Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Google szerint csak 4x-es PB.A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
9x prob
Nagy király lesz nálatok is.
Surda
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Ő több mint jó kis FB.
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
Duff
9x prob
Nagy király lesz nálatok is.
több mint 9 éve
Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünketMajd az NFC döntőben, addig bírjátok ki
Duff
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Tukuafunak agyrázkódása van, így Reece kap majd lehetőséget
Duff
több mint 9 éve
A hétvégén Reece remélem kap egy kis lehetőséget, Oaklandben többször felfigyeltem rá, hogy elég jó kis FB.Azt meg most látom, hogy nem adja a sporttv a GB elleni meccsünket, pedig 22 órás, beszarok 😀. Mondjuk érthető, két szar csapat, nulla teljesítménnyel az elmúlt években.
több mint 9 éve
www.fieldgulls.com/2016/12/6/13849836/seahawks-panthers-defense-no-sacks-cliff-avril-frank-clark-cam-newtonSack nem volt ugye, de nyomás azért rendesen volt az irányítón. Clark baszottjó!
A 3.downon felálló Avril, Bennett, Clark, Marsh falnál nem nagyon van jobb pass rusher DL a ligában. (a legkisebb név Marsh is egyre jobb)
6-7 emberes pass protection, gyors dobások Newtontol (sok közülök kapkodás, ezért is volt 50%alatti pontossága), és hát mobilis a QB.
Rodgers is nagyon jól mozog a zsebben, de ellene már jönni kell a sackeknek.
több mint 9 éve
Reece jött ugye, miatte ment George Farmer. nem baj, nem volt jó 3.downos RBEarl tHomas helyére pedig Jeron Johnson jött, régijó ismerős.
több mint 9 éve
Jeff Fishernek 1 L kell, h meglegyen neki az all-time legtöbb vereség. A héten remélem nyernek, és de jó lenne ha azt a rekordot jövő csütörtökön tőlünk kapná 😛
több mint 9 éve
En sem hiszem, hogy visszavonul, maximum, ha bajnokok leszunk 😊Igy viszont renekem lesz oka ra, hogy visszavonuljon iden 😀
több mint 9 éve
Kiváncsi leszek, hányszor merik majd odaadni C-Mikenak a labdát. 😊Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is.Sejtettem, hogy ez lesz, ezért mondtam, hogy kicsit pesszimistán, de én L-re veszem ezt a meccset, és csak a sérülések elkerülése lenne az elvárásom.
Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊
2.seed miatt fontos minden W, Lions nagyon jónak tűnik (7-1es menetben vannak)
braxa88
undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Úgy gondolom, ha komplikáció mentes a gyógyulás, akkor jövőre 28 évesen gond nélkül vissza tudna térni. Legalábbis megpróbálhatná.Nem akarom, hogy visszavonuljon.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is.Sejtettem, hogy ez lesz, ezért mondtam, hogy kicsit pesszimistán, de én L-re veszem ezt a meccset, és csak a sérülések elkerülése lenne az elvárásom.
Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊
braxa88
több mint 9 éve
Vasárnap GB-ben fagypont körüli hőmérséklet várható, mellette havazhat is. Feljövőben a Packers, nem lesz egyszerű menet, egy 3 héttel ezelőtti csapatuk elleni meccsnek jobban örültem volna 😊
több mint 9 éve
Amit te az esetek többségének hívsz, az az esetek 34%-a.es ki beszel itt wagner es wrightrol?? a snapek tobbsegeben meg 4-3 ban all fel a vedelem nem? van meg egy LB poszt ...én tényleg nem értem mit vársz el tőle h szorítson ki , vegyen el snapeket két all-pro / pro bowl formában játszó off-ball LB-ttől? hát nem fog neki menni, ha 1.körös lett volna akkor se.4. koros volt, azert ne varj tole olyan sokat. Mar egy special teamer/csere lb roster hely is jo dolog tole.azt hittem ennel a csapatnal nem szamit ki melyik korbe erkezik
undisputedly
Sherman
Ti tulajdonképpen miről egyeztettek?próbáljuk felnyitni a szemét.
TGA
braxa88
Sherman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
másik tweet, megkeresemSzerintem erről lesz szó: www.reddit.com/r/Seahawks/comments/5gpojh/earl_thomas_to_me_just_now_im_taking_it_one_day/
TGA
Szerkesztette: Aguirre
több mint 9 éve
A Panthers rengeteg playben hét emberrel védte az irányítót, csak Bennetten sokszor hárman voltak rajta, úgy azért nem könnyű. A sackek hiányoztak, de a gyenge támadójátékban benne volt, hogy Newtonnak sietni kellett, földön meg még annyira sem jutott sehová.Hat ez Sowell jo otlet!Akkor talán beszéljünk hosszan arról, hogy Sowell teljesítménye nemcsak a falban, hanem tartalék long snapperként is súlyos csalódás...Vagy inkább soha ne említsük itt a nevét a jövőben? Indítványozom, hogy a korábban szitokszóként használ "Sweezy" kifejezeést váltsuk fel "Sowel"-lel. Ha mindenképpen használni akarjuk, akkor csak is ilyen kontextusban 😀
tejbegrrr!!!
undisputedly
Engem az zavart a legutobbi ket meccsen a legjobban - es azert ezzel az OL munkaval csoda -, hogy eltunt a pass rushunk. A TB fal ez egy kozepes, a CAR fal meg egy fos, foleg a serulesekkel.
sebidani1990
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Hat ez Sowell jo otlet!Akkor talán beszéljünk hosszan arról, hogy Sowell teljesítménye nemcsak a falban, hanem tartalék long snapperként is súlyos csalódás...Vagy inkább soha ne említsük itt a nevét a jövőben? Indítványozom, hogy a korábban szitokszóként használ "Sweezy" kifejezeést váltsuk fel "Sowel"-lel. Ha mindenképpen használni akarjuk, akkor csak is ilyen kontextusban 😀
tejbegrrr!!!
undisputedly
Engem az zavart a legutobbi ket meccsen a legjobban - es azert ezzel az OL munkaval csoda -, hogy eltunt a pass rushunk. A TB fal ez egy kozepes, a CAR fal meg egy fos, foleg a serulesekkel.
több mint 9 éve
Akkor talán beszéljünk hosszan arról, hogy Sowell teljesítménye nemcsak a falban, hanem tartalék long snapperként is súlyos csalódás...Vagy inkább soha ne említsük itt a nevét a jövőben? Indítványozom, hogy a korábban szitokszóként használ "Sweezy" kifejezeést váltsuk fel "Sowel"-lel. Ha mindenképpen használni akarjuk, akkor csak is ilyen kontextusban 😀
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
Akkor talán beszéljünk hosszan arról, hogy Sowell teljesítménye nemcsak a falban, hanem tartalék long snapperként is súlyos csalódás...
több mint 9 éve
azt h ő nem SLB azt hagyd nyugodtan figyelmen kívűl.es miert nem merult fel? mert valoszinuleg nem eleg jo .Pierre-Louisnak a posztja WLB. a 3.LB poszt az a SLB. KPL más poszton játszik, akkor volt SLB amikor Morgan sérült volt (előtte meg Irvin volt ugye ez.),es ki beszel itt wagner es wrightrol?? a snapek tobbsegeben meg 4-3 ban all fel a vedelem nem? van meg egy LB poszt ...én tényleg nem értem mit vársz el tőle h szorítson ki , vegyen el snapeket két all-pro / pro bowl formában játszó off-ball LB-ttől? hát nem fog neki menni, ha 1.körös lett volna akkor se.4. koros volt, azert ne varj tole olyan sokat. Mar egy special teamer/csere lb roster hely is jo dolog tole.azt hittem ennel a csapatnal nem szamit ki melyik korbe erkezik
undisputedly
Sherman
TGA
braxa88
Sherman
Nyáron nem is merült fel KPL h kezdő SLB legyen, végig Wright cseréjeként edzett WLB poszton.
a snapek többségében nem 2 LB van a pályán, hanem 3 CB...
tények.
idén talán egy meccs volt ahol a kezdő SLB 50%nál többet volt fenn. Olyan 65-35%os arányban vagyunk fenn nickelben
most pl Morgan 29%ot volt fenn.
braxa88
Sherman
több mint 9 éve
es miert nem merult fel? mert valoszinuleg nem eleg jo .Pierre-Louisnak a posztja WLB. a 3.LB poszt az a SLB. KPL más poszton játszik, akkor volt SLB amikor Morgan sérült volt (előtte meg Irvin volt ugye ez.),es ki beszel itt wagner es wrightrol?? a snapek tobbsegeben meg 4-3 ban all fel a vedelem nem? van meg egy LB poszt ...én tényleg nem értem mit vársz el tőle h szorítson ki , vegyen el snapeket két all-pro / pro bowl formában játszó off-ball LB-ttől? hát nem fog neki menni, ha 1.körös lett volna akkor se.4. koros volt, azert ne varj tole olyan sokat. Mar egy special teamer/csere lb roster hely is jo dolog tole.azt hittem ennel a csapatnal nem szamit ki melyik korbe erkezik
undisputedly
Sherman
TGA
braxa88
Sherman
Nyáron nem is merült fel KPL h kezdő SLB legyen, végig Wright cseréjeként edzett WLB poszton.
tények.
idén talán egy meccs volt ahol a kezdő SLB 50%nál többet volt fenn. Olyan 65-35%os arányban vagyunk fenn nickelben
braxa88
több mint 9 éve
Persze, de azért jókor kellett jó helyen lenni. 😊Amihez amúgy a Carolina futójának több köze volt, mint nekünk 😀most pl Morgan 29%ot volt fenn.Az első labdaérintésből INT elég impozáns volt azért... 😊
braxa88
tejbegrrr!!!
undisputedly
több mint 9 éve
Amihez amúgy a Carolina futójának több köze volt, mint nekünk 😀most pl Morgan 29%ot volt fenn.Az első labdaérintésből INT elég impozáns volt azért... 😊
braxa88
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
most pl Morgan 29%ot volt fenn.Az első labdaérintésből INT elég impozáns volt azért... 😊
braxa88
több mint 9 éve
Pierre-Louisnak a posztja WLB. a 3.LB poszt az a SLB. KPL más poszton játszik, akkor volt SLB amikor Morgan sérült volt (előtte meg Irvin volt ugye ez.),es ki beszel itt wagner es wrightrol?? a snapek tobbsegeben meg 4-3 ban all fel a vedelem nem? van meg egy LB poszt ...én tényleg nem értem mit vársz el tőle h szorítson ki , vegyen el snapeket két all-pro / pro bowl formában játszó off-ball LB-ttől? hát nem fog neki menni, ha 1.körös lett volna akkor se.4. koros volt, azert ne varj tole olyan sokat. Mar egy special teamer/csere lb roster hely is jo dolog tole.azt hittem ennel a csapatnal nem szamit ki melyik korbe erkezik
undisputedly
Sherman
TGA
braxa88
Sherman
tények.
Szerkesztette: braxa88