Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
NapiSherman:Earl... Nem döntötte el.
Ezekkel a remek hírekkel búcsúzom
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Akkor ma Sonics testvérünk ünneplőbe öltöztette a szívét.Örülök, hogy tetszett. 😊
Top 10 az NBA összeesküvés-elméletek számát tekintve a miért nincs már Seattleben kosárcsapat kezdetű kérdés.
Köszönjük szépen!
TGA
Én személy szerint nagyon örülnék, ha visszatérne a városba a kosárlabdacsapat. Nem voltam sose Seattle-drukker (ami főként annak tudható be, hogy 2010 körül kezdtem el követni az NBA-t), de mindig is szimpatizáltam az ottani csapatokkal, főleg a grunge zenei irányzat miatt, amely ugye onnan indult el. 😊
Egyébként, ahogyan a cikkben is leírtam, a franchise csak 1967-ben kapta meg a SuperSonics nevet, tehát nem tudom, mennyire pontos a cím, hogy "50 éve alakult", mert igazából '66. december 20-án még csak annyi volt biztos, hogy a városban lesz kosárcsapat, a komolyabb munkálatok csak az azt követő évben kezdődtek meg. 😀
Russell Wilson amúgy pont a Sonics feltámasztásáról beszélt nem is olyan rég:
www.ibtimes.com.au/russell-wilson-wants-bring-back-seattle-supersonics-1534047
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Sziasztok!Akkor ma Sonics testvérünk ünneplőbe öltöztette a szívét.
Napra pontosan 50 évvel ezelőtt kapott Seattle városa NBA-csapatot, amit később SuperSonicsnak neveztek el. Ennek apropójából írtam egy cikket a franchise-ról.
realnba.blog.hu/2016/12/20/50_eve_alakult_a_seattle_supersonics
Ígérem, nem csinálok ebből rendszert, hogy az NFL-csapatfórumot telerakom az NBA-s cikkeimmel, ez most kivételes alkalom, csak gondoltam, a Seahawks-drukkerek között biztosan akadnak többen is, akik a Sonicsért is rajongtak valaha. 😊
Uncle Drew
Top 10 az NBA összeesküvés-elméletek számát tekintve a miért nincs már Seattleben kosárcsapat kezdetű kérdés.
Köszönjük szépen!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Sziasztok!Á, soha, mi csak pár éve pattantunk fel a bandwagonra addig azt se tudtuk melyik kontinensen van Seattle 😊
Napra pontosan 50 évvel ezelőtt kapott Seattle városa NBA-csapatot, amit később SuperSonicsnak neveztek el. Ennek apropójából írtam egy cikket a franchise-ról.
Ígérem, nem csinálok ebből rendszert, hogy az NFL-csapatfórumot telerakom az NBA-s cikkeimmel, ez most kivételes alkalom, csak gondoltam, a Seahawks-drukkerek között biztosan akadnak többen is, akik a Sonicsért is rajongtak valaha. 😊
Uncle Drew
Egyébként köszönjük 😉
több mint 9 éve
Sziasztok! Napra pontosan 50 évvel ezelőtt kapott Seattle városa NBA-csapatot, amit később SuperSonicsnak neveztek el. Ennek apropójából írtam egy cikket a franchise-ról.
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Há, kikérem magamnak!Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.Kúrv@ any@d k_cs_g!
undisputedly
Mit képzelsz Te magadról?! Nem tudtad, hogy a Seahawks topic safe space?
Mindegy, mennyire releváns, amit írsz, csak a pozitív megerősítések jöhetnek ide.
Ha nem tetszik húzzál el, olyan helyekre, ahol leírhatod a kis véleményed!
B€za!
totalfratmove.com/pc-principal-bans-christmas-thanksgiving-and-america/
TGA
(RS-nek meg több O# play-t kellene néznie, hogy megszokja --- mint pl. mi)
Btw mióta lettél megválasztva topic-police-nak?Még anno én választottam meg, leváltsam?
undisputedly
több mint 9 éve
AFC-ben szerintem is toronymagas eselyes a Patriots. Ellenuk csak a Steelersnek lenne eselye, akik iden nagyon rendbeszedtek a D-t is (engedett yardokban 8., futas ellen 4., engedett pontokban 9.). A Raiders brutal jo O-val nyomul, de a D-nek csoda napot kellene kifognia, hogy komolyan legyen eselyuk az emlitett ket csapat ellen.NFC-ben sokkal kiegyensulyozottabb a helyzet. Cowboys a favorit, de a Falcons barkit agyonver, ha epp ugy gondoljak, ha nem dobunk 5 INT-et, akkor minket nagyon nem konnyu elverni. A Giants eleg nagyot jon, de inkabb a D-vel nyerik a meccseket, a Packerssel en sem kerulnek szembe, de annak ellenere, hogy elpicsaztak minket, szerintem fifty-fifty meccs lenne. Es nalam sotet lo a konferenciabol meg a Redskins, akik konnyen lehet, hogy be sem jutnak a PO-ba, de ha igen, akkor nagyon vigyazni kell veluk.
