Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Azért ez nem semmi:  twitter.com/PFF_Neil/status/783417926699319300
tejbegrrr!!!
mert jó is. annyit szidtuk jogosan, de most el kell ismerni h elég faszán tolja.
braxa88
nem eszik olyan forrón a kását:  www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-entering-week-5-2/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Az Atlanta AJ Hawk miatt kitette Schofieldet. Nálunk Morgan műtétből lábadozik. Szerintetek mennyire lenne éles az ember, ha az első meccsét az előző csapata ellen játszaná újra Seahawks-színekben? 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ifedi hazatolja Wilkersont:
 twitter.com/GoSeahawksNews/status/783484416500707328

Pete Carroll, 65éves
 twitter.com/Nathan_12thMan/status/782724485715677184
braxa88
Ifedi mint egy mozdony 😀 Sewell-ről ez nem mondható el.. P.C. meg sose lesz öreg 😊))))
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ifedi hazatolja Wilkersont:
 twitter.com/GoSeahawksNews/status/783484416500707328

Pete Carroll, 65éves
 twitter.com/Nathan_12thMan/status/782724485715677184

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
mert jó is. annyit szidtuk jogosan, de most el kell ismerni h elég faszán tolja.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
Braxa!

Nem szeretnék a jövőben terjedelmes szakmai kommenteket írni. Látom már Undi sem teszi.
Találtam egy nem túlbonyolított anyagot Carroll igazi alapjairól, szerintem gravitál a csapat vissza.
 krossover.com/articles/inside-the-playbook-the-4-3-under/
Röviden a tavaly előtti évhez képest, megváltozott a Buzz cover szerepe, és mértéke, változott a Gap védelem (cikk),
Blitz hívások, fal mozgások...
TGA
pedig nagyon jók voltak a szakmai kommentek, elemzések
az ilyen amatőr fanoknak mint én is, sokat segít megérteni, hogy is működik ez a sport
gondolom nem vagyok ezzel egyedül

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
meccs után azt montda Carroll h senki sem sérült meg a vasárnapi meccsen, erre most Morgant IRre pakolták
Quinton Jefferson kezét is meg kell műteni, 2-3 hétig kiesett
Morgan snapjeit KPL ésvagy Marsh veheti át
braxa88
Talán Morgan pótlása a legkönnyebb. Bobby v. Wright kiválása jobban fájna. Azért ST-ből biztos hiányozni fog.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
meccs után azt montda Carroll h senki sem sérült meg a vasárnapi meccsen, erre most Morgant IRre pakolták
Quinton Jefferson kezét is meg kell műteni, 2-3 hétig kiesett
Morgan snapjeit KPL ésvagy Marsh veheti át
több mint 9 éve
Lockett jegelésére a válasz:
Doug Baldwin told ESPN's Dan Graziano that Tyler Lockett is playing through a torn PCL in his knee.

most akkor vagy ne játszon és gyógyuljon meg, vagy ha be tud állni a snapek negyedére akkor játszon fullba, de ez h játszik is meg nem is érthetetlen.
mennyi idő alatt jön ez helyre?
braxa88
Szerintem érthető, kímélő üzemmódban működik, és ez rendben is van így. Elkapásban bőven van, aki helyettesítse, visszahordásban nincs csak megközelítőleg olyan jó, mint ő. Hozzáállásban meg ugyanaz, mint Wilson: nyilatkozta, hogy egy oka lehet annak, ha meccsen nincs a pályán: ha éppen halott. 😊

Ha műtét nélkül megúszható, erre a sérülésre 4-6 hetet mondanak, abból kettőt már letudott. 😊
tejbegrrr!!!
Főleg most bye week, szerintem ez is sokat segít.
több mint 9 éve
Doug Baldwin told ESPN's Dan Graziano that Tyler Lockett is playing through a torn PCL in his knee.

most akkor vagy ne játszon és gyógyuljon meg, vagy ha be tud állni a snapek negyedére akkor játszon fullba, de ez h játszik is meg nem is érthetetlen.
braxa88
Szerintem érthető, kímélő üzemmódban működik, és ez rendben is van így. Elkapásban bőven van, aki helyettesítse, visszahordásban nincs csak megközelítőleg olyan jó, mint ő. Hozzáállásban meg ugyanaz, mint Wilson: nyilatkozta, hogy egy oka lehet annak, ha meccsen nincs a pályán: ha éppen halott. 😊

Ha műtét nélkül megúszható, erre a sérülésre 4-6 hetet mondanak, abból kettőt már letudott. 😊

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 233 — Whoops, looks like something went wrong.
Emlékeim szerint tavaly Perrimannek is PCL-problémái voltak. A szezon előtt nem műtötték meg, mondván, rendbe jön az anélkül is, hetekig semmi, aztán IR-re pakolták. Még az idei holt szezonban sem volt 100%-os állapotban.

Gondolom kérdés, teljesen szakadt-e a szalag, hol a szakadás, etc. Lockettnél, akinek a legnagyobb fegyvere a sebesség, végképp nagy gondot okozhat egy ilyen sérülés.

(Perrimannél mondjuk sokan PCL-t, sokan ACL-t emlegettek, szóval nem tudom, pontosan melyik szalagjával is voltak gondok.)

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
A pontos rehabját nem vágom a PCL-nek, de az biztos h jelentősen lassítja a WR mozgását, Keenan Allen pl. anno a combine-on 70%-os állapotban lévő PCL-lel 4.70+-os 40 yardot futott.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Nem szeretnék a jövőben terjedelmes szakmai kommenteket írni.
TGA
😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Braxa!

Nem szeretnék a jövőben terjedelmes szakmai kommenteket írni. Látom már Undi sem teszi.
Találtam egy nem túlbonyolított anyagot Carroll igazi alapjairól, szerintem gravitál a csapat vissza.
 krossover.com/articles/inside-the-playbook-the-4-3-under/
Röviden a tavaly előtti évhez képest, megváltozott a Buzz cover szerepe, és mértéke, változott a Gap védelem (cikk),
Blitz hívások, fal mozgások...

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
- A Seattle Seahawks már nem Cover 3 presst játszik. Érdekes lesz a meccs az Atlanta ellen;

TGA
bővebben? (rébuszok nélkül)
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Még nem vagyok a végén, de:
- A minden pipogya férfi mögött áll egy erős asszony díj e havi 2. helyezettje Jo Lynn Allen- Köszönjük Jody!!!
- A Seattle Seahawks már nem Cover 3 presst játszik. Érdekes lesz a meccs az Atlanta ellen;
- Idén talán első alkalommal tudott Wilson középen fellépni -lásd a TD az új fiúnak;
- A hónap támadó-edzője Seattleben: Sean Payton.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
ez reménytkeltő volt.
Powell féle RB passzokon kívűl 1-1 Marshall elkapással tudtak csak haladni. lényegében 10 pontot kaptunk, a FR TD vicc volt. oda kell figyelni erre.
A Wilson-Graham kapcsolat NFL szinten kezd elit lenni. Graham kezei meg hihetetlen, csak feé kell dobni tökmindegy hova, elkapja. Egy igazi középkategóriás TE 😀

Bye, majd Falcons és Julio Jones, aki ma egy szolid 300elkapott yardot tett fel. Nem lesz egyszerű.
több mint 9 éve
WIlson nem fog sokat futni a térdmerevítőtől. Szóval remélem az OL képességük felett fognak teljesíteni😊
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Én már Earl Thomas-tól látnék már 1-2 nagy megmozdulást😊 Nem nagyon találja magát a srác..
Oszi
1. meccs szar volt, azóta nem. legyünk már ezen túl.
braxa88
Folyamatosan lepattan az emberekről. Nagy játékot valóban csak az első meccsen kaptunk (nem is egyet), de a korábbi önmagától még eléggé elmaradt a teljesítménye az elmúlt meccseken is.
több mint 9 éve
Én már Earl Thomas-tól látnék már 1-2 nagy megmozdulást😊 Nem nagyon találja magát a srác..
Oszi
1. meccs szar volt, azóta nem. legyünk már ezen túl.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Graham full edzést tolt, szal valszeg játszik holnap
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ifedi elso alapszakasz meccset jatsza vasarnap. Remeljuk nagyobb sikertel teszi majd, mint Webb.