Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
....még egy ilyen győzelem, és elvesztjük a háborút...Husi meg menjen a picsába!
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
de persze én voltam a hülye...... nem vagyok boldog, hogy igazam lett..... gratula a Hawksnak!A kulcs lehet, hogy az amúgy nem túl erős OL mennyire táltosodik meg (ellenünk majd minden addig gyengélkedő OL kicsit jobb, mint általában lenni szokott vhogy)illetve sikerül RW-nek szabaduló művészt játszania. Az a baj az ilyen QB ellen mi be tudunk fürödni rendesen és egy JG illetve egy DB könnyen üres tud maradni a nagy DL rohamok közepette. Wentz labdái pedig könnyen beletalálhatnak KC és RS kezébe. Jobb kezük van, mint a mi WR-nek. Szóval az esélyesek ti vagytok, talán sikerül meglepetést okozni.Hány ilyen QB-val találkoztunk idén eddig? RG3 meg Dak. Az elsőt azt hiszem felejtsük is el gyorsan. Ezen kívül Prescott marad. Neki meg elit OL segít, elit futóval. Ebből egyik sincs a Hawksnál. Szóval elég alaptalan állítás, hogy be tudunk fürödni az ilyen QB-k ellen, amikor egyetlen eggyel találkztunk, az is kényelmes fotelban ül.
dande
Ha a múltra gondolsz, akkor megint nem értem, ez egy teljesen új Def Schwartz által koordinálva. Tehát a múltbelikhez ilyen módon nem hasonlíthatjuk.
Eazzy
több mint 9 éve
remélem nincs nagy baj velük :/
több mint 9 éve
Thomas, Prosise és Shead is kidőlt a meccsen :/Úgy tűnik Pope is
braxa88
több mint 9 éve
Thomas, Prosise és Shead is kidőlt a meccsen :/
több mint 9 éve
Hát gyerekek brutál jók vagyunk ma, főleg RW! Prosise nagyot futott, Rawls is jól tért vissza, Chancellor meg még mindig isten. Ez a 300 yard a félidőben nagyon tápos, csak ne aludjunk rá a 2. félidőre..(Az illegal formationös játékot pedig nagyon megettük...)
több mint 9 éve
Pope aktív, Collins nemWillson is visszatér Rawls mellett
nyerni kell!
több mint 9 éve
PFF rajongást nem értem, de ha rajongó vagy, és előfizető akkor néha 1-2 insider statot meg lehet itt osztani 😉A PFF statjaiból tavalyig egy oszlop, a rating volt az amit saját maguk tettek hozzá. Emellett még sok egyéb statot is publikáltak, snapszámtól TD/INT számig, plusz posztonként egy csomót (pass rushernél pl. nem csak sack, de hit, hurry, blocked passes, tackle, tackle for loss, cornernél qb rating mellett rá dobott passz szám, %, átlag, stb, stb.) Szóval azért a 20-30 dollárért megérte, hogy egy helyen, MINDEN pályára lépő játékos adatait meg lehetett találni.
braxa88
Az idei rating sajnos tényleg gumicsont 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Érthető, és korrekt, amit írsz!igaz, h nincs elit OL és elit RB, de van elit QB 😛Egyetértünk, nem mondtam, hogy Wilson nem elit, nyilván sokkal jobb is mint Dak.
braxa88
Eazzy
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
igaz, h nincs elit OL és elit RB, de van elit QB 😛Egyetértünk, nem mondtam, hogy Wilson nem elit, nyilván sokkal jobb is mint Dak.
braxa88
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
igaz, h nincs elit OL és elit RB, de van elit QB 😛A kulcs lehet, hogy az amúgy nem túl erős OL mennyire táltosodik meg (ellenünk majd minden addig gyengélkedő OL kicsit jobb, mint általában lenni szokott vhogy)illetve sikerül RW-nek szabaduló művészt játszania. Az a baj az ilyen QB ellen mi be tudunk fürödni rendesen és egy JG illetve egy DB könnyen üres tud maradni a nagy DL rohamok közepette. Wentz labdái pedig könnyen beletalálhatnak KC és RS kezébe. Jobb kezük van, mint a mi WR-nek. Szóval az esélyesek ti vagytok, talán sikerül meglepetést okozni.Hány ilyen QB-val találkoztunk idén eddig? RG3 meg Dak. Az elsőt azt hiszem felejtsük is el gyorsan. Ezen kívül Prescott marad. Neki meg elit OL segít, elit futóval. Ebből egyik sincs a Hawksnál. Szóval elég alaptalan állítás, hogy be tudunk fürödni az ilyen QB-k ellen, amikor egyetlen eggyel találkztunk, az is kényelmes fotelban ül.
dande
Ha a múltra gondolsz, akkor megint nem értem, ez egy teljesen új Def Schwartz által koordinálva. Tehát a múltbelikhez ilyen módon nem hasonlíthatjuk.
Eazzy
Graham + Fox megfogása lehetne kulcs, de nem az mert ugyse tudjuk megfogni őket. Alap gameplan az lesz h a két PB formában játszó DL játékos átjön a falon, így gyors passzok kellenek Grahamnek, Baldwinnak, Prosisenak, Lockettnek. meg bootlegből az ívelős hosszúak.
Szal semmi vátlozás
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
A kulcs lehet, hogy az amúgy nem túl erős OL mennyire táltosodik meg (ellenünk majd minden addig gyengélkedő OL kicsit jobb, mint általában lenni szokott vhogy)illetve sikerül RW-nek szabaduló művészt játszania. Az a baj az ilyen QB ellen mi be tudunk fürödni rendesen és egy JG illetve egy DB könnyen üres tud maradni a nagy DL rohamok közepette. Wentz labdái pedig könnyen beletalálhatnak KC és RS kezébe. Jobb kezük van, mint a mi WR-nek. Szóval az esélyesek ti vagytok, talán sikerül meglepetést okozni.Hány ilyen QB-val találkoztunk idén eddig? RG3 meg Dak. Az elsőt azt hiszem felejtsük is el gyorsan. Ezen kívül Prescott marad. Neki meg elit OL segít, elit futóval. Ebből egyik sincs a Hawksnál. Szóval elég alaptalan állítás, hogy be tudunk fürödni az ilyen QB-k ellen, amikor egyetlen eggyel találkztunk, az is kényelmes fotelban ül.
dande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Emlékszem az összes olyan phys edus hallgatót megkörnyékezték az Oregonon, akik már túl volt az elemzési gyakorlaton. PaFF a bűvös sárkány!Braxa!ingyé jöhet bármi 😀
Előfizesselek?! imádnád! 😛
Viszont kikérdezzük! 😊
TGA
braxa88
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Braxa!ingyé jöhet bármi 😀
Előfizesselek?! imádnád! 😛
Viszont kikérdezzük! 😊
TGA
több mint 9 éve
Braxa!Előfizesselek?! imádnád! 😛
Viszont kikérdezzük! 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szerintem meg minden újonccal tesztet kellene íratnunk.Miért is?
TGA
több mint 9 éve
Szerintem meg minden újonccal tesztet kellene íratnunk.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
A kulcs lehet, hogy az amúgy nem túl erős OL mennyire táltosodik meg (ellenünk majd minden addig gyengélkedő OL kicsit jobb, mint általában lenni szokott vhogy)illetve sikerül RW-nek szabaduló művészt játszania. Az a baj az ilyen QB ellen mi be tudunk fürödni rendesen és egy JG illetve egy DB könnyen üres tud maradni a nagy DL rohamok közepette. Wentz labdái pedig könnyen beletalálhatnak KC és RS kezébe. Jobb kezük van, mint a mi WR-nek. Szóval az esélyesek ti vagytok, talán sikerül meglepetést okozni.
több mint 9 éve
Eagles pass def?7. az Eagles passz ellen, mi meg 10. Nyilván ez elsősorban nem a fos cornereknek köszönhető, hanem a pass rushnak, na meg az egyik legjobb safety párosnak a miénken kívül.
Vicces
Janek
több mint 9 éve
Köszi!Heyho Seahawks fanok!üdv itt!
A fórumon rookie vagyok, de az NFL világában nem! Pár szó rólam, hogy tudjatok hova tenni:
- Ahogy sok amerikai foci rajongó, úgy én is statisztikabuzi vagyok, csak már-már beteges szinten. Nyilván ezért PFF rajongó is, habár ezzel a 100-as skálával én sem vagyok kibékülve.
- Űzöm is a sportot safetyként, és jelenleg egy kettős bokatöréssel ücsörgök otthon.
A Michael témához hozzászólva engem is meglepett kicsit, hogy cutolták, én még bent tartottam volna a rosterben, főleg, hogy az a 725,000$ fizuja nem túl sok.
Ahova a Packers-ön kívül még befért volna a keretbe RB2-nek esetleg, az a BAL, NYG, LA, JAX, SD.
(Egyébként meg száradjon el Baldwin, hogy bent van a fantasy csapatomban, alig hozott pontokat az egész szezonban, ezért a Patriots ellen padoztattam... És pont annyi ponttal buktam a meccsem)
sebidani1990
PFF rajongást nem értem, de ha rajongó vagy, és előfizető akkor néha 1-2 insider statot meg lehet itt osztani 😉
a fantasy meg olyan mint a seglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.. 😀
na de
kezdjük is el, Eagles ellen mit vársz?
ui.: jobbulást!
braxa88
Azért vagyok rajongó, mert alapvetően egy nagyon jó dolog, hogy azoknak a posztoknak is számszerűsítik a teljesítményét, akiknek amúgy ránézésre nem annyira lehet, vagy mert nincs időd őket is nézni, vagy mert nem annyira egyértelmű, ld. off line. Meg ha egy QB dob egy 50 yardosat, tökéletesen a WR kezébe aki elejti, akkor attól még az egy tökéletes dobás, és pont ezekre talál megoldást a PFF.
