Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Kicsit közelítve a két végletet: A mérleget tekintve semmi okunk a panaszra, divízióelsőség szép kis előnyre tett szert a csapat. A védelem olyan szinten tolja az elmúlt időszakban, mint a bajnoki cím alkalmával, élesek, kemények, repülnek az emberre, van pass rush, mindenki a játékkal törődik ahelyett hogy szegény 9 vagy 10 millió $-t visz haza. Az eddigiekhez hasonlóan sokszor kihúzták a szarból az offense-t. Viszont ennek megfelelően jogosan reménykedik mindenki egy újabb SB menetelésben, mert úgy tűnik ismét összeállt minden, RW, Baldwin és Graham top formában van, viszont az O# döcög még a közepesebb csapatok ellen is. A playoffban pedig többnyire már keményebb védelmek jönnek szembe, az OL töketlenkedését pedig eddig lehetett nézni, mert az egyik playmakerünk mindig varázsolt valamit, de most, hogy bekövetkezett, ami kb 4 éve lóg a levegőben, hogy RW sérült és nem tud lábon mozogni, dől az egész. Erre pedig nem lehet egy bajnokaspiráns csapatnak építeni, hogy majd egy ember előhúz valami emberfelettit hétről hétre, minden egyes driveban. Az X oké, egy erős Cardinals ellen egy idegenbeli vereség is, viszont több meccs tapasztalata alapján sokunkban felmerült, hogy a Tackle kérdés ha nem oldódik meg, akkor annak nem lesz jó vége (egészségügyi és playoff sikerek szempontjából), és ezen a meccsen ütközött ki talán a leginkább, hogy ahelyett a 2 ember helyett ha egy zsák cementet raknak le, kb ugyanannyit ér, max. azok nem csinálnak egy meccsen 6 penaltyt.
több mint 9 éve
Nem tudom miről beszél itt a többség, de ez volt az év egyik legjobb meccse. Ha volt még egy meccs, ahol az egyik csapat 99% volt hogy nyer, de nem nyert, majd a másik csapatnak volt kb. 99%-a hogy nyer, de az sem nyert, az már valami, ezt hívom izgalomnak. De aki szerint nézhetetlen, az ne nézze.Aranyköpések közé azonnal!
Különben az offense is jó volt, amikor igazán kellett - 4. negyedben kiegyenlített, OT-ban egyenlítésért remek drive-ot hozott össze, a legvégén meg elmentünk majdnem az endzone-ig amikor a győzelem megszerzése volt a tét, ezt hívom clutch-nak. A védelemre és a special teamre nincsenek szavak, annyira jók voltak. De az átlag magyar szurkoló már csak ilyen, állandóan elégedetlenkedik... soha nem elég jó semmi, nyilván mindig lehetne jobb, de szerintem nem érdemes így hozzáállni, de persze ez is csak egy vélemény.
Aguirre
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem tudom miről beszél itt a többség, de ez volt az év egyik legjobb meccse. Ha volt még egy meccs, ahol az egyik csapat 99% volt hogy nyer, de nem nyert, majd a másik csapatnak volt kb. 99%-a hogy nyer, de az sem nyert, az már valami, ezt hívom izgalomnak. De aki szerint nézhetetlen, az ne nézze.Különben az offense is jó volt, amikor igazán kellett - 4. negyedben kiegyenlített, OT-ban egyenlítésért remek drive-ot hozott össze, a legvégén meg elmentünk majdnem az endzone-ig amikor a győzelem megszerzése volt a tét, ezt hívom clutch-nak. A védelemre és a special teamre nincsenek szavak, annyira jók voltak. De az átlag magyar szurkoló már csak ilyen, állandóan elégedetlenkedik... soha nem elég jó semmi, nyilván mindig lehetne jobb, de szerintem nem érdemes így hozzáállni, de persze ez is csak egy vélemény.
több mint 9 éve
Kérdés: Jobban örülnétek az 55-55-ös végeredménynek? Wilson 5 TD, Krisztina 2 futott TD és Hau benyes 2 FG-t. Igen?Igaz, hogy a védelem is szopja a yardokat és a pontokat. Kezeket fel akinek ez az eredmény jobban tetszene. Na ugye...
