Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyébként megfogadtam a kollégák tanácsát és Saints meccset néztem, de nem igazán nyelték a pontokat.
több mint 9 éve
Ez van sajnos srácok, de erről mi nem tehetünk, néha nagyon jó lenne belelátni az edzők ás coordinátorok fejébe, mert senki nem hiszi hogy ezzel a fallal, ezzel a felállással valamit is elérünk, bika csapatok ellen. Braxa-t is megértem, de nebasszamámeeg egy kosarast berakni T-nek, ez vicc, és nem hiszem el hogy nem tudnak valahonnan kukázni embereket. Értem nem könnyű rendszerbe állítani embereket, de ez már mindennek az alja 😀
több mint 9 éve
De azért ne feledjük hogy R.Wilson rövid időn belül beszedett három sérülést, és ez kihat mentálisan is a játékára.Ha sérült ne játszon, de ez a 7 meccsen 5TD több mint kurvagáz
Oszi
Én most nagyon mérges vagyok a csapatra.
7meccs 5TD..legutóbbi passzolt TD: október 2 😀
Vicc
Nem volt még ilyen de nagyon nem várom a következő meccset
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
De azért ne feledjük hogy R.Wilson rövid időn belül beszedett három sérülést, és ez kihat mentálisan is a játékára.Nem is akármilyen sérülést.... Én ugyanezt szedtem be, és alíg bírtam a kezemet felemelni.
Oszi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
De azért ne feledjük hogy R.Wilson rövid időn belül beszedett három sérülést, és ez kihat mentálisan is a játékára.
több mint 9 éve
Lehet hogy Wilson sérült, de erre a támadójátékra nincs mentség. Nagyan-nagyon-nagyon kevés! Szidjuk a falat (legtöbbször persze jogosan), de pl az utolsó előtti játéknál szépen felvették a védőket, RW nyugodtan felléphetett volna a zsebbe, erre zsigerből elindul kifelé, ott meg persze már nem jött össze a dolog.Nyilván kalkulálható L volt, de nem így. Megint valami váratlant akartunk húzni mint a SB-on. A logika szerint JG-re lett volna hívva az utolsó play, de mi megint túlgondolkoztuk.
Dühös vagyok, mert meglóghattunk volna még ilyen játékkal is a csoportban.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
köv: bills meg kell majd verni, mert ha nem aztán (egy hatalmas verés a pats ellen alap) 4-4-1 lesz :/Bevell a legkisebb gondunk. Oriasi hiba lenne kivagni, es biztos vagyok benne, hogy nem is kuldjuk el.
OT nem fog jönni. Bevell cutra nagyobb az esély. nyílván mindkettő kéne
braxa88
több mint 9 éve
köv: bills meg kell majd verni, mert ha nem aztán (egy hatalmas verés a pats ellen alap) 4-4-1 lesz :/OT nem fog jönni. Bevell cutra nagyobb az esély. nyílván mindkettő kéne
több mint 9 éve
😕 nem fog. 😕7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.Oooo, ize. Nem is volt a screenen meg a bootlegen kivul hivva mas passplay, megis milyen passprotrol beszelunk? Amikor olyan route-concept volt hivva, hogy ido kell a developmenthez (nagyon keves ilyen volt), akkor egybol atjott minden Saints vedo.
saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!
hihetetlen milyen szar wilson a redzoneban.
komolyan mit akarunk?! ez az offense egy darab fos. és most nagyon nem az OLen mult. Michaelt el kell zavarni.
erre a vereségre nincs mentség.
Én a védelmet sem dicsérem,mert nincs mire.nyelték a futást, passzt mindent. shermanre minden passz complete.
braxa88
Ezzel a fallal a liga egyik leggyengebb vedelme ellen sem lehetett olyan playeket hivni, ahol pocket kell.
Mindegy, ne sirjunk, tudjuk, hogy azt nem szabad 😊
Talan holnap arra ebredunk, hogy jott valami T forma.
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Én csak azt nem értem egy ilyen szituációba, mint az utolsó passz előtt, 1. mit ugrál egy futó 4sec-el snap előtt még RW előtt 2. miért nem egy JG-re dobjuk fel az ilyet, akinek ez a passz kb szerintem egy sima lábujjhegyes elkapás...
több mint 9 éve
...Nyugi, nem kell sokáig nézni a kosaras srácot, Sowell nemsokára egészséges lesz 😊
undisputedly
több mint 9 éve
7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.Oooo, ize. Nem is volt a screenen meg a bootlegen kivul hivva mas passplay, megis milyen passprotrol beszelunk? Amikor olyan route-concept volt hivva, hogy ido kell a developmenthez (nagyon keves ilyen volt), akkor egybol atjott minden Saints vedo.
saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!
komolyan mit akarunk?! ez az offense egy darab fos. és most nagyon nem az OLen mult. Michaelt el kell zavarni.
Én a védelmet sem dicsérem,mert nincs mire.nyelték a futást, passzt mindent. shermanre minden passz complete.
braxa88
Ezzel a fallal a liga egyik leggyengebb vedelme ellen sem lehetett olyan playeket hivni, ahol pocket kell.
Mindegy, ne sirjunk, tudjuk, hogy azt nem szabad 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Testvérem ,mennyit volt pályán a D? (ha félreértettelek bocs)Rettenetesen sajnálom a D#-t.tim hightower 100+yard
Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
Hanni
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
We Punted well, mondta Dick Jauron - és másnap kibaszták!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Rettenetesen sajnálom a D#-t.tim hightower 100+yard
Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
Hanni
több mint 9 éve
Rettenetesen sajnálom a D#-t. Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
több mint 9 éve
én azt gondoltam hogy ez ellen Saints CB sor ellen RW dob legalább 3 TD-t...... (naív voltam) | majd Buffalot meg szétalázzuk figyeljétek meg |
több mint 9 éve
#mindenfasza #orokkesirunk #nincsittsemmigondDEMAGÓG!!!
Nadal17
😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Kritikus pillanatokban nem sikerült megállítani a játékvezetőket.
több mint 9 éve
7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
A vedelemre nincsenek szavak, nagyot kuzdottek. A redzone D# az ev legjobb meccset hozta (a hianyzok ellenere). Izgalmas meccs volt.
több mint 9 éve
#mindenfasza #orokkesirunk #nincsittsemmigond
több mint 9 éve
Nem egy kifizetodo strategia agyonveretni az iranyitod, de bizakodjunk, hogy a screen playek meg a trukkos jatekok elegnek bizonyulnak az idei szezonban 😊