Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Úgy látom nem csak engem nem izgat különösebben a SB. Meg sem nézem élőben. Egyrészt mert hétfőn előadásom van (ráadásul én vagyok az előadó), másrészről meg a köré varázsolt lufi miatt nagyon el szokott húzódni. Így majd tudom egy kicsit tekerni. Ja és persze Lady Gaga. Na ő meg a zenéje számomra nem is létezik. Öreg rocker füle szelektál.Egyébként meg győzzön a Falcons, legalább ott is nyugi lesz (utána jöhet a mélyrepülés vagy nem), Bill bátyóék meg úgyse tudnak már örülni semminek sem. Minek nekik újabb győzelem. (Drága istenem csak ne utálnám őket ennyire!)
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
+1 mindkettőtöknek.egyébként ja 😊www.5thtackle.com/seattle-opens-talks-with-cleveland-on-joe-thomas-trade/jók ezek a rumor oldalak, bedobnak mindent mindenféle hírt visszaigazolás nélkül.
funkyparduc
petey
nem tudom, nekem már annyira holtszezon van, hogy ilyenekkel szórakoztatom magam, gyenge volt ez a rájátszás idén (attól függetlenül, hogy a hawks nincs bent a végén)
az SB sem pörget annyira, mondjuk nyerjen a falcons, de inkább már a draft jöhetne, hogy legyen valami mozgás
😊
funkyparduc
Az SB engem sem pörget. Nem szoktam "évértekelőt" írni, még akkor sem, amikor olyan izgalmas a szezon, hogy csak kapkodom a fejem. Azon túl, hogy örültem a Raidersnek, és a Falconsnak, úgy semmi felvillanyozó nem történt idén.
Kíváncsi leszek a csoport- ellenfelekre, illetve, hogy mennyire igaz ez a bumpy road mondás a Hoxnál, illetve lesz-e megújulás.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
3 éve | #superbowlxlviii |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
egyébként ja 😊www.5thtackle.com/seattle-opens-talks-with-cleveland-on-joe-thomas-trade/jók ezek a rumor oldalak, bedobnak mindent mindenféle hírt visszaigazolás nélkül.
funkyparduc
petey
nem tudom, nekem már annyira holtszezon van, hogy ilyenekkel szórakoztatom magam, gyenge volt ez a rájátszás idén (attól függetlenül, hogy a hawks nincs bent a végén)
az SB sem pörget annyira, mondjuk nyerjen a falcons, de inkább már a draft jöhetne, hogy legyen valami mozgás
😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
www.5thtackle.com/seattle-opens-talks-with-cleveland-on-joe-thomas-trade/jók ezek a rumor oldalak, bedobnak mindent mindenféle hírt visszaigazolás nélkül.
funkyparduc
több mint 9 éve
www.5thtackle.com/seattle-opens-talks-with-cleveland-on-joe-thomas-trade/
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Szerintetek a Broncos élni fog az Okung-féle opcióval és kifizet neki egy zsák pénzt az olcsóbb első év után ? Akár ő is lehetne egy opció Fant helyére, ha sehol máshol nem fizetik túl.Ifedi annyira lassú,hogy ne legyen OT
Másik oldalon esetleg Ifedit kipróbálni RT poszton? Van tapasztalata egyetemről, Gilliam-Sowell párosnál csak jobb lehet.
Nadal17
Gilliam a szezon 3.negyedére nem volt olyan szar.
több mint 9 éve
Szerintetek a Broncos élni fog az Okung-féle opcióval és kifizet neki egy zsák pénzt az olcsóbb első év után ? Akár ő is lehetne egy opció Fant helyére, ha sehol máshol nem fizetik túl.Okung valid opció, bár szerintem egy rekonstruálással megtartják. Ifedi-t nem szeretném a szélen, ott sokkal nehezebb elrejteni a hiányosságait, belül idővel még lehet is belőle valami. Mondjuk akkor úgysem hosszabbítunk vele. 😀
Másik oldalon esetleg Ifedit kipróbálni RT poszton? Van tapasztalata egyetemről, Gilliam-Sowell párosnál csak jobb lehet.
Nadal17
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Szerintetek a Broncos élni fog az Okung-féle opcióval és kifizet neki egy zsák pénzt az olcsóbb első év után ? Akár ő is lehetne egy opció Fant helyére, ha sehol máshol nem fizetik túl. Másik oldalon esetleg Ifedit kipróbálni RT poszton? Van tapasztalata egyetemről, Gilliam-Sowell párosnál csak jobb lehet.
több mint 9 éve
Baldwin: TDMindez egy videóban:
Bennett: 2sack
Avril: 1 sack
Sherman: 1int
idén is kitettek magukért a fiúk
braxa88

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Nana, egyelőre csak gyütt! 😀Ő nem Hawks fióka, csak egy gyüttment. 😊Baldwin: TDJimmy "Gamewinning" dropját az 5 yardoson, ne hagyjuk ki 😊
braxa88
Toca
tomi-tomi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Ő nem Hawks fióka, csak egy gyüttment. 😊Baldwin: TDJimmy "Gamewinning" dropját az 5 yardoson, ne hagyjuk ki 😊
braxa88
Toca
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Baldwin: TDJimmy "Gamewinning" dropját az 5 yardoson, ne hagyjuk ki 😊
braxa88
több mint 9 éve
Baldwin: TDBennett: 2sack
több mint 9 éve
Pletykálnak a Senior Bowlon egy Calvin Pryor-Ifedi cserét.Mondjuk h Pryor nektek ugyan minek, azt nem vágom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lehet, nem vesztjük el a 2. körös választást. 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Jogos.de Lockett igen ? 😛Mankóval nem szeretném ha szaladgálna, még ha bulimeccs is.Thomas mán nem is?!scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265352_10154165351546722_3163876990446923680_n.jpg?oh=5b73f46b3553ce4e61f38810ba0de725&oe=5903E693Wilson, Lockett és Kam hiányzik csak.
braxa88
Matthew99
braxa88
Matthew99
braxa88

több mint 9 éve
de Lockett igen ? 😛Mankóval nem szeretném ha szaladgálna, még ha bulimeccs is.Thomas mán nem is?!scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265352_10154165351546722_3163876990446923680_n.jpg?oh=5b73f46b3553ce4e61f38810ba0de725&oe=5903E693Wilson, Lockett és Kam hiányzik csak.
braxa88
Matthew99
braxa88
Matthew99
több mint 9 éve
Mankóval nem szeretném ha szaladgálna, még ha bulimeccs is.Thomas mán nem is?!scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265352_10154165351546722_3163876990446923680_n.jpg?oh=5b73f46b3553ce4e61f38810ba0de725&oe=5903E693Wilson, Lockett és Kam hiányzik csak.
braxa88
Matthew99
braxa88

több mint 9 éve
Az első dominó, vagy csak egy személyes döntés??? Rocky Seto távozott. Azért ő nagyon régóta PC-vel dolgozott.Vagy vérfrissítés?
Medvepapa
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Az első dominó, vagy csak egy személyes döntés??? Rocky Seto távozott. Azért ő nagyon régóta PC-vel dolgozott.
több mint 9 éve
Thomas mán nem is?!scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265352_10154165351546722_3163876990446923680_n.jpg?oh=5b73f46b3553ce4e61f38810ba0de725&oe=5903E693Wilson, Lockett és Kam hiányzik csak.
braxa88
Matthew99
több mint 9 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265352_10154165351546722_3163876990446923680_n.jpg?oh=5b73f46b3553ce4e61f38810ba0de725&oe=5903E693Wilson, Lockett és Kam hiányzik csak.
braxa88

több mint 9 éve
Vajon a Pro Bowlon Brees és a többiek három vagy több TD-passzt osztanak majd ki Grahamnek? 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.