy nyerunk, vagy ha jol jatszik. A nagy egybeborulast nem latom egyelore 😊 Renelem az en szemuvegemmel van a baj. Atlantaban kiderul 😊 Csak remelni tudom, hogy nem extra pontokon mulik majd 😀
undisputedly
Nincs összeborulás, nem állítom, sőt Sherman biztos, hogy meg van sértődve. Thomas is hiányzik, és az Atlanta ellen nagyon hiányozni fog. Amit én látok, az annyi, hogy Carroll belenyúlt a fejekbe, meló van.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Menj haza, ez méltatlan Hozzád. Ha csak az összelionsozás megy, meg a keserűség ránk borítása, akkor menj el. Nem kell ez, mi nem bántottuk a Lionst.Sima győzelem, rég látott bombaformában, jól van fiúk, csak így tovább!Hú alakulnak itt a szuperlatívuszok.
zavi27
Mostmár bombaforma.
Mi lesz itt estére? Átadjátok a SuperBowlt?
😊
Bazzani
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Mire szeded?XanaxSima győzelem, rég látott bombaformában, jól van fiúk, csak így tovább!Hú alakulnak itt a szuperlatívuszok.
zavi27
Mostmár bombaforma.
😊
Bazzani
braxa88
több mint 9 éve
XanaxSima győzelem, rég látott bombaformában, jól van fiúk, csak így tovább!Hú alakulnak itt a szuperlatívuszok.
zavi27
Mostmár bombaforma.
😊
Bazzani
több mint 9 éve
Most, hogy "összelionsozódtunk" ez jutott eszembe.Mivel nem ertek hozza, foleg nem az O falhoz, ezert tobbszor is meg kell neznem egy meccset, hogy a magam szintjen elemezzem pl a fal munkajat, szoval "erdemben" majd csak holnap tudnek nyilatkozni.
vignette3.wikia.nocookie.net/forgottenrealms/images/7/72/Gelatinous_Cube.JPG/revision/latest?cb=20070328050648
A meccsről:
Az, hogy 2 ütemet játszik a Hawk fal belseje 2 év után ismét és néz az ellen front 7, mint hal a szatyorban az nyilván nem fontos. Az hogy nem vált el a sec az átadási zónán az sem tűnik fel a tisztelt nagyérdeműnek, viszont egy Atlanta elleni meccs előtt nem lényegtelen 😊
TGA
Ami viszont biztos, hogy ez a Lions O nagyon megfaradt a serulesek miatt, zero veszelyt jelentettek, szoval az elvaltasokra valo hajlamot senigen tudtak tesztelni. Majd a Falcons ellen meglatjuk, hogy mennyire ert egybe az egyseg 😊
Amugy meg Baldwin sosem akkor duzzog, amikor 11 elkapasa van. Sherm sem azutan szokott, hogy nyerunk, vagy ha jol jatszik. A nagy egybeborulast nem latom egyelore 😊 Renelem az en szemuvegemmel van a baj. Atlantaban kiderul 😊 Csak remelni tudom, hogy nem extra pontokon mulik majd 😀
több mint 9 éve
Sima győzelem, rég látott bombaformában, jól van fiúk, csak így tovább!Hú alakulnak itt a szuperlatívuszok.
zavi27
Mostmár bombaforma.
😊
több mint 9 éve
Sima győzelem, rég látott bombaformában, jól van fiúk, csak így tovább!
több mint 9 éve
Most, hogy "összelionsozódtunk" ez jutott eszembe.vignette3.wikia.nocookie.net/forgottenrealms/images/7/72/Gelatinous_Cube.JPG/revision/latest?cb=20070328050648
A meccsről:
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
De te egy transzformált 4-3-at sem látsz 😊 😛Én azt látom, hogy ez a banda most fejben egyben van.En nem ezt latom, de ezert jo a forum 😊
Személy szerint tetszik, ahogy Carroll beleállt abba, hogy helyre tegyen embereket. Tetszett a gameplan. Biztos vagyok abban, hogy az offseasonban új csapat fog épülni, és kezdek bizakodni abban, hogy megint egészséges hajtásból.
TGA
undisputedly
No offesz, tudom, hogy látod. 😊
Olvasd el, amit Bazznak írtam, és megérted mire gondolok
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Papa, én a tavaszt várom, Te az özönvizet, nekem voltak pozitívumai a szezonnak pl. hogy felmondta a csapat a rövid-távú alkukat, hogy Carroll rendet tudott tenni a zavaros fejekben.Én azt látom, hogy ez a banda most fejben egyben van.Caldwellt leiskolázni kb akkora fegyvertény mint egy nőt megverni.
Személy szerint tetszik, ahogy Carroll beleállt abba, hogy helyre tegyen embereket. Tetszett a gameplan. Biztos vagyok abban, hogy az offseasonban új csapat fog épülni, és kezdek bizakodni abban, hogy megint egészséges hajtásból.
TGA
Ha ehhez hozzáteszem a semleges nézők által is látható lejtős pályát akkor én nem lennék a helyedben annyira reményteli.
Gratulálok amúgy, jobbak voltatok segítség nélkül is.
Bazzani
Nekem ez számít, amúgy annyit bíróztok amennyit akartok 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ja és ha elkaphatatlan a labda akkor meg holding volt.Köcsög bírók miatt nyertünk megint, Lions a facemask miatt kapott ki, ja meg a tök egyértelmű elkaphatatlan DPItol... Ezek nélkül nyerték volna ezt a szoros meccsetBasszus ember te nem tudsz olvasni.
Szegény Lions 😕
braxa88
Leírtam, hogy nyert a jobb csapat, kimagaslóan jobb edzői stábbal.
Gratuláltam is.
Ettől még kibaszottul elfogult és undorító volt a bíráskodás véletlenül megint a javatokra.
További sikert!
Bazzani
több mint 9 éve
Köcsög bírók miatt nyertünk megint, Lions a facemask miatt kapott ki, ja meg a tök egyértelmű elkaphatatlan DPItol... Ezek nélkül nyerték volna ezt a szoros meccsetBasszus ember te nem tudsz olvasni.
Szegény Lions 😕
braxa88
Leírtam, hogy nyert a jobb csapat, kimagaslóan jobb edzői stábbal.
Gratuláltam is.
Ettől még kibaszottul elfogult és undorító volt a bíráskodás véletlenül megint a javatokra.
További sikert!
több mint 9 éve
Köszi 😊Meg szerencse, hogy a Falcons drukkerek nem olyanok, mint te. Ok meltosaggal viselik az eselyesseg terhet es nem mennek az underdog csapat forumara kommentelni, hogy ugysem jutnak tovabb 😊Bocs teloról vagyok és nem figyeltem hogy kijavította. A seahawks nem fog tovább jutni 😊Hát én néztem a meccset és ezzel a játékkal nem hiszem, hogy tovább jutok. 😊Hova szeretnél továbbjutni?
Midnight
gordon
Midnight
Mindig amulatba ejt, hogy az itt kommentelok 60%-a eleteben nem kommentelt meg konstruktivat, csak a szokasos hoborgest, ha nem megy a csapatanak, meg a szokasos nagykepu mskodes, ha megy 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Meg szerencse, hogy a Falcons drukkerek nem olyanok, mint te. Ok meltosaggal viselik az eselyesseg terhet es nem mennek az underdog csapat forumara kommentelni, hogy ugysem jutnak tovabb 😊Bocs teloról vagyok és nem figyeltem hogy kijavította. A seahawks nem fog tovább jutni 😊Hát én néztem a meccset és ezzel a játékkal nem hiszem, hogy tovább jutok. 😊Hova szeretnél továbbjutni?
Midnight
gordon
Midnight
Mindig amulatba ejt, hogy az itt kommentelok 60%-a eleteben nem kommentelt meg konstruktivat, csak a szokasos hoborgest, ha nem megy a csapatanak, meg a szokasos nagykepu mskodes, ha megy 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Bocs teloról vagyok és nem figyeltem hogy kijavította. A seahawks nem fog tovább jutni 😊Hát én néztem a meccset és ezzel a játékkal nem hiszem, hogy tovább jutok. 😊Hova szeretnél továbbjutni?
Midnight
gordon
több mint 9 éve
Tudom, de frusztralo a sok birózás nincs hatása a meccsreKöcsög bírók miatt nyertünk megint, Lions a facemask miatt kapott ki, ja meg a tök egyértelmű elkaphatatlan DPItol... Ezek nélkül nyerték volna ezt a szoros meccsetNem erről van szó tanulj olvasni vagy értelmezni. De megint egyértelműen a Lions ellen fújtak amikor kurvára szarra lettünk verve és rohadtul semmi szüksége nem volt rá a Seahawksnak.
Szegény Lions 😕
braxa88
Blevi
több mint 9 éve
Hát én néztem a meccset és ezzel a játékkal nem hiszem, hogy tovább jutok. 😊Hova szeretnél továbbjutni?
Midnight
több mint 9 éve
Köcsög bírók miatt nyertünk megint, Lions a facemask miatt kapott ki, ja meg a tök egyértelmű elkaphatatlan DPItol... Ezek nélkül nyerték volna ezt a szoros meccsetNem erről van szó tanulj olvasni vagy értelmezni. De megint egyértelműen a Lions ellen fújtak amikor kurvára szarra lettünk verve és rohadtul semmi szüksége nem volt rá a Seahawksnak.
Szegény Lions 😕
braxa88
több mint 9 éve
Hát én néztem a meccset és ezzel a játékkal nem hiszem, hogy tovább jutok. 😊Akkor jó. Nézd ma is és jövő héten is
Midnight
több mint 9 éve
Köcsög bírók miatt nyertünk megint, Lions a facemask miatt kapott ki, ja meg a tök egyértelmű elkaphatatlan DPItol... Ezek nélkül nyerték volna ezt a szoros meccsetSzegény Lions 😕
több mint 9 éve
Hát én néztem a meccset és ezzel a játékkal nem hiszem, hogy tovább jutok. 😊
több mint 9 éve
Én azt látom, hogy ez a banda most fejben egyben van.En nem ezt latom, de ezert jo a forum 😊
TGA
több mint 9 éve
Én azt látom, hogy ez a banda most fejben egyben van.Caldwellt leiskolázni kb akkora fegyvertény mint egy nőt megverni.
TGA
Ha ehhez hozzáteszem a semleges nézők által is látható lejtős pályát akkor én nem lennék a helyedben annyira reményteli.
Gratulálok amúgy, jobbak voltatok segítség nélkül is.
több mint 9 éve
Én azt látom, hogy ez a banda most fejben egyben van.Személy szerint tetszik, ahogy Carroll beleállt abba, hogy helyre tegyen embereket. Tetszett a gameplan. Biztos vagyok abban, hogy az offseasonban új csapat fog épülni, és kezdek bizakodni abban, hogy megint egészséges hajtásból.
Sending out an S.O.S