Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Ujabb jo hir:

Chancellor questionable bokaserulessel...
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Érkezik megint egy nagycsomó RB vizitre Rawls 120.sérülése után
Baszottszarok vagyunk RB poszton. Rawls sérült és szar, Prisise jo de csak 2meccsen volt elérhető, Collins nem tud konzisztens lenni, Pope vicc...
Meg mindig Michaelnek van a legtöbb yardja? 😀
Kéne már egy franchise RB aki tud 16+ meccset focizni.

Nem irtam meg a Cards meccs után mert karácsony volt ugye, eleg annyit hogy ezzel a vereséggel kb minden SB sansz elszállt, csak bye weekkel lett volna bármi közünk hozzá. Saints még visszahozhatja de nem látok rá esélyt...
braxa88
Ilyen fal mögött csak Lynch élt meg igazán, aki meccsenként lefejelt 2-3 szembe jövő kamiont. A többi porcelán. Ha nem tudunk egy jót kukázni, akkor kb semmi esély egy normális RB-re, mivel megint nem a tetején fogunk draftolni. Az meg külön vicc, hogy az első mock draftokon nekünk LB-t írnak. Ha jövőre se lesz elfogadható fal, akkor kitör a botrány.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Baszottszarok vagyunk RB poszton. Rawls sérült és szar, Prisise jo de csak 2meccsen volt elérhető, Collins nem tud konzisztens lenni, Pope vicc...

Nem irtam meg a Cards meccs után mert karácsony volt ugye, eleg annyit hogy ezzel a vereséggel kb minden SB sansz elszállt, csak bye weekkel lett volna bármi közünk hozzá. Saints még visszahozhatja de nem látok rá esélyt...
braxa88
Volt! Kár érte.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

több mint 9 éve
Lockettnak a szarkapocs- es a sipcsontja is eltort, szombat este meg is mutottek, remelem minel hamarabb helyre jon!
sebidani1990
Nem vészmadárkodom, de az egyik csapattársamnak (kispályás gurulós foci) ugyanez volt a sérülése - oldalról alácsúsztak - és sajnos a bajnokságba már soha nem tért vissza. Maradtak a baráti focik. Kívánom hogy ne így legyen Lockett esetében!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Lockettnak a szarkapocs- es a sipcsontja is eltort, szombat este meg is mutottek, remelem minel hamarabb helyre jon!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
"We have a lot of stuff coming, and we have to stay together and be there to get right and get better and keep improving" - Pete Carroll

funkyparduc
Na ez...Ez mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben a csapatnál, és belső feszültség van. Szinte biztos vagyok benne, hogy one and don leszünk, akárkivel nézünk szembe. Az én szememben idén végleg eltűnni látszik a korábbi évek domináns csapata, a védelemmel együtt, viszont izgatottan várom, hogy offseasonben merre megyünk tovább.
több mint 9 éve
"We have a lot of stuff coming, and we have to stay together and be there to get right and get better and keep improving" - Pete Carroll

na az ilyen szövegeket kezdem már kicsit unni: "keep improving" meg "adjustment" meg az ilyenek
kedves Pete, nagyon bírlak, de abból az 5 szerencsétlenből akik majd szélesvásznon UHD-ben nézhetik a superbowlt soha nem lesz még közepes alatti fal sem, lehet akármennyi improving
funkyparduc
Most mit mondjon? Még ekézze is őket nyilvánosan? Örül ha play közben nem futnak szerte-széjjel. Szerintem ő pontosan látja, hogy ez a fal egy kalap szar, de most nincs idő építkezni vagy változtatni. Ez van. Legalább néhány csepp önbizalom maradjon meg. Hogy mi lesz jövőre? Még két meccs és lehet tűnődni ezen is. Ebben a csapatban nincs most több. Bárki jön szembe, zakó.

több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews

na az ilyen szövegeket kezdem már kicsit unni: "keep improving" meg "adjustment" meg az ilyenek
kedves Pete, nagyon bírlak, de abból az 5 szerencsétlenből akik majd szélesvásznon UHD-ben nézhetik a superbowlt soha nem lesz még közepes alatti fal sem, lehet akármennyi improving

