Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 721 — Salus populi suprema lex esto
Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.
braxa88
Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
garrett27
Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.
TGA
Lottó nyerőszámok esetleg? 😊
ThundersNFL
Nem volt annyira nehéz. Az egyetemen a folyamatmérnök, és a vállgazd hallgatók számára találtunk ki egy olyan feladatot laborra, hogy 5 fős csapatokban problématérképet kell készíteniük az NFL csapatokról, és Ishikawa diagrammal bontani fő összetevőkre, és igazolni.

Ez valójában egy játék a félév során. A tárgyból gyakjegy van, szóval be lehetne fejezni már most, de az alapszakasz végéig csinálja a csapatok 90%a. Elég sikeres lett a projekt, díjazzuk is a legügyesebben térképező gárdákat.

Szóval csak ránéztem a pats problématérképére, ...ami lehet azért jó, mert csak a csapatvezető pats fan, a többiek haterek 😊
TGA
Off: A Raidersnél mit látnak fő problémának? Ez érdekelne engem nagyon! 😊
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.
braxa88
Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
garrett27
Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.
TGA
ThundersNFL
Nem volt annyira nehéz. Az egyetemen a folyamatmérnök, és a vállgazd hallgatók számára találtunk ki egy olyan feladatot laborra, hogy 5 fős csapatokban problématérképet kell készíteniük az NFL csapatokról, és Ishikawa diagrammal bontani fő összetevőkre, és igazolni.

Ez valójában egy játék a félév során. A tárgyból gyakjegy van, szóval be lehetne fejezni már most, de az alapszakasz végéig csinálja a csapatok 90%a. Elég sikeres lett a projekt, díjazzuk is a legügyesebben térképező gárdákat.

Szóval csak ránéztem a pats problématérképére, ...ami lehet azért jó, mert csak a csapatvezető pats fan, a többiek haterek 😊

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Tipikus Rams elleni meccs, sokat ne szűrjünk le belőle.
a lényeg:

Remélem Bennett és Ryan jól vannak, 10 nap pihenő, az agyrázkódást az alatt ki lehet heverni.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 596 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
braxa88
garrett27
TGA

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
Pats fel is szedte....
...unalmas ez a liga!
TGA
tuti SB MVP lesz.. 😀

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Pats fel is szedte....
...unalmas ez a liga!

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
braxa88
garrett27
Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/
Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nem olyan rossz ez a mez, majd megnézem éjjel full HD-ban. Úgysem bírom ki hogy ne maradjak fent. Kíváncsi vagyok mennyire rakta össze a gárdát az Öreg mentálisan.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
legalább a rams nem sárgában lesz
 pbs.twimg.com/media/CsPqltBWYAI_txj.jpg
braxa88
aaaaa nem is emlekeztem, hogy color rush lesz! imadom azt a neonzoldet!
több mint 9 éve
legalább a rams nem sárgában lesz
 prod.static.rams.clubs.nfl.com//assets/images/imported/LA/640x400-Screen-Shot-2016-12-14-at-125758-PM.jpg
 pbs.twimg.com/media/CsPqltBWYAI_txj.jpg

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
braxa88
garrett27
A jövő hétre kellene csak leigazolni, akkor talán nem lenne gond a motiválással. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
-Nem tudom hány pontot szerez a csapat idegenben, de 10 körülire tippelném :/
TGA
Majdnem 15!
tomi-tomi
Feldobtad a napom, ez így már sokkal jobb 😛
TGA
Igyekszem nagyon! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
TGA
Majdnem 15!
tomi-tomi
Feldobtad a napom, ez így már sokkal jobb 😛

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
ha egy ekkora behemót begyorsulva "beléd száll", nem fogsz egy helyben maradni
undisputedly
Normál esetben valószínűleg igaz, de pl. volt egy play a másik oldalon, ahol a RB lendületből futott, Chancellor nagyjából állva várta, és az ütközés után még a RB esett hátra, oké nem ugyanaz a kettő, de így is lehet ütközni.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
TGA
Majdnem 15!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;
Én úgy tudom, hogy Carroll momentán nem mozdítható.
TGA
Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
Tessu
Újságírói kérdésre teljesen kizártnak mondta, hogy elfogadna egy Rams-ajánlatot.
tejbegrrr!!!
Akkor marad még évekig az esetleges O fal, a középszerű (se) futójáték, a gyenge védőfal, a vacak idegenbeli mérleg kevés ponttal.
Komoly piaci rést látok a Seattle fanoknak szóló sonderangebot Gamepassban, amivel csak a hazai meccseket tudják megnézni.

-10 negyed alatt 1 db sack! :/

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szerintetek mi igaz abból, hogy a Rams vezetőedző (kiterjesztett hatalommal) listájának első helyén- Pete Carroll áll;
TGA
Mikor a Rams költözés biztossá vált akkor írtak erről az eshetőségről, de aztán itt(mármint Seattle😛) aláírta a hosszabbítást. Én nem tartom valószínűnek, mert akkor például szétválnak JS - el és keres magának megint GM - et vagy viszi őt is magával? Szerintem egyedül a 49ers meló érdekelné ha teljhatalmat kapna, amit Yorkék tuti nem adnak meg neki.(Hál' isten).
Tessu
Újságírói kérdésre teljesen kizártnak mondta, hogy elfogadna egy Rams-ajánlatot.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
 vine.co/v/5QnU0e2nBgU
tejbegrrr!!!
Az igen. Glowinskit lehet dícsérni 😀 Jó ég...

(Mondjuk annyiból kicsit menthető, hogy a GB falembere sprintelt a helyére, gondolom az előző playben nem volt pályán, így azért ha egy ekkora behemót begyorsulva "beléd száll", nem fogsz egy helyben maradni, de ettől függetlenül hozzá nem értőként azt mondom, hogy itt a technikával/súlyponttal problémák vannak 😀 )
több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
TGA
több mint 9 éve
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

több mint 9 éve
Mi a túró folyik nálunk RB fronton! Minden futónk üvegből van? Bezzeg Krisztina szétfejelgetett minket a hétvégén!

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
RB Pope, FB Tukuafu - IR-en landoltak
RB Prosise - out
DE Moore - doubtful
LB Coyle - questionable

RB Cunnungham, WR Quick, TE Harkey, DE Quinn, DE Longacre, CB Gaines, S Alexander - questionable
több mint 9 éve
Sherman izomból ekézi a ligát a csütörtöki meccsek miatt. Nekem egyre szimpibb 😀
gabokocka
Poopfest rulez! 😊