Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Illetve a büntetésekhez is valami zseniálisan értünk, hogy mikor kell őket beszerezni. Értem ez alatt, hogy mindig a legrosszabbkor(sose jó, de inkább 1&10-re legyen holding, mint 3&5-re) jönnek, a mennyiséghez már hozzá szoktunk.
Medvepapa
ráadásul volt vmi elemzés h Sowellre minimum 10 false startot lehetett volna fujni. Ezekből 4-5 nekem is feltűnt élőben
braxa88
Én is figyeltem, valszeg a spori már nem akarta szétfújni a meccset, vagy otthon hagyta a yellow flagjét.
BigBaltazar
Az OPI-ra szakosodott kollégát delegálták a meccsre...

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Illetve a büntetésekhez is valami zseniálisan értünk, hogy mikor kell őket beszerezni. Értem ez alatt, hogy mindig a legrosszabbkor(sose jó, de inkább 1&10-re legyen holding, mint 3&5-re) jönnek, a mennyiséghez már hozzá szoktunk.
Medvepapa
ráadásul volt vmi elemzés h Sowellre minimum 10 false startot lehetett volna fujni. Ezekből 4-5 nekem is feltűnt élőben
braxa88
Én is figyeltem, valszeg a spori már nem akarta szétfújni a meccset, vagy otthon hagyta a yellow flagjét.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
na de mi lenne az ára?
braxa88
Elsőkörös draftcetli biztosan, további pickek, esetleg ottani hiányposztra játékos.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Kinti beatwriterek azzal hergelik magukat, hogy 1. eddig üresen hagytuk Tukuafu helyét a rosteren, 2. Joe Thomas két edzést is kihagyott a héten, nem sérülés miatt, amiből szerintük akár egy Seahawks-Browns trade is következhet. 😊
tejbegrrr!!!
na de mi lenne az ára?
mennyit ér h Wilson ne haljon bele a szezonba?
Még akkor is ha 32 lesz decemberben

Én nem látok esélyt a tradere.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kinti beatwriterek azzal hergelik magukat, hogy 1. eddig üresen hagytuk Tukuafu helyét a rosteren, 2. Joe Thomas két edzést is kihagyott a héten, nem sérülés miatt, amiből szerintük akár egy Seahawks-Browns trade is következhet. 😊
tejbegrrr!!!
Ámen.

Nem fog megvalósulni.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Medvepapa
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Jól van... látom megy a pánikolás... 😀
Nem kell izgulni, szokásos a sztori, mint mindig... majd belejövünk, szenvedősre sikerül az eleje, a végére belejövünk, PO csapat leszünk és ott meg majd meglátjuk...
csak ne lennének ezek a meccsek ennyire bűn rosszak edzői azaz play hívás/hibás döntések szempontjából - értem itt a visszafogott playbookot is

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
2-0 nekunk. GW drajvban safetyt csinal Clark.
több mint 9 éve
Egyébként mit vártok a 49ers ellen?

Véleményem szerint beárazzuk magunkat.
Egy magabiztos W esetén még bármi lehet. Viszont ha kikapunk, akkor az NFC West bottom csapata leszünk (Cardinals jelenleg jobb), ami meg kb. a vége. Így a jövő évre felkészülés és szentségeléssel telhet 2016 fennmaradó része.
funkyparduc
30+ ponttal nyerünk.
több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151

Egy magabiztos W esetén még bármi lehet. Viszont ha kikapunk, akkor az NFC West bottom csapata leszünk (Cardinals jelenleg jobb), ami meg kb. a vége. Így a jövő évre felkészülés és szentségeléssel telhet 2016 fennmaradó része.
funkyparduc
Két - három meccs után azért nem kell pánikolni, november - decemberben kell élesnek lenni. Hány csapat kezdett már 4-0 - val(pld. Bills vagy tavaly Atlanta) aztán a PO-hoz hozzá se szagoltak.
A 49ers védelmével vigyázni kell mert a Panthers ellen is szereztek labdákat és egy félidőig meccsben tartották őket.
A támadóknál Hyde-ot megfogják akkor Gabbert nem fog csodát tenni. 6-3 ide.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan

funkyparduc
Nem lenne szabad kikapni, de jelenleg képesnek tartom a csapatot erre a "bravúrra".

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
nem vagyok nagy elemző, de az feltűnt, hogy a 4 vertical felállásból (nem biztos, hogy ez a neve- 2-2 elkapó kint szélen, shutgun) az eddigi meccseken csak futást hívtunk, kb.6-8 alkalommal a 2 meccsen összesen

kicsit kiismerhetőnek tűnik így az offense, legalábbis én szakbarbárként az esetek nagy részében ráhibázok, hogy mi lesz a play
funkyparduc
hát ja. És tavaly is mindig read option volt belőle...
braxa88
Azért remélem figyeltétek a Miami ellen a két pozitív yardos WR screent.
Nadal17
linket!
😊

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
nem vagyok nagy elemző, de az feltűnt, hogy a 4 vertical felállásból (nem biztos, hogy ez a neve- 2-2 elkapó kint szélen, shutgun) az eddigi meccseken csak futást hívtunk, kb.6-8 alkalommal a 2 meccsen összesen

kicsit kiismerhetőnek tűnik így az offense, legalábbis én szakbarbárként az esetek nagy részében ráhibázok, hogy mi lesz a play
funkyparduc
braxa88
Azért remélem figyeltétek a Miami ellen a két pozitív yardos WR screent.
több mint 9 éve

funkyparduc
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
legalább 20 labdacipelléssel álló NFC RB közül kinek a legjobb átlaga? Michaelnek!
Christine Michael - 5.0
David Johnson - 4.8
Matt Jones - 4.3
Eddie Lacy - 4.3
Mark Ingram - 4.2

Rawls 1,3 (19carry)
braxa88
További RB statisztika:
Michael is averaging 2.72 yards before contact, 10th-best in the league. He's averaging 2.32 yards after contact, which ranks fourth.
Thomas Rawls is averaging 0.21 yards before contact, which ranks last among 45 qualifying players. He's 34th in yards after contact (1.11).
Nem biztos, hogy csak a fallal vannak gondok...
A legröhejesebb a Rams meccsen az volt amikor Krisztina 2 futásból hozott + 20 yardot, erre Bevell/Cable lekapták a pályáról és beküldtél Collinst. 2 futás, 0 yard, 3&10.😀
több mint 9 éve
legalább 20 labdacipelléssel álló NFC RB közül kinek a legjobb átlaga? Michaelnek!
Christine Michael - 5.0
David Johnson - 4.8
Matt Jones - 4.3
Eddie Lacy - 4.3
Mark Ingram - 4.2

Rawls 1,3 (19carry)
több mint 9 éve
egy kis OL. nem lesz szép

Ha éppen jó is a fal, Wilson nem mer várni:
több mint 9 éve
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/igy-focizunk-mi2
Sugar611
Nagyon jó írás, tetszett.
BigBaltazar
Nem véletlenül kapott kommunikáció szakos diplomát a szerző a Stanfordon...
tejbegrrr!!!
Szerintem az ilyen írások csak klikkgenerálás céllal születnek. Állandóan hatásvadász dolgokat puffogtat a weoldalán is.
több mint 9 éve
Sugar611
BigBaltazar
Nem véletlenül kapott kommunikáció szakos diplomát a szerző a Stanfordon...

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Sugar611

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064