NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Pete Carroll says TE Jimmy Graham having surgery today. Will know more about recovery time, etc., after it is completed.
több mint 8 éve
Óriás meccs lesz, éljünk a momentummal és húzzuk be, aztán lassan kzdhetjük komolyan venni magunkat! 😊 😊 Willson előfog lépni!
több mint 8 éve
Duff
3 133
Legfontosabb meccs jön a maradék közül vasárnap. Ha sikerül megnyerni, onnan már csak elbénázni lehet a PO-t!
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Ez egy hatalmas talány, hohy LJP és Lewis miért lett hanyagolva Nowak miatt, holott ez volt kb az egyetlen poszt, ahol egy közepes teljesítmenyt tudtunk volna hozni. Remélem ez azt jelenti, hogy Cable víziojat bedaralta PC.Nálam még mindig ez a Nowak blokkolás viszi a prímet 😀
A momentumot egy vereség jobb ha nem veszi el,mert szvsz nem fogjuk kimaxolni a maradék meccseinket.
undisputedly
mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/CFE53EB8641263322958076801024_SW_WEBM_14441739044406e9c2fd6d1.mp4?versionId=RB8B8.CQ6dg3iw0oHrSjsskc2wXcQRP1
több mint 8 éve
Ez egy hatalmas talány, hohy LJP és Lewis miért lett hanyagolva Nowak miatt, holott ez volt kb az egyetlen poszt, ahol egy közepes teljesítmenyt tudtunk volna hozni. Remélem ez azt jelenti, hogy Cable víziojat bedaralta PC.A momentumot egy vereség jobb ha nem veszi el,mert szvsz nem fogjuk kimaxolni a maradék meccseinket.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Nadal17
586
sztem SHermannek megtört a jég, és még az alapszakasz maradék 5 meccsén hoz úgy 3picket 😊Kezd visszatérni az önbizalom a játékosokba 😊
kemény meccs lesz, nem nagyon kéne h kicsússzon a kezünkből a "momentum". nagy W után is tartani kéne a formát.
braxa88
"I don't guard small receivers well," Sherman deadpanned to reporters from the victorious locker room. "So I don't know what I did. That's not what I do well, so I'm not very good at guarding small receivers. It's my biggest weakness, so I just went out there. ... Obviously he just dropped a bunch of balls."
több mint 8 éve
Oszi
1 215
mi lesz a Vikingek ellen?Az tuti hogy a védelmünknek nagyon toppon kell most lenni! De én előre félek Bennett miatt remélem nem szedi büntetésből a többlet yardokat, elég lesz AP-tól benyelni a futottakat. Akitől nagy játékot várok az most Wagner illetve Thomas.
necces lesz nagyon... sztem a védelmünkön fog múlni a dolog... ha megfogjuk a futást, akkor utána Rudit kell jól megfogni... ha ez a 2 dolog megy, akkor nem kapunk sok pontot.
AP egy Isten.
Támadásban sztem megfognak és sok 3&out lesz, szóval a szokásos frusztráló O-t fogjuk látni.
Sztem a TO-erek fognak dönteni. Aki ebből jobban jön ki, az viszi a meccset.
Igazából most meglátjuk, h hol állunk. Remélem a Pitt ellen nem csak egy fellángolás volt.
SeaSzilaHawk
több mint 8 éve
mi lesz a Vikingek ellen?necces lesz nagyon... sztem a védelmünkön fog múlni a dolog... ha megfogjuk a futást, akkor utána Rudit kell jól megfogni... ha ez a 2 dolog megy, akkor nem kapunk sok pontot.
AP egy Isten.
Támadásban sztem megfognak és sok 3&out lesz, szóval a szokásos frusztráló O-t fogjuk látni.
Sztem a TO-erek fognak dönteni. Aki ebből jobban jön ki, az viszi a meccset.
