Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
nem eszik olyan forrón a kását: www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-entering-week-5-2/Azért ez nem semmi: twitter.com/PFF_Neil/status/783417926699319300mert jó is. annyit szidtuk jogosan, de most el kell ismerni h elég faszán tolja.
tejbegrrr!!!
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Az Atlanta AJ Hawk miatt kitette Schofieldet. Nálunk Morgan műtétből lábadozik. Szerintetek mennyire lenne éles az ember, ha az első meccsét az előző csapata ellen játszaná újra Seahawks-színekben? 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ifedi hazatolja Wilkersont:Ifedi mint egy mozdony 😀 Sewell-ről ez nem mondható el.. P.C. meg sose lesz öreg 😊))))
twitter.com/GoSeahawksNews/status/783484416500707328
Pete Carroll, 65éves
twitter.com/Nathan_12thMan/status/782724485715677184
braxa88
több mint 9 éve
Ifedi hazatolja Wilkersont:twitter.com/GoSeahawksNews/status/783484416500707328
Pete Carroll, 65éves
twitter.com/Nathan_12thMan/status/782724485715677184
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Azért ez nem semmi: twitter.com/PFF_Neil/status/783417926699319300mert jó is. annyit szidtuk jogosan, de most el kell ismerni h elég faszán tolja.
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
Azért ez nem semmi: twitter.com/PFF_Neil/status/783417926699319300
több mint 9 éve
Braxa!pedig nagyon jók voltak a szakmai kommentek, elemzések
Nem szeretnék a jövőben terjedelmes szakmai kommenteket írni. Látom már Undi sem teszi.
Találtam egy nem túlbonyolított anyagot Carroll igazi alapjairól, szerintem gravitál a csapat vissza.
krossover.com/articles/inside-the-playbook-the-4-3-under/
Röviden a tavaly előtti évhez képest, megváltozott a Buzz cover szerepe, és mértéke, változott a Gap védelem (cikk),
Blitz hívások, fal mozgások...
TGA
az ilyen amatőr fanoknak mint én is, sokat segít megérteni, hogy is működik ez a sport
gondolom nem vagyok ezzel egyedül
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
meccs után azt montda Carroll h senki sem sérült meg a vasárnapi meccsen, erre most Morgant IRre pakoltákTalán Morgan pótlása a legkönnyebb. Bobby v. Wright kiválása jobban fájna. Azért ST-ből biztos hiányozni fog.
Quinton Jefferson kezét is meg kell műteni, 2-3 hétig kiesett
Morgan snapjeit KPL ésvagy Marsh veheti át
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
meccs után azt montda Carroll h senki sem sérült meg a vasárnapi meccsen, erre most Morgant IRre pakoltákQuinton Jefferson kezét is meg kell műteni, 2-3 hétig kiesett
Morgan snapjeit KPL ésvagy Marsh veheti át
több mint 9 éve
Főleg most bye week, szerintem ez is sokat segít.Lockett jegelésére a válasz:Szerintem érthető, kímélő üzemmódban működik, és ez rendben is van így. Elkapásban bőven van, aki helyettesítse, visszahordásban nincs csak megközelítőleg olyan jó, mint ő. Hozzáállásban meg ugyanaz, mint Wilson: nyilatkozta, hogy egy oka lehet annak, ha meccsen nincs a pályán: ha éppen halott. 😊
Doug Baldwin told ESPN's Dan Graziano that Tyler Lockett is playing through a torn PCL in his knee.
most akkor vagy ne játszon és gyógyuljon meg, vagy ha be tud állni a snapek negyedére akkor játszon fullba, de ez h játszik is meg nem is érthetetlen.
mennyi idő alatt jön ez helyre?
braxa88
Ha műtét nélkül megúszható, erre a sérülésre 4-6 hetet mondanak, abból kettőt már letudott. 😊
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
Lockett jegelésére a válasz:Szerintem érthető, kímélő üzemmódban működik, és ez rendben is van így. Elkapásban bőven van, aki helyettesítse, visszahordásban nincs csak megközelítőleg olyan jó, mint ő. Hozzáállásban meg ugyanaz, mint Wilson: nyilatkozta, hogy egy oka lehet annak, ha meccsen nincs a pályán: ha éppen halott. 😊
Doug Baldwin told ESPN's Dan Graziano that Tyler Lockett is playing through a torn PCL in his knee.
