Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Oké, erről teljesen lemaradtam...www.seahawks.com/news/2015/12/30/former-seahawks-d-lineman-red-bryant-playing-huge-arizona-cardinals
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Carroll says he still thinks Lynch could play next week. Így legyen!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Cards meccs a sporttv-n!Aztan ugye PO, es minden TVs meccset nyerünk 😊
több mint 8 éve
Aguirre
341
62: The number of consecutive games in which the Seahawks held a lead at some point, according to the Elias Sports Bureau. That was every game of Wilson's career before Sunday, when the Rams led wire to wire. It was also the first time this season the Seahawks did not have a lead at any point in the fourth quarter.
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Carroll says RB Marshawn Lynch has a chance to be back on Wednesday "if today and tomorrow go well." If cleared, he would be able to return.Azért ez jó hír! Reméljük többet látjuk játszani a PO-ban!
több mint 8 éve
krankovics
407
ha kikapunk vasárnap akkor Vikings-Packers győzteshez látogatunk. Ha megverjük a Cardsot, akkor Vikings győzelem esetén hozzájuk, Packers győzelem esetén Washingtonba megyünk. A tegnapi után egyikse lenne könnyű sőt.Én a Redskinsnek örülnék, aztán meg idegenben Cardinals verés után, otthon játszanánk a főcsoportdöntőt a Vikings ellen, majd visszavágnánk a Patriotsnak... 😊
braxa88
több mint 8 éve
én a nagyon gyenge pass rusht nem tuom hovatenni. Avril az utóbbi 3-4 meccsen 0, pedig előtte nagyon jól nyomta, Bennett, Irvin és Clark is eltűnt. tegnap 0 sack és 0 QB hit. 0 volt a DL. (csak Rubint tudom kiemelni, aki nagyon jó volt középen a futás ellen.)Ha el is húznak LA-be (bár szerintem a Chargers esélyesebb), akkor se fogják átvariálni a csoportokat, így a most már nyilvánvaló mumusunk marad. Tegnap este nem tudtam eldönteni melyik csapatot utálom jobban a Pats-Rams párosból.
a rams fala nagyon szar, és szétalázta a mi pass rushereinket. nagyon gáz volt. ebben sokkalsokkal több kell.de nem is értem mi volt ez a tegnapi bénázás pass rushban.
ha kikapunk vasárnap akkor Vikings-Packers győzteshez látogatunk. Ha megverjük a Cardsot, akkor Vikings győzelem esetén hozzájuk, Packers győzelem esetén Washingtonba megyünk.
A tegnapi után egyikse lenne könnyű sőt.
de tudjuk h egy Rams elleni meccsből nem lehet kiindulni. remélem elhuznak faszba LAbe 😀
braxa88
A meccs viszont totálisan elvette a kedvemet, pár napot még aludnom kell rá. Szar O fal, nem létező pass rush, eltűnt futójáték, gyengélkedő sec, elvesztett fumblik, elvesztett challengek, vagyis nagyjából semmi sem működött. Nem értem ezt a hanyatlást, de sok jót nem ígér. Csak két pozitívumot találtam, Baldwin játékát és azt, hogy RW még mindig életben van.
Mondjuk nem egyszerű a helyzet. Elvesztettük az 1. és 2. számú futót az 1. és 2. számú TE-t, nem játszott a legjobb T, vagyis van mire fogni, de akkor is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én a nagyon gyenge pass rusht nem tuom hovatenni. Avril az utóbbi 3-4 meccsen 0, pedig előtte nagyon jól nyomta, Bennett, Irvin és Clark is eltűnt. tegnap 0 sack és 0 QB hit. 0 volt a DL. (csak Rubint tudom kiemelni, aki nagyon jó volt középen a futás ellen.)a rams fala nagyon szar, és szétalázta a mi pass rushereinket. nagyon gáz volt. ebben sokkalsokkal több kell.de nem is értem mi volt ez a tegnapi bénázás pass rushban.
ha kikapunk vasárnap akkor Vikings-Packers győzteshez látogatunk. Ha megverjük a Cardsot, akkor Vikings győzelem esetén hozzájuk, Packers győzelem esetén Washingtonba megyünk.