Igazából most meglátjuk, h hol állunk. Remélem a Pitt ellen nem csak egy fellángolás volt.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Akkor most kapott Kábel egy kokit😊Drew Nowak waive. nagy találmány volt.Carrollék nem macskáznak, kezdő center lapáton. Nála egyébként szerintem Lewis és Jeanpierre is jobb. A röntgenszemű Cable benézte.
Chase Coffman jött rosterhelyére a TE szükségletet csillapítani.
braxa88
garrett27
több mint 8 éve
Drew Nowak waive. nagy találmány volt.Carrollék nem macskáznak, kezdő center lapáton. Nála egyébként szerintem Lewis és Jeanpierre is jobb. A röntgenszemű Cable benézte.
Chase Coffman jött rosterhelyére a TE szükségletet csillapítani.
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Drew Nowak waive. nagy találmány volt.Chase Coffman jött rosterhelyére a TE szükségletet csillapítani.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
m.youtube.com/results?q=ludacris%20beast%20mode&sm=1''YEAH'' Még a végén saját száma lesz.
több mint 9 éve
Találtam a vasárnapi meccsről egy remek összefoglalót. 😊www.youtube.com/watch?v=8NgEInixPK8
több mint 9 éve
Shead számomra nem nyújtott jó teljesítményt... kb mindig meg volt verve... néha a passz sikerült rövidebbre, ezért tudott kikaparászni labdákat... de még mindig jobb, mint CW és hát nem akárkit kellett fognia...Sherm kib.ott jó volt... az int-jénél nem volt semmi, a prók is azt mondták, h ennyinek bele kell férnie... elég, h az irányítókat úgy védik, mint valami 6 éves kislányt, legalább a többiek focizhassanak. Ezen kívül voltak necces dolgai, de sehol sem éreztem, h tuti szabálytalanság, hanem inkább ez a be lehetne dobni a sárgát, olyan 50-50 helyzetek voltak... ezért nehéz, mert egyik bírói gárda kb mindenre dobta volna a zacsit, ezek meg engedték a fizikálisabb focit... rendet kellene tenni, én emellett szavaznék, de hát tuti, h ha erre kerülne sor, akkor a kosárlabda irányába mennénk el és senkit sem szabadna megérinteni.
ET gyengus, nem értem h miért? lehet nincs még 100%-osan a sérüléséből? nem tudom... de még mindig imádom.
Kam... hát sehol semmi... a nagy vezérünk, aki szarban hagyta a társait és a csapatot a szezon elején, el van veszve... passz ellen teljesen használhatatlan...
LB-jeink is gyenguson nyomták...
nem lehet blitzelni, mert nem éri meg... nem jók a blitz hívások/csomagok, és am sem érünk oda... csak embert veszünk ki coverageből, ha blitzelünk... fölösleges.
Dfal... elmegy... de ők sem nyújtnak semmi extrát... Bennett a világ hülyéje kb... h nem lehet egy meccset sem megúszni az offside-ja nélkül? persze utána álldogált, h majd megoldják a többiek a free playt... ne találgassa állandóan a snap countot...
Az a fura, h nem kell kritizálni az O-t... most kezdett összeállni a dolog, de hát persze, h a legjobb elkapónk kiesik... next man up, Luke... meglátjuk, h mennyire volt befolyásoló tényező Jimmy, most h nem lesz.
Végre mertünk dobálni, és nem mentünk bele a 2nd down futásba állandóan... jó route-ok, jó passzok... nem is hittem a szememnek, RW a zsebből tudott passzolni!!! hát az mi??? és most látszott, ha meg tudják védeni és nem kell futkároznia állandóan, akkor meg tudja oldani a legnehezebb passzokat is... pl Baldwin második TD-jénél... egyik védő fölött, de a másik elé kellett érkeznie a labdának...
amit megfigyeltem, h RW sokkal többet dob a jobb keze felé és pontosabbak is a labdái, mint amikor át kell fordítani a testét és úgy beleállnia... de ma kb minden ült...
most láttam először azt a küzdést, ami jellemzi a csapatunkat...
bocs a hosszért...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Nagyon jó kis meccs volt, