NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
ost utananézve amugy ha nyerjük a köv 3 meccset, de kikpaunk utolsó fordulóban a cardinalstól akkor még le is maradhatunk a POrol
ehhez min3-3 Packers és Vikings W, és 4Tampa W kell. nem elképzelhetetlen.
braxa88
Lo..szt.... jöttök velünk végig 😊 mármint amíg lehet
silent7939
reméljük 2 meccs lesz köztünk arizonaban, egy aminek nem lesz tétje, és egy aminek a SB 😊
braxa88
Így terveztem 😊
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nagyon szerény és kicsit szégyellős srác ez a Rawls. új kedvenc 😊
 www.nfl.com/gamecenter/2015120606/2015/REG13/seahawks@vikings#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000596184&tab=videos
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
@undi várjál várjál... nem is az a lényeg, hogy itt mit tudtak csinálni, mert amint mondtam és tudjuk, olyan deep volt a rosterunk, h hihetetlen... olyan játékosokat tettünk ki, akik más helyen kellettek...

Turbinről is elmondhatjuk, h semmit sem tett le az asztalra, backup volt

Lane nem akkora spíler, kb 3.-4. cornerünk volt csupán

Sweezy-t magyarázzam?

Scruggs? sehol semmi, sérülések itt is...

Irvin meg sok ideig csak szituációs volt... még mostani teljesítménye alapján is túl magasan húztuk, nem hogy az első két-három évében.

Shead meg csere volt végig

Simon, nem húznám az ő nyakába az SB veszteséget,

Ware most is játszott a KC-nél... stb.

SeaSzilaHawk
Szerintem az a lényege a draftnak, hogy a saját csapatod erősítsd : D
Az nem érdekel, hogy máshol, más rendszerben hogyan muzsikálnak. Engem az érdekel, hogy sikerül-e olyan játékosokat húzni, akik hozzá tesznek a csapathoz.

RW és Wagner all-pro játékosok, már önmagában az nagy szám és ritkaság, hogy egy évben húzol két All-pro-t, ráadásul az egyik Qb.

Irvint nagyon leértékeled, nem tudom miért. DE és LB poszton is bőven átlag felett játszik, jó coverben is, rushban is egyaránt, és a sackjei rendre akkor jönnek, amikor nagyon kellenek.

2015 35 tackle 5.5 sack 1 passdef 1 INT + még van 4 meccs!
2014 37 tackle 6.5 sack 3 passdef 2 INT 1 Fumble 2 TD
2013 40 tackle 2.0 sack 2 passdef 1 INT 1 Fumble
2012 16 tackle 8.0 sack 1 FF

Ezek elég jó számok, és ismétlem, két poszton is kezdőként játszhat.

Shead nfl átlag CB, hátsó körben az is kincs, Lane pedig átlag feletti slot CB. SB INT után, ha nem sérül meg, és nem jön be Simon, szinte biztos vagyok benne, hogy miénk a gyűrű. Persze nem így lett, de ennyit jelentett volna Lane.

Ware pedig nem volt képes kiszorítani Turbináékat. Amúgy sem tudom mit játszanak ott. A lényeg, hogy amíg lehetősége volt, semmivel nem járult hozzá a sikerhez.

Kearse pedig egy jó 3.-4. számú elkapó.

Turbin pedig backup RB volt évekig, nem váltotta meg a világot, de hozzátett a csapathoz kb 1500 yardot !

