Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
...Nyugi, nem kell sokáig nézni a kosaras srácot, Sowell nemsokára egészséges lesz 😊
Talan holnap arra ebredunk, hogy jott valami T forma.
undisputedly
több mint 9 éve
7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.Oooo, ize. Nem is volt a screenen meg a bootlegen kivul hivva mas passplay, megis milyen passprotrol beszelunk? Amikor olyan route-concept volt hivva, hogy ido kell a developmenthez (nagyon keves ilyen volt), akkor egybol atjott minden Saints vedo.
saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!
hihetetlen milyen szar wilson a redzoneban.
komolyan mit akarunk?! ez az offense egy darab fos. és most nagyon nem az OLen mult. Michaelt el kell zavarni.
erre a vereségre nincs mentség.
Én a védelmet sem dicsérem,mert nincs mire.nyelték a futást, passzt mindent. shermanre minden passz complete.
braxa88
Ezzel a fallal a liga egyik leggyengebb vedelme ellen sem lehetett olyan playeket hivni, ahol pocket kell.
Mindegy, ne sirjunk, tudjuk, hogy azt nem szabad 😊
Talan holnap arra ebredunk, hogy jott valami T forma.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Testvérem ,mennyit volt pályán a D? (ha félreértettelek bocs)Rettenetesen sajnálom a D#-t.tim hightower 100+yard
Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
Hanni
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
We Punted well, mondta Dick Jauron - és másnap kibaszták!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Rettenetesen sajnálom a D#-t.tim hightower 100+yard
Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
Hanni
több mint 9 éve
Rettenetesen sajnálom a D#-t. Ennyi a mondanivalóm az elmúlt meccsekről.
több mint 9 éve
én azt gondoltam hogy ez ellen Saints CB sor ellen RW dob legalább 3 TD-t...... (naív voltam) | majd Buffalot meg szétalázzuk figyeljétek meg |
több mint 9 éve
#mindenfasza #orokkesirunk #nincsittsemmigondDEMAGÓG!!!
Nadal17
😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Kritikus pillanatokban nem sikerült megállítani a játékvezetőket.
több mint 9 éve
7 meccsen 5 passzolt TD, az igen. 10 meglesz e vajon? udfa rookie qb szint alatt.saints ellen se sikerült, pedig nem volt rossz a passprot. a 7 meccsből 4en nem volt passzolt TD, azmiafaszom?!
hihetetlen milyen szar wilson a redzoneban.
komolyan mit akarunk?! ez az offense egy darab fos. és most nagyon nem az OLen mult. Michaelt el kell zavarni.
erre a vereségre nincs mentség.
Én a védelmet sem dicsérem,mert nincs mire.nyelték a futást, passzt mindent. shermanre minden passz complete.
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
A vedelemre nincsenek szavak, nagyot kuzdottek. A redzone D# az ev legjobb meccset hozta (a hianyzok ellenere). Izgalmas meccs volt.
több mint 9 éve
#mindenfasza #orokkesirunk #nincsittsemmigond
több mint 9 éve
Nem egy kifizetodo strategia agyonveretni az iranyitod, de bizakodjunk, hogy a screen playek meg a trukkos jatekok elegnek bizonyulnak az idei szezonban 😊
több mint 9 éve
Carroll azt nyilatkozta, hogy nagy szerepet szán neki, tehát vélhetően igen. Marsh is több snapet fog kapni a védelemben.vasárnapi meccset biztos kihagyja: Kam Chancellor, Kevin Pierre-Louis, Michael Bennett (lehet műteni fogják a térdét)Bennett helyén Clark fog kezdeni szerintetek?
Nagyszerű, semmi jót nem várok. Sérült Wilsonnal, kulcsemberek nélküli fáradt D...
braxa88
funkyparduc
több mint 9 éve
vasárnapi meccset biztos kihagyja: Kam Chancellor, Kevin Pierre-Louis, Michael Bennett (lehet műteni fogják a térdét)Bennett helyén Clark fog kezdeni szerintetek?