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
@tejbegrrr
A TD "öröm" frusztrációja
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
olyan alul-teljesítő csávók, mint Curse.
TGA
EPIC. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 599 — Poloska confirmed
Amúgy részemről nincs harag.
TGA
Részemről aztán főleg nincs. Vannak olyan szurkolók, akiknek minden hozzászólása tartalmaz valami értelmeset, mint te. Illetve vannak olyan egyszerű szurkolók, akik semmit nem értenek semmihez, csak szimpla emocionális alapon leírják, amit épp gondolnak, mint én. 😊

További kellemes ünnepeket minden topic lakónak!
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Erre idejössz és írsz te egy kis szennyet... übergratu 😛
TGA
Ohhhh, nem vágod mi számít szennynek a topicban a jelek szerint. Ha az enyém az volt, akkor a vereségek utáni általános fröcsögésre nem is tudom mi megfelelő jelző.
Hanni
Nem tudom mi a megfelelő jelző, de ha van szakmai tartalma egy radikálisabb hsznek, vagy van mögötte értékelhető statisztika, esetleg előrevisz az együtt gondolkodásban, akkor engem nem zavar.

A jelek szerint nem érted, hogy nem te döntöd el mi számít szennynek, legfeljebb véleményed lehet, mint bárkinek. Szerinted a vesztes meccs utáni fröcsögés szenny, szerintem meg semmivel nem több, amit most elkövettél. Megismertük a szubjektív véleményed, és beletettél egy kis nevetséges bohócozást.-Akkor ez most mennyivel volt több?

Ja annyival, hogy megtudtuk neked olyan neted van, hogy a szennyet olvasnod kell. 😛

Csak, hogy értelme is legyen, nézz majd rá a cap-re és, hogy ebből mennyit visznek a nevetséges bohócok, illetve mennyit visznek az olyan alul-teljesítő csávók, mint Curse.
Amúgy részemről nincs harag.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
TGA
Ohhhh, nem vágod mi számít szennynek a topicban a jelek szerint. Ha az enyém az volt, akkor a vereségek utáni általános fröcsögésre nem is tudom mi megfelelő jelző.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Nekem nagyon olyan erzesem van, hogy komoly belso feszultseg van valami miatt (lasd Graham TD).
undisputedly
Mit kellett volna ott látni?

Nagyon kell az eredményes futójáték, ebből a szempontból azért számíthat, hogy Collins kezd magára találni, és Prosise visszatérhet, lehet még keresnivalónk.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Ajjjjhh csóri Lockett..... mire kezdett belejönni kórház... 😕 na majd jövőre
Ti láttatok OLinet az éjjel RW előtt? mert én nem.... nincs miről beszélni
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 938
Én konkrétan bealudtam az 1. negyed közepén a nagy kajadelíriumomban. De ahogy olvasom nem maradtam le sokmindenről.
több mint 9 éve
Azért látom a karácsonyi hangulat behúzott mindenkit. Azt hittem, mire belépek 2 oldalnyi szennyet kell olvasni. A legszomorúbb az egészben, hogy nem lehet a csapatra haragudni... ha csak egy kicsit is közepes alatti falunk lenne, 13-2-vel állnánk... Nevetséges bohócok, bele sem merek gondolni, hogy milyen frusztráció növekedhet a többi játékosban, hogy ezek miatt a ballasztok miatt kerülnek egyre távolabb a céljuktól.

Rettenetes szenvedés volt ez a tegnapi meccs, és ez, hogy majdnem sikerült megint megcsinálni, aztán Halacska kihagyja a kb biztost... hát nem esett jól így lefeküdni szent este.

Lockettnek pedig sok erőt kívánok!
Hanni

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Earl Thomas:
I'll def be back next year..
😊

Browner érzelmei
I don't get how I couldn't even be a back up on a team like this tho.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 056 — Csodabogár
Na aludtam egyet erre a meccsre. Borzalom hegyek! Mindenekelőtt jobbulást kívánok Lockettnek, és remélem ez a sérülés nem jelenti a pályafutása végét!
Az Offense fal és a nagyképernyős tv-k. Remélem megkapták mellé a 'Legszebb jeleneteim, avagy amikor nem hagytam hogy Wilsont sackeljék" feliratú gyűjteményes floppyt is!
Erre nincsenek szavak. Glowinskyt anyósom is betolta volna a Nyugati térig az éjjel. Fant és a többiek pedig tuti bartellban vannak a helyi kórházzal és/vagy temetővel, mert mindenáron ki akarták nyíratni RW-t.
Defense: Wagner-Wright rendben volt, viszont a hátsó alakzat csődtömeg. Még Shermant is etették egy-két playben. Terell-Lane-Shead homályzóna.
1 perccel a vége előtt a Cards úgy ment át mint kés a vajon. Nyilván Caroll beszólt, hogy Fitzgeraldra nem kell figyelni, fakeze van és borzasztó játékintelligenciája, Nelson meg hagy szaladjon, lassú.
Aztán itt van a remek rúgónk. Nem hinném, hogy nem ért végig a fél oldalas playbookban. Egész évben ez a dolgának a lényege. Bazd be fiam a lasztit a két karó közé. Idén ez különösen meghaladja a képességeit. Nálam ő már sajnos lapát.

