Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Carroll azt mondta, hogy Russ mellizom sérülése befolyásolta a playhívásokat, valamint a sackektől is meg akarták védeni, ezért jöttek többnyire gyors passzok és hosszú játékok egyáltalán nem voltak hívva.
több mint 9 éve
Nagy fogásnak tűnik 😀Vajon mi derült ki Bennettről? Hmmm....hmmm
Seahawks signing Damontre Moore
Klaci79
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
hu.m.wikipedia.org/wiki/FürdőkádgörbeÉrdekes olvasmány, szeretettel ajánlom mindenkinek
Braxa!
A Bills elvesztette a kezdő Széftijét, valamint az összes O playmakerét, de mondjuk olyan neveket, mint Watkins, Shady, bár ez Wilson teljesítményét nem fogja befolyásolni.
Viszont érdekes, én pont attól tartok hogy Bills front végleg kivonja Russelt amforgalomból. Visszatért Dareus, Shaq. 2. Meccsükön már nem lesznek rozsdásak.
Ezaz a meccs, amit sosem nézek meg, majd meséljetek.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Azt tenyleg trükkös játéknak gondolta? Nem tűnt fel neki h senki sem ment routera? Akkor kinek passzolt volna P?Oké, elfogadom. DE... ha jelenleg 4,2 Y/C átlaga van, 5 futott és 1 elkapott TD. Megnéztem Lynch 2013 évét. Ugyan ilyen számai voltak. Természetesen nem is hasonlítanám Krisztinát a Beasthez, mert nem egy kategória. Csak érdekesként említettem.tegnap nagyon felkúrt.... Michaelt el kell zavarni.Braxa ezt kifejtenéd, kérlek!
erre a vereségre nincs mentség...
braxa88
BigBaltazar
nem emlékszem olyan futására, amikor contact után hozott volna bármi pozitívat. sztem volt vagy 3-4 oylan futás, amikor megvolt a lyuk és középen előrevetődött ok nélkül,v elbotlott v mi. azokban a futásokban joval több volt. nem harcol.
Gyenge, passzolni nem lehet felé,
Prosisenak adnék egy esélyt mint kezdő RB.
braxa88
Amúgy ha elküldenénk kit raknál be a helyére. Oké a Prosise kezd, és ki a backup futód. Szerintem Michael ebben a helyzetben ahogy most az O# van nagyon is jól teljesít. Tegnap volt 10 carryje, ebből 40 yard. Hightowernek 26 carry 102 yard.
A Saints meccs is nyerhető lett volna, ha a félidő végén kb. 50 yardos FG rúgtunk, csak szar volt a snap és Ryan azért kezdett el vele futni, hogy nehogy elveszítsük ott a labdát. Nem egy trükkös játék volt, csak Ricsiéknek nem tűnt fel. Ha jó a snap és Hau berúgja, akkor a végén elég lett volna a mezőnygól is.
BigBaltazar
Amugy nen snap volt szar, hanem Ryan kezéből csúszott ki
Más:
Wilson kurva jó lesz már a Bills ellen!
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
A csoportot vezetjük, az Arizona utolsó hét meccséből ötöt idegenben játszik, ebből egyet nálunk. A jelenlegi állás szerint harmadik kiemeltek vagyunk, Giants otthon, Vikings idegenben, Dallas/Packers/Falcons idegenben út vezetne a nagydöntőbe. Több kell a támadóktól, de rettenetesen messze vagyunk attól, hogy okunk legyen a reményvesztésre.Sot, a vedelem ismet ihletett formaban jatszik, a cb2 es a strongsafety poszt is legalabb mukodokepes szinten uzemel, ET kezd magara talalni, a fiatalok jol tesznek hozza es eg a tuz a jatekosokban. Nem veszitettunk el egy kulcsjatekost sem egesz evre, es az offense oldalon is "csak" a falat kellene rendbe rakni es Top 3 csapat lennenk.
tejbegrrr!!!
A masik oldal:
4-2-1 a merleg es jon harom kemeny meccs.