Összességében tehát húztunk egy all-pro Qb-t, egy all-pro LB-t, még egy probowler DE/LB hibridet, egy átlag feletti és egy átlag Cb-t, egy jó 3.-4. számú WR-t és egy átlag alatti guardot + egy jó backup RB-t. Bármelyik csapat össze.... magát, már csak a gondolatától is, hogy ilyen draft classa lesz.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
ost utananézve amugy ha nyerjük a köv 3 meccset, de kikpaunk utolsó fordulóban a cardinalstól akkor még le is maradhatunk a POrol
braxa88
silent7939
reméljük 2 meccs lesz köztünk arizonaban, egy aminek nem lesz tétje, és egy aminek a SB 😊
több mint 8 éve
braxa88
több mint 8 éve
több mint 8 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
@undi várjál várjál... nem is az a lényeg, hogy itt mit tudtak csinálni, mert amint mondtam és tudjuk, olyan deep volt a rosterunk, h hihetetlen... olyan játékosokat tettünk ki, akik más helyen kellettek...
azt is tudjuk, h minden pick nem válik/válhat be...
és egy kicsit úgy érvelsz, h igazad legyen 😀
Irvin (1.) , Wagner (2.), Russ (3.), Turbin (4.), Lane (6.), Sweezy (7.), Scruggs (7.) + Kearse UDFA + Shead UDFA
Turbinről is elmondhatjuk, h semmit sem tett le az asztalra, backup volt, de gyenge volt, ezt beláthatjuk.
Lane most úgy várjuk mint a messiást, de azért nem akkora spíler, kb 3.-4. cornerünk volt csupán, csere.
Sweezy-t magyarázzam?
Scruggs? sehol semmi, sérülések itt is...
Irvin meg sok ideig csak szituációs volt... még mostani teljesítménye alapján is túl magasan húztuk, nem hogy az első két-három évében.
Shead meg csere volt végig, most a corner hiány miatt jutott játéklehetőséghez, de azért ragadt meg, mert kb elkönyveltük, h megvannak a csere a safety-jeink és onnantól alig húztunk oda.
két telitalálat volt lényegében, a két legfontosabb poszton, qrva jó, de látszik, h azért ment mellé itt is.
még csak egy pár hozzászólás... Simon, nem húznám az ő nyakába az SB veszteséget, hibázott ott mindenki, ő csere minőség, és ez meg is látszott... de 5. körös, szóval cserének elmegy.
Ware most is játszott a KC-nél... stb.
Szóval mondom, ne úgy ítéld meg, h itt mit értek el a játékosok, mert nem tudsz upgradelni minden évben azokkal akiket húzol, mert lehet egyik évben nagyon erős a lb felhozatal, máskor meg nem...
azt nézd, hogy a draftoltjaink közül hányan nincsenek munka nélkül, mert azt nem lehet előre megmondani, h KPL ki fogja szorítani Malcolm Smithet, vagy hogy nyugodt szívvel el tudjuk engedni, mert tudja pótolni...
na csak onnan nézd, h nálunk mennyit értek el.
pl PRich is sztem nagy player, csak a sérülések ugye... néha kell rizikózni is. úgy néz ki, h ez nem jött be.
Meg azt se felejtsd, h elég nyugodtan tudtuk ellőni a pickeket, mert a csapat majdhogy kész volt... tudtunk kockáztatni. ez néha bejön, néha nem... de a szomszédba a 9eseknél is annyi pick volt, mint csillag az égen, ők is kész voltak és tudtak rizikózni, de látjuk, h mennyire jött be nekik.
A lényeg, h sztem elfogadható módon draftoltunk, nyilván nem lehet 2012-őt draftolni mindig, de azért ez elfogadható, főleg úgy hogy nem nagyon voltak magas pickjeink, mert túl jók voltunk 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
a csapat történetében először áll (all-time) pozitív mérlegen
326W-325L

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Gwacham amugy a Saintsnél van már, és a Redskins ellen volt 1,5sackje is pár meccse

nazszóval tegnapról.

