NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
16
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
GAMEDAY!!!!!
több mint 8 éve
lehet leszállt a KökinAztán ki tudja hova ment az a busz 😊Lynch felszállt a buszra. Hírérték.video is van róla
CSABI27
twitter.com/bcondotta/status/688139871064440834/video/1
braxa88
rantotthus
több mint 8 éve
Seahawks fanok mostanában:www.youtube.com/watch?v=kGtL4SXQ60I
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Skitties járat volt 😀Nem figyeltem... Volt rajta Tesco felirat? ☺Aztán ki tudja hova ment az a busz 😊Lynch felszállt a buszra. Hírérték.video is van róla
CSABI27
braxa88
rantotthus
silent7939
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nem figyeltem... Volt rajta Tesco felirat? ☺Aztán ki tudja hova ment az a busz 😊Lynch felszállt a buszra. Hírérték.video is van róla
CSABI27
braxa88
rantotthus
több mint 8 éve
rantotthus
261
Aztán ki tudja hova ment az a busz 😊Lynch felszállt a buszra. Hírérték.video is van róla
CSABI27
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Lynch felszállt a buszra. Hírérték.video is van róla
CSABI27
több mint 8 éve
Lynch felszállt a buszra. Hírérték.
több mint 8 éve
Ha Lynch most is kitalál valamit hogy ne kelljen játszania, akkor tőlem mehet ahová akar. Ha viszont játszik, kipihenten, akkor darálnia kell, nincs mese. Hátha most lesz TE játékunk is, mert ha jól emlékszem a Vikingek ellen egy sem volt. (Mondjuk épkézláb TE se nagyon)
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ááá emnnyire jó videowww.facebook.com/NFL/videos/10153590174956263/?theater
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Did Not Participate in PracticeFB Will Tukuafu (Hamstring)
Limited Participation in Practice
DE Michael Bennett (Toe)
Full Participation in Practice
TE Luke Willson (Concussion)
RB Marshawn Lynch (Abdomen)
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Lockett gyorsasága kulcsfontosságú lesz, Baldwin TD biztos lesz😊Szerintem is CArds győzelem lesz, habár ki tudja, Palmer rájátszásbeli mérlege 0-2, szóval nem nevezhető túl tapasztaltnak. Rodgers csak tavaly játszott annyi PO meccset, úgy, hogy győzött is közben.Az a helyzet, hogy ha nyernénk, és a GB is, mennénk vissza a -20-ba 😀Azért az nem kellene😀 De szerintem cardinals win lesz.
Érdekes forgatókönyv lenne. Ugye a GB csak ellenünk játszhat már hazai pályán.
undisputedly
Oszi
Én azt remélem, hogy fogjuk a futást. PC nyilatkozta, hogy kb a legkomplexebb futó-playbookkal rendelkező csapat a Panthers, sőt, ők a legkomolyabb offense akivel idén találkozunk (pedig volt azért Steelers, Cards, Bengals). Egyszerűen Cam miatt kb 3x annyi opciójuk van. Jó lenne elkerülni egy Vikingshez hasonló lassú folyású meccset. Akármi lesz azt szeretném látni, hogy röpödnek a Lockett és Baldwin TD-k.
undisputedly
több mint 8 éve
Szerintem is CArds győzelem lesz, habár ki tudja, Palmer rájátszásbeli mérlege 0-2, szóval nem nevezhető túl tapasztaltnak. Rodgers csak tavaly játszott annyi PO meccset, úgy, hogy győzött is közben.Az a helyzet, hogy ha nyernénk, és a GB is, mennénk vissza a -20-ba 😀Azért az nem kellene😀 De szerintem cardinals win lesz.
undisputedly
Oszi
Én azt remélem, hogy fogjuk a futást. PC nyilatkozta, hogy kb a legkomplexebb futó-playbookkal rendelkező csapat a Panthers, sőt, ők a legkomolyabb offense akivel idén találkozunk (pedig volt azért Steelers, Cards, Bengals). Egyszerűen Cam miatt kb 3x annyi opciójuk van. Jó lenne elkerülni egy Vikingshez hasonló lassú folyású meccset. Akármi lesz azt szeretném látni, hogy röpödnek a Lockett és Baldwin TD-k.
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Az a helyzet, hogy ha nyernénk, és a GB is, mennénk vissza a -20-ba 😀Azért az nem kellene😀 De szerintem cardinals win lesz.
undisputedly
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Az a helyzet, hogy ha nyernénk, és a GB is, mennénk vissza a -20-ba 😀accuweather -2 - -9fokot ír. szal az koraestére max -5. bírható
undisputedly
de kitérdekel, vasárnap nyerni kell
izgulok már,nagyon várom
több mint 8 éve
Az a helyzet, hogy ha nyernénk, és a GB is, mennénk vissza a -20-ba 😀Érdekes forgatókönyv lenne. Ugye a GB csak ellenünk játszhat már hazai pályán.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ugye agyrázkódása volt de már edzett, ha nem játszana nem edzett volna. ez nem bokasérülés v ilyesmi"I’m ready."Reméljük. L.Willson is játszik?
(M.Lynch)
braxa88
Oszi
több mint 8 éve
Töck 😊Lynch jöhet hozzánk levezetni! Jól kiegészítenék egymást Murray-vel! 😊Mack
Bruce
undisputedly
több mint 8 éve
PC s Chip újra egymásnak feszülhet 😊 Wild Wild West
több mint 8 éve
Lynch jöhet hozzánk levezetni! Jól kiegészítenék egymást Murray-vel! 😊Mack
Bruce
több mint 8 éve
Lynch jöhet hozzánk levezetni! Jól kiegészítenék egymást Murray-vel! 😊