| Aki feltette a kezét, nézzen nyugodtan Saints meccseket. |
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Pánikgomb megnyomva! Ha Brees-éket verjük akkor meg leugrunk róla. Ennyi. Szar a támadójáték? Igen, eddig sem volt világverő, de 4 W már zsebben, 1 zakó, 1 X. RW nem tud úgy futni ahogy szokott, ergo több a dobás, a falnak tovább kellene tartania, de nincs széle, így megy a fűbe harapás. Ha most sem áldozunk a falra akár trade-n keresztül, akkor tényleg más csatornát nézünk mint Kábelék. A D iszonyú nyomás alatt játszik, ráadásul nyeli a hosszú labdákat is. Meddig lehet bírni? Hát ez az! Nézhetetlenek a meccseink? Semlegesként tuti, szurkerként infarktus. Eddig legalább Hausc lábában benne volt a vakbizalom, de amit mostanában művel az elgondolkodtató. Nem értek hozzá hol a hiba, de én nem is kapok annyi lóvét a gondolkodásért mint az érintettek. Oldják meg Kábel-Bevell-Richards és a többiek. Van náluk félévente teljesítményértékelés? Mert nálunk van és azon múlik, hogy megkapjuk-e azt a nálunk havi fizetésnek nevezett lóvét, amit ők egy hónapban simán eltankolnak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
egyik rúgása sem volt magabiztos, és pontos, mintha a földbe rúgott volna azelőtt, hogy eltalálta a labdát. meg nálunk amúgy sem szeret rúgni, ez volt itt asszem a 8. kihagyott FG-je 😀Nyilván.30yard alatti FGt rugja be sarokkal is, rabonából- Hauschka szokatlanul sokat hibázik idén. Nem értek hozzá, de nem lehet a dologban az új long snapper? TV-n keresztül nem igazán jön át, hogy egy-egy rugásnál kinek mekkora szerepe van, főleg időzítések tekintetében; ami tény, hogy Greshamet a liga egyik legjobbjának tartották a posztján.Ha jól tudom Halacska rúgja nálatok a KO-t. Sok kicker panaszkodott már idén arra, hogy az új szabály miatt átalakították kicsit a KO-technikájukat, ami negatív hatással van az FG-kísérletekre. Nem tudom, hogy ez itt mennyire játszik bele a teljesítménycsökkenésbe, de mivel szvsz valid ok lehet, gondoltam megemlítem. 😊
Nadal17
empty taxi
braxa88
Ha egy ilyen kimarad az 2 okra vezethető vissza: 1. Nagyon szar volt a végrehajtás technikailag (erről beszéltem btw) 2. Pszichésen van gebasz (ennek is lehet technkailag rontott rúgás a következménye)
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Én is keresem, végül is 4-1-1 kurvára igazatok van, hogy pánik csitu.Más:
NOLA ellen fel kéne küldeni Grahamet SS-ként. Integetne Breesnek és pavlovi reflexként szerezne int-et.
Más:
Thomas 2. körért árulódik...
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Keresem a közös nevezőt: az például bosszantó volt, hogy már másodikra rúgtunk a végén, amikor még legalább egy próbálkozásra biztosan lett volna idő.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
McCray meccsmentő tackleje:cdn0.vox-cdn.com/thumbor/R2xXEsE-WXg4q167ibNZqxEyGsc=/600x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7333041/mccray%20game%20saver.gif
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Senki örömét nem akarom elrontani, tőlem mindenki úgy érez, ahogy neki jólesik. A fórumban minden második meccs után eluralkodó picsogáshömpöly kicsit fárasztó, de ezt is most teszem szóvá utoljára.Hát még az milyen fárasztó, amikor minden második héten nézhetetlen a támadójáték. Undi elbaszott 4 órát az életéből. 😛
tejbegrrr!!!