Wilson 3 meccs 11TD, 0 INT, és egy futott TD. 138, 147 és 148as ratingek. 82, 70 és 77%os pontosság MVP forma. kár az év első felééért.
66 for 86 (76.7% - tops in NFL)
879 yards (10.2 Y/A - tops in NFL)
11 TDs (12.8 TD% - tops in NFL)
0 INTs (tops in NFL)
148.2 passer efficiency rating (tops in NFL)

Rawlst imádom nézni, nagyon látványos futó RB. OL is szlépen segít neki, nagyon látványos a fejlődés.
Rawls és Baldwin is könnyedén elérhet az 1000yardot.
Willson két bravuros playe is élmény volt.
offenseben egy nagyobb gyengeség van az Kearse. Richardson de jó lenne a helyén :/

DL szétszedte minden tekintetben a Vikings falát, úgy h a legjobbunk Avril nem is villogott 😊 Bennett, Clark, Irvin és Marsh(akinek a nevét v ameccs végére megtanulta a kommentátor is, nem Curtis, hanem Cassius) is jó volt. Clark remek pick volt!
itt ezen a DL vs OL harcon el is dőlt kb a meccs, nem tudott emiatt előre menni a Vikings,
az mi már h még FG távolságba sem siekrült eljutniuk 😊 azért a return TDéért kár. de lagalább nem 0zott az amugy tök szimpatikus Vikings.

@Ravens, Browns, Rams,@Cardinals
elvárás a minimum 3-1. ha nyerjük az első hármat akkor a cards elleni valszeg tét nélküi lesz. Bár lehet az lesz a tét h a 5 v 6. kiemeltek leszünk.

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
2013-ban jött:

CM 2. kör-Vajmi kevés produkció, nincs is a csapatnál, és azt hiszem a Dallasnál sem játszik, ők is kitették.
Jordan Hill 3. kör- nem rossz játékos, de a sérülések miatt nem sikerült még robbantania.
Chris Harper 4. kör - nulla
Jesse Williams 5. kör - rotációban elfért, reméljük sikerült teljesen kigyógyulnia a betegségéből
Tharold Simon 5. kör - buktunk rajta egy SB-t.
Luke Willson 5. kör - 2. számú elkapó TE-nek ideális
Ware-Seymour-Powell-Jared Smith-Bowie 6. és 7. kör - senki sincs a csapatnál

2014-ben jött:

P-Rich 2. kör -egyelőre bustnak tartom. Allen Robinsont is hozhattuk volna, ahogy braxa írta, azt a Robinsont aki már most 1000+ yard és 10+ TD-t tud a neve mellett idén.
Britt 2. kör- egyelőre ordas nagy bust
Marsh 4. kör- jó kiegészítő ember. Ha elmegy Irvin, akkor a Clark-Marsh kettős pótolhatja
KPL 4. kör- én sokat várok tőle, van benne potenciál,de erős aLB sor így nem fér oda.
Staten 5. kör- nulla
Scott 6. kör - nulla
Pinkins 6. kör - nulla
Small 7. kör - nulla
+Gilliam UDFA

2015:

Clark 2. kör - úgy néz ki lehet belőle kezdő
Lockett 3. kör - no comment, nagy spíler elsz
Pool 4. kör - nem fért oda egy liga bottom falban
Glowinski 4. kör - szintén
Ty Smith- inaktív, még nem láttuk
Gwachan 6. kör - átkonvertáltuk OL-be, nem fért még oda
Sokoli 6. kör -szintén
Murphy 7. kör, már nincs is nálunk szerintem
+ Rawls UDFA nagy spíler

2012-ben:

Irvin (1.) , Wagner (2.), Russ (3.), Turbin (4.), Lane (6.), Sweezy (7.), Scruggs (7.) + Kearse UDFA + Shead UDFA

Jól látható, hogy maximum az idei draft veheti majd fel idővel a versenyt (annyira azért ők sem. Szerintem liga szinten is kiemelkedő volt ez a 2012-es draftunk 😊 )

több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Mellesleg a QB-nk is kezdi ledolgozni a milliókat.
Sebii
Ezzel arra utaltam, hogy a 2012-es volt az utolsó jó draftunk, ideje volt már ismét egy jó rookie poolnak.