Csak az NFC-ben van 3 jobb merlegu csapat es van 4 aki 4-3-as merleggel all, tehat a 16 NFC csapat kozul kb holtversenyben allunk a 8. helyen ugy, hogy ha csak 51 embert kellene nezni a rosterbol, akkor a liga legjobbjai lennenk kb. Nem cserelunk velhetoen, igy a Sowell--Giliam kettossel megyunk neki a tovabbiaknak, Ifedi eddig rendkivul alulteljesit, RW-t szetutottek, es nyoma sincs barmely jelnek ami indikalna, hogy lesz a fal jobb is. Boykin a csere qb, Bennett laba eleg rosszul nez ki, Kancellar is serulesekkel bajlodik, kicsit frusztraltnak is tunik a csapat.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
A csoportot vezetjük, az Arizona utolsó hét meccséből ötöt idegenben játszik, ebből egyet nálunk. A jelenlegi állás szerint harmadik kiemeltek vagyunk, Giants otthon, Vikings idegenben, Dallas/Packers/Falcons idegenben út vezetne a nagydöntőbe. Több kell a támadóktól, de rettenetesen messze vagyunk attól, hogy okunk legyen a reményvesztésre.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Meg az utolsó passz ha Graham-nak megy😊 na de mind1 is megtörtént, ez van😊Oké, elfogadom. DE... ha jelenleg 4,2 Y/C átlaga van, 5 futott és 1 elkapott TD. Megnéztem Lynch 2013 évét. Ugyan ilyen számai voltak. Természetesen nem is hasonlítanám Krisztinát a Beasthez, mert nem egy kategória. Csak érdekesként említettem.tegnap nagyon felkúrt.... Michaelt el kell zavarni.Braxa ezt kifejtenéd, kérlek!
braxa88
BigBaltazar
nem emlékszem olyan futására, amikor contact után hozott volna bármi pozitívat. sztem volt vagy 3-4 oylan futás, amikor megvolt a lyuk és középen előrevetődött ok nélkül,v elbotlott v mi. azokban a futásokban joval több volt. nem harcol.
braxa88
Amúgy ha elküldenénk kit raknál be a helyére. Oké a Prosise kezd, és ki a backup futód. Szerintem Michael ebben a helyzetben ahogy most az O# van nagyon is jól teljesít. Tegnap volt 10 carryje, ebből 40 yard. Hightowernek 26 carry 102 yard.
A Saints meccs is nyerhető lett volna, ha a félidő végén kb. 50 yardos FG rúgtunk, csak szar volt a snap és Ryan azért kezdett el vele futni, hogy nehogy elveszítsük ott a labdát. Nem egy trükkös játék volt, csak Ricsiéknek nem tűnt fel. Ha jó a snap és Hau berúgja, akkor a végén elég lett volna a mezőnygól is.
BigBaltazar
több mint 9 éve
Oké, elfogadom. DE... ha jelenleg 4,2 Y/C átlaga van, 5 futott és 1 elkapott TD. Megnéztem Lynch 2013 évét. Ugyan ilyen számai voltak. Természetesen nem is hasonlítanám Krisztinát a Beasthez, mert nem egy kategória. Csak érdekesként említettem.tegnap nagyon felkúrt.... Michaelt el kell zavarni.Braxa ezt kifejtenéd, kérlek!
braxa88
BigBaltazar
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
@braxa@BigBaltazar
Errol korabban mar ertekeztunk. Neki ez a signature moveja, nem tudsz vele mit csinalni, nem tudod kinevelni ezt egy veteran futobol. Oruljunk, hogy ilyen jo a csere futonk, de senki se varja, hogy mini-Lynch legyen belole.
Nekem az a problemam CM-el, es szerintem a stab is ezert adta vissza a gyeplot Rawlsnak, mert CM egyetlen egy helyzetben van tisztaban a down&yard komboval -igazabol ebbol is csak az utolsoval-, amikor a down&goal szituacioban van.
Ezen kivul ugy fut, mintha nem tudna, hogy ha az oldalvonalon kifutas helyett 3. kiserletnel meg beleall egy yardba, akkor meg van az uj first es mehetunk tovabb. Nem tudja mikor kell foggal-korommel kuzdeni egy firstert.
Amugy az is roppant zavaro, ahogy kontakt utan (altalaban T kulso vallanak torteno futasnal, amikor nagyobb tere van, vagy ha a ket T kozott feler a masodik szintre) csinal egy erdekes, a gyakorisaga miatt mar rendszeresnek nevezheto diveot. Elvetodik elore. Nem brustol, egyensulyt megtartva, nem kezd taposni, hanem elvetodik elore. Egy frencsajz futo ilyet nem csinal. Ezzel ertekes yardokat veszit. Olyan, mint egy raketa. Nagy ero van benne, de ha egy kicsit is elmozditod a kilovesi palyajat, belefurodik a foldbe.
Meg kellene tanulnia befejezni a futast, mert ez a szituacios focinkat nagyon hatraltatja.
undisputedly
több mint 9 éve
Talán nem szentségtörés, de a sérülései ellenére kíváncsi vagyok mikor találják meg Wilsont. Ugyanis nem játszik jól (szerintem). Szokatlanul pontatlan. Nyilván nem tudja a szokásos Playbookját játszani, de mintha nem is tudna váltani. Nyilván sokat köszönhetünk neki, de pont Rodgersnél láttuk, hogy nincsenek szent tehenek a ligában. Ha nem megy rögtön ugrik a szakma meg a sajtó.Elég fura lenne, ha tényleg a sérülés lenne az első számú gond. Mi értelme lenne heteken keresztül olyan sérüléssel játszatni, ami _ennyire drasztikusan_ lerontja a játékának színvonalát? Ennél, amennyit jelenleg az offense nyújt, egy csere QB-val se lenne sokkal rosszabb a helyzet. Viszont Wilson közben felépülhetne, és amilyen az idei versengés a div-ben, simán jó eséllyel behúzhatnátok a csoport úgy is, ha a csere QB-val bejön pár vereség.
Van még idő felpörögni, de mintha nem arra haladna a dolog.
garrett27

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
tegnap nagyon felkúrt.... Michaelt el kell zavarni.Braxa ezt kifejtenéd, kérlek!
braxa88
BigBaltazar
több mint 9 éve
... Michaelt el kell zavarni.Braxa ezt kifejtenéd, kérlek!
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Talán nem szentségtörés, de a sérülései ellenére kíváncsi vagyok mikor találják meg Wilsont. Ugyanis nem játszik jól (szerintem). Szokatlanul pontatlan. Nyilván nem tudja a szokásos Playbookját játszani, de mintha nem is tudna váltani. Nyilván sokat köszönhetünk neki, de pont Rodgersnél láttuk, hogy nincsenek szent tehenek a ligában. Ha nem megy rögtön ugrik a szakma meg a sajtó.Figyi!
garrett27
Nem szent tehén, alulteljesít liga-szinten is ütőképes elkapósorral, csak nem tudjuk az okát, nem látunk tisztán.
Mindenkinek vannak skilljei. Ha úgy olvasol mint Brady (32. szintű Irányító), és már láttad 95%-ban azt amivel a tudomány jelenlegi állása szerint meglephet egy DC, akkor fontosabb a fal
Akármennyire is szeretjük Russelkénket, ő nem olvas úgy mint egy 32. szintű irányító 1000 csatával a háta mögött. Neki másban van az ereje. Majd ha 29 évesen sem tud reagálni, és áthívni, akkor elmondhatjuk, hogy kicsit tévedtünk Vele kapcsolatban.
Itt ez a Dak srác, aki iszonyatosan ügyes, és produktív, elképesztően jól fogják a kezét minden szempontból, a hívott játékok, a fal, a lelki támogatás, mind-mind egy egészséges fejlődést alapoz meg nála.
Ezt 2012-ben mi is tudtuk Wilsonnal (bár hozzátenném a két játékos nem hasonló játékrendszerben működik).
Ha valaki, hát az FO lehet nem gondolta át. Egy morális lénnyel lénnyel megkötöttük az ördögi alkut- itt a nagy Zsé, DE EZ MÁR A TE CSAPATOD.
-Hol van már az az Ofal (NY-ban 1. kör, NOLA-ban 2. kör, Denverben 1. kör), ami tudott két tempót játszani?
-Hol van a futólegenda, akivel úgy játszották az optiont, ahogy tán Newtonék sem?
Én két éve erős kritikát gyakoroltam Wilsonra, ma is azt gondolom jogosan-fejben nem volt ott(elvált, jött Ciara, lejárt Pete Carroll 3 éves egyetemi szemléletű programja, csak itt nem draftra mentek a srácok, hanem kérték a pénzt, és mindenki a másik zsebében turkált. (egyébként ez megérne egy misét).
Wilson tavaly előtt óta nagyon-nagyon sokat fejlődött. A tavalyi évben láttuk, hogy mennyire jó játékos.
Én most kicsit úgy vagyok Wilsonnal, mint a Milenium Falconnal a Birodalom visszavágban. Tudom, hogy kurva jó, de valahogy sosem akar működni. Én a mostani játékát betudom elsősorban az állapotának, lehet kap olyan fájdalomcsillapítót, amivel én feküdni nem tudnék, és ezért szétszórt a figyelme. Mindenesetre dobni nem tud úgy, ahogy szokott.
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
szidjuk itt a kosarast,de közben jobb volt mint Gilliam, aki mármár Britt (RT évében) szintet hoz.Nyaki ideg becsípődés- túléli
Fantban van potenciál, de ezt még nem kezdőben kéne bizonyítania.
Ifedi szar játéka is kiakasztó.
Britt sérüléséről van info?
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Talán nem szentségtörés, de a sérülései ellenére kíváncsi vagyok mikor találják meg Wilsont. Ugyanis nem játszik jól (szerintem). Szokatlanul pontatlan. Nyilván nem tudja a szokásos Playbookját játszani, de mintha nem is tudna váltani. Nyilván sokat köszönhetünk neki, de pont Rodgersnél láttuk, hogy nincsenek szent tehenek a ligában. Ha nem megy rögtön ugrik a szakma meg a sajtó.Szerintem alabecsulod a seruleseit, amelyeknek amugy a fokat sem ismerjuk. Lehet, hogy tele van nyomva minden cuccal, hogy egyaltalan a karjat normalisan tudja mozditani.
garrett27
A Russmagic pedig -aminszerves reszet kepezi a jatekanak- teljesen kiesett a labserulesek miatt, amik nyilvan a dobomechanikajat is befolyasoljak.
több mint 9 éve
Talán nem szentségtörés, de a sérülései ellenére kíváncsi vagyok mikor találják meg Wilsont. Ugyanis nem játszik jól (szerintem). Szokatlanul pontatlan. Nyilván nem tudja a szokásos Playbookját játszani, de mintha nem is tudna váltani. Nyilván sokat köszönhetünk neki, de pont Rodgersnél láttuk, hogy nincsenek szent tehenek a ligában. Ha nem megy rögtön ugrik a szakma meg a sajtó. Van még idő felpörögni, de mintha nem arra haladna a dolog.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
szidjuk itt a kosarast,de közben jobb volt mint Gilliam, aki mármár Britt (RT évében) szintet hoz.Fantban van potenciál, de ezt még nem kezdőben kéne bizonyítania.
Ifedi szar játéka is kiakasztó.
Britt sérüléséről van info?
több mint 9 éve
Az a gáz, hogy a tegnap megütötte az O játékosokat is (meg úgy a csapatot). Biztos, hogy egyenként tudják mi a gáz, de lehet ez még nem állt össze a nagy közösségi mifasz van érzéssé... Szerintem ma csoportterápia van Seattleben.Nagyon szeretem Baldwint (egyenes, okos csávó), szar volt olvasni, hogy egyedül üldögélt az öltözőben és bámult maga elé. Jimmy sem tűnt nagyon stabilnak tegnap, mikor elhagyta az ojjektumot.
Faszán nem bírózunk, de azt azért remélem, hogy a tegnapi bírói teljesítmény nem eszi bele magát a srácok lelkébe.
Ilyenkor kicsit örülök, hogy PC a vezetőedző, még akkor is, ha a filozófiájához nem érek fel...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Wilson:Egyébként igaz, Boykin legalább szaladgálna. De szerintem nem igazán gyógyul Wilson térde. Ezért lenne jó egy kis Boylin time, és maximálisan lehetne Wilson lábára koncentrálni. Mivel Pats így is mélytorok, így lenne benne ráció. De úgy se így lesz😀
2016 - 2015
rating: 25. - 1.
yard: 14. - 12.
TD: 29. - 6.(2 TDvel lemaradva az 1.hely mögött)
Ezeket a számokat Boykin is hozná...
Tavaly is szar volt az OL, de most ugye Wilson sérült,és nem is játszik jól.
braxa88
több mint 9 éve
Wilson:2016 - 2015
rating: 25. - 1.
yard: 14. - 12.
TD: 29. - 6.(2 TDvel lemaradva az 1.hely mögött)
Ezeket a számokat Boykin is hozná...
Tavaly is szar volt az OL, de most ugye Wilson sérült,és nem is játszik jól.
több mint 9 éve
@TGA@Nadal17
Kb en is igy latom. A legnagyobb kerdes nalam meg mindig az, hogy miert raktarozunk be skillplayerekbol, ha nem tudjuk a kezukbe adni a labdat.
Baldwin, Graham, Lockett, P-Rich, Prosise, Rawls, CM, Kearse...
Kearse szerzodese is erthetetlen igy visszanezve. Persze, RW vele ertette meg magat a leginkabb, volt chemistry ami rendre meg is nyilvanult, de adtunk neki 13,5 milliot harom evre, es iden 245 elkapott yarddal es 0 TD-al all.
Webb kapott 2 evre 6 milliot azert, hogy ne jatszon, hanem uljon a padon.
Be kellett volna latni, hogy nem a liga szemetkupacaban kell keresgelni amikor a frencsajz iranyitod megvedeserol van szo.
Nem kellett volna ennyire elmenni a skillplayerek iranyaba a fal rovasara.
Graham bizonyitja rendre, hogy a liga egyik legjobb elkapo TE-je. Ma is olyan 3rd and hosszu elkapasa volt, hogy csettintettem, DE az a trade volt az indikatora annak, hogy valami felrement.
Nem kifejezetten a swappal van a baj, mert egy allpro C-t elcserelni egy allpro elkapo TE-re, nem feltetlenul rossz biznisz, de ott mutatkozott meg kristalytisztan, hogy az FO szemeben a skillplayer > falember.
A mai NFL-ben, ahol mindenki a passrusherekre kolti a penzt, nem maradhatsz liga bottom szelso falemnerekkel, mert agyonverik az iranyitod. RW-t is szetutottek. Tudjuk nagyon jol, hogy ha nincs mindene gipszben, akkor nem igy jatszik.
Meg par oraig tradeelhetunk. Ha nem is Staley vagy Thomas, de valaki johetne (persze nem fog).
Ez a struktura oriasi terhet tesz a vedelemre. 90-70 snap korul jatszanak minden meccsen, rendre 1,5 percet tudnak csak pihenni ket vedekezes kozben. Tegnap kb 4(!) db redzone stopot csinaltak, es feltettek a tablara 7 pontot. Mit varunk meg toluk?
Bevell amugy nem volt rossz. Ahogy korabban irtam mar, nem tudott normalis zseb konzisztensen osszeallni, igy nem is hivtunk ilyen playeket. Slantek, screenek, bootlegek voltak, de konnyen kiismerheto lett igy a playcall. Csinaltunk egy 45 yardos trukkos jatekot, abbol kozvetve TD-t is szereztunk. Amugy meg ennyi. Mast nem csinaltak a tamadok. Minden statisztikaban kb ligautolsok vagyunk. Minden meccsen kb alltime frencsajz rekordokat dontunk negativ iranyba.
Ennek a csapatnak a liga egyik leggyengebb csapatat papiron 2 birtoklassal kellene vernie. Idegenben is legalabb 7 ponttal. Ennek a csapatnak nem a PO-ba bukdacsolasert kellene kuzdeni, hanem azert, hogy SB legyen.
Bizzunk JS-ben, hogy hoz valakit, es Cableben, hogy igy a szezon fele korul kitalal valamit es javit a fal jatekan, legalabb olyan szinten, hogy a playbookot a 2. oldalnal tovabb lapozhatja Bevell 😊
több mint 9 éve
Minden fontos kérdés benne vagyon
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Egyébként megfogadtam a kollégák tanácsát és Saints meccset néztem, de nem igazán nyelték a pontokat.Ennél elegánsabban magam sem tudtam volna....
Nadal17
Amúgy Oszinak tök igaza van. Mi ezen változtatni nem tudunk. Nem látunk a színfalak mögé.
A playoff valahogy idén is meglesz. 9-6-1-el ez a csoport akár nyerhető. Lesz még itt hősi metál Wilsontól, zúzás, könnycseppek, és vér. PO otthon egyet behúzunk, aztán kiesünk...
...és mi lesz jövőre???
Az a Rams keret nagyon várja a maga Jiimboját. Mi évek óta nem változtatunk alapvetéseken. Annyi történik, hogy a D coordok változnak évről évre, és egyre hamarabb kapunk ki a PO-ban. Holmgren érának is volt ilyen íve, csak ott nem nyerünk SB-t
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Számomra továbbra is érthetetlen, hogy kinek jó az, ha minden meccs után leírjuk a csapatot. Nem mintha nem bántana a vereség, de minden vasárnap azt olvasni, hogy éppen mitől vagyunk mi a legszarabbak, rettenetesen unalmas. Persze könnyen lehet, hogy én vagyok súlyosan félrehuzalozva. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.