NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Miert, egy 7. es egy 6. kort megernek. Nem?jogos, az már nem olyan jó biznisz 😀Lynch Oakland-ből való! 😊sőt, mostmár akár hazaköltözhet Comptonba, van a környéken egy futballcsapat 😊Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.nem csak h elképzelhető, hanem kicsit valószínűbb is számomra mint a maradása
Nadal17
braxa88
Höri
Sherman a Compton-i.
Fucu
Höri
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
jogos, az már nem olyan jó biznisz 😀Lynch Oakland-ből való! 😊sőt, mostmár akár hazaköltözhet Comptonba, van a környéken egy futballcsapat 😊Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.nem csak h elképzelhető, hanem kicsit valószínűbb is számomra mint a maradása
Nadal17
braxa88
Höri
Sherman a Compton-i.
Fucu
több mint 8 éve
Lynch Oakland-ből való! 😊sőt, mostmár akár hazaköltözhet Comptonba, van a környéken egy futballcsapat 😊Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.nem csak h elképzelhető, hanem kicsit valószínűbb is számomra mint a maradása
Nadal17
braxa88
Höri
Sherman a Compton-i.
több mint 8 éve
Egyébként én is úgy fogom fel, hogy ahogy indult a szezon, és ahhoz képest hol tartunk, szerintem is innen már élvezni kell minden percet. Nagy verést ne kapjunk, de lehetőség szerint azért jussunk SB-ba. 😊 Nagy meccset várok, másképp lesz nagyon jó meccs, mint a Vikings elleni volt. Én azt is jó meccsnek tartottam. Nagyon várós a vasárnap, és abban is egyetértek a Panthers szurkolókkal, hogy fogunk még látni PO meccseket a két csapattal.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
sőt, mostmár akár hazaköltözhet Comptonba, van a környéken egy futballcsapat 😊Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.nem csak h elképzelhető, hanem kicsit valószínűbb is számomra mint a maradása
Nadal17
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Willson és Lynch is edz
több mint 8 éve
Egy kis elemzés arról, hogy milyen felállással próbálja majd a Panthers (ahogyan tette az a Vikings is) 1on1 helyzetbe hozni Kancellárt Olsennel.www.youtube.com/watch?v=PC0G_cf66lk
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Egy valamitől tartok, az pedig hogy lesz annyi sárga zászló mint égen a csillag😊 Ugye az októberi panthers ellen is voltak dumálások, pofozkodások mind két részről... Oké benne van, de ezen elmehet egy meccs.. Hideg fej kell mindenkitől. De a Vikingeknél lefagytak szóval lehet nem lesz gond 😀
több mint 8 éve
Tessu
151
Megint a 7 órás meccs a mienk, ami nem tetszik nekem. Már csomószor észrevettem, hogy amikor 7 órás meccset játszunk, gyengébben megy a játék szerintem. Jó lenne előhúzni a 17. heti játékunkat és nem az előző hetit.Meg kellett volna nyernünk a csoportot és akkor nem lenne ilyen gond. A rohadt hosszú utazások(még amerikai mércével is) rengeteget kivesznek a csapatból.
Lynchre térve, szerintem kell ő még nekünk jövőre is. Rawls egyelőre egy fél szezonban bizonyított, ami valóban nagyon tetszetős volt, de azért nem bíznám rá így egyből az egész kövi szezont.
Duff
Lynch szerintem 99 %, hogy nem lesz jövőre. 30 éves, egyértelműen lassul és 11,5 millát kapna míg Rawls 500 ezret. Az elmúlt két hónapban kiderült, hogy nélküle is megy csapatnak talán még jobban mint vele, így Carrolléknak már nem kell elviselni a hülyeségeit sem. Nem véletlenül üzent neki Cable nyilvánosan, ha visszajön akkor alkalmazkodnia kell az új felálláshoz.
több mint 8 éve
Duff
3 133
Megint a 7 órás meccs a mienk, ami nem tetszik nekem. Már csomószor észrevettem, hogy amikor 7 órás meccset játszunk, gyengébben megy a játék szerintem. Jó lenne előhúzni a 17. heti játékunkat és nem az előző hetit.Lynchre térve, szerintem kell ő még nekünk jövőre is. Rawls egyelőre egy fél szezonban bizonyított, ami valóban nagyon tetszetős volt, de azért nem bíznám rá így egyből az egész kövi szezont.
több mint 8 éve
Igen, a piramis tetején kezdődik minden. Ha már arról volt szó, hogy milyen szerencsés csapat vagyunk, akkor szerintem inkább azért mondható ez, hogy kifogtunk egy ilyen jó tulajdonost. Pl egy Haslammal milyen helyzetben lennénk most? Gyanítom JM utolsó évét teljesítené alul minden évben az aktuális HC.és itt jön be, hogy nem csak a csapaton múlik hanem magán az egész vezetésen, ahol eldőlnek a dolgok. a 16 meccs csak a hab a tortán.Carroll azt mondta, hogy a Bengals meccsen Cary Williams hibái hozták az Eifert TD-ket.Volt egy érdekes statisztika. PC alatt a PO meccseink egy nagy hányadán 0 szerzett ponttal álltunk a félidőben. Pl a Falcons ellen 2012-ben, GB ellen tavaly, és most a Vikings ellen. A második félidő mindig erősebbre sikeredik, mert ott már minden mindegy alapon Russ-ra is hívjuk a RO-t és a bigplayeket.
