Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 933 — Keep pounding
Sherman izomból ekézi a ligát a csütörtöki meccsek miatt. Nekem egyre szimpibb 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 056 — Csodabogár
A Kaep2-t úgy értettem, hogy nehogy oda jusson Wilson. Pár éve a kettejük vetélkedéséről szólt minden, most meg Kaep a fasorba sincs. Én elfogult vagyok Wilsonnal ezért nem szeretném ha ő is a süllyesztőbe kerülne. Ő sokkal jobb, de fal nélkül túl nagy a teher rajta és én úgy érzem ez egy kicsit már sok neki. Láttunk már franchise irányítót a kukában landolni, pl. Alex Smith, bár ő kimászott belőle a Chiefs-nél, de mondhatjuk RGIII vagy Romo esetét. Tudom, náluk a sérülés is benne volt vastagon, de nem tudom van-e még nekik visszaút.
Szóval keresse meg a management az okokat, ezért fizetik őket, mi meg normális meccseket akarunk látni.
garrett27
Na azért na, Kap sosem volt sehol
Wyatt
vicces vagy

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Kaep2-t úgy értettem, hogy nehogy oda jusson Wilson. Pár éve a kettejük vetélkedéséről szólt minden, most meg Kaep a fasorba sincs. Én elfogult vagyok Wilsonnal ezért nem szeretném ha ő is a süllyesztőbe kerülne. Ő sokkal jobb, de fal nélkül túl nagy a teher rajta és én úgy érzem ez egy kicsit már sok neki. Láttunk már franchise irányítót a kukában landolni, pl. Alex Smith, bár ő kimászott belőle a Chiefs-nél, de mondhatjuk RGIII vagy Romo esetét. Tudom, náluk a sérülés is benne volt vastagon, de nem tudom van-e még nekik visszaút.
Szóval keresse meg a management az okokat, ezért fizetik őket, mi meg normális meccseket akarunk látni.
garrett27
Na azért na, Kap sosem volt sehol

több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;
Én úgy tudom, hogy Carroll momentán nem mozdítható.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Még sokáig lehetne elemezgetni az elmúlt 3 meccset, de a lényeg, hogy meg kell verni a kosokat a TNF-n ország-világ előtt, mert ha nem, akkor kitör a parasztgyalázat.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
garrett27
Pedig szerintem nem jársz rossz nyomon, tudod against the tide.
Nagyon más az a két srác, de attól, hogy Wilson más emberi értékeket képvisel, és a technikai oldal tekintetében sokkal előrébb jár, vannak kialakult reflexek bizonyos társakkal, attól még lehet ő is ronin, mint Kaep.

Franchise irányító egy csomag.( Ez számodra nem új, és félek amúgy sem fogok tudni sok újat mondani.)Ennek számos oldala van, úgymint emberi, vezetői, technikai, döntéshozatal nyomás alatt, ezzel összefüggésben egyfajta átlátóképesség.... És mindenkelőtt produktivitás.

Frankly, nagyon beteg ez a sport, de főként az az élősködő véleményalkotó gépezet (nemmellesleg a teljesítménynélküliség élő szobrai.... a szupermodellek mellett), amely kizsákmányol mindent, ami él, és szerethetővé teszi ezt a klasszjátékot.

Itt ez a nyomorult Dak Prescott, egy rossz meccse volt, nem annyira rossz, mint Wilsoné, csak nem haladtak, nem tettek fel pontokat. És mit olvasok? Jerry Jones aki egy kibaszott millárdos, és ez a játék az élete, magyarázkodik, hogy de Prescott a kezdő irányító.
Azért ez valahol nagyon nagyon gáz.

Manning, Brees, Rivers még ilyen 70 körüli QB ratinggel kezdtek, és 3-4 év alatt épültek fel, összhangban az infrastruktúrával, ami szolgálta látszólag őket, vagy inkább a csapatot.
Ma a 90-es rating ciki(Bradyé 2006-ban tán 87 volt?)

A jelen kor legnagyobb bűne a win now, és a 3 éves terv. Ennek amúgy a legnagyobb alkalmazói közt ott ül Pete Carroll, és Jim Harbaugh. A főbűn, a 3 éves terv, és főként a koncepció hiánya arra a kérdésre, hogy mi lesz utána. Bár Carroll mentségére, neki van láthatóan terve..., hogy milyen azt még nem sejtjük. Persze azt is ki kell emelni, hogy sem ő, sem Schneider nem ment bele rövidtávú alkukba. Ehhez képest Harbaugh kivágta a nárcisztikus balhét, amikor nem jött be a blitzkrieg, és egy terhelt füstölgő romhalmazt hagyott maga mögött, Shanny hajója meg látványosan elsűllyedt.