A tegnapi után egyikse lenne könnyű sőt.
de tudjuk h egy Rams elleni meccsből nem lehet kiindulni. remélem elhuznak faszba LAbe 😀
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Gilliam: twitter.com/Garry_Gilliam/status/679382050575548416 😊jolvan Gilliam. inkább focizni kéne
tejbegrrr!!!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
braxa88, a meccs margójára és a korábbi okfejtésedre reagálva; akkor most a Rams elleni 20yból vagy a Browns elleni 180yból induljunk ki a csapat futóteljesítménye megítélése szempontjából?Egyikbol se 😀
sapka
több mint 8 éve
ET valóban mintha a sérülése óta nem lenne a régi, ami nagyon feltűnő az a háttal odavetődő tackle próbálkozások amit az ellenfél kb észre sem vesz hogy volt ott valaki. Ettől függetlenül én nem kiabálnám ki a csapatból, voltak jó meccsei is és tudjuk, mire képes. McCray viszont szerintem nagyon jól játszik Kam helyén, rajta nem múlik semmi, megbízható tackler, coverage-ben is elég jó. Jövőhéten a Vikings és a Packers eldönti egymás közt, hogy ki szeretne a Seahawks ellen játszani, nem tudom melyik lenne jobb, a Vikings simán meg lett oldva korábban, a Packers nagyon rossz formában van (élmény Fantasy döntőt azon bukni, hogy Seahawks D# 1pont vs Cards D# 33pont). Nagy gáz nincs, össze kell szedni a sérülteket, a PO-ra kell koncentrálni, Cardinals ellen Wilsont ki se küldeném, tegnap is fölöslegesen szét lett ütve, Cardinals 9 sacket gyűjtött Rodgers fala ellen, szóval...Korábban az volt a jellemző, hogy ET biztos pont hátul. Az elmúlt két évben kb egy elrontott fontosabb szerelésre emlékszem, még a 9ers ellen amikor rossz szöget választott Gore futásánál, és azzal is is kaptunk.
Nadal17
Idén viszont a saját szintjéhez képest is elmarad, hiszen a passzjátékoknál mindgi lemarad egy lépéssel, kb non-factornak tűnik, futás ellen és YAC pedig gyenge, számomra is feltűnően pattog le, néha még kisebb termetű játékosokról is. Vagy a sérülés, vagy az új DC (?), de visszaesett a teljesítménye, most néztem rá a tackle számaira, drasztikusan csökkentek idénre.
McCray valóban nem rossz, és ha hozzávesszük, hogy elit ST player lett idén, akkor bőven megérte az 5. kört, amit adtunk a Chiefsnek.
Viszont a maradék két CB poszt nincs megoldva, és ezt nem feltétlenül a tegnapi meccs alapján mondom. Amúgy Lane is elfelejtett szerelni idénre.
Szerintem a Minnesota-Redskins-Greenbay hármasból a GreenBay lenne talán a legkisebb rossz most.
Washingtonnál ugye egyrészt mennénk a FedEx-re, ami olyan,mint egy szántóföld, legutóbb is Clem szezonjának ott lett vége, és RG3 is akkor szedte össze a karrierjébe kerülő sérülést.
Plusz ami a mi védelmünknek sok lenne, az a Garcon-DJax-Reed hármas. Alapból a jó TE-ek ellen szenvedünk, plusz akkor egy playmaker speedster WR, és egy jó 2. számú, jelenleg ennek a secondarynek sok lenne, mert úgy látom most kezdett összeállni a Skins O#.
Vikings ellen azt érzem, hogy kétszer egymás után nehéz lenne őket legyőzni, Zimmer jó edző, tanultak a hibákból, visszatértek a sérültek és ott is van egy kiemelkedő TE, illetve AP-t nem hiszem, hogy kétszer egymás után megfogjuk.