A Panthers ellen a fél védelem hiányzott(Wagner, Lane, Clark, stb) + még ott volt Cary W. akit szintén szétdobált Newton a negyedik negyedben. Addig 15 - ös Qbr-ja volt.
Teljesen más meccs lesz mint az alapszakaszban. Nem mondom, hogy nyerünk vagy akár, hogy a Hox az esélyes, de kiütéstől tartani felesleges.
Tessu
Amúgy eléggé kiváltságos helyzetben vagyunk. Az elmúlt 6 évben 5x jutottunk PO-ba, és minden alkalommal volt legalább egy győzelmünk.
2010- Saints
2011- X
2012- Redskins
2013- Saints - 49ers - Denver
2014- Panthers- GB
2015- Vikings
A KC pl 20+ évet várt rá, hogy újból legyen PO win. A Bengals az elmúlt 6-7 alkalommal mindig 1 and done. Egy kicsi frencsájzként most éljük az aranykort. Ami a 9ersnek volt pl a Montana-korszak. Eléggé szerencsések vagyunk, hogy ez a "mi időnkben" történik.
Főleg úgy, hogy könnyebb a csúcsra felérni, mint ott maradni. Elvitték az edzőink nagyrészét, a FO-ból embereket, lerabolják mindig az FA-kat stbstb, és még mindig itt vagyunk. A 9ers pl 3 év po-run után földbeállt. Vagy a Philly is bukott mielőtt megvethette volna a lábát.
És nekünk a java csak most jön. Russ most már igazi elit frencsájz Qb, innentől már nem csak a védelmen múlik, hogy meddig jutunk. Félelmetes belegondolni 😀 Szóval annyira nem most vagy soha a helyzetünk. Remélem izgalmas és sportszerű meccset játszunk. Norman egy paraszt, kb annyira ellenszenves, mint a többi szurkolónak sherm (habár szerintem a kettő között ég és föld akülönbség).
undisputedly
Allennel nagyot húzott a Seahawks, hogy megvette Behringtől, akit pont nem érdekelt az egész és át akarta vinni őket Anaheimbe.
petey
több mint 8 éve
és itt jön be, hogy nem csak a csapaton múlik hanem magán az egész vezetésen, ahol eldőlnek a dolgok. a 16 meccs csak a hab a tortán.Carroll azt mondta, hogy a Bengals meccsen Cary Williams hibái hozták az Eifert TD-ket.Volt egy érdekes statisztika. PC alatt a PO meccseink egy nagy hányadán 0 szerzett ponttal álltunk a félidőben. Pl a Falcons ellen 2012-ben, GB ellen tavaly, és most a Vikings ellen. A második félidő mindig erősebbre sikeredik, mert ott már minden mindegy alapon Russ-ra is hívjuk a RO-t és a bigplayeket.
A Panthers ellen a fél védelem hiányzott(Wagner, Lane, Clark, stb) + még ott volt Cary W. akit szintén szétdobált Newton a negyedik negyedben. Addig 15 - ös Qbr-ja volt.
Teljesen más meccs lesz mint az alapszakaszban. Nem mondom, hogy nyerünk vagy akár, hogy a Hox az esélyes, de kiütéstől tartani felesleges.
Tessu
Amúgy eléggé kiváltságos helyzetben vagyunk. Az elmúlt 6 évben 5x jutottunk PO-ba, és minden alkalommal volt legalább egy győzelmünk.
2010- Saints
2011- X
2012- Redskins
2014- Panthers- GB
2015- Vikings
A KC pl 20+ évet várt rá, hogy újból legyen PO win. A Bengals az elmúlt 6-7 alkalommal mindig 1 and done. Egy kicsi frencsájzként most éljük az aranykort. Ami a 9ersnek volt pl a Montana-korszak. Eléggé szerencsések vagyunk, hogy ez a "mi időnkben" történik.
Főleg úgy, hogy könnyebb a csúcsra felérni, mint ott maradni. Elvitték az edzőink nagyrészét, a FO-ból embereket, lerabolják mindig az FA-kat stbstb, és még mindig itt vagyunk. A 9ers pl 3 év po-run után földbeállt. Vagy a Philly is bukott mielőtt megvethette volna a lábát.