Azért is nagyon undorító a win now, mert nincs idő készség szintű fejlődésre főként szellemi téren. Ma van ez a gyáva ördögi alku az, amit QB whisperingnek hívnak, és nem takar mást, mint kizárólag az erősségekre építést, célgépesítést.
Ez nyílván egy ésszerű gondolat, pl. ha exportorientált gazdaságot építesz (mondjuk ehhez nem értek), de nem akkor, amikor irányítót képzel. Igenis meg kell tanulni még azt is, ami fáj, sokszor az egész csapatnak, mert elmegy a meccs. Ilen képesség pl. a játék olvasása, döntéshozatal időnyomás alatt, stb.
Ennek hiányában az eredmény egy szűk komfortzónában brutálisan teljesítő célgép, ami a komfort zónán kívül fuldoklik, mint egy rossz versenymotor.
Wilson élte túl ezt a legjobban, és szívemre látom a fejlődését, de mondjuk őt támogatja a legprofibb környezet, és tán a legszeretőbb csapat. Ő nem ronin, Kaep, RGIII azok.

Szar ezt kimondani, de azt hiszem Wilson még mindig legfeljebb középszerűen olvas.... Szóval simán lehet, hogy ronin lesz. Mondjuk Carroll magon belül nagyon korrekt, mindent el fog követni. Azért nem írom, hogy senkit nem hagy az út szélén, mert akik ezt mondják magukról, azok rendszeresen hagynak másokat az út szélén.
1-2-3 Hawks

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
braxa88
Fisher beállította a rekordot, majd kirúgták. Ez nekünk jó vagy rossz vagy mindegy?
Aguirre
Le kene igazolnunk veteran minimumert left tackle-be, kiszoritja Sowell-t, bekerul a Pro Bowl-ba, es gyurut nyerunk vele.
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
braxa88
Fisher beállította a rekordot, majd kirúgták. Ez nekünk jó vagy rossz vagy mindegy?
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 340 — Patriots fan
Csak nehogy egy Kaepernick2 legyen belőle.
garrett27
Koszonoviszonyban sincsenek
sebidani1990
Lol : D Ezt te sem gondolhatod komolyan... Az egyetlen nfl ready skillje az, hogy labbal yardokat szerez...

Az nalam amugy nem valid erv, hogy kiesett Thomas. Allandoan azt latjuk, hogy egy ember kiesik es borul az egesz vedelem. Ha Wagner, akkor azert,ha ET azert, ha meg Kancellar, akkor azert.

Teritett betli volt az egesz. Soha, ekkora vereseget nem szenvedtunk meg. Kivancsi vagyok, hogy hogyan jon vissza belole a csapat.
undisputedly
Sanszos hogy a köv. ellenfél szanaszéjjel lesz picsàkolva. Ez ilyen egyszerü. PO csapat vagytok ez a pofon még belefért.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
garrett27
sebidani1990
Lol : D Ezt te sem gondolhatod komolyan... Az egyetlen nfl ready skillje az, hogy labbal yardokat szerez...

Az nalam amugy nem valid erv, hogy kiesett Thomas. Allandoan azt latjuk, hogy egy ember kiesik es borul az egesz vedelem. Ha Wagner, akkor azert,ha ET azert, ha meg Kancellar, akkor azert.

Teritett betli volt az egesz. Soha, ekkora vereseget nem szenvedtunk meg. Kivancsi vagyok, hogy hogyan jon vissza belole a csapat.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
garrett27
Oké, hogy ebben az évben jócskán elmarad a megszokottól, de azért ez már kicsit túlzás. Minden szezonjában playoffba vitte a csapatot, köztük 2 SB. Amikor nagyon nem ment is hátán cipelte a csapatot. Elmúlt meccseken mindenki szar volt egytől egyig, ilyen szinten az ő nyakába varrni elég necces szerintem...
több mint 9 éve
garrett27
több mint 9 éve
3 meccs, 2 irgalmatlan zakó. Valaki helyesen mondta, hogy a Panthers meccsből nem lehet kiindulni. Így is lett. Mert ugye ebben a ligában bárkitől ki lehet kapni, benne van, de nem így. Ez még ezen a szinten is ciki. Nem elég, hogy a Packersnek a bab is hús volt az éjjel, de ilyen ratyi offens csak blamálja az egész franchise-t. Wilsonnal kapcsolatban már hetek óta mondom hogy valami nem stimmel. Eddig csak feltűnően pontatlan volt, most viszont már jönnek az INT-ek is. Még akkor is, ha a Packers ellen a betonbiztos elkapó Baldwin is hibázott. Kearse nálam lapát, szót sem érdemel. Richardson sehol, Lockett pedig így kevés. McEvoy még nem világos igazából mire képes, de nála vannak életjelek. Szóval RW nem jó, nagyon nem jó. Csak nehogy egy Kaepernick2 legyen belőle.
Az egyébként külön idegesített, hogy ilyen fal mellett erőltetjük a középső futásokat.
A védelem sem az igazi. Tudom hogy ET nagyon hiányzik, de meg kell oldani valahogy. Borzasztóan hiányoznak a sack-ek. Bennett ne nagyon óbégasson a több fizuért, mert ez tőle nagyon kevés.
Nem a zakó miatt vagyok csalódott, hanem a mutatott teljesítmény miatt. Ráadásul el tudom képzelni milyen ideges lehet a csapat a csütörtök éjjeli meccs miatt. Jön a mumus Rams, aki tök homály, de ellenünk vért fog inni az tuti. Ha ezt elbukjuk...... bele se merek gondolni.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Updated QB rankings for Wilson:
- 21st in Rating (88.1)
- 15th in Comp. % (64.6)
- 14th in YDS/G (260)
- 25th in TDs (13)

