Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
napifieldgulls:-Örülnétek, ha Cable elmenne HC-nek?
-Örülnétek, ha BigWalt áltvenné az OL edzését?
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
es tenyleg , WC teljesen kiment a fejembol 😄Ha nyerünk a hétvégén, és így tesz az Atlanta és a Washington is, harmadik kiemeltként a hatodik kiemelt Redskinst fogadjuk a WC-körben.elnezest feltudnal vilagositani a Redskins t mi alapjan kaphatjuk?😊legvalószínűbb a skins,lions kettősjo az Green Bay ,Detroit ,Giants nek iskit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
sebidani1990
Sherman
braxa88
Sherman
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
www.kephost.com/images/2016/12/29/1113d5ad.jpgelnezest feltudnal vilagositani a Redskins t mi alapjan kaphatjuk?😊legvalószínűbb a skins,lions kettősjo az Green Bay ,Detroit ,Giants nek iskit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
sebidani1990
Sherman
braxa88
Sherman
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
napisherman:profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/29/richard-sherman-says-youre-going-to-miss-me-when-im-gone-will-you/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
80/20
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ha nyerünk a hétvégén, és így tesz az Atlanta és a Washington is, harmadik kiemeltként a hatodik kiemelt Redskinst fogadjuk a WC-körben.elnezest feltudnal vilagositani a Redskins t mi alapjan kaphatjuk?😊legvalószínűbb a skins,lions kettősjo az Green Bay ,Detroit ,Giants nek iskit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
sebidani1990
Sherman
braxa88
Sherman
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
elnezest feltudnal vilagositani a Redskins t mi alapjan kaphatjuk?😊legvalószínűbb a skins,lions kettősjo az Green Bay ,Detroit ,Giants nek iskit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
sebidani1990
Sherman
braxa88
Szerkesztette: Sherman
több mint 9 éve
Fun fact: yard/elkapás átlagban idén Tyler Lockett 14.56, Paul Richardson 14.59. 😊 P-Rich ezzel a csapat legjobbja a legalább tíz elkapással rendelkező játékosaink közül (amúgy McEvoy az első 17.71-gyel). Reece, Collins (!) és Wilson minden elkapható labdát behúzott. 😊
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
legvalószínűbb a skins,lions kettősjo az Green Bay ,Detroit ,Giants nek iskit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
sebidani1990
Sherman
több mint 9 éve
jo az Green Bay ,Detroit ,Giants nek iskit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
sebidani1990
több mint 9 éve
kit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?Redskins v Lions
funkyparduc
több mint 9 éve
azért ne akarjunk 1.körben RBtÉrkezik megint egy nagycsomó RB vizitre Rawls 120.sérülése utánIlyen fal mögött csak Lynch élt meg igazán, aki meccsenként lefejelt 2-3 szembe jövő kamiont. A többi porcelán. Ha nem tudunk egy jót kukázni, akkor kb semmi esély egy normális RB-re, mivel megint nem a tetején fogunk draftolni. Az meg külön vicc, hogy az első mock draftokon nekünk LB-t írnak. Ha jövőre se lesz elfogadható fal, akkor kitör a botrány.
Baszottszarok vagyunk RB poszton. Rawls sérült és szar, Prisise jo de csak 2meccsen volt elérhető, Collins nem tud konzisztens lenni, Pope vicc...
Meg mindig Michaelnek van a legtöbb yardja? 😀
Kéne már egy franchise RB aki tud 16+ meccset focizni.
Nem irtam meg a Cards meccs után mert karácsony volt ugye, eleg annyit hogy ezzel a vereséggel kb minden SB sansz elszállt, csak bye weekkel lett volna bármi közünk hozzá. Saints még visszahozhatja de nem látok rá esélyt...
braxa88
garrett27
több mint 9 éve
kit fogunk most fogadni a legvalószínűbb forgatókönyv szerint?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Reméljük ki is bír pár meccset sérülés nélkül😊 NFC döntőig tudom kicsi az esély hogy eljussunk, de én bízok benne😊Tudom, de nyilvan nem ez lenne az allapota, ha semmi baja nem lenne.Már a cards meccsre visszajött, nem komolyUjabb jo hir:hurrá, kezdünk nagyon elfogyni
Chancellor questionable bokaserulessel...
