NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/13Láttunk már ennél meredekebb döntést is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a következő két meccsen jön-e a nyomás Clarktól. Két csere Qb ellen játszunk ugye, habár úgy rémlik, hogy sem a Ravens, sem pedig a Cleveland fala nem kutyaütő.
erős a mezőny de azért Clark beférhetett volna azzal a 2 sackel, +2v3 QB hittel + 2 leütött passzal
braxa88
A következő hetekben ezeknek örülnék (4 meccs ugye):
-Clark legalább 2 sack, és 8-10 tackle
-Lockett legalább 200 elkapott yard és 1 TD
-Rawls legalább 325 yard
-RW átlépi a 4k passzolt yardot
-Avril eléri a 10+ sackes határt
-D# legalább 15 sack (tudom, inkább pressure, de konvertálódjon is át negatív írdos játékra) és 4 INT
-O# maximum 8 engedett sack
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.nfl.com/voting/rookies/2015/REG/13erős a mezőny de azért Clark beférhetett volna azzal a 2 sackel, +2v3 QB hittel + 2 leütött passzal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
több mint 8 éve
Nadal17
586
7M garantáltja volt, ebből az idei fizetése volt 4.67M, jövőre így 2.3M Dead money lesz. A cuttal a jövő évre felszabadul 3.8M.Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
Aguirre
több mint 8 éve
Jövőre lesz benn a dead money, nem idén.Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
Aguirre
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Aguirre
341
Nem akarom azt mondani, hogy én már mikor megmondtam, hogy Cary-t ki kell tenni, de tényleg. Amúgy akkor pénzügyileg hogyhogy mégis lehetséges volt? Ezt tudja valaki?Amugy mennyibe fájna egy CWill cut?4.67 misivel van jelenleg a capben, ha kibasznák 7-tel lenne, ami azért is nem fog megtörténni mert jelenleg 1.69 misi hely van a Hox sapijában.
Janek
empty taxi
több mint 8 éve
hát igen, még Tharold is jobb munkát végzett volna, mint Cary... én nem hittem volna szezon előtt, h ennyire fogalmatlan lesz... ez egy egyszerű séma, amit egy ilyen veterán meg kellene oldjon hellyel-közzel... na, hát nem sikerült... ez is egy rossz húzás PC-ék részéről, de ami tetszik, h nem azonnal mondanak le, hanem kap esélyt bőven, de ha így sem megy, akkor könnyes búcsú... Harvint is kitettük, most őt is... rendben van így, csak hát mellé lőttek az igazolásával... abból a pénzből jöhetett volna egy normális CB és legalább egy falember aki upgrade lett volna az idényre... most ezzel kell főzni... remélem jövőre nem lesz cap hitje a Cary cutnak, mert az még jobban rondítaná a dolgokat.Nagyon érett már ez a cut. A padoztatás után egyértelmű volt, hogy nincs visszaút, és az mindent elmond, hogy tartalékként sem számoltunk vele.Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000596660/article/seahawks-to-cut-cornerback-cary-williams
undisputedly
Shead amugy UFA lesz év végén, sztem olcsón megtartható
de drafton kell majd első 3 körben vhol egy CB
braxa88
undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Nagyon érett már ez a cut. A padoztatás után egyértelmű volt, hogy nincs visszaút, és az mindent elmond, hogy tartalékként sem számoltunk vele.Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000596660/article/seahawks-to-cut-cornerback-cary-williams
undisputedly
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kemény az élet 😊
undisputedly
több mint 8 éve
Williams cut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!több mint 8 éve
Sebii
3 539
Bennem ez csak most realizálódott úristen :'DLegendák a pályán
gyazo.com/5409a759151dccd2adbac5031357f09b
Hanni
több mint 8 éve
Jöttem átnézni, hogy még mindig szidjátok e Wilsont? 😊meg Bevellt ugye 😀
Nagyon szép munka volt. Meggyőző erődemonstráció.
diverdoc
több mint 8 éve
Bennem ez csak most realizálódott úristen :'Dgyazo.com/5409a759151dccd2adbac5031357f09b
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Jöttem átnézni, hogy még mindig szidjátok e Wilsont? 😊igazábol mármár MVP esélyes 😛
Nagyon szép munka volt. Meggyőző erődemonstráció.