Szerintem nem veszed el senki örömét, meg mindenki azt beszél, amit akar. A támadójáték, na az elveszi az örömöt. 😛
www.youtube.com/watch?v=65zCJgBfsIA
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Senki örömét nem akarom elrontani, tőlem mindenki úgy érez, ahogy neki jólesik. A fórumban minden második meccs után eluralkodó picsogáshömpöly kicsit fárasztó, de ezt is most teszem szóvá utoljára.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Na akkor most, hogy a gyükérokokat összeszedtük> valaki fordítsa le, és küldje el Carrollnak, mert ő ezt úgy látszik magától képtelen megoldani, évek óta.Ugyanazokat a köröket futjuk ezredszer, úgyhogy összegzek, és részemről ennyi: ha másfél, két hónap múlva, egy jobb állapotban lévő, mozgékonyabb Wilsonnal (és a többiekkel) ugyanitt tart majd az offense, talán megfontolom, hogy elkezdjek-e kétségbeesni.Valószínűleg valamilyen párhuzamos univerzumban élhetek, de nekem határozottan az a benyomásom alakult ki az elmúlt években, hogy a Seahawks támadójáték nagyon ritkán okoz élvezetet a drukkereknek. Idényenként 2-3 meccs ha van, ahol hengerelünk, egyébként nyögvenyelés, 3&out/puntparádé, és felvillanásszerű nagy játékokkal haladunk, amikor már nagyon muszáj.Veszelyes dolog az elmult evekbol kiindulni.
tejbegrrr!!!
Egyreszt akkor volt egy Lynch a csapatban, masreszt RW sokkal inkabb dual-threat qb volt, mint most. Teljesen mast jatszottunk. Arra a csapatra aztan tenyleg illett a run-run-boom.
Ez a csapat mar mas (legalabbis a tamado oldalon). RE mar nem 1-2 eves rookir, hanem egy 100 millios qb akinek vinnie kell a csapatot. Tele vagyunk skillplayerekkel, de nem tudjuk a kezukbe adni a labdat. Nezhetetlen a jatek.
Ezt az evet sokkal inkabb kellene a tavaly evvegi jatekhoz hasonlitani, amikor Russ MVP formaban volt, csakugy, mint Baldwin stb.
Ez mar Russ csapata, es nem eleg ez a hektikus jatek.
undisputedly
tejbegrrr!!!
Ez most kúrvára nem gúny 6 azaz 6 pontot tett fel az O overtimevel együtt. Ez elfogadhatatlan. Pont leszarom, hogy statisztikailag lassan pörgünk fel(statisztikailag pont nem igazolható). A Subarum is lassan pörgött fel. Kicserélték garanciában a befecskendezőket, azóta fasza.
Nem fog mindent megoldani Wilson, neki is lehet szarabb napja -> de akkor legyen már egy B terv.
Engem az zavar, hogy a Niners kivételével a csoportellenfeleinkkel semmit nem tudunk kezdeni. Niners is csak azért nem tud mit kezdeni velünk, mert nincs muníciója. Ramsnek, Cardsnak van.
A hengerelésről meg azt gondolom, hogy kiegyensúlyozott teljesítménnyel, konstans apró győzelmekkel is lehet csoportot nyerni
Mindegy is.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Hogy valós problémákkal is foglalkozzunk, súlyos bajok vannak csereirányító-fronton, Boykin elbukta a pénzfeldobást. Komolyan össze kell szedje magát, mert ez így nálam instant cut. 😊
több mint 9 éve
6 meccs után:2015: 2-4 (10w: L vs ARI, egy olyan meccsen ahol Palmer szétkapta a D-t, kis tulzással közünk nem volt a meccshez (4-5))
2016: 4-1-1, a két meccsen amit nem nyertünk meg össz 15pontot, 0 TDt kaptunk
nincs értelmé pánikolni, bármilyen szar volt tegnap az offense (egy kurvajó Cards D ellen)
lesz ez jobb, sokkal jobb, rögtön vasárnap.
több mint 9 éve
Ugyanazokat a köröket futjuk ezredszer, úgyhogy összegzek, és részemről ennyi: ha másfél, két hónap múlva, egy jobb állapotban lévő, mozgékonyabb Wilsonnal (és a többiekkel) ugyanitt tart majd az offense, talán megfontolom, hogy elkezdjek-e kétségbeesni.Valószínűleg valamilyen párhuzamos univerzumban élhetek, de nekem határozottan az a benyomásom alakult ki az elmúlt években, hogy a Seahawks támadójáték nagyon ritkán okoz élvezetet a drukkereknek. Idényenként 2-3 meccs ha van, ahol hengerelünk, egyébként nyögvenyelés, 3&out/puntparádé, és felvillanásszerű nagy játékokkal haladunk, amikor már nagyon muszáj.Veszelyes dolog az elmult evekbol kiindulni.
tejbegrrr!!!
Egyreszt akkor volt egy Lynch a csapatban, masreszt RW sokkal inkabb dual-threat qb volt, mint most. Teljesen mast jatszottunk. Arra a csapatra aztan tenyleg illett a run-run-boom.
Ez a csapat mar mas (legalabbis a tamado oldalon). RE mar nem 1-2 eves rookir, hanem egy 100 millios qb akinek vinnie kell a csapatot. Tele vagyunk skillplayerekkel, de nem tudjuk a kezukbe adni a labdat. Nezhetetlen a jatek.
Ezt az evet sokkal inkabb kellene a tavaly evvegi jatekhoz hasonlitani, amikor Russ MVP formaban volt, csakugy, mint Baldwin stb.
Ez mar Russ csapata, es nem eleg ez a hektikus jatek.
undisputedly
több mint 9 éve
Valószínűleg valamilyen párhuzamos univerzumban élhetek, de nekem határozottan az a benyomásom alakult ki az elmúlt években, hogy a Seahawks támadójáték nagyon ritkán okoz élvezetet a drukkereknek. Idényenként 2-3 meccs ha van, ahol hengerelünk, egyébként nyögvenyelés, 3&out/puntparádé, és felvillanásszerű nagy játékokkal haladunk, amikor már nagyon muszáj.Veszelyes dolog az elmult evekbol kiindulni.
tejbegrrr!!!
Ez a csapat mar mas (legalabbis a tamado oldalon). RW mar nem 1-2 eves rookie, hanem egy 100 millios qb, akinek vinnie kell a csapatot. Tele vagyunk skillplayerekkel, de nem tudjuk a kezukbe adni a labdat. Nezhetetlen a jatek.
Ez mar Russ csapata, es nem eleg ez a hektikus jatek (akkor is, ha a laba serult).
En cserelnek a Barnakkal Thomasert. Zsinorban a 2. ev lenne amit az O-fal miatt kidobunk. Lassan elmegy a primetime a D feje felett.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Valószínűleg valamilyen párhuzamos univerzumban élhetek, de nekem határozottan az a benyomásom alakult ki az elmúlt években, hogy a Seahawks támadójáték nagyon ritkán okoz élvezetet a drukkereknek. Idényenként 2-3 meccs ha van, ahol hengerelünk, egyébként nyögvenyelés, 3&out/puntparádé, és felvillanásszerű nagy játékokkal haladunk, amikor már nagyon muszáj.
több mint 9 éve
Ráerősítenék tanult barátom szavaira, mert 101% proof.Nézhetetlen a támadójáték. Nem a Niners most a mérce. A niners ellen mindenki halad 4-500 yardot.
Most nem haladunk.
@tejbegrrr!
Ennek a csapatnak nem az a celja, hogy pozitiv merleggel zarjon. Felejtsuk el azt az ervet, hogy a kovetkezo hetekben gyenge vedelmek ellen jatszunk. Ezzel a rosterrel a gyuru a cel, nem mas,a rajatszasban viszont jobb vedelmek jonnek majd.
Bevell nehez helyzetben van, olyan, mintha azt kernenk tole, hogy fejedelmi lakomat rendezzen 3db rohadt krumplibol. Nyilvan nem fog menni. A ket T botrany. Nezzetek meg, a tavalyi panthers ideny milyen szenzacios volt, Cam MVP szinten tolta, aztan a vegen megis csak az lett a vesztuk, hogy a ket T gyenge volt. Ha mar futni nem tudunk, kell ket atlagosan szar T legalabb.
Persze ez nem a mi stilusunk, non-skill playerert tradelni. Olyan, mintha azt kerned a Green Baytol, hogy koltson el legalabb 5 milliot az FA piacon. Van benne racio, de nem fog megtortenni.
20mm-es lovedekeket akarunk lovoldozni egy 9mm-es csovon at. Persze, hogy nem megy. (Nem ertek a fegyverekhez, nem kell belekotni).
Amugy meg mindig sokkos allapotban vagyok. 4 orat elvett az eletembol ez a meccs. Nagy kar erte. Kb egy maroknyi emberen kivul se ki sem allt fel ugy a merkozes vegen, hogy orult volna. Szornyu volt.
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
@tejbegrrr!Én se lennék boldog, ha "csak" bejutnánk a rájátszásba. Viszont nem tudom megállni, hogy az offense végleges leírásával vitatkozva felidézzem az elmúlt évek közhelyszámba menő tapasztalatát, hogy az ősz első felében jócskán elmaradnak saját képességeiktől. Ráadásul most nemcsak a hagyományosan lassú kezdés sújtja a csapatot, hanem a sérülések is (Wilson és Lockett játszik, de nyilvánvalóan tudásuk alatt, csak nagyon módjával használva, Rawls, Willson visszatérésének ideje még bizonytalan). Én csak annyit mondok, rengeteg a tartalék a támadókban, nem most kell világverő formában lenniük. A defense is ráért volna még ezzel, de ők ma alaposan bizonyították, hogy hosszútávfutók. 😊
Ennek a csapatnak nem az a celja, hogy pozitiv merleggel zarjon. Felejtsuk el azt az ervet, hogy a kovetkezo hetekben gyenge vedelmek ellen jatszunk. Ezzel a rosterrel a gyuru a cel, nem mas,a rajatszasban viszont jobb vedelmek jonnek majd.
undisputedly
több mint 9 éve
Nyilván.30yard alatti FGt rugja be sarokkal is, rabonából- Hauschka szokatlanul sokat hibázik idén. Nem értek hozzá, de nem lehet a dologban az új long snapper? TV-n keresztül nem igazán jön át, hogy egy-egy rugásnál kinek mekkora szerepe van, főleg időzítések tekintetében; ami tény, hogy Greshamet a liga egyik legjobbjának tartották a posztján.Ha jól tudom Halacska rúgja nálatok a KO-t. Sok kicker panaszkodott már idén arra, hogy az új szabály miatt átalakították kicsit a KO-technikájukat, ami negatív hatással van az FG-kísérletekre. Nem tudom, hogy ez itt mennyire játszik bele a teljesítménycsökkenésbe, de mivel szvsz valid ok lehet, gondoltam megemlítem. 😊
Nadal17
empty taxi
braxa88
Ha egy ilyen kimarad az 2 okra vezethető vissza: 1. Nagyon szar volt a végrehajtás technikailag (erről beszéltem btw) 2. Pszichésen van gebasz (ennek is lehet technkailag rontott rúgás a következménye)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
30yard alatti FGt rugja be sarokkal is, rabonából- Hauschka szokatlanul sokat hibázik idén. Nem értek hozzá, de nem lehet a dologban az új long snapper? TV-n keresztül nem igazán jön át, hogy egy-egy rugásnál kinek mekkora szerepe van, főleg időzítések tekintetében; ami tény, hogy Greshamet a liga egyik legjobbjának tartották a posztján.Ha jól tudom Halacska rúgja nálatok a KO-t. Sok kicker panaszkodott már idén arra, hogy az új szabály miatt átalakították kicsit a KO-technikájukat, ami negatív hatással van az FG-kísérletekre. Nem tudom, hogy ez itt mennyire játszik bele a teljesítménycsökkenésbe, de mivel szvsz valid ok lehet, gondoltam megemlítem. 😊
Nadal17
empty taxi
több mint 9 éve
- Hauschka szokatlanul sokat hibázik idén. Nem értek hozzá, de nem lehet a dologban az új long snapper? TV-n keresztül nem igazán jön át, hogy egy-egy rugásnál kinek mekkora szerepe van, főleg időzítések tekintetében; ami tény, hogy Greshamet a liga egyik legjobbjának tartották a posztján.Ha jól tudom Halacska rúgja nálatok a KO-t. Sok kicker panaszkodott már idén arra, hogy az új szabály miatt átalakították kicsit a KO-technikájukat, ami negatív hatással van az FG-kísérletekre. Nem tudom, hogy ez itt mennyire játszik bele a teljesítménycsökkenésbe, de mivel szvsz valid ok lehet, gondoltam megemlítem. 😊
Nadal17

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
@tejbegrrr!Ennek a csapatnak nem az a celja, hogy pozitiv merleggel zarjon. Felejtsuk el azt az ervet, hogy a kovetkezo hetekben gyenge vedelmek ellen jatszunk. Ezzel a rosterrel a gyuru a cel, nem mas,a rajatszasban viszont jobb vedelmek jonnek majd.
Bevell nehez helyzetben van, olyan, mintha azt kernenk tole, hogy fejedelmi lakomat rendezzen 3db rohadt krumplibol. Nyilvan nem fog menni. A ket T botrany. Nezzetek meg, a tavalyi panthers ideny milyen szenzacios volt, Cam MVP szinten tolta, aztan a vegen megis csak az lett a vesztuk, hogy a ket T gyenge volt. Ha mar futni nem tudunk, kell ket atlagosan szar T legalabb.
Persze ez nem a mi stilusunk, non-skill playerert tradelni. Olyan, mintha azt kerned a Green Baytol, hogy koltson el legalabb 5 milliot az FA piacon. Van benne racio, de nem fog megtortenni.
20mm-es lovedekeket akarunk lovoldozni egy 9mm-es csovon at. Persze, hogy nem megy. (Nem ertek a fegyverekhez, nem kell belekotni).
Amugy meg mindig sokkos allapotban vagyok. 4 orat elvett az eletembol ez a meccs. Nagy kar erte. Kb egy maroknyi emberen kivul se ki sem allt fel ugy a merkozes vegen, hogy orult volna. Szornyu volt.
több mint 9 éve
Én azt gondolom, hogy ideje lenne elgondolkodni néhány dolgon, elsősorban Cable és Bevellre gondolok. Nyilván egy szurkoló egy-egy gyengébb produkció után hajlamos szélsőségesebben látni a dolgokat, mint amilyenek azok valójában, de:- A támadósor szenved egész szezonban, a playek kiszámíthatók, a meccsek felén sikerült 12, 3, valamint 6 pontot összekaparni, ami a sérülések ellenére is kritikán aluli. Láttuk, hogy így is tud varázsolni RW, arra kellene építeni, hogy fos az egész, de majd valahogy kirohan 5 ember közül ahogy szokta és dob egy 20 yardos passzt futtából ? Ehhez könnyű hozzászokni, hogy van aki kihúz a bajból, de ha agyonütik, akkor dől az egész.
- Ha már itt tartunk. A fal közepe meglepő módon rendben is van. Viszont a két tackle produkciójára nincsenek szavak. Kb 5 holdingot fújtak rájuk a meccsen, plusz 1-2 false start is befigyelt. Tipikus jelenet volt, hogy Sowell hatalmas holdingja ellenére is az embere földbe döngölte Wilsont.
Igazából ez a kettő olyan téma, ami egy ideje jelen van, de a sikerek, jó szériák, kifogások általában a szőnyeg alá söpörték.
- Hauschka szokatlanul sokat hibázik idén. Nem értek hozzá, de nem lehet a dologban az új long snapper? TV-n keresztül nem igazán jön át, hogy egy-egy rugásnál kinek mekkora szerepe van, főleg időzítések tekintetében; ami tény, hogy Greshamet a liga egyik legjobbjának tartották a posztján.
- Ami a Michael témát illeti: szerintem nagy gáz nincs vele, Lynch és Rawls után természetesen nem várható az a minőség, a fumblitisét úgy tűnik kikúrálta. Tegnap nem kapott sok labdát a meccs első felében, egy-egy jobb megiramodása volt, a flagekkel pedig sokszor egyébként is lehetetlen távolságba került a first down.
- A D#-nek jár a süti, egy szavunk nem lehetne ha a 40 percnyi Cardinals possession alatt benyelnek még vagy 10-14 pontot, igazából érthetetlen, hogy meccsben sikerült maradni a hosszabbítás végéig.
-Special team nagyot dolgozott ismét, és a blokkok mellett talán kevesen vették észre, de volt egy Thorpe és egy Elliott nevű srác, akik punt coverage-ben nagyon jól tolták.
több mint 9 éve
legyen igazadnem is ezzel van baj, persze nem rossz az X, de ilyen offensezel nem lehet előre tervezni.Tavaly ilyentájt ugyanitt voltunk, két különbséggel: pozitív mérlegünk először az idényben a 12. héten lett, a defense szakmányban engedte ki a meccseket az utolsó negyedben a kezéből. A jelenlegi állás szerint harmadik kiemeltek vagyunk az NFC-ben. Hajnalban a liga második legjobb védelmével játszottunk, a következő hetekben a 29., a 18., a 14., az 5., a 13. és a 24. jön, és már jócskán benne leszünk a november-decemberben.
braxa88
tejbegrrr!!!
a Saints nem lesz egyszerű. Brees féle passzjáték nagy kihivás lesz, mint mult héten a Falcons, bár a futásoktol annyira tartani nem kell.
Graham sztem minimum 2TDvel tér vissza 😉
Szerkesztette: braxa88