Most hogyan tovább? Innentől minden meccs ajándék, mert ez a mostani csapat PO-t sem érdemelt volna.
garrett27
jövő héten kipicsáztok minket, és újból minden szánsájn lesz meglásd

több mint 9 éve
Na aludtam egyet erre a meccsre. Borzalom hegyek! Mindenekelőtt jobbulást kívánok Lockettnek, és remélem ez a sérülés nem jelenti a pályafutása végét!
Az Offense fal és a nagyképernyős tv-k. Remélem megkapták mellé a 'Legszebb jeleneteim, avagy amikor nem hagytam hogy Wilsont sackeljék" feliratú gyűjteményes floppyt is!
Erre nincsenek szavak. Glowinskyt anyósom is betolta volna a Nyugati térig az éjjel. Fant és a többiek pedig tuti bartellban vannak a helyi kórházzal és/vagy temetővel, mert mindenáron ki akarták nyíratni RW-t.
Defense: Wagner-Wright rendben volt, viszont a hátsó alakzat csődtömeg. Még Shermant is etették egy-két playben. Terell-Lane-Shead homályzóna.
1 perccel a vége előtt a Cards úgy ment át mint kés a vajon. Nyilván Caroll beszólt, hogy Fitzgeraldra nem kell figyelni, fakeze van és borzasztó játékintelligenciája, Nelson meg hagy szaladjon, lassú.
Aztán itt van a remek rúgónk. Nem hinném, hogy nem ért végig a fél oldalas playbookban. Egész évben ez a dolgának a lényege. Bazd be fiam a lasztit a két karó közé. Idén ez különösen meghaladja a képességeit. Nálam ő már sajnos lapát.

Most hogyan tovább? Innentől minden meccs ajándék, mert ez a mostani csapat PO-t sem érdemelt volna.

több mint 9 éve
Azért látom a karácsonyi hangulat behúzott mindenkit. Azt hittem, mire belépek 2 oldalnyi szennyet kell olvasni. A legszomorúbb az egészben, hogy nem lehet a csapatra haragudni... ha csak egy kicsit is közepes alatti falunk lenne, 13-2-vel állnánk... Nevetséges bohócok, bele sem merek gondolni, hogy milyen frusztráció növekedhet a többi játékosban, hogy ezek miatt a ballasztok miatt kerülnek egyre távolabb a céljuktól.

Rettenetes szenvedés volt ez a tegnapi meccs, és ez, hogy majdnem sikerült megint megcsinálni, aztán Halacska kihagyja a kb biztost... hát nem esett jól így lefeküdni szent este.

Hanni
Az egesz csapat vicc volt, nem csak a tamadofal. 34 pontot benyelsz egy cardinals O#-tol, amelyik egesz evben keresi onmagat. Mindezt teszed otthon, nagy playeket benyelve. Sec vicc. A passrush vicc. El lehet felejteni a komoly celokat idenre. Sorra kapjuk a 30 koruli pontokat, teljesen hektikus a teljesitmeny, semmi konzisztencia.

Lockett remeljuk legalabb szeptemberre rendbe jon es a serules nem tori kette a karrierjet.

Nekem nagyon olyan erzesem van, hogy komoly belso feszultseg van valami miatt (lasd Graham TD).

ST, D, O... Mindharom egyseg onmaga ironiaja csak.

Raadasul az AFC-ben az egyetlen QB is kiszallt, akinek cseppnyi eselye lett volna a pats ellen. Nem volt jo football szempontjabol ez a hetvege. Legalabb a csoportot megnyertuk, ha mar komolyabb baber valoszinuleg nem terem iden.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 179 — Invisible man
Semmi kétség ez a támadófal megérdemli az ajándékokat Wilsontól... 🤔

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Szezonzarultaval izgalmas offseason ele nezunk.