NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.seahawks.com/video/2016/01/10/pete-carroll-wild-card-locker-room-speechóriási figura ez az öreg 😊
több mint 8 éve
tök szar kedvem van egész nap.... egy 5öst fizetnék ha kaphatnék abból a cuccból amin te egész nap élsz... ha tudsz kontaktok megköszönném!!!En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.
Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..
Amugy meg ennyi nyilvan nem eleg a tovabbiakban.
endorphyn
több mint 8 éve
most talan Isten vissza adta a februarit , amit elvett ..Jó szerencse? Isten? Nem, nem... Orbán Viktor barátsága 😊
Sherman
| Amúgy bocs az OFF-ért |
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Sherman
78
most talan Isten vissza adta a februarit , amit elvett ..
több mint 8 éve
Szeretnék itt gratulálni mert eredménykövetőben csak arra koncentráltam, hogy ne basszam falhoz a laptopom.Mák - nem mák vitában annyit, hogy volt kb ami szerencsén múlt az Sandejo elejtett intje, de Waynes intje is felpattant labda ami ugyanaz.
Ti megint tudtatok váratlant húzni legyen szó a Wilson passzról vagy éppen Cancellor FF-ére. Mi sajna itt még nem tartunk.
120% kellett volna, hogy nyerjünk 119 sikerült.
Nem lepődnék meg ha SB-ig mennétek ezután.
Fogunk még playoffban találkozni akkor már erősebbek leszünk.
több mint 8 éve
Azert irtam, hogy helyenkent. Nem mindig. 😊 Csak zavaro volt, ennyi.En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.Azért majd nézd meg az ismétlést, nagyon örültek akkor is amikor td-t szereztetek és végig azon ment az agyalgás hogy ennél több kell Wilson-tól mert így nem lesz meg.... tök mindegy, ők ilyenek, ezzel együtt Sanyi miatt én bírom őket.
Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..
endorphyn
A mák. Igaz, nem nektek volt mázlitok, viszont nekünk balszerencsénk volt. Ezért nem hibáztathat senki titeket, az hogy sikerült 10 ponton tartani Wilson-ékat az a mi Defense-ünket dicséri, az hogy nem tudtunk ennek ellenére nyerni az meg a tiéteket. Én nem bánnám ha a Vikes topikban most mindenki azzal jönne hogy szerencsével nyertünk.... Majd jövőre 😊
vsanyi132
Ennel meg Warren Moonek is egalizaltabbak, mikor Seattle streamet nezek. De amugy mindegy is, csak feltuno volt. Vagy csak en lattam igy.
Viszont most legalabb lehet belekapaszkodni a hater huszaroknak valamibe, hiszen a Seahawks ugysem erdemelt meg semmit. Soha. Max a veresegeket.
Mindenesetre szep nem, de sulyos egy meccs volt. Nagyon ulo kacsara voltunk kenyszeritve. Viszont TD-t csak mi szereztunk. Az is valami.
Szoval alakul ez a Vikes. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.Azért majd nézd meg az ismétlést, nagyon örültek akkor is amikor td-t szereztetek és végig azon ment az agyalgás hogy ennél több kell Wilson-tól mert így nem lesz meg.... tök mindegy, ők ilyenek, ezzel együtt Sanyi miatt én bírom őket.
endorphyn
A mák. Igaz, nem nektek volt mázlitok, viszont nekünk balszerencsénk volt. Ezért nem hibáztathat senki titeket, az hogy sikerült 10 ponton tartani Wilson-ékat az a mi Defense-ünket dicséri, az hogy nem tudtunk ennek ellenére nyerni az meg a tiéteket. Én nem bánnám ha a Vikes topikban most mindenki azzal jönne hogy szerencsével nyertünk.... Majd jövőre 😊
Szerkesztette: vsanyi132
több mint 8 éve
En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
Uhhh. Valami hasonlót sejtettem. Jön a Newton vs Wilson.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Duff
3 133
Gratula, sok sikert a továbbiakban.Előttetek pedig le a kalappal, fasza kis meccs volt, két király védelemmel. Az O egyik oldalon sem karcolt, tuti fejlődni fog még nálatok is rengeteget. Jövőre szerintem tovább is eljuttok, ha együtt marad a csapat (együtt is fog).