sebidani1990
Oszi
braxa88
Viszont most realizaltam, hogy Prosise elvileg visszater a PO-ra.
sebidani1990
Szerkesztette: Oszi
több mint 9 éve
Tudom, de nyilvan nem ez lenne az allapota, ha semmi baja nem lenne.Már a cards meccsre visszajött, nem komolyUjabb jo hir:hurrá, kezdünk nagyon elfogyni
sebidani1990
Oszi
braxa88
Viszont most realizaltam, hogy Prosise elvileg visszater a PO-ra.
több mint 9 éve
Már a cards meccsre visszajött, nem komolyUjabb jo hir:hurrá, kezdünk nagyon elfogyni
sebidani1990
Oszi
több mint 9 éve
kéne egy világszám...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ujabb jo hir:hurrá, kezdünk nagyon elfogyni
sebidani1990
több mint 9 éve
Érkezik megint egy nagycsomó RB vizitre Rawls 120.sérülése utánIlyen fal mögött csak Lynch élt meg igazán, aki meccsenként lefejelt 2-3 szembe jövő kamiont. A többi porcelán. Ha nem tudunk egy jót kukázni, akkor kb semmi esély egy normális RB-re, mivel megint nem a tetején fogunk draftolni. Az meg külön vicc, hogy az első mock draftokon nekünk LB-t írnak. Ha jövőre se lesz elfogadható fal, akkor kitör a botrány.
Baszottszarok vagyunk RB poszton. Rawls sérült és szar, Prisise jo de csak 2meccsen volt elérhető, Collins nem tud konzisztens lenni, Pope vicc...
Nem irtam meg a Cards meccs után mert karácsony volt ugye, eleg annyit hogy ezzel a vereséggel kb minden SB sansz elszállt, csak bye weekkel lett volna bármi közünk hozzá. Saints még visszahozhatja de nem látok rá esélyt...
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Érkezik megint egy nagycsomó RB vizitre Rawls 120.sérülése utánVolt! Kár érte.
braxa88
több mint 9 éve
Érkezik megint egy nagycsomó RB vizitre Rawls 120.sérülése utánBaszottszarok vagyunk RB poszton. Rawls sérült és szar, Prisise jo de csak 2meccsen volt elérhető, Collins nem tud konzisztens lenni, Pope vicc...
több mint 9 éve
Lockettnak a szarkapocs- es a sipcsontja is eltort, szombat este meg is mutottek, remelem minel hamarabb helyre jon!Nem vészmadárkodom, de az egyik csapattársamnak (kispályás gurulós foci) ugyanez volt a sérülése - oldalról alácsúsztak - és sajnos a bajnokságba már soha nem tért vissza. Maradtak a baráti focik. Kívánom hogy ne így legyen Lockett esetében!
sebidani1990
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Lockettnak a szarkapocs- es a sipcsontja is eltort, szombat este meg is mutottek, remelem minel hamarabb helyre jon!
több mint 9 éve
"We have a lot of stuff coming, and we have to stay together and be there to get right and get better and keep improving" - Pete CarrollNa ez...Ez mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben a csapatnál, és belső feszültség van. Szinte biztos vagyok benne, hogy one and don leszünk, akárkivel nézünk szembe. Az én szememben idén végleg eltűnni látszik a korábbi évek domináns csapata, a védelemmel együtt, viszont izgatottan várom, hogy offseasonben merre megyünk tovább.
funkyparduc
több mint 9 éve
"We have a lot of stuff coming, and we have to stay together and be there to get right and get better and keep improving" - Pete CarrollMost mit mondjon? Még ekézze is őket nyilvánosan? Örül ha play közben nem futnak szerte-széjjel. Szerintem ő pontosan látja, hogy ez a fal egy kalap szar, de most nincs idő építkezni vagy változtatni. Ez van. Legalább néhány csepp önbizalom maradjon meg. Hogy mi lesz jövőre? Még két meccs és lehet tűnődni ezen is. Ebben a csapatban nincs most több. Bárki jön szembe, zakó.
na az ilyen szövegeket kezdem már kicsit unni: "keep improving" meg "adjustment" meg az ilyenek
kedves Pete, nagyon bírlak, de abból az 5 szerencsétlenből akik majd szélesvásznon UHD-ben nézhetik a superbowlt soha nem lesz még közepes alatti fal sem, lehet akármennyi improving
funkyparduc