most akkor vagy ne játszon és gyógyuljon meg, vagy ha be tud állni a snapek negyedére akkor játszon fullba, de ez h játszik is meg nem is érthetetlen.
braxa88
Ha műtét nélkül megúszható, erre a sérülésre 4-6 hetet mondanak, abból kettőt már letudott. 😊
több mint 9 éve
Emlékeim szerint tavaly Perrimannek is PCL-problémái voltak. A szezon előtt nem műtötték meg, mondván, rendbe jön az anélkül is, hetekig semmi, aztán IR-re pakolták. Még az idei holt szezonban sem volt 100%-os állapotban.Gondolom kérdés, teljesen szakadt-e a szalag, hol a szakadás, etc. Lockettnél, akinek a legnagyobb fegyvere a sebesség, végképp nagy gondot okozhat egy ilyen sérülés.
(Perrimannél mondjuk sokan PCL-t, sokan ACL-t emlegettek, szóval nem tudom, pontosan melyik szalagjával is voltak gondok.)
több mint 9 éve
A pontos rehabját nem vágom a PCL-nek, de az biztos h jelentősen lassítja a WR mozgását, Keenan Allen pl. anno a combine-on 70%-os állapotban lévő PCL-lel 4.70+-os 40 yardot futott.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lockett jegelésére a válasz:Doug Baldwin told ESPN's Dan Graziano that Tyler Lockett is playing through a torn PCL in his knee.
több mint 9 éve
Nem szeretnék a jövőben terjedelmes szakmai kommenteket írni.😕
TGA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Braxa!Nem szeretnék a jövőben terjedelmes szakmai kommenteket írni. Látom már Undi sem teszi.
Találtam egy nem túlbonyolított anyagot Carroll igazi alapjairól, szerintem gravitál a csapat vissza.
krossover.com/articles/inside-the-playbook-the-4-3-under/
Röviden a tavaly előtti évhez képest, megváltozott a Buzz cover szerepe, és mértéke, változott a Gap védelem (cikk),
Blitz hívások, fal mozgások...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
- A Seattle Seahawks már nem Cover 3 presst játszik. Érdekes lesz a meccs az Atlanta ellen;bővebben? (rébuszok nélkül)
TGA
több mint 9 éve
Még nem vagyok a végén, de:- A minden pipogya férfi mögött áll egy erős asszony díj e havi 2. helyezettje Jo Lynn Allen- Köszönjük Jody!!!
- A Seattle Seahawks már nem Cover 3 presst játszik. Érdekes lesz a meccs az Atlanta ellen;
- Idén talán első alkalommal tudott Wilson középen fellépni -lásd a TD az új fiúnak;
- A hónap támadó-edzője Seattleben: Sean Payton.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
ez reménytkeltő volt. Powell féle RB passzokon kívűl 1-1 Marshall elkapással tudtak csak haladni. lényegében 10 pontot kaptunk, a FR TD vicc volt. oda kell figyelni erre.
A Wilson-Graham kapcsolat NFL szinten kezd elit lenni. Graham kezei meg hihetetlen, csak feé kell dobni tökmindegy hova, elkapja. Egy igazi középkategóriás TE 😀
Bye, majd Falcons és Julio Jones, aki ma egy szolid 300elkapott yardot tett fel. Nem lesz egyszerű.
több mint 9 éve
WIlson nem fog sokat futni a térdmerevítőtől. Szóval remélem az OL képességük felett fognak teljesíteni😊
több mint 9 éve
Folyamatosan lepattan az emberekről. Nagy játékot valóban csak az első meccsen kaptunk (nem is egyet), de a korábbi önmagától még eléggé elmaradt a teljesítménye az elmúlt meccseken is.Én már Earl Thomas-tól látnék már 1-2 nagy megmozdulást😊 Nem nagyon találja magát a srác..1. meccs szar volt, azóta nem. legyünk már ezen túl.
Oszi
braxa88
több mint 9 éve
Én már Earl Thomas-tól látnék már 1-2 nagy megmozdulást😊 Nem nagyon találja magát a srác..1. meccs szar volt, azóta nem. legyünk már ezen túl.
Oszi
több mint 9 éve
Én már Earl Thomas-tól látnék már 1-2 nagy megmozdulást😊 Nem nagyon találja magát a srác..
több mint 9 éve
Graham full edzést tolt, szal valszeg játszik holnap
több mint 9 éve
Ifedi elso alapszakasz meccset jatsza vasarnap. Remeljuk nagyobb sikertel teszi majd, mint Webb.