Kapd össze magad öreg mert ez lófing, eddig is szar volt a fal, de top5ös statokat sikerült összehozni (tavaly 30+TD, legjobb rating), több kell!

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 821 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
RW a liga 2. leggyengébb védelme ellen szórt 5 INT-et... Ez minősíthetetlen.
undisputedly
Ezzel nagyon erősen vitatkoznék. Futás ellen egy nagyon rendben lévő egységünk van, HA tud játszani a Ryan - Martinez kettős, de futás ellen közülük is Ryan tesz sokat hozzá és az egészen pofásan működő Daniels, Guion, Clark 3-as rotációja.
Passz ellen is akkor vannak nagy gondjaink, ha jönnek a speadster WR-ek olyan QB-val aki meg is tudja őket kínálni (WAS vagy IND).
De azokon a meccseken a CB sorunkból is hiányoztak kulcsemberek, most pedig már Randall visszatérésével visszaállt a közel opitmális állapot. A CB sor továbbra se jó, de a pass rush viszont ha nem elit OL ellen dolgozik (TEN), akkor a jobbak között van a ligában amivel tudják segíteni a sec-t. Bár Perry hiányozni fog még innén mert Peppers kevésbé tényező, CMII meg folyton sérült.
A liga 2. leggyengébb védelme biztos nem így néz ki. A GB egy közepes D-vel rendelkezik de hát amikor ment a szekér se volt nálunk sokkal jobb, inkább csak nagyon labdavadász egység volt anno, amiből tegnapra kaptunk egy kis ízelítőt.

Sorry az OFF-ért csak nagyon bántotta a szemem a dolog.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Sowell (3 hurries, 3 hits, 1 sack) és Fant (2 hurries/hits, 1 sack) nagyot jöttek.
több mint 9 éve
Amúgy tegnapig veretlen volt a szürke mezünk.
Idei évig csak nyertünk benne, de idén 2 meccs: döntetlen és a tegnapi nyomoúság

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Igyekeztem pozitívumokat találni a tegnapi teljesítmények közül, és azért akad: McEvoy (simán év újonca a csapatnál), Reece (az az elkapás!), Rawls (5,5 átlag, és őt hamarabb kezdtük kímélni, mint Wilsont, ami elég beszédes), Wagner (tacklegyár egész évben, a meccsen a csapatot, úgy általában még mindig a ligát vezeti). Kimaradt valami?
tejbegrrr!!!
Chancellor, McDaniel
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Igyekeztem pozitívumokat találni a tegnapi teljesítmények közül, és azért akad: McEvoy (simán év újonca a csapatnál), Reece (az az elkapás!), Rawls (5,5 átlag, és őt hamarabb kezdtük kímélni, mint Wilsont, ami elég beszédes), Wagner (tacklegyár egész évben, a meccsen a csapatot, úgy általában még mindig a ligát vezeti). Kimaradt valami?
tejbegrrr!!!
En is McEvoyt jatszatnam Kearse helyett, es hiaba tetszik a jateka, azert az a nehany elkapasa nem olyan nagy minta, ev ujonca meg szerintem inkabb Prosise, meg a serulese ellenere is.

Lockett iden nem brillirozik annyira mint tavaly, es ez rohadt idegesito.
sebidani1990
Prosise mintája kb. másfél meccs, nagyon jónak tűnik ugyan, de borzasztó törékeny. McEvoy passzolt is éppen neki 43 yardot, blockolt egy puntot, sokféleképpen használható, és ütésálló.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
En is McEvoyt jatszatnam Kearse helyett, es hiaba tetszik a jateka, azert az a nehany elkapasa nem olyan nagy minta, ev ujonca meg szerintem inkabb Prosise, meg a serulese ellenere is.