Tippem
AFC Steelers - Patriots
NFC Seahawks/Packers - Cowboys
UI.: tenyleg jo a Titans, de a D csak futas ellen jo, meg pass rushban. A tobbi kategoriaban ligaatlag, vagy alatta.
Szerkesztette: sebidani1990
több mint 9 éve
Nekem a Steelers és a Raiders komoly játékerőt képvisel, akár a Pats ellen is, szóval meg kell ott küzdeni rendesen a PO(szerk. SB)-ért. Illetve a Chiefs és a Titans is elég jó védelmekkel mehetne PO-ba.Valahogy a GBt nem kéne a POba engednie a Vikingsnak vagy a Lionsnak. Sztem bárki ellen bárhol minimum 50% esélyünk van, GB ellen nem.Ezért nem értettem, hogy miért drukkolsz a Detroitnak. A Dallas ellen valószínűleg bukni fognak. Jelen állás szerint a GB-DET meccsen fog eldőlni. Sok pénzt nem mernék a Detroitra tenni, a liga biztosan megtolja a GB-t, ráadásul annak úgysincs soha konzekvenciája, ha a Detroitot szivatják, szóval kb a GB be is jutott, amit sajnálok, mert a Colts és a Patriots után őtek csípem a legkevésbé 😀 )
2.kiemelést meg kell szerezni, aztán van esély h arra, hogy egy PO W után még 1 hazai meccsünk legyen. Ugye eddig 3x jutottunk SBba, mind3 alkalommal végig hazai pályán menetültünk oda.
braxa88
OFF: Amúgy imádom az idei évet. MIA/TEN/OAK....DALL/TB... végre régi-új arcok a rájátszásban, mondjuk tök mindegy ki jut be, úgyis a Patsnek áll a gyűrű, az AFC-ben alapból senki sincs aki challangeelhetné őket.
undisputedly
NFC-ben szerintem teljes a káosz, 50%-nál nagyobb esély senkinek sem adnék a SB-ra. Jó kis januárunk lesz szerintem. 😊
Szerkesztette: Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Bocs, lehet, hogy összekevertem valamit, nem valami jó a rövidtávú memóriám 😀mikor szurkoltam a Lionsnak? nem rémlik 😀Valahogy a GBt nem kéne a POba engednie a Vikingsnak vagy a Lionsnak. Sztem bárki ellen bárhol minimum 50% esélyünk van, GB ellen nem.Ezért nem értettem, hogy miért drukkolsz a Detroitnak. A Dallas ellen valószínűleg bukni fognak. Jelen állás szerint a GB-DET meccsen fog eldőlni. Sok pénzt nem mernék a Detroitra tenni, a liga biztosan megtolja a GB-t, ráadásul annak úgysincs soha konzekvenciája, ha a Detroitot szivatják, szóval kb a GB be is jutott, amit sajnálok, mert a Colts és a Patriots után őtek csípem a legkevésbé 😀 )
2.kiemelést meg kell szerezni, aztán van esély h arra, hogy egy PO W után még 1 hazai meccsünk legyen. Ugye eddig 3x jutottunk SBba, mind3 alkalommal végig hazai pályán menetültünk oda.
braxa88
OFF: Amúgy imádom az idei évet. MIA/TEN/OAK....DALL/TB... végre régi-új arcok a rájátszásban, mondjuk tök mindegy ki jut be, úgyis a Patsnek áll a gyűrű, az AFC-ben alapból senki sincs aki challangeelhetné őket.
undisputedly
braxa88
több mint 9 éve
mikor szurkoltam a Lionsnak? nem rémlik 😀Valahogy a GBt nem kéne a POba engednie a Vikingsnak vagy a Lionsnak. Sztem bárki ellen bárhol minimum 50% esélyünk van, GB ellen nem.Ezért nem értettem, hogy miért drukkolsz a Detroitnak. A Dallas ellen valószínűleg bukni fognak. Jelen állás szerint a GB-DET meccsen fog eldőlni. Sok pénzt nem mernék a Detroitra tenni, a liga biztosan megtolja a GB-t, ráadásul annak úgysincs soha konzekvenciája, ha a Detroitot szivatják, szóval kb a GB be is jutott, amit sajnálok, mert a Colts és a Patriots után őtek csípem a legkevésbé 😀 )
braxa88
undisputedly
több mint 9 éve
Valahogy a GBt nem kéne a POba engednie a Vikingsnak vagy a Lionsnak. Sztem bárki ellen bárhol minimum 50% esélyünk van, GB ellen nem.Ezért nem értettem, hogy miért drukkolsz a Detroitnak. A Dallas ellen valószínűleg bukni fognak. Jelen állás szerint a GB-DET meccsen fog eldőlni. Sok pénzt nem mernék a Detroitra tenni, a liga biztosan megtolja a GB-t, ráadásul annak úgysincs soha konzekvenciája, ha a Detroitot szivatják, szóval kb a GB be is jutott, amit sajnálok, mert a Colts és a Patriots után őtek csípem a legkevésbé 😀 )
braxa88
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Valahogy a GBt nem kéne a POba engednie a Vikingsnak vagy a Lionsnak. Sztem bárki ellen bárhol minimum 50% esélyünk van, GB ellen nem.2.kiemelést meg kell szerezni, aztán van esély h arra, hogy egy PO W után még 1 hazai meccsünk legyen. Ugye eddig 3x jutottunk SBba, mind3 alkalommal végig hazai pályán menetültünk oda.
