Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Off: A Raidersnél mit látnak fő problémának? Ez érdekelne engem nagyon! 😊Nem volt annyira nehéz. Az egyetemen a folyamatmérnök, és a vállgazd hallgatók számára találtunk ki egy olyan feladatot laborra, hogy 5 fős csapatokban problématérképet kell készíteniük az NFL csapatokról, és Ishikawa diagrammal bontani fő összetevőkre, és igazolni.Lottó nyerőszámok esetleg? 😊Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
TGA
ThundersNFL
Ez valójában egy játék a félév során. A tárgyból gyakjegy van, szóval be lehetne fejezni már most, de az alapszakasz végéig csinálja a csapatok 90%a. Elég sikeres lett a projekt, díjazzuk is a legügyesebben térképező gárdákat.
Szóval csak ránéztem a pats problématérképére, ...ami lehet azért jó, mert csak a csapatvezető pats fan, a többiek haterek 😊
TGA
több mint 9 éve
Nem volt annyira nehéz. Az egyetemen a folyamatmérnök, és a vállgazd hallgatók számára találtunk ki egy olyan feladatot laborra, hogy 5 fős csapatokban problématérképet kell készíteniük az NFL csapatokról, és Ishikawa diagrammal bontani fő összetevőkre, és igazolni.Lottó nyerőszámok esetleg? 😊Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
TGA
ThundersNFL
Ez valójában egy játék a félév során. A tárgyból gyakjegy van, szóval be lehetne fejezni már most, de az alapszakasz végéig csinálja a csapatok 90%a. Elég sikeres lett a projekt, díjazzuk is a legügyesebben térképező gárdákat.
Szóval csak ránéztem a pats problématérképére, ...ami lehet azért jó, mert csak a csapatvezető pats fan, a többiek haterek 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Tipikus Rams elleni meccs, sokat ne szűrjünk le belőle.a lényeg:
Remélem Bennett és Ryan jól vannak, 10 nap pihenő, az agyrázkódást az alatt ki lehet heverni.
több mint 9 éve
Lottó nyerőszámok esetleg? 😊Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
TGA
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Pats fel is szedte....tuti SB MVP lesz.. 😀
...unalmas ez a liga!
TGA
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Pats fel is szedte.......unalmas ez a liga!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem olyan rossz ez a mez, majd megnézem éjjel full HD-ban. Úgysem bírom ki hogy ne maradjak fent. Kíváncsi vagyok mennyire rakta össze a gárdát az Öreg mentálisan.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
legalább a rams nem sárgában leszaaaaa nem is emlekeztem, hogy color rush lesz! imadom azt a neonzoldet!
pbs.twimg.com/media/CsPqltBWYAI_txj.jpg
braxa88
több mint 9 éve
legalább a rams nem sárgában leszprod.static.rams.clubs.nfl.com//assets/images/imported/LA/640x400-Screen-Shot-2016-12-14-at-125758-PM.jpg
pbs.twimg.com/media/CsPqltBWYAI_txj.jpg
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
A jövő hétre kellene csak leigazolni, akkor talán nem lenne gond a motiválással. 😊Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.
több mint 9 éve
Igyekszem nagyon! 😊Feldobtad a napom, ez így már sokkal jobb 😛-Nem tudom hány pontot szerez a csapat idegenben, de 10 körülire tippelném :/Majdnem 15!
TGA
tomi-tomi
TGA
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Feldobtad a napom, ez így már sokkal jobb 😛-Nem tudom hány pontot szerez a csapat idegenben, de 10 körülire tippelném :/Majdnem 15!
TGA
tomi-tomi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
ha egy ekkora behemót begyorsulva "beléd száll", nem fogsz egy helyben maradniNormál esetben valószínűleg igaz, de pl. volt egy play a másik oldalon, ahol a RB lendületből futott, Chancellor nagyjából állva várta, és az ütközés után még a RB esett hátra, oké nem ugyanaz a kettő, de így is lehet ütközni.
undisputedly
több mint 9 éve
-Nem tudom hány pontot szerez a csapat idegenben, de 10 körülire tippelném :/Majdnem 15!
TGA
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Akkor marad még évekig az esetleges O fal, a középszerű (se) futójáték, a gyenge védőfal, a vacak idegenbeli mérleg kevés ponttal.Újságírói kérdésre teljesen kizártnak mondta, hogy elfogadna egy Rams-ajánlatot.Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
Én úgy tudom, hogy Carroll momentán nem mozdítható.
TGA
Tessu
tejbegrrr!!!
Komoly piaci rést látok a Seattle fanoknak szóló sonderangebot Gamepassban, amivel csak a hazai meccseket tudják megnézni.
-10 negyed alatt 1 db sack! :/
-Nem tudom hány pontot szerez a csapat idegenben, de 10 körülire tippelném :/
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Újságírói kérdésre teljesen kizártnak mondta, hogy elfogadna egy Rams-ajánlatot.Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
TGA
Tessu
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
vine.co/v/5QnU0e2nBgUAz igen. Glowinskit lehet dícsérni 😀 Jó ég...
tejbegrrr!!!
(Mondjuk annyiból kicsit menthető, hogy a GB falembere sprintelt a helyére, gondolom az előző playben nem volt pályán, így azért ha egy ekkora behemót begyorsulva "beléd száll", nem fogsz egy helyben maradni, de ettől függetlenül hozzá nem értőként azt mondom, hogy itt a technikával/súlyponttal problémák vannak 😀 )
több mint 9 éve
Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
TGA
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Mi a túró folyik nálunk RB fronton! Minden futónk üvegből van? Bezzeg Krisztina szétfejelgetett minket a hétvégén!
több mint 9 éve
RB Pope, FB Tukuafu - IR-en landoltakRB Prosise - out
DE Moore - doubtful
LB Coyle - questionable
RB Cunnungham, WR Quick, TE Harkey, DE Quinn, DE Longacre, CB Gaines, S Alexander - questionable
több mint 9 éve
Sherman izomból ekézi a ligát a csütörtöki meccsek miatt. Nekem egyre szimpibb 😀Poopfest rulez! 😊
gabokocka