Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Közben Baldwin megserult. A Rams ellen nem kellene eroltetni, mert a sérülések miatt egy játékosra vagyunk a kilatastalansagtol Wr/Te poszton.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Boldog Békés Karácsonyt MInden Seahawks Drukker Harcostársnak! Mit is kívánhatna egyebet az ember, minthogy február 8-a környékén is legyen dolga a csapatnak!Ugye ti sem tudtátok megnézni ma a SB ismétlést?!
Szerkesztette: garrett27
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Sherm és Norm méregetés van? Ahogy Sherm mondaná, You thought it was a matchup... MISMATCH! 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Shermant Normanhez hasonlítani hatalmas tudatlanságra val
több mint 8 éve
Csak egy Panthers drukker gondolhatja, hogy egy verbális kirohanas egy kategóriába esik azzal, hogy baseballutovel megfenyegeted a másik játékost, abban a ligában ahol pár éve volt egy bounty gate. 😊 (meg amúgy is, a bounty nélkül). Norman (?) egy proszto paraszt szintjét ütötte meg ezzel 😊
több mint 8 éve
Sherm mennyivel intelligensebben megoldotta maga körül a média hypot,mint most az a proszto Norwood a Panthersbol. Pedig idáig úgy voltam vele, hogy ha nem mi megyünk a SuperBowlba, akkor ők, de ezek után...Ki az a Norwood?
undisputedly
Amúgy jogos 😛
www.youtube.com/watch?v=7PH35C7Fhq0
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Sebii
3 539
Tudom, ezzel csak a szavazás színvonalát szerettem volna jelezni. Ez a népszerűságről szól nem a teljesítményről.www.seahawks.com/news/2015/12/22/seven-seahawks-earn-2016-pro-bowl-honorscsak alternatíva Lynch, mint ahogy Baldwin, Okung, Avril és Hauschka
Lynch pro bowl, Rawls nem. Kérem kapcsolja ki.
Sebii
Biztos pro bowler: Wilson, Bennett, Wagner, Sherman, Chancellor, Thomas és Lockett
7pro bowler. az azért szép 😊
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.seahawks.com/news/2015/12/22/seven-seahawks-earn-2016-pro-bowl-honorscsak alternatíva Lynch, mint ahogy Baldwin, Okung, Avril és Hauschka
Lynch pro bowl, Rawls nem. Kérem kapcsolja ki.
Sebii
Biztos pro bowler: Wilson, Bennett, Wagner, Sherman, Chancellor, Thomas és Lockett
7pro bowler. az azért szép 😊
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Sebii
3 539
www.seahawks.com/news/2015/12/22/seven-seahawks-earn-2016-pro-bowl-honorsLynch pro bowl, Rawls nem. Kérem kapcsolja ki.
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Gilliam: twitter.com/Garry_Gilliam/status/679382050575548416 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
szép mentés 😀Oke, bevallom, hogy a KC védelme valamiért nem jutott most eszembe, de akkor atfogalmazom.úgy, hogy "idén már csak nagyon kevés komoly védelem maradt a ligában" 😊elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.Nonono! Figyelek am! 😊
undisputedly
ulpianus
undisputedly
több mint 8 éve
Oke, bevallom, hogy a KC védelme valamiért nem jutott most eszembe, de akkor atfogalmazom.úgy, hogy "idén már csak nagyon kevés komoly védelem maradt a ligában" 😊elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.Nonono! Figyelek am! 😊
undisputedly
ulpianus
több mint 8 éve
elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.Nonono! Figyelek am! 😊
undisputedly
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Sherm mennyivel intelligensebben megoldotta maga körül a média hypot,mint most az a proszto Norwood a Panthersbol. Pedig idáig úgy voltam vele, hogy ha nem mi megyünk a SuperBowlba, akkor ők, de ezek után...Szerencsétlen Cardinals pedig belelepett abba a pocsolyaba amibr mi is az elmúlt hetekben, kidolt az egyik legjobbjuk.
Élvezetes volt nézni az offense játékát, habar elszomorít, hogy idenre nem maradt komoly védelem az egész ligában.
Ez a D# nekem erősen bűzlik,nem tudom kit lennének képesek megallitani a rajatszasban, de nagyot fordult a világ...
Ps: Russ MVP
Baldwin kezd komoly elkapova nőni, és hát Lockett az év újonca offense oldalon nálam, ha nem nézzük a QB-kat.
több mint 8 éve
Csak várni az kevés, pl gyűjtéssel próbálkoztatok már?Jim Trotter:mi attól várjuk hogy eltakarodjon innen az egész stáb, kezdve a tulajtól. semmi köze a drafthoz 😊
Wow stat, from my man Doug Clawson: a league-high 25 of the 53 players on the Seahawks roster were undrafted.