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/Cz0Uf4nUUAAHMDY.jpgazért az rideg, hogy egy Britt-Ifedi-Glowinski-Fant névsort olvas az ember 100% snap-ben
csak Rawls kapott snapet az RBk közül.
Kearse 61%, ez tuti a legkevesebb a szezonban
braxa88
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Tyler Lockett moves up Seahawks’ depth chartMost azert kell szurkolni, hogy a 3. Wr spotot is elveszitse McEvoy javara.
sports.mynorthwest.com/222297/tyler-lockett-moves-up-seahawks-depth-chart-delivers-career-game/
Aguirre
több mint 9 éve
Tyler Lockett moves up Seahawks’ depth chartsports.mynorthwest.com/222297/tyler-lockett-moves-up-seahawks-depth-chart-delivers-career-game/
több mint 9 éve
Alakul ez!Sherman Calls Out Pete Carroll
An unhappy Sherman is a talkative Sherman
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Vélemények?Lehet, hogy felajanljak neki az off coordinator poziciot.
twitter.com/KevinShockey/status/809641551294906368
Kieg Bob Condottától:
Carroll confirming meeting this morning with Richard Sherman.
Carroll says he feels "really good'' about the meeting with Sherman this morning.
Carroll says Sherman will be "better than ever'' for having gone through this.
TGA
Nyilvan kap egy fejmosast, meg hogy legyen kisebb arca, de szerintem ot alapvetoen mar elfogadtak ilyennek, es a csaladias Seahawks hierarchia miatt nem olyan lesz a retorzio, mint mashol lenne.
több mint 9 éve
Vélemények?twitter.com/KevinShockey/status/809641551294906368
Kieg Bob Condottától:
Carroll confirming meeting this morning with Richard Sherman.
Carroll says he feels "really good'' about the meeting with Sherman this morning.
Carroll says Sherman will be "better than ever'' for having gone through this.
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy maradt energiája ilyesmire a hétfő kora reggeli kelést követően, megO mondta, hogy kommenteljem ide.Rawls a 22 futasa alatt -10 yardot szerzett kontakt elott, es szerencsetlennek 1.9 yardot kellett szereznie atlagosan minden kontakt utan, hogy azt a szanalmas 1.5 yard/carry-t elerje...Dani, lécci ezt írd meg Shermannek is, mert ő nem érti.
Nagyot blokkoltak neki a skacok.
sebidani1990
TGA
sebidani1990
te amúgy is Kancellár ügynöke vagy...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem te, Richard Shermanigy van 😀O mondta, hogy kommenteljem ide.Rawls a 22 futasa alatt -10 yardot szerzett kontakt elott, es szerencsetlennek 1.9 yardot kellett szereznie atlagosan minden kontakt utan, hogy azt a szanalmas 1.5 yard/carry-t elerje...Dani, lécci ezt írd meg Shermannek is, mert ő nem érti.
sebidani1990
TGA
sebidani1990
Sherman
több mint 9 éve
Érdekes szezon ez, sok rosszat elmondtunk a csapatról, sok szar meccsünk volt, mégis Seattle Seahawks a 2. csapat ami bejutott a POba, és az 1. ami megnyerte a csoportját 😊"Vakok között a félszemű a király" 😀
Soha rosszabb alapszakaszt!
pbs.twimg.com/media/CzxXvasVEAAnvY3.jpg
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
igy van 😀O mondta, hogy kommenteljem ide.Rawls a 22 futasa alatt -10 yardot szerzett kontakt elott, es szerencsetlennek 1.9 yardot kellett szereznie atlagosan minden kontakt utan, hogy azt a szanalmas 1.5 yard/carry-t elerje...Dani, lécci ezt írd meg Shermannek is, mert ő nem érti.
sebidani1990
TGA
sebidani1990
több mint 9 éve
O mondta, hogy kommenteljem ide.Rawls a 22 futasa alatt -10 yardot szerzett kontakt elott, es szerencsetlennek 1.9 yardot kellett szereznie atlagosan minden kontakt utan, hogy azt a szanalmas 1.5 yard/carry-t elerje...Dani, lécci ezt írd meg Shermannek is, mert ő nem érti.
sebidani1990
TGA