Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
köv: bills meg kell majd verni, mert ha nem aztán (egy hatalmas verés a pats ellen alap) 4-4-1 lesz :/

OT nem fog jönni. Bevell cutra nagyobb az esély. nyílván mindkettő kéne
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.
saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!
hihetetlen milyen szar wilson a redzoneban.

komolyan mit akarunk?! ez az offense egy darab fos. és most nagyon nem az OLen mult. Michaelt el kell zavarni.
erre a vereségre nincs mentség.
Én a védelmet sem dicsérem,mert nincs mire.nyelték a futást, passzt mindent. shermanre minden passz complete.
braxa88
Oooo, ize. Nem is volt a screenen meg a bootlegen kivul hivva mas passplay, megis milyen passprotrol beszelunk? Amikor olyan route-concept volt hivva, hogy ido kell a developmenthez (nagyon keves ilyen volt), akkor egybol atjott minden Saints vedo.

Ezzel a fallal a liga egyik leggyengebb vedelme ellen sem lehetett olyan playeket hivni, ahol pocket kell.

Mindegy, ne sirjunk, tudjuk, hogy azt nem szabad 😊

Talan holnap arra ebredunk, hogy jott valami T forma.
undisputedly
😕 nem fog. 😕

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
kennyke04 Seattle Seahawks 44
Én csak azt nem értem egy ilyen szituációba, mint az utolsó passz előtt, 1. mit ugrál egy futó 4sec-el snap előtt még RW előtt 2. miért nem egy JG-re dobjuk fel az ilyet, akinek ez a passz kb szerintem egy sima lábujjhegyes elkapás...
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
...

undisputedly
Nyugi, nem kell sokáig nézni a kosaras srácot, Sowell nemsokára egészséges lesz 😊
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.
saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!

komolyan mit akarunk?! ez az offense egy darab fos. és most nagyon nem az OLen mult. Michaelt el kell zavarni.
Én a védelmet sem dicsérem,mert nincs mire.nyelték a futást, passzt mindent. shermanre minden passz complete.
braxa88
Oooo, ize. Nem is volt a screenen meg a bootlegen kivul hivva mas passplay, megis milyen passprotrol beszelunk? Amikor olyan route-concept volt hivva, hogy ido kell a developmenthez (nagyon keves ilyen volt), akkor egybol atjott minden Saints vedo.

Ezzel a fallal a liga egyik leggyengebb vedelme ellen sem lehetett olyan playeket hivni, ahol pocket kell.

Mindegy, ne sirjunk, tudjuk, hogy azt nem szabad 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Rettenetesen sajnálom a D#-t.

Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
Hanni
tim hightower 100+yard
braxa88
Testvérem ,mennyit volt pályán a D? (ha félreértettelek bocs)

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
We Punted well, mondta Dick Jauron - és másnap kibaszták!

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve

Hanni
tim hightower 100+yard
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed

több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
én azt gondoltam hogy ez ellen Saints CB sor ellen RW dob legalább 3 TD-t...... (naív voltam) | majd Buffalot meg szétalázzuk figyeljétek meg |
több mint 9 éve
#mindenfasza #orokkesirunk #nincsittsemmigond
Nadal17
DEMAGÓG!!!

😊

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kritikus pillanatokban nem sikerült megállítani a játékvezetőket.
több mint 9 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A vedelemre nincsenek szavak, nagyot kuzdottek. A redzone D# az ev legjobb meccset hozta (a hianyzok ellenere). Izgalmas meccs volt.
több mint 9 éve
#mindenfasza #orokkesirunk #nincsittsemmigond
több mint 9 éve
Nem egy kifizetodo strategia agyonveretni az iranyitod, de bizakodjunk, hogy a screen playek meg a trukkos jatekok elegnek bizonyulnak az idei szezonban 😊
több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/sherman-az-nfl-alszent-es-kovetkezetlen
több mint 9 éve
vasárnapi meccset biztos kihagyja: Kam Chancellor, Kevin Pierre-Louis, Michael Bennett (lehet műteni fogják a térdét)

Nagyszerű, semmi jót nem várok. Sérült Wilsonnal, kulcsemberek nélküli fáradt D...
braxa88
Bennett helyén Clark fog kezdeni szerintetek?
funkyparduc
Carroll azt nyilatkozta, hogy nagy szerepet szán neki, tehát vélhetően igen. Marsh is több snapet fog kapni a védelemben.
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
vasárnapi meccset biztos kihagyja: Kam Chancellor, Kevin Pierre-Louis, Michael Bennett (lehet műteni fogják a térdét)

Nagyszerű, semmi jót nem várok. Sérült Wilsonnal, kulcsemberek nélküli fáradt D...
braxa88
Bennett helyén Clark fog kezdeni szerintetek?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Lynch egyre szimpatikusabb. 😊
 www.foxsports.com/nfl/story/seattle-seahawks-marshawn-lynch-ricardo-lockette-story-injury-102616
krankovics
Nem sok player volt az elmult 5 evben a hox rosteren, akit kedveltem, de Marshawn az egyik legnagyobb kedvencem minden player kozul ever. Nem csak emaitt a story miatt, a nyilatkozatai miatt, vagy a jatek iranti szenvedelye miatt, hanem azert is, amit Oakland varosaert tett/tesz. Nagyon sajnalom, hogy nem igazolta le a Raiders legalabb 1 meccsre, hogy a varos es megkoszonhesse neki tiszteseggel.
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Seahawks Re-Sign Fullback Will Tukuafu, Release Running Back C.J. Spiller,
Nadal17
Tukuafu!! végre! tudtam, hogy visszajön!
minden ok lesz innentől 😊

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár
Esetleg valami esély Joe Thomas, vagy, Joe Staley trade-re?
Oszi
why the Seahawks won't trade for Joe Thomas or Staley
 www.facebook.com/fieldgulls/videos/vb.342124675774/10154576225875775/?type=2&theater
krankovics
hát rövid válasz: mindkét csapat lelőtte a rumort.

több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Oszi
why the Seahawks won't trade for Joe Thomas or Staley
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/14767880_10154576234015775_4732348035072262144_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=PqDeuyxPjB8Q7kNvwHH1flJ&_nc_oc=Ado1hYNMUp0cTjRi3BRiaaiBtOXB_bl6E_1uAVBQwBppM35FJ5MvGfUsrhXkS0TW_bo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=NhriXahVH624mVvYGZCLdA&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfweyROObzNMgYPRRXRzuc96m8PNR9w1lb0-DorZjGWgOA&oe=69C77D89
5.513 Aufrufe · 33 Reaktionen | Here's why the Seahawks WON'T trade for Joe Thomas or Staley. #nojoes #leftguard #turnstile | Field Gulls: For Seattle Seahawks News and Analysis
Here's why the Seahawks WON'T trade for Joe Thomas or Staley. #nojoes #leftguard #turnstile

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
Oszi
szerintem 0