Szerintem behúzzuk az Eagles elleni meccset! Elég nagy D csata lesz, de az mindenképpen jó előjel nekünk, hogy J. Matthews és Z. Ertz sem 100 %-os, de valószínűleg játszanak, viszont N. Carroll és M. Kendricks játéka kérdéses. A passzjátéktól túlzottan nem kell tartanunk, viszont passz elleni védekezésben ők is nagyon jók.
Kicsit nehezebbnek tűnik a meccs (Falcons elleni győzelmük miatt, meg az erős D miatt), mint amilyen lesz!
több mint 9 éve
Heyho Seahawks fanok!üdv itt!
A fórumon rookie vagyok, de az NFL világában nem! Pár szó rólam, hogy tudjatok hova tenni:
- Ahogy sok amerikai foci rajongó, úgy én is statisztikabuzi vagyok, csak már-már beteges szinten. Nyilván ezért PFF rajongó is, habár ezzel a 100-as skálával én sem vagyok kibékülve.
- Űzöm is a sportot safetyként, és jelenleg egy kettős bokatöréssel ücsörgök otthon.
A Michael témához hozzászólva engem is meglepett kicsit, hogy cutolták, én még bent tartottam volna a rosterben, főleg, hogy az a 725,000$ fizuja nem túl sok.
Ahova a Packers-ön kívül még befért volna a keretbe RB2-nek esetleg, az a BAL, NYG, LA, JAX, SD.
(Egyébként meg száradjon el Baldwin, hogy bent van a fantasy csapatomban, alig hozott pontokat az egész szezonban, ezért a Patriots ellen padoztattam... És pont annyi ponttal buktam a meccsem)
sebidani1990
PFF rajongást nem értem, de ha rajongó vagy, és előfizető akkor néha 1-2 insider statot meg lehet itt osztani 😉
a fantasy meg olyan mint a seglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.. 😀
na de
kezdjük is el, Eagles ellen mit vársz?
ui.: jobbulást!
több mint 9 éve
Heyho Seahawks fanok!A fórumon rookie vagyok, de az NFL világában nem! Pár szó rólam, hogy tudjatok hova tenni:
több mint 9 éve
Úgy néz, ki Fant megnyerte az LT posztot, a visszatérő Sowell pedig RT poszton szállhat versenybe Gilliammel.Rawls mellett Willson is játszhat vasárnap
több mint 9 éve
Green Bay elvitte, de a Vikingsnak is kellett volna, ha nem kel el korábban. Azt hallani, hogy az elküldésében Pope edzésen mutatott teljesítménye is szerepet játszott. 😊))Az a baj, hogy több futónál is csak az idei teljesítményéből indulsz ki, de CM-nél meg beszámítod, hogy "Turbint tavaly sem tudta beelőzni a depthen". Na ez sem fair. CM idén jelentős mértékben előlépett, de te a tavalyi és az utolsó 2-3 heti formájából indulsz ki. Szerintem az idén látottak alapján jó 2. számú lehetne a liga 2/3-ában, szerinted nem. Egyezzünk ki abban, hogy nincs konszenzus.Az a probléma, hogy offseasonban pl. egy Ronnie Hillmann se kellett egy csapatnak se, pedig ő azért Denverben nem 4-5 meccsen bizonyított, és elkapni is tud. Michaelnél is az a kérdőjel nálam, hogy #2 RB-ként mennyire lehetne használni passz szitukban blokkolóként és elkapóként is. Az ma édeskevés, ha az első futó helyett fárasztja kicsit a front7-t, ha nem tud blokkolni/elkapni. Nem tudom rá a választ, nem láttam eleget a srácot, csak a szempontokat mondom. Ettől még, mivel edzésben van, nem sérült, ilyenkor szezon közepén el tudom képzelni, hogy valaki felszedi, akinél kiesik/nek a futó(k).
Szerk:
Amúgy én voltam talán itt a legnagyobb kritikusa,de ezzel együtt is tartom, hogy 2. opciónak jó, igaz egy valamit nem kalkuláltam bele, mégpedig azt, hogy a tavalyi két cut alapján nem biztos, hogy az új playbookokkal/sémákkal jól boldogul, de ez kb minden csere futónál felmerülhet.
undisputedly
peterk2005
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.