Tanulságos stat azon csapatok szurkolóinak akik a draftra tankolástól várják a megváltást. Lásd 49ers😀
Amúgy Fred Jackson 34 évesen fog életében először PO - ban szerepelni(reméljük nem sérül meg).
Tessu
petey
több mint 8 éve
Jim Trotter:mi attól várjuk hogy eltakarodjon innen az egész stáb, kezdve a tulajtól. semmi köze a drafthoz 😊
Wow stat, from my man Doug Clawson: a league-high 25 of the 53 players on the Seahawks roster were undrafted.
Tanulságos stat azon csapatok szurkolóinak akik a draftra tankolástól várják a megváltást. Lásd 49ers😀
Amúgy Fred Jackson 34 évesen fog életében először PO - ban szerepelni(reméljük nem sérül meg).
Tessu
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nagyon jó cikk WIlsonrol. www.fieldgulls.com/2015/12/21/10636606/seahawks-replay-booth-russell-wilson-nfl-tyler-lockett
a fejlődés
előtte:
cdn.streamable.com/video/mp4/zkss.mp4
utána:
cdn.streamable.com/video/mp4/q1tf.mp4
több mint 8 éve
Tessu
151
Jim Trotter:Wow stat, from my man Doug Clawson: a league-high 25 of the 53 players on the Seahawks roster were undrafted.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Szia, akiket biztosan nem fogsz már idén látni, a teljesség igénye nélkül Graham, Rawls, P-Rich, hogy csak a nagyokat említsem.Még szerintem Lynch visszatérése is várat magára.legnaprakészebb a Seahawks Hungary Facebookoldal
De ha még többet akarsz megtudni a csapatról, hírek, érdekességek a játékosokról, látogass el a Seahawks honlapjára és ott naprakész információkat fogsz megtudni a kedvenceinkről.
BigBaltazar
több mint 8 éve
Szia, akiket biztosan nem fogsz már idén látni, a teljesség igénye nélkül Graham, Rawls, P-Rich, hogy csak a nagyokat említsem.Még szerintem Lynch visszatérése is várat magára.De ha még többet akarsz megtudni a csapatról, hírek, érdekességek a játékosokról, látogass el a Seahawks honlapjára és ott naprakész információkat fogsz megtudni a kedvenceinkről.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
zeee
3
sziasztok! kicsit lemaradtam az utobbi honapokban! kik serultek jelenleg akik biztosan nem lepnek palyara a Rams ellen?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
van elit(közeli) WR(k)Azért az is komoly, hogy Total offense YPG-ben az ötödikek vagyunk jelenleg a csapatok között. Ha ezt valaki az év elején mondja nemigen hittem volna neki.Na most képzeld el ezt egy komoly O fallal, elit elkapókkal és egészséges TE játékkal! Tényleg nem rossz ez a 9-5. Hát még ha az év eleji meccseink véget értek volna a 4. negyed elején!
funkyparduc
garrett27
több mint 8 éve
Azért az is komoly, hogy Total offense YPG-ben az ötödikek vagyunk jelenleg a csapatok között. Ha ezt valaki az év elején mondja nemigen hittem volna neki.Na most képzeld el ezt egy komoly O fallal, elit elkapókkal és egészséges TE játékkal! Tényleg nem rossz ez a 9-5. Hát még ha az év eleji meccseink véget értek volna a 4. negyed elején!
funkyparduc
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Donald megint összevissza fogja alázni a falat :/csak mert Wilson kurvajóJó ez a TD sorminta, elfogadnám a Kosok ellen is. Velük mindig csak a bajunk volt eddig.
utolsó 5 meccse:
TD-Int: 3-0, 5-0, 3-0, 5-0, 3-0
pontosság: 82, 70, 77, 72, 70%
yard: 260, 345, 274, 292, 249
yard/att: 9, 11.5, 10.1, 9.1, 8.3
rating: 138, 148, 146, 139, 128
pont: 29, 39, 38, 35, 30
braxa88
garrett27
de Wilson mostani formájában szét szed bárkit
több mint 8 éve
csak mert Wilson kurvajóJó ez a TD sorminta, elfogadnám a Kosok ellen is. Velük mindig csak a bajunk volt eddig.
utolsó 5 meccse:
TD-Int: 3-0, 5-0, 3-0, 5-0, 3-0
pontosság: 82, 70, 77, 72, 70%
yard: 260, 345, 274, 292, 249
yard/att: 9, 11.5, 10.1, 9.1, 8.3
rating: 138, 148, 146, 139, 128
pont: 29, 39, 38, 35, 30
braxa88