diverdoc
több mint 8 éve
Jöttem átnézni, hogy még mindig szidjátok e Wilsont? 😊Nagyon szép munka volt. Meggyőző erődemonstráció.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Alexander 😊Rawls igy folytatja még OROY is lehet. minden esélye megvan
amugy mekkora lenne ha hétvégén Clausen kezdene a Ravensben ellenünk 😀
több mint 8 éve
Hogy játszunk egy kicsit a számokkal, ha a szezon eleje óta Rawls kezd, és összehozza azt a ~400 Yardot, ami Lynchben van, vezeti a ligát. Ki volt az utolsó olyan futónk akinek harmincassal kezdődött a mezszáma és liga 1. lett? : D
több mint 8 éve
a remek PFF szerint Patrick Lewis lett a hét legjobb centerwww.profootballfocus.com/blog/2015/12/07/pro-breakout-rookies-helping-seattle-overcome-jimmy-graham-trade/
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/07/pro-best-players-at-every-position-from-week-13/
Center: Patrick Lewis, Seahawks (+3.1)
Lewis had already proved to be an upgrade over Drew Nowak, but if he can continue to play like this, he’ll be more than that just an upgrade.
braxa88
Ha már PFF.
Tudom, hogy az elmúl 24 órában többször is leírtam, de eléggé happy lehet minden Hawks fan, hogy 3 újoncunk is így játszik. Nagyon nagy szükségünk volt egy kis vérfrissítésre, ráadásul az elkapók oldalán a sérülések miatt le is apadt a használható targetek száma.
Én Lynch visszatértét nem látom annyira baljósnak (lol, ilyet leírni). Egy egészséges Lynch mindenképpen javára válik a csapatnak, ha más nem, játszatjuk elkapóként 😀
több mint 8 éve
braxa88
12 534
a remek PFF szerint Patrick Lewis lett a hét legjobb centerwww.profootballfocus.com/blog/2015/12/07/pro-best-players-at-every-position-from-week-13/
Center: Patrick Lewis, Seahawks (+3.1)
Lewis had already proved to be an upgrade over Drew Nowak, but if he can continue to play like this, he’ll be more than that just an upgrade.
több mint 8 éve
Ki írta, hogy jobb mint KJ és Bobby? Én csak annyit írtam, hogy ő volt a legstabilabb (nem volt rossz meccse), amihez tartom magam.én meg azt hogy inkonzisztensen is jobbak...
Sebii
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Sebii
3 539
Ki írta, hogy jobb mint KJ és Bobby? Én csak annyit írtam, hogy ő volt a legstabilabb (nem volt rossz meccse), amihez tartom magam.
több mint 8 éve
@SebiiMicsoda? az hogy Bobby és KJ inkozisztensek voltak, még nem jelenti, hogy Irvin jobb volt mint ők. Ők ha szarul játszanak is jobbak... azzal kezdeném, h a def snappek 68,7%-án volt pályán, míg KJ 98,2% és Bobby 89.6%-án KJ (240+ snappel rendelkezik, mint Bruce)... ugye voltak kihagyások is... Irvin konzisztensen hozta azt amit tud, de az közel sem annyi, mint KJ vagy Bobby... és hát ugye két helyen is tudjuk használni és mégis kevesebbet tölt a pályán... ebben benne van h nickelben nincs fent, de fent lehetne DE-ben akkor, de nincs. Nem véletlenül KJ és Bobby van a nickelben pályán.
innen visszakanyarodnék, h pihentebben könnyebb, illetve szituációs dolgok... de csak nézzük meg a statokat. Ott simán látszik, h nem az a szint Irvin.
Szóval sztem az sima és tiszta h ő a leggyengébb kezdő LB és DE poszton is Bennett, Avril simán előtte, de sztem már Clark is...
normális áron meg lehetne tartani, de tuti, h nem megy bele, hisz akkora spíler... erre gondoltam, amikor agyi kapacitását firtattam illetve arra, h mit tud agyban feldolgozni a pályán és azon kívül... engem sem érdekel túlságosan, csak megjegyeztem.
több mint 8 éve
Sebii
3 539
Nagyon kényes szituáció Lynché. Tipikusan melyik kezembe harapjak. Egyrészt itt a fiatal reménység, aki megkapta a bizalmat és fantasztikusan játszik, másrészt ott van a tapasztalt veterán, aki éveken keresztül vitte a hátán a csapatot. Egyértelműen Rawls a jövő, viszont ha Lynch felépül, szerintem van még neki a tankban. Véleményem szerint idén már nem kellene eröltetni a szörnyeteget, pihenjen regenerálódjon, majd jövőre újult erővel még lejátszhat egy méltó búcsúszezont Rawlssal tandemben.
@Szila: Eléggé alulértékeled Irvint, idén egyértelműen ő volt a legstabillak LB a csapatban. KJ-nek és Wagnernek voltak homály meccsei, de én nem emlékszem olyanra, hogy Irvin nagyon gyenge lett volna. Amikor játszott, mindig hozott egy erős, de nem elit teljesítményt. Én nagyon örülnék, ha meg tudnánk tartani, amire sajnos nem sok esélyt látok. Az meg, hogy agyilag nincs toppon marhára nem izgat, én a játékát szeretem nézni és nem a relativitás elméletet akarom vele megvitatni.
több mint 8 éve
Nadal17
586
Ware szerintem elsősorban azért nem tudott megragadni, mert első perctől Fullbackként akarták erőltetni és arra ott volt Coleman és Robinson. RB-ként lehetőséget sem kapott csereként a fiatal Turbin és az azévi 2. körös CM mögött. De így lett egy Rawlsunk, aki hosszútávú megoldás lehet. Nagyon félek attól, hogy 1. Lynch visszajön és vele együtt az impotens O#. 2. Lynch visszajön, Bevell elkezd trükközni és kísérletezni, mintha 2 kezdőnk lenne és nem jön be. Én pihentetném Beast Modeot amíg lehet, de Rawls esetleges sérülése miatt nem tenném IR-re, mert akkor annyi. Kérdés, hogy ezt hogyan viselné ő és az öltöző.
több mint 8 éve
@undipersze, hogy az a lényeg, de hogy tudsz jobb CB-t húzni, mint Sherm, vagy jobb QB-t mint RW, vagy jobb Safety-t mint ET??? Úgy hogy a draftban top 10-15-ben húzol... később már nem nagyon van esélyed...
De hát tudod, h milyen telített volt a csapat, nem nagyon volt esélyük sem az új draftoltaknak, hogy megragadjanak az 53-ban, nemhogy cserének...
Irvin... azért nem tartom 1/16??? aszzem annyi volt... azért nem tartom olyan nagy spílernek, mert első két évében szituációs volt... nyilván könnyebb számokat hozni, ha tudod, h az ellenfél mit csinál és neked egy, azaz egy dolgod van, rush... sok szám meg úgy jött, hogy pihenten, meccs végén, garbage time stb.
Meg am sem nagy számok ezek...
Tavalytól mondanám azt, h na most már látom, h van helye itt, idén pedig azt mondom, hogy kell nekünk, de akkor sem ér 1/16-ot...
Ne felejtsd el, h milyen védelemben játszott... ja és tudjuk, h agyilag sincs a toppon...
de egy kicsit elbeszélünk egymás mellett, vagyis nem érted, h mit mondok... 😀
azt mondom, h ez hihetetlen draft class volt, de voltak benne mellé lövések is... ellenben a többiben nem volt home-run húzás, de teljesen vállalható.
Ahogy te is írtad mindenki bekakilna egy ilyen drafttól, ezért a többit ehhez hasonlítani sem fer... ha az idejiből összejönne egy kezdő DE, kezdő WR és egy kezdő RB, akkor sem lenne olyan jó mint a kezdő QB, kezdő ILB draftunk... annál jobb nem lehetséges. (hacsak mondjuk jövőre nem draftolunk minden körben kezdőt 😀)