Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 007 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Grt szép volt.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért itt is vannak borús hangulatú hozzászólások 😊

De ne izguljatok, ellenünk mindjárt sokkal fényesebbnek fog tűnni a támadósor 😀
Wyatt
😀😀😀
Pats fanok..
sok az egy vereség, meg a hibátlan offense, meg sok blowut W, meg a toronymagas SB esélyesség...

braxa88
Ha lesz időd, lesd meg a védelmünk átlagos alakítását 😀
Mondjuk szerencsénk volt, mert eddig az ellenfeleknél vagy a védelem halt le, vagy a támadósor, sem elit O-val, sem elit D-vel nem találkoztunk, úgyhogy egyelőre tényleg nem néz ki rosszul 😀 Na de majd belerázódunk remélem védelmi oldalon 😊
Wyatt
En szotam 😊

több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).
TGA
És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )

Bocsánat, én is befejeztem.
peterk2005
/off és a sajtkészítők, meg a nagyorrúak? 😀
petey
Na ezért kell falat építeni Észak-Kalifornia, és Washington állam közé! Mondjuk legyen Portland a demarkációs sáv!
Basszunk oda!

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 879 — Csodabogár
A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).
TGA
És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )

peterk2005
/off és a sajtkészítők, meg a nagyorrúak? 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Nem gondolom, hogy az utóbbi években létezett olyan a hawks-pats meccseken, hogy "papírforma". Most sincs. Bármi lehet.
gordon
Az utóbbi években? Az elmúlt 25 évben 3-szor jásztottatok egymás ellen. 😊 (Na jó, plusz az SB, az négy 😊 )
peterk2005
Olyan jó, hogy itt vagy velünk és mindig megfogod a lényeget...
több mint 9 éve
Király lesz, ha csak sérülésekről, taktikáról, elemzésről lehet itt olvasni, mert minden más offtopic.
Ezt el tudom olvasni a hírekben is...
Szerintem rossz koncerten vagytok srácok, de a ti dolgotok!
 www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Az OFF topikba ( ide:  bowl.one/forum/egyeb-temak/off-topik ) röviden beírom, mire gondoltam.

Szerkesztette: tejbegrrr!!!

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Törölve 😊

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
B+....
Ailg egy napja lett telespammelve a Hawks topic total ide nem illo temakkal, de igen, kezdjuk elolrol.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 209 — The only discipline that lasts, is self discipline
TGA

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Van rá egy huszasom, hogy a két Bennett tevékeny közreműködésével jelenleg is élénk csapatközi egyeztetések zajlanak egy nagy közös himnusz alatti összekapaszkodásról. Tökéletes időzítéssel minden másnál hatékonyabb közvetítő közegen átvitt baromi erős üzenet lenne.
tejbegrrr!!!
Szerintem meg ok csak sportolok. Azert vannak a palyan, hogy szorakoztassanak, nem azert, hogy a politikai nezeteiket rank eroltessek.
undisputedly
Lehet én sokaltam be az egésztől, de ugyanezt gondolom. Nekem kicsit sok volt a statement mostanság.

Szerintem:, és itt kérek ugrani mindenkit, aki nem akar agyfaszt kapni

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 209 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem meg ok csak sportolok. Azert vannak a palyan, hogy szorakoztassanak, nem azert, hogy a politikai nezeteiket rank eroltessek.
undisputedly
A humorista meg csak humorista, a költő meg csak költő, a színész meg csak színész, az orvos meg csak orvos?

(Fogalmam sincs milyen üzenetre gondolt tejbegrrr!!! egyébként. És miért pont a két Bennett üzennének? De mindegy is. A politikai üzenet szvsz pont ugyanolyan természetes része az életünknek, mintha valakinek születik egy kislánya, és bölcsőt rajzol a pólójára. A mérték persze mindenben számít. Kivéve talán a szexet 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Van rá egy huszasom, hogy a két Bennett tevékeny közreműködésével jelenleg is élénk csapatközi egyeztetések zajlanak egy nagy közös himnusz alatti összekapaszkodásról. Tökéletes időzítéssel minden másnál hatékonyabb közvetítő közegen átvitt baromi erős üzenet lenne.
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
jo

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Miről?
TGA
Ha tőlem kérdezed: összetartozásról, egymásra utaltságról, a különbségeknél sokkal fontosabb emberségről.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Miről?

