NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 www.seahawks.com/video/2016/01/10/pete-carroll-wild-card-locker-room-speech
óriási figura ez az öreg 😊
több mint 8 éve
jason_anderson 5
tök szar kedvem van egész nap.... egy 5öst fizetnék ha kaphatnék abból a cuccból amin te egész nap élsz... ha tudsz kontaktok megköszönném!!!

En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.

Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..

Amugy meg ennyi nyilvan nem eleg a tovabbiakban.
endorphyn
több mint 8 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
most talan Isten vissza adta a februarit , amit elvett ..
Sherman
Jó szerencse? Isten? Nem, nem... Orbán Viktor barátsága 😊

| Amúgy bocs az OFF-ért |

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
most talan Isten vissza adta a februarit , amit elvett ..
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Szeretnék itt gratulálni mert eredménykövetőben csak arra koncentráltam, hogy ne basszam falhoz a laptopom.
Mák - nem mák vitában annyit, hogy volt kb ami szerencsén múlt az Sandejo elejtett intje, de Waynes intje is felpattant labda ami ugyanaz.
Ti megint tudtatok váratlant húzni legyen szó a Wilson passzról vagy éppen Cancellor FF-ére. Mi sajna itt még nem tartunk.
120% kellett volna, hogy nyerjünk 119 sikerült.
Nem lepődnék meg ha SB-ig mennétek ezután.
Fogunk még playoffban találkozni akkor már erősebbek leszünk.
több mint 8 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
En sajnos Sanyiekat neztem Sport2 -on. Nem erdemes. Helyenkent borzaszto kiegyensulyozatlan volt az egesz. A vegen majdnem elsirtak magukat, hogy nem a Vikes nyert. Hozza kell tenni szegenyeket nagyon sajnalom annak ellenere, hogy Hawks az #Elnök szamomra.

Mazli szoveggel meg csak azok jonnek akik vagy nem ertik a jatekot., vagy direkt csinaljak a feszkot. Az nem mazli, hogy valaki elrontja a fieldgoalt. Az egy hiba. Es amikor a masik csapat ront el valamit az is hiba. A jatek resze. Anno Grammatica volt keptelen berugni az esoben. Nyilvan az is mazli volt. Ja nem, zsiroztuk a labdat. Akkor az meg nem mazli volt. Szoval mindig van min csamcsogni. De hat ha valakinek ez okoz oromet..

endorphyn
Azért majd nézd meg az ismétlést, nagyon örültek akkor is amikor td-t szereztetek és végig azon ment az agyalgás hogy ennél több kell Wilson-tól mert így nem lesz meg.... tök mindegy, ők ilyenek, ezzel együtt Sanyi miatt én bírom őket.

A mák. Igaz, nem nektek volt mázlitok, viszont nekünk balszerencsénk volt. Ezért nem hibáztathat senki titeket, az hogy sikerült 10 ponton tartani Wilson-ékat az a mi Defense-ünket dicséri, az hogy nem tudtunk ennek ellenére nyerni az meg a tiéteket. Én nem bánnám ha a Vikes topikban most mindenki azzal jönne hogy szerencsével nyertünk.... Majd jövőre 😊
vsanyi132
Azert irtam, hogy helyenkent. Nem mindig. 😊 Csak zavaro volt, ennyi.
Ennel meg Warren Moonek is egalizaltabbak, mikor Seattle streamet nezek. De amugy mindegy is, csak feltuno volt. Vagy csak en lattam igy.

Viszont most legalabb lehet belekapaszkodni a hater huszaroknak valamibe, hiszen a Seahawks ugysem erdemelt meg semmit. Soha. Max a veresegeket.

Mindenesetre szep nem, de sulyos egy meccs volt. Nagyon ulo kacsara voltunk kenyszeritve. Viszont TD-t csak mi szereztunk. Az is valami.
Szoval alakul ez a Vikes. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan

endorphyn
Azért majd nézd meg az ismétlést, nagyon örültek akkor is amikor td-t szereztetek és végig azon ment az agyalgás hogy ennél több kell Wilson-tól mert így nem lesz meg.... tök mindegy, ők ilyenek, ezzel együtt Sanyi miatt én bírom őket.