Mind a három fenti újonc game-changer lehet nekünk 😊
undisputedly
És Glowinskit még nem láttuk játszani, hátha lesz belőle valami. Britt szintjére felnőni nem tűnik lehetetlen feladatnak. Azért jegyezzük meg, a sok hülye zászlótól eltekintve az OL tegnapi produkciójára sok panasz nem lehet azzal együtt, hogy az elmúlt meccseken RW ha passzol, sokkal hamarabb szabadul a labdától, ez Bevelléknek is egy apró piros pont. 3 olyan meccs jön, amit a mi védelmünknek találtak ki, illene nyerni. Noha tudjuk, hogy a Rams playbook 80%-a szopatós play amit csak NFC West ellenfelek ellen használnak...
Nadal17
Szerintem míg Cable itt van, Britt és Sweezy lesz a kezdő😊 De azért most jár a piros pont a lehetőségekhez mérten az OL-nek😊
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Sebii
Ezzel arra utaltam, hogy a 2012-es volt az utolsó jó draftunk, ideje volt már ismét egy jó rookie poolnak.

undisputedly
És Glowinskit még nem láttuk játszani, hátha lesz belőle valami. Britt szintjére felnőni nem tűnik lehetetlen feladatnak. Azért jegyezzük meg, a sok hülye zászlótól eltekintve az OL tegnapi produkciójára sok panasz nem lehet azzal együtt, hogy az elmúlt meccseken RW ha passzol, sokkal hamarabb szabadul a labdától, ez Bevelléknek is egy apró piros pont. 3 olyan meccs jön, amit a mi védelmünknek találtak ki, illene nyerni. Noha tudjuk, hogy a Rams playbook 80%-a szopatós play amit csak NFC West ellenfelek ellen használnak...
több mint 8 éve
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Sebii

undisputedly
annyiban vitatkoznék, h voltak még jó draftjaink, na persze nem ennyire, de húztunk jókat is, csak egyszerűen a telítettség miatt sokan nem fértek be.
De azért körülnéznék, hogy hányan vannak más csapatnál a draftoltak közül.
Nem nagyon tudok semmit, a sorsukról.
szerk: közben megtaláltam... nem mondanám, h rossz draftok voltak a 2013 és 2014-es, annyire impact player nem jött, de teljesen vállalható. Két nagyon rossz döntés született, a Krisztina és az első Harvin ügylet... bár ha ez kellett a SB-ért, h egy ilyen rossz döntés legyen, akkor nem bánom azt se.
De mondom, a többi pick teljesen vállalható, talán Chris Harper lóg még ki a sorból...

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
Sebii

több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Nagyon sima meccs volt, pedig nem úgy indult. Mire bejött a vonal éppen Rawls fumble-jét ismételték. Aztán beindult a vonat, ahogy már régen szerettük volna. Clark kezdi megtalálni önmagát, ha így fejlődik akkor állat lesz. Lockett kapcsán már írtam korábban is, hogy megérte a sok picket, és ezt most csak megerősíteni tudom. Nálam ő az év újonca a csapatnál. Rawls pedig hihetetlen. "Ócskapiacon" beszerzett manus és tökéletesen helyettesíti Lynch-et. Nem gondoltam volna azok után, hogy a drága RB triónkból (Lynch-Turbin-Michael) 1 sérült, 2 meg már sehol sincs. PC-ék nagy kukázók.
RW pedig elkezdett passzolni és nem is rosszul. Ha Helfet és Kearse nem bénázik közel tökéletes ratingot hozhatott volna le. DE ne legyünk telhetetlenek.
Javul az O fal, szerintem jó húzás volt a Novak - Lewis csere.
Szóval beköszöntött a december, az igazi foci időszaka és felpörgött a banda.
Ja és a sporik. Azok az ítéletek! Néha már én is kellemetlenül éreztem magam, mert tényleg nem szorultunk rá.

Szerkesztette: garrett27

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A 125 engedett yard az idén a legkevesebb a ligában. E mutatóban a négy legjobb teljesítményből három a miénk (+49ers, Bears).

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
AP azért futott 8-szor csak, mert first down-on mindig kevés yardot hozott (ha hozott) és már akkor muszáj volt passzolniuk, amit öltünk... ez a mi D-nk alfája és omegája, mindig is ez volt... öld a futás, kényszerítsd a passzokat... bár a tegnap is volt néhány idegesítő zone cover, de hát mi rosszat lehet mondani, amikor 0 pontot engedtek az ellen O-nak... tökéletes.
Bár a meccs rosszul kezdődött a TO-val, és még utána is nagyon úgy nézett ki, h a false startokkal megöljük a driveunkat, a végén mégis mindig jött a first down... RW megbízik a falban és most látszik, h tud ő passzolni a fal mögül, ha van fal... elképesztő volt nézni, hogy néha simán megtartották a D falat... persze most sem volt tökéletes, de sztem mindenki kiegyezne, ha minden meccsen ezt a szintet hoznák.
A labda el volt osztva, mindenkinek jutott, talán Kearse nem volt most annyira játékban, majdnem minden ült... futás, rövid-hosszú passzok, RW magic...
senkire sem lehet rossz szavunk ezen a meccsen...
Bennett offside-ot nem láttam... káprázott a szemem, vagy tényleg nem volt???
na most kezdem úgy érezni, h úgy játszunk, ahogy tudunk... December is Seahawks time...

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

több mint 8 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
elkezdett jatszani a csapat , utolagos okoskodas ez , de multheti meccs ota azt gondolom a tavalyj szezonbol okulva , hogy kell a sracoknak a gyoztes superbowl (sok jatekos vesztes utana ) ota egy par honap mig minden nyar utan osszeallnak , illetve pihentetik magukat a rajatszasra , es van benne igazsag , mert a tavalyi szar merleg es szar jatek utan is elindult valami , ahogy iden is ugy tunik , es az latszik hogy egyenlore eleg volt ez a szezon eleji pihenes ( bar a csapat 4.ik negyedes egeseit nem tudom hova tenni , meg peches veresegek voltak ) , de ugy nezki megerdemlik a bizalmat
sajnos nem tudtam nezni valamk baj volt a netemmel , miert csak 8x futott AP ? 21-0 nal feladta a vikings es inkabb pihentettek vagy serules ?😱
szerk: nagyon buszke vagyok a tamadofalra hogy az ev eleji 5-6 sack-ek eltuntek , es mecsenkenti 2 abszolult vallalhato a liga legrosszabb falatol, persze RW sokat ment , de ev elejen is sokat mentett

Szerkesztette: Sherman
több mint 8 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
több mint 8 éve
Rawls, Lockett, Clark.
undisputedly
A jövő, vagyis a jelen!
több mint 8 éve
Rawls, Lockett, Clark.
több mint 8 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
A lényeg, hogy ellenünk a Seahawks tuti nem tesz fel 30+ pontot, erre nagy tétben fogadnék is, nálunk azért létezik védelem, nem úgy mint Pittsburgh-ben. AP meg AP, a liga no. 1. rush #D ellen is összehozott 158 yardot meg 2 TD-t, én nem féltem a Seahawks ellen se. Az biztos, hogy jó meccs lesz.
Go Vikings!
A jó meccs része bejött, legalábbis részünkről. De az ilyen kijelentésekből okulva, nem vonok le elhamarkodott következtetést, mindenesetre a szezon második felében eddig elég jó a csapat.
több mint 8 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Valljuk be, eleg impressziv egy eredmeny 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
Szep munka volt... Es meg ment az oltas mikor le egydimenziosoztam a jatekukat 😊
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
sok minden JÓT lehetne írni, amit majd meg is teszünk, de emeljünk ki egy valamit:
18 - 18yardon tartottuk Adrian Petersont. 18 yardon.
braxa88
Tudtuk, hogy nagyjából ezen fog múlni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.