Nagyszerű, semmi jót nem várok. Sérült Wilsonnal, kulcsemberek nélküli fáradt D...
braxa88
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Lynch egyre szimpatikusabb. 😊Nem sok player volt az elmult 5 evben a hox rosteren, akit kedveltem, de Marshawn az egyik legnagyobb kedvencem minden player kozul ever. Nem csak emaitt a story miatt, a nyilatkozatai miatt, vagy a jatek iranti szenvedelye miatt, hanem azert is, amit Oakland varosaert tett/tesz. Nagyon sajnalom, hogy nem igazolta le a Raiders legalabb 1 meccsre, hogy a varos es megkoszonhesse neki tiszteseggel.
www.foxsports.com/nfl/story/seattle-seahawks-marshawn-lynch-ricardo-lockette-story-injury-102616
krankovics
több mint 9 éve
Seahawks Re-Sign Fullback Will Tukuafu, Release Running Back C.J. Spiller,Tukuafu!! végre! tudtam, hogy visszajön!
Nadal17
minden ok lesz innentől 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
hát rövid válasz: mindkét csapat lelőtte a rumort.Esetleg valami esély Joe Thomas, vagy, Joe Staley trade-re?why the Seahawks won't trade for Joe Thomas or Staley
Oszi
www.facebook.com/fieldgulls/videos/vb.342124675774/10154576225875775/?type=2&theater
krankovics
több mint 9 éve
Esetleg valami esély Joe Thomas, vagy, Joe Staley trade-re?why the Seahawks won't trade for Joe Thomas or Staley
Oszi
több mint 9 éve
Esetleg valami esély Joe Thomas, vagy, Joe Staley trade-re?szerintem 0
Oszi
több mint 9 éve
Esetleg valami esély Joe Thomas, vagy, Joe Staley trade-re?
több mint 9 éve
Wilsonnak a térd és boka sérülése mellett mostmár jobb mellizom sérülése is van. Nagyszerű, szépmunka OL. Így először karrierében nem full edzést tol, hanem limitáltat. (Rams meccs óta sztem limitált edzéseket kellett volna nyomnia.) Kurvajó h dobóoldalán ilyyen srülés van..Én már ezt végkép nem értem. Rááldozzák a pénzt Wilson-ra majd olybá tűnik hogy magára hadják.. Csak attól félek hogy Wilson még jobban lesérül, hisz tudjuk akkora szívvel és elszántsággal játszik hogy ilyenekkel nem törődik, és bizony ez benne van a pakliban. Mi kell még hogy ezt az OL-t gatyába rázzák? Pedig J.S és P.C. jól tud ,,kukázni". Most jön még csak a szezon java, de abban bizakodok hogy nálunk november-decemberi pörgés lesz, mint általában😊
Közben jó sokan nem edzettek, többen csak pihenték még az extrémhosszú vasárnapi meccset. Chancellor játéka továbbra is kérdéses
A kezdő LT meg Fant vagy Odhiambo lesz.
Fantről optimisták az emberek: www.fieldgulls.com/2016/10/26/13403056/seahawks-grades-george-fant-breakdown-debut-cardinals-bradley-sowell-grade
Sowell sérülése álíltólag annyira nem súlyos, még az is felmerült h játszik vasárnap, de ez nem valószínű
braxa88
több mint 9 éve
Wilsonnak a térd és boka sérülése mellett mostmár jobb mellizom sérülése is van. Nagyszerű, szépmunka OL. Így először karrierében nem full edzést tol, hanem limitáltat. (Rams meccs óta sztem limitált edzéseket kellett volna nyomnia.) Kurvajó h dobóoldalán ilyyen srülés van..Közben jó sokan nem edzettek, többen csak pihenték még az extrémhosszú vasárnapi meccset. Chancellor játéka továbbra is kérdéses
A kezdő LT meg Fant vagy Odhiambo lesz.
Fantről optimisták az emberek: www.fieldgulls.com/2016/10/26/13403056/seahawks-grades-george-fant-breakdown-debut-cardinals-bradley-sowell-grade
Sowell sérülése álíltólag annyira nem súlyos, még az is felmerült h játszik vasárnap, de ez nem valószínű
Szerkesztette: braxa88