Lockett iden nem brillirozik annyira mint tavaly, es ez rohadt idegesito.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
@braxa

undisputedly
Persze h az, undorítóan visszaesett a játéka idén.
13 meccsen 13 TD, 10 INT. vicc.
Leszarom h szar az OL, droppolnak a WRek, Kearse felé passzolni instant downvesztés... ezek kifogások. Wilson is szarul teljesít.
Tavaly 30+TDje volt, idén bőven 20 alatt lesz.
Kurvára vissza kéne találnia neki is a helyes útra, mert már nem hogy nem elit QB, hanem a top10től is kurvára messze van.
Rams ellen az offensetől ugyanezt várom mint tegnap, kevesebb labdavesztéssel.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 933 — Keep pounding
Nálatok ami meglep, hogy most estek kicsit össze. Ilyenkor szokott jönni a Hox foci időszaka, erre terített betli Tampában és GB-ben. Még szerencsétek, hogy közben játszottatok velünk is 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
Idén valami egészen szar az NFC. A Dallas PO-runjában én most még nem hiszek, el nem tudom képzelni, ki megy innen a Superbowlba. De ha fogadnom kéne, én még mindig rátok tennék.
gabokocka
Nem emlékszem olyanra, hogy adott év 3 legjobb NFC csapata a következő idényben ennyire leolvadt volna, habár valahol mindhárom várható volt. Panthersnél a SB hangover, illetve a CN controversy, Cardinalsnál lehetett sejteni, hogy Palmernek lefőtt a kávé, nálunk pedig azt, hogy az OL "bűzlik". Mondjuk ez a szép az NFL-ben, hogy mindig jönnek új powerhousok. És szvsz most 5-10 éves távlatban nézve is átrendeződik a térkép a ligában. Bradynek is lassan lefő majd a kávé, BB sem szárnyal, Pm ugye retired, viszont jönnek a fiatalok (Mariota, Carr pl.)

@empty
Jómagam is hiszek a "po-rutin" jelentette előnyben, de az csak egy plusz, egy olyan szorzó, ami legyen mondjuk egy 1,3-as szám. Na most ha az eredeti teljesítményed konvergál a 0-hoz, akkor aztán szorozgathatod te a PO-rutinoddal... Jelenleg ahogyan te is mondtad, a Giants elképesztően rossz matchup, a Dallas szintén, mert az az O-fal bármikor röhögve ledarálja apró szemű kávénak a mi védőfalunkat -ami btw idén elég gyenge, kicsik, undersized az egység-, a Detroit elég clutch, a GB most vert minket arcon egy történelmi vereséggel -legalábbis a PC érában ez volt szerintem a legnagyobb vereségünk-, a Falconst idén hazai pályán alig, csak épphogy tudtuk legyőzni, a Tampa pedig szintén arcon csapott minket.

A korábbi évek Hawks-a nem köszön vissza ebből a csapatból, identitásvesztett az egység. Vagyis ez nem is a legjobb leírás, inkább azt mondom, hogy van egy transition. A Lynch-érából megyünk át egy RW dependent O-ba, és láttuk, hogy RW nem képes mindent maga megnyerni, az is benne van, hogy szór 5 Intet, és nincs mellette futójáték. Ez a támadósor nem képes ultra f@s fallal nyerni, mert a védelem, habár számokat tekintve még mindig ligaelit, már nem az a védelem amelyik eddig játszott.

Sarokköve a D-mentalitásunknak, hogy fogjuk emg a futást és ne engedjünk nagy passzplayt, azaz a CB-k nem engedhetik maguk mögé a WR-t. Ehhez képest a futást nem állítjuk meg(akármit mondanak a számok), és tegnap a 3-ból 2 CB non-stop maga mögé engedte az elkapókat. Passrush pont válságban van, azaz nincs. Mondjuk ez az a szegmens ami szerintem javulni fog, a Bennett-Avril-Clark hármas nem lesz sokáig ilyen gyenge.

Szóval az O#-ban gravitálunk egy másfajta játék felé, eddig kevesebb sikerrel, a védelem pedig az új DC és az új játékosállomány mellett szintén átalakult. Kíváncsian várom, hogy ez mire lesz elég. ÉN többekkel ellentétben a csoportgyőzelemnek is örülök, de a PO-ra nincsenek elvárásaim. Sok sebből vérzik a csapat, és ez az elmúlt hetekben nagyon jól ki is jött. Karakter idegen módon vernek pofán minket, és ez nem véletlen.

@braxa
Kearsenek nagy kritikusa vagyok, talán a legnagyobb itt a fórumon. Amúgy ami szintén vicc kategória, hogy a csávónak a .neten személyi kultusza van, a 2 fontosabb elkapása miatt. 0 hozzáadott értéke van a srácnak, ugyanolyan érthetetlen pöcs edzői szimpátián alapuló előnye van, mint anno Sweezynek pl. Edzők kedvence, ezért nem padozik.

Szerkesztette: undisputedly