Green Bay viszont eléggé kezd leereszteni, és habár hozzájuk sem nyerni járnak a csapatok, de mintha a hazai pálya előnye kicsit megkopott volna idén, ráadásul nincs legitim 1. számú elkapó és jó TE sem.
Ezek persze szuibjektív szempontok, annak aki SuperBowlt akar nyerni, feltehetőleg meg kell vernie a Panthers/Cardinals/Patriots hármast, szóval igazából felesleges válogatni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Nadal17
586
ET valóban mintha a sérülése óta nem lenne a régi, ami nagyon feltűnő az a háttal odavetődő tackle próbálkozások amit az ellenfél kb észre sem vesz hogy volt ott valaki. Ettől függetlenül én nem kiabálnám ki a csapatból, voltak jó meccsei is és tudjuk, mire képes. McCray viszont szerintem nagyon jól játszik Kam helyén, rajta nem múlik semmi, megbízható tackler, coverage-ben is elég jó. Jövőhéten a Vikings és a Packers eldönti egymás közt, hogy ki szeretne a Seahawks ellen játszani, nem tudom melyik lenne jobb, a Vikings simán meg lett oldva korábban, a Packers nagyon rossz formában van (élmény Fantasy döntőt azon bukni, hogy Seahawks D# 1pont vs Cards D# 33pont). Nagy gáz nincs, össze kell szedni a sérülteket, a PO-ra kell koncentrálni, Cardinals ellen Wilsont ki se küldeném, tegnap is fölöslegesen szét lett ütve, Cardinals 9 sacket gyűjtött Rodgers fala ellen, szóval...
több mint 8 éve
A Rams megnyerte az idei Super Bowlját, gratulálok hozzá. Remélem ez a győzelem hozzásegítette Fishert, hogy megtartsa az állását, mert ameddig ő ott van, nem hiszem, hogy komoly eredményeket fog elérni, pedig az a roster olyannyira tele van tömve első körösökkel, hogy pár hete valamelyik NFC West játékos , talán a Cardinalsból le is nyilatkozta, hogy csoda, hogy nem jutnak minden évben Super Bowlba.Amikor a Hawks játszik a Ramsszel, mostanában nem sok mindent lehetett biztosra venni, talán csak annyit, hogy benyelünk egy nagy ST playt, és hogy Russ-t bedarálják. Most már az is tendenciává válik, hogy kikapunk.
Mindazonáltal nem kell messzemenő következtetéseket levonni ebből a vereségből, Okung visszatértével ugrik majd egy szintet a fal. (Okung jövőjéről viszont érdemes lesz elgondolkodni, mert hiába sérült minden évben, valaki nagy pénzt fog neki adni, és látjuk, hogy ez a fal nem bírja el a hiányát. Az őt helyettesítő Bailey 3 kulcsszituációban is szabálytalankodott). Várható volt, hogy ezt a Donald vezette falat nem fogjuk tudni megfogni. Az mondjuk érdekes probléma, hogy a ligában még egy hasonlóan jó fal biztosan van, a Short vezette carolinai, és ha valamit akarunk a szezonban, akkor velük még meg kell majd mérkőznünk.
Ezzel el is jutottunk odáig, hogy jelenleg két csapatot jobbnak és jobb formában lévőnek is érzek (Panthers,Cardinals), de náluk is bármikor kijöhet egy rosszabb nap, illetve a pihentetés és a bye is visszaüthet.
Én az O#-t a fentiek miatt most nem is igen ekézném. A támadófal nem tehet róla, hogy ilyen képességű játékosokból áll, és a liga többsége ellen azért átlagos szinten nagyjából elkaristolnak. Baldwin szokás szerint TD, végre újból van 1000 yardos elkapónk, ráadásul 14 TD-vel holtversenyben vezeti a ligát. Kearse kezdi bebiztosítani a 3. számú elkapói posztot magának, Lockett pedig jelenleg 2. számú, de bőven benne van, hogy jövőre még egy szinttel feljebb lép és ligaelit lesz. A futójátékot eléggé bedarálták, ez fájó pont volt, mert ha passprotban nem is üti meg az nfl szintet a falunk, de elvileg direkt nasty runblockerekből áll, ami nem igen látszott tegnap.
