Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
azt nem vitatom 😊múlt héten egy félidőt. 😊 De picit túloztam, a hidegben szerintem az elején tényleg több lesz a futás.-15 fokban nem lesz erőltetve a passzjáték. Ugyanaz lesz mint eddig, futás, futás passz Baldwinnak, Néha azért persze lesz egy két hosszú passz próbálkozás.mikor láttál utoljára Seahawks meccset?
Ki akarjátok majd fárasztani a Viings védelmet aztán jöhet Wilson futásai.
Én így érzem.
Fucu
braxa88
Fucu
több mint 8 éve
múlt héten egy félidőt. 😊 De picit túloztam, a hidegben szerintem az elején tényleg több lesz a futás.-15 fokban nem lesz erőltetve a passzjáték. Ugyanaz lesz mint eddig, futás, futás passz Baldwinnak, Néha azért persze lesz egy két hosszú passz próbálkozás.mikor láttál utoljára Seahawks meccset?
Én így érzem.
Fucu
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
-15 fokban nem lesz erőltetve a passzjáték. Ugyanaz lesz mint eddig, futás, futás passz Baldwinnak, Néha azért persze lesz egy két hosszú passz próbálkozás.mikor láttál utoljára Seahawks meccset?
Én így érzem.
Fucu
több mint 8 éve
-15 fokban nem lesz erőltetve a passzjáték. Ugyanaz lesz mint eddig, futás, futás passz Baldwinnak, Néha azért persze lesz egy két hosszú passz próbálkozás.Ki akarjátok majd fárasztani a Viings védelmet aztán jöhet Wilson futásai.
Én így érzem.
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Nem is tudom, de van egy olyan érzésem hogy részünkről a passz játék lesz ,,erőltetve".. Lynch-ért meg kár. :/
több mint 8 éve
Két lehetőség van.Lynch out. Remélem látjuk még a playoffban..Nem tudom, péntek reggel Carroll még azt nyilatkozta, hogy játszani fog, erre el sem utazik. Nem lehet, hogy kevés beetetés is van a dologban, hogy Lynch ellen készüljön az ellenfél? Számomra nehéz elképzelni, hogy egy ilyen fontos meccs előtt az egyik kulcsjátékosnak ne lennének az egész rehabilitációs folyamat alatt képben a pontos állapotáról, különösen egy teljes heti normál edzésmunka után. De lehet csak üldözési mánia 😊
CSABI27
Nadal17
1. Ahogyan írjátok, csalikent dobtuk be a lehetőséget, hogy játszani fog.
2. Raserult pénteken.
Nyilván az 1. opció lenne a nekünk kevésbé rossz, de még akkor is ott a kérdés, hogy ha esetleg tovább mennénk, jatszhatna-e (mondjuk a Panthers ellen amúgy is nehéz futni).
CMike kell megoldja, mert BB többet fut oldalra, mint előre
több mint 8 éve
Nadal17
586
Lynch out. Remélem látjuk még a playoffban..Nem tudom, péntek reggel Carroll még azt nyilatkozta, hogy játszani fog, erre el sem utazik. Nem lehet, hogy kevés beetetés is van a dologban, hogy Lynch ellen készüljön az ellenfél? Számomra nehéz elképzelni, hogy egy ilyen fontos meccs előtt az egyik kulcsjátékosnak ne lennének az egész rehabilitációs folyamat alatt képben a pontos állapotáról, különösen egy teljes heti normál edzésmunka után. De lehet csak üldözési mánia 😊
CSABI27
több mint 8 éve
Lynch out. Remélem látjuk még a playoffban..
több mint 8 éve
Lynch full edzést tol ma!vasárnapra reméljük az igazi Lynchet kapjuk vissza.
[/quote]Biztos takarékon fogják játszatni
Lehet volt már Lynch nem játszik. Nfl.com
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Az itteni fórumon kívül sehol sem olvastam, hogy ha a Chargers-Raiders kettős költözik LA-be, akkor minket visszatesznek az AFC-Westbe a Denver és a KC mellé, sőt egyenesen mindenhol azt olvastam, hogy mi nem váltunk csoportot, Allen nem akar "költözni".tök értelemetlen vele foglalkozni (főleg PO időben). majd ha kiderül az LA csapat kkiléte ugyis megtudjuk mi és hogy lesz.
Erről olvastatok valamit?
undisputedly
vagy megyünk az AFCbe vagy nem. persze én nem örülnék. jó ez így
több mint 8 éve
rantotthus
261
HB BeastQuake
több mint 8 éve
Az itteni fórumon kívül sehol sem olvastam, hogy ha a Chargers-Raiders kettős költözik LA-be, akkor minket visszatesznek az AFC-Westbe a Denver és a KC mellé, sőt egyenesen mindenhol azt olvastam, hogy mi nem váltunk csoportot, Allen nem akar "költözni".Erről olvastatok valamit?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Did Not Participate:Willson nem játszhat, a többiek mind pályára léphetnek!