És nekünk a java csak most jön. Russ most már igazi elit frencsájz Qb, innentől már nem csak a védelmen múlik, hogy meddig jutunk. Félelmetes belegondolni 😀 Szóval annyira nem most vagy soha a helyzetünk. Remélem izgalmas és sportszerű meccset játszunk. Norman egy paraszt, kb annyira ellenszenves, mint a többi szurkolónak sherm (habár szerintem a kettő között ég és föld akülönbség).
undisputedly
Allennel nagyot húzott a Seahawks, hogy megvette Behringtől, akit pont nem érdekelt az egész és át akarta vinni őket Anaheimbe.
több mint 8 éve
Carroll azt mondta, hogy a Bengals meccsen Cary Williams hibái hozták az Eifert TD-ket.Volt egy érdekes statisztika. PC alatt a PO meccseink egy nagy hányadán 0 szerzett ponttal álltunk a félidőben. Pl a Falcons ellen 2012-ben, GB ellen tavaly, és most a Vikings ellen. A második félidő mindig erősebbre sikeredik, mert ott már minden mindegy alapon Russ-ra is hívjuk a RO-t és a bigplayeket.
Tessu
2010- Saints
2011- X
2012- Redskins
2014- Panthers- GB
2015- Vikings
És nekünk a java csak most jön. Russ most már igazi elit frencsájz Qb, innentől már nem csak a védelmen múlik, hogy meddig jutunk. Félelmetes belegondolni 😀 Szóval annyira nem most vagy soha a helyzetünk. Remélem izgalmas és sportszerű meccset játszunk. Norman egy paraszt, kb annyira ellenszenves, mint a többi szurkolónak Sherm (habár szerintem a kettő között ég és föld akülönbség).
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Carroll azt mondta, hogy a Bengals meccsen Cary Williams hibái hozták az Eifert TD-ket.Hú ebben tök igazad van. A CW faktort már el is felejtettem. ( Hála Istennek!)
Tessu
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Carroll azt mondta, hogy a Bengals meccsen Cary Williams hibái hozták az Eifert TD-ket.Csak ugye Newton futásaira is figyelni kell.
Tessu
több mint 8 éve
Tessu
151
Carroll azt mondta, hogy a Bengals meccsen Cary Williams hibái hozták az Eifert TD-ket.A Panthers ellen a fél védelem hiányzott(Wagner, Lane, Clark, stb) + még ott volt Cary W. akit szintén szétdobált Newton a negyedik negyedben. Addig 15 - ös Qbr-ja volt.
több mint 8 éve
Oszi
1 215
TE elleni védekezés egész szezonban gázos volt. Bengals, Panthers amikor hátrányban volt ellenünk ehhez a fegyverhez nyúlt. Nyilván kulcskérdés lesz ennek a levédése.Pont írni akartam hogy Lynch játszi-e, de nála már ezt nem tudni 😀 Van benne valami hogy ilyen, kinek mákos kinek nem meccs után azért lesz akarás a srácokban. TE védekezés kulcsfontosságú lesz,(én ehez nem fűzük sok reményt:/ ) én akitől nagy játékot várok, Wilson-Baldwin-Lockett, akár visszahordásokból. Szoros meccs lesz sok ponttal. De bízok abban hogy nagy nyomás lesz a panthers-en a jó mutatójuk miatt, és hogy egy hawks áll velük szemben. Dan Quinn-t remélem leinfozták😀
Lynch játékára? leszek nagyon kíváncsi. Fog-e, akar-e játszani.
Sonics
több mint 8 éve
TE elleni védekezés egész szezonban gázos volt. Bengals, Panthers amikor hátrányban volt ellenünk ehhez a fegyverhez nyúlt. Nyilván kulcskérdés lesz ennek a levédése.Lynch játékára? leszek nagyon kíváncsi. Fog-e, akar-e játszani.
több mint 8 éve
Ha feltetelezzuk, hogy most az elemzés miatt jobb lesz, akkor az első meccsre nem.készült fel eléggé.Amugy érdekes, hogy itt van KJ és kancellár is, de mégis béka feneke alatt a TE elleni vedekezesunk.
Abban.bízok,hogy ha egy csapat ilyen makkal tulel egy rajatszaskort, utána daralni szokott. Másban nem igen. Talán még a russ magic.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2016/1/12/10751368/seahawks-kam-chancellor-vikings-nfl-playoffsChancellor vs Olsen párharcon elmehet a meccs, de Kam kielemzi, tanul belőle és ilyeneket fog csinálni:
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
na többet nem kell St Louisba menni 😊
több mint 8 éve
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/1060809880632366/
több mint 8 éve
Nadal17
586
Én Kamtől is könnyes búcsút vennék... Irvin abszolút mehet, Okung maradjon... Kearse mindegy kategória, de inkább maradjon, olcsóért... azért elkaristol. Ha meg draftolunk egy jó WR-t, akkor ő is mehet. Lane kell.Elmúlt meccsek alapján McCray játéka jobban tetszett, mint Kam, ugyanakkor az öltöző nem tudom hogy viselné, ha elpasszolnánk. Ebben az évben egy-egy emlékezetes győzelmet érő mozdulata maradt meg, azon kívül inkább az, ahogy lecsúsznak a tackle-k és ahogy nyeljük róla a passzokat.
Húúú de jó ezt így látni, jövőre is kell velünk számolni, hát még idén 😀
SeaSzilaHawk
Plusz az év eleji hisztije. És még olyan megjegyzést is tett ezzel kapcsolatban, hogy megbocsát a szurkolóknak (igen, Ő)...
Szerkesztette: Nadal17