A mák. Igaz, nem nektek volt mázlitok, viszont nekünk balszerencsénk volt. Ezért nem hibáztathat senki titeket, az hogy sikerült 10 ponton tartani Wilson-ékat az a mi Defense-ünket dicséri, az hogy nem tudtunk ennek ellenére nyerni az meg a tiéteket. Én nem bánnám ha a Vikes topikban most mindenki azzal jönne hogy szerencsével nyertünk.... Majd jövőre 😊

Szerkesztette: vsanyi132

több mint 8 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard

-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Uhhh. Valami hasonlót sejtettem. Jön a Newton vs Wilson.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Gratula, sok sikert a továbbiakban.
Szarni a mák-nem mák kérdésre, biztos vagyok benne, hogy ez volt a legrosszabb meccsetek a PO-ban. Innentől csakis felfelé, hajrá.
Vito
Előttetek pedig le a kalappal, fasza kis meccs volt, két király védelemmel. Az O egyik oldalon sem karcolt, tuti fejlődni fog még nálatok is rengeteget. Jövőre szerintem tovább is eljuttok, ha együtt marad a csapat (együtt is fog).
több mint 8 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Gratula, sok sikert a továbbiakban.
Szarni a mák-nem mák kérdésre, biztos vagyok benne, hogy ez volt a legrosszabb meccsetek a PO-ban. Innentől csakis felfelé, hajrá.

Szerkesztette: Vito
több mint 8 éve
Szlartibartfaszt Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 53
Mindenki a mi mákunkról beszél. Először Wilsonnál amikor rosszul kapta a snap-et. 10-ből 9 QB ilyenkor ráfekszik a labdára. A 10. RW, ő kihozott belőle egy nagy játékot. A vége pedig egyértelmű Viking hiba, ráadásul dupla. A holder rosszul tette le, a rúgó meg nem éppenhogy, hanem csúnyán mellérúgta. Ez nem mázli, ez óriási hiba.
garrett27
De akkor hogy definiálod a mák/szerencse fogalmát? Az elrontott mezőnygólokhoz általában nem sok köze van a védekező csapatnak, ahogy most sem, szóval a Seahawks nem kontrollálta az eseményeket, mégis ők jöttek ki belőle jól (amúgy volt még 30 mp hátra tehát egyáltalán nem biztos hogy ezzel nyert volna a VIkes), és elvileg pont ez a szerencse lényege nem?
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Állítólag mától árengedménnyel kapható Seattleben a szívritmusszabályzó!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Azért némi aprót kerestem rajtatok 😊
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én minden meccs után a negatívumokat szoktam kiemelni,de ennek a győzelemnek minden hibajaval együtt rohadtul tudok örülni.

Negyedik éve zsinórban van rajatszasbeli gyozelmunk 😊

Innen minden hab a tortán. A panther a legjobb csapat a konferenciaban, de ezek után nem kell félni senkitől 😊
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Mindenki a mi mákunkról beszél. Először Wilsonnál amikor rosszul kapta a snap-et. 10-ből 9 QB ilyenkor ráfekszik a labdára. A 10. RW, ő kihozott belőle egy nagy játékot. A vége pedig egyértelmű Viking hiba, ráadásul dupla. A holder rosszul tette le, a rúgó meg nem éppenhogy, hanem csúnyán mellérúgta. Ez nem mázli, ez óriási hiba.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Védelem hozta amit kell, Bennett nagyot játszott. Az offense, nagyon nem volt ott fejben, meg sehogy sem, Wilson-Lockett elkapás király volt na meg a Baldwin féle nyújtózkodás. De ezt leszámítva nagyon nem ment ma a játék.
több mint 8 éve
Kurva szarok voltatok, de legalább mákosak 😊
silent7939
moderald mar magad
zeee
He?
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Szar az offense volt
A defense brutaljó. Nen kéne elfelejteni
több mint 8 éve
zeee Seattle Seahawks 3
silent7939
moderald mar magad
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.
Duff
Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
robert.miskolc
Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.

Boldogabb vagyok ettől a gyozelemtol,mint az Arizona gálatol előző héten 😀
undisputedly
Szarul volt letéve a labda, csak mellékesen...
Amadeus91
A lényegen nem változtat, akkor a holder volt gyenge.
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.
Duff
robert.miskolc
Az, hogy elrontja az ellenfél, miért szerencse.

Tavalyi SB utolsó play se Pats mák. Hanem Bevell/Wilson/Lockette volt balfasz.
Duff
3 éve pedig az Atlanta ellen úgy estünk ki, hogy utolsó fél percben Bryant berúgta kb. 50ről
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Duff
robert.miskolc
Az, hogy elrontja az ellenfél, miért szerencse.

Tavalyi SB utolsó play se Pats mák. Hanem Bevell/Wilson/Lockette volt balfasz.
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Duff
robert.miskolc
Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.

Boldogabb vagyok ettől a gyozelemtol,mint az Arizona gálatol előző héten 😀
undisputedly
Szarul volt letéve a labda, csak mellékesen...

criminal lawyer or criminal lawyer?