(TE) Luke Willson (concussion)
Full Participation:
(RB) Marshawn Lynch (abdomen)
(SS) Kam Chancellor (pelvis)
(WR) Tyler Lockett (hip)
(DE) Michael Bennett (toe)
(T) Russell Okung (calf)
(G) JR Sweezy (concussion)
(CB) Jeremy Lane (oblique)
(DT) Jordan Hill (toe)
így csak Willson játéka kérdéses. de ha megnézzük a névsort, akkor azt mondom őt tudjuk leginkább pótolni (nameg Sweezyt 😀 )
braxa88
több mint 8 éve
több mint 8 éve
www.sportingnews.com/nfl-news/4690550-seahawks-vikings-nfc-wild-card-game-weather-temperature-cold-freezing-minnesota?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterA hideg bizonyos mértékig megoldva. A Seahawks ugyanattol a cegtok rendelt a hétvégére speciális ruházatot,mint ahonnan a Vikingek is az előző heti meccsukre. Reszletek a linkben.
több mint 8 éve
Egy hónapja nem játszott a védelmüknél 3 kulcsjátékos akiket a PFF idén az Allstar 1. és 2. csapatába tett. A héten mindhárom játszik (Joseph, Barr és Smith, azaz olyan,mintha nálunk Rubin/Mebane-Wright-Kancellár nem játszott volna, mondjuk utóbbi nem is játszott) Mivel ők hibáztak többet a meccsen, nyilván van mit kijavítaniuk, kétszer ugyanazt a hibát nem hiszem, hogy sémát illetően elkövetik.Ezzel együtt ha nem lesz ordas nagy bírói hiba (pl 90 yardos PI callok), és a ST-ben nem vernek mindket nagyon meg, akkor én is azt érzem, hogy csalódás lenne a kiesés, leginkább azért, mert RW>>>Tedyy.
Könnyen elképzelhető, hogy egy idő múlva Bridgewaterből a liga egyik jó/elit irányítója lesz, de meccsenként 100-150 passzolt yardokkal még csak egy gamemanager QB. AP-t kivéve a játékból, nem látom, hogy ő és a WR-ei hogyan vernének meg minket.
Korábban már írtam, de a Vikings olyan, mint egy mini-hawks (a minit ne vegye senki sértésnek).
Szerk: annak rohadtul örülök, hogy az elmúlt 3 évben deep po-run volt mindig, így egy harcedzett szakmai stáb kezében van a csapat sorsa, míg mondjuk Zimmernek nem sok PO tapasztalata van, sem HC-ként, sem a Bengalsszal.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Wilson ugye Wisnconsinra (is) járt egyetemre, tegnap nyilatozta h ott már megtapasztalta a hideget, havat, ilyesmit. nem lehet belőle gond. a széllel már ugye inkább.Így van Wagner-ék oda teszik magukat és a védelmünkkel nem lesz gond. Bevell hívásaira nagyon kíváncsi leszek. Most szerintem nem lesz Baldwin és Lockett tömve labdákkal😊 Lynch nagyon várós már, remélem kihozza magából a maximumot magából, de ha nem azt is megértem a műtét miatt, bár nem az-az ember aki egy koki után padozik😀
Ha megfogjuk APt akkor nem tudom elképzelni, h mivel tudná a Vikings megnyerni a meccset, akkor kéne egy hatalmas extra Teddytől és az amugy tökjó védelmüktől, STtő. Amúgy miért ne fognánk meg APt, a legjobb futás elleni védelem a Seahawksé.
Győzelmet várok, csalódott lennék ha nem nyernénk (főleg az első @MIN meccs után).
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Wilson ugye Wisnconsinra (is) járt egyetemre, tegnap nyilatozta h ott már megtapasztalta a hideget, havat, ilyesmit. nem lehet belőle gond. a széllel már ugye inkább.Ja és kesztyű nélkül játszik majdHa megfogjuk APt akkor nem tudom elképzelni, h mivel tudná a Vikings megnyerni a meccset, akkor kéne egy hatalmas extra Teddytől és az amugy tökjó védelmüktől, STtő. Amúgy miért ne fognánk meg APt, a legjobb futás elleni védelem a Seahawksé.
Győzelmet várok, csalódott lennék ha nem nyernénk (főleg az első @MIN meccs után).
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Did Not Participate:(TE) Luke Willson (concussion)
Full Participation:
(RB) Marshawn Lynch (abdomen)
(SS) Kam Chancellor (pelvis)
(WR) Tyler Lockett (hip)
(DE) Michael Bennett (toe)
(T) Russell Okung (calf)
(G) JR Sweezy (concussion)
(CB) Jeremy Lane (oblique)
(DT) Jordan Hill (toe)
így csak Willson játéka kérdéses. de ha megnézzük a névsort, akkor azt mondom őt tudjuk leginkább pótolni (nameg Sweezyt 😀 )
több mint 8 éve
Szóval néhány hurkagyurkát leszámítva megállapíthatjuk, hogy a liga nagy része kemény gyerek, mert történjék bármi, mindig felveszik a kesztyűt... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...