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Sherman állítólag kilencezres büntit kell fizessen Carpenter elsodrása miatt.

több mint 9 éve
Nem gondolom, hogy az utóbbi években létezett olyan a hawks-pats meccseken, hogy "papírforma". Most sincs. Bármi lehet.
gordon
Az utóbbi években? Az elmúlt 25 évben 3-szor jásztottatok egymás ellen. 😊 (Na jó, plusz az SB, az négy 😊 )

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
-7,5 pontos favorit a Pats
undisputedly
Az utóbbi 4 évben kb 3-4 meccs lehetett ahol 1 birtoklásnyinál nagyobb különbséggel kaptunk ki, most hétvégén lehet a következő ilyen. Kb. minden ellenünk szól:

-rövid hét
-keleti part
-sérültek
-aktuális forma, értem ezalatt főleg a D# fáradtságát

Summa summarum maximum pozitívan csalódok, de én ezt L-re vettem.
[/quote]Nem gondolom, hogy az utóbbi években létezett olyan a hawks-pats meccseken, hogy "papírforma". Most sincs. Bármi lehet.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ez kb ligarekord lehet amúgy 😊
undisputedly
90 meccsnél tartunk zsinórban, és ez tényleg ligarekord. Október 30-án volt pont öt éve, hogy legutóbb 10+ ponttal kaptunk ki a Bengalstól.

2012 óta az NFL csapatok a meccseik 17,6 százalékát vesztették el tíznél több pontos különbséggel. A Seahawks 2 darabot, ahogy braxa is írta.

A Pats byeból jön, tehát valóban leírható veszteség egy esetleges L, de én azért bizakodom.
tejbegrrr!!!
Pats ellen én nagyon bevállalós játékot gondolnák ki 😊 kb minden mindegy alapon😀 de a lényeg hogy sérülés nélkül legyünk túl rajta, ez a legfontosabb.
több mint 9 éve
undisputedly
90 meccsnél tartunk zsinórban, és ez tényleg ligarekord. Október 30-án volt pont öt éve, hogy legutóbb 10+ ponttal kaptunk ki a Bengalstól.

2012 óta az NFL csapatok átlagosan a meccseik 17,6 százalékát vesztették el egy labdabirtoklással be nem hozható különbséggel. A Seahawks 2 darabot, ezekről braxa is írt.

A Pats byeból jön, tehát valóban leírható veszteség egy esetleges L, de én azért bizakodom.

Szerkesztette: tejbegrrr!!!

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
-Chancellor full edzést tolt! nagyon jó hír,
-Pete Carroll: Rookie running back CJ Prosise will play a lot versus New England. Lelkes vagyok Prosise miatt
-Rawls és Willson már limitáltan edzettek
-Belicsek azt mondta h nincs más olyan franchise amit jobban tisztelne mint a Seahawks
braxa88
Az utóbbi 4 évben kb 3-4 meccs lehetett ahol 1 birtoklásnyinál nagyobb különbséggel kaptunk ki, most hétvégén lehet a következő ilyen. Kb. minden ellenünk szól:

-rövid hét
-keleti part
-sérültek

undisputedly
mióta RW a QB(2012 óta) 7pontnál nagyobb vereségek:
-2014 @SD: 9pont
-2015: @GB: 10p
tehát ez kettő db
Simán benne van, hogy megkapjuk az utóbbi 4,5 év legnagyobb vereségét.
braxa88

És D. Moore-ról mi a vélemény? Lehet, hogy találtunk egy "gyémántot" a hibrid falunkba 😊
undisputedly
én örültem neki mult héten h jött, jól is szállt be a meccsbe, sose baj, ha van egy plusz normális pass rusher a csapatban.
Ha nem akar verekdni csapattárssal akkor azért simán elfére bármilyen rotációban.
több mint 9 éve
-Pete Carroll: Rookie running back CJ Prosise will play a lot versus New England. Lelkes vagyok Prosise miatt
-Belicsek azt mondta h nincs más olyan franchise amit jobban tisztelne mint a Seahawks
braxa88

-rövid hét
-keleti part
-sérültek

undisputedly
tehát ez kettő db
braxa88

És D. Moore-ról mi a vélemény? Lehet, hogy találtunk egy "gyémántot" a hibrid falunkba 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
braxa88

-rövid hét
-keleti part
-sérültek

undisputedly
tehát ez kettő db