Szarni a mák-nem mák kérdésre, biztos vagyok benne, hogy ez volt a legrosszabb meccsetek a PO-ban. Innentől csakis felfelé, hajrá.
Vito
több mint 8 éve
Mindenki a mi mákunkról beszél. Először Wilsonnál amikor rosszul kapta a snap-et. 10-ből 9 QB ilyenkor ráfekszik a labdára. A 10. RW, ő kihozott belőle egy nagy játékot. A vége pedig egyértelmű Viking hiba, ráadásul dupla. A holder rosszul tette le, a rúgó meg nem éppenhogy, hanem csúnyán mellérúgta. Ez nem mázli, ez óriási hiba.De akkor hogy definiálod a mák/szerencse fogalmát? Az elrontott mezőnygólokhoz általában nem sok köze van a védekező csapatnak, ahogy most sem, szóval a Seahawks nem kontrollálta az eseményeket, mégis ők jöttek ki belőle jól (amúgy volt még 30 mp hátra tehát egyáltalán nem biztos hogy ezzel nyert volna a VIkes), és elvileg pont ez a szerencse lényege nem?
garrett27
több mint 8 éve
Állítólag mától árengedménnyel kapható Seattleben a szívritmusszabályzó!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Azért némi aprót kerestem rajtatok 😊
több mint 8 éve
Én minden meccs után a negatívumokat szoktam kiemelni,de ennek a győzelemnek minden hibajaval együtt rohadtul tudok örülni.Negyedik éve zsinórban van rajatszasbeli gyozelmunk 😊
Innen minden hab a tortán. A panther a legjobb csapat a konferenciaban, de ezek után nem kell félni senkitől 😊
több mint 8 éve
Mindenki a mi mákunkról beszél. Először Wilsonnál amikor rosszul kapta a snap-et. 10-ből 9 QB ilyenkor ráfekszik a labdára. A 10. RW, ő kihozott belőle egy nagy játékot. A vége pedig egyértelmű Viking hiba, ráadásul dupla. A holder rosszul tette le, a rúgó meg nem éppenhogy, hanem csúnyán mellérúgta. Ez nem mázli, ez óriási hiba.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Védelem hozta amit kell, Bennett nagyot játszott. Az offense, nagyon nem volt ott fejben, meg sehogy sem, Wilson-Lockett elkapás király volt na meg a Baldwin féle nyújtózkodás. De ezt leszámítva nagyon nem ment ma a játék.
több mint 8 éve
He?Kurva szarok voltatok, de legalább mákosak 😊moderald mar magad
silent7939
zeee
több mint 8 éve
A lényegen nem változtat, akkor a holder volt gyenge.Szarul volt letéve a labda, csak mellékesen...Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Boldogabb vagyok ettől a gyozelemtol,mint az Arizona gálatol előző héten 😀
undisputedly
Amadeus91
több mint 8 éve
Nadal17
586
3 éve pedig az Atlanta ellen úgy estünk ki, hogy utolsó fél percben Bryant berúgta kb. 50rőlAz, hogy elrontja az ellenfél, miért szerencse.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Tavalyi SB utolsó play se Pats mák. Hanem Bevell/Wilson/Lockette volt balfasz.
Duff
több mint 8 éve
Kurva szarok voltatok, de legalább mákosak 😊
több mint 8 éve
Duff
3 133
Az, hogy elrontja az ellenfél, miért szerencse.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Tavalyi SB utolsó play se Pats mák. Hanem Bevell/Wilson/Lockette volt balfasz.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Szarul volt letéve a labda, csak mellékesen...Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
Duff
robert.miskolc
Boldogabb vagyok ettől a gyozelemtol,mint az Arizona gálatol előző héten 😀
undisputedly
criminal lawyer or criminal lawyer?