A védelem amúgy sokkal inkább aggasztó. Tegnap nem a miénk volt a jobb secondary, és ez nem az első ilyen alkalom volt idén. A LoB már csak a múlté. Kancellár sorozatos kihagyásai maitt McCray játszik SS-ban, ET-vel csak egyel többen vagyunk a pályán, a CB2 és a Slot CB poszt pedig pont annyira jó, hogy a középszar QB-k nem tudják őket megverni. Idén eddig csak csere QB-k ellen sikerült villogni.
Viszont öröm az ürömben, hogy tegnap volt egy tucat fumblink amiből kb egy sem lett a miénk, kétes bírói döntések, Russ INT, chokerfest, gyertyába feladott snap illetve gurított is, szóval minden összejött, és ezzel reméljük kilőttük a rájátszásra ezeket a hibákat. Pont a meccs előtt gondolkodtam amúgy, hogy ha lehet akkor olyan győzelmet kérnék, ahol van blokkolt és kihagyott FG-unk, INT, fumbli stb, így legalább kijátszanánk a rendszerből 😀
Érdekes rájátszás lesz ez 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
braxa88, a meccs margójára és a korábbi okfejtésedre reagálva; akkor most a Rams elleni 20yból vagy a Browns elleni 180yból induljunk ki a csapat futóteljesítménye megítélése szempontjából?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Csak hát bosszantó ez a töketlenség amit ma produkáltunk. A Cards oltári formában van, de a PO-ban csak egy gyenge nap kell és én úgy érzem meg lesz nekik, csakúgy mint a Panthersnek. Mi is becsúsztunk ugyan a PO-ba, de ha Lynch nem jön vissza akkor csak egy héttel később csomagolunk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
6.seed lesz ebből- szal Minnesota vagy Green Bay féle kirándulás.nem nagyon értem az utóbbi hetek jó OL teljesítménye után a mai mi volt. nyíilván az várható volt h Donald összevissza veri a fal belsejét, de Hayes agyonszopatta Gilliamet, Okung azért kéne persze vissza.
a "hottest team in the nfc" titulust ezzel durván buktuk.
csúnya meccs volt, nagyon sok balszerencsse volt, szar snapek, nem összeszedett fumblik, ha ezekből 1-2 meg lett volna akkor a meccs is.
nincs gond.
jövő héten Cardinals. valszeg nincs nagy tét egyik oldalon se, jó lenne egy szoros meccset nyomni velük. sajna kurvajó formában vannak a labda mindkét oldalán.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
szokásos rams meccs. nemkell tulreagálni, nem vagyunk rosszabbak mint 1-2-3hete.
több mint 8 éve
Sherman
78
megvan az 1000 yardos elkaponk
több mint 8 éve
catattack
3 520
megvan valakinek a link amikor Carroll szétrágózza a siantset?
több mint 8 éve
Seattle Seahawks Inactives:Ez mondjuk így kemény... Csak ne legyen több sérült.
RB Marshawn Lynch
SS Kam Chancellor
C/G Kristjan Sokoli
T Russell Okung
TE Chase Coffman
DT Jordan Hill
DT A.J. Francis
Okung és Chancellor nincs, de Baldwin mehet az 1000yarért
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Seattle Seahawks Inactives:RB Marshawn Lynch
SS Kam Chancellor
C/G Kristjan Sokoli
T Russell Okung
TE Chase Coffman
DT Jordan Hill
DT A.J. Francis
Okung és Chancellor nincs, de Baldwin mehet az 1000yarért
több mint 8 éve
tejbegrrr!!!
943
Friss videófelvétel bizonyítja, hogy komoly feszkó van a Buffalóból újabban érkezett futóink között: twitter.com/littlewhitedov/status/680644925378043904 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Akkor is Kenneth Acker a legjobb CB a világon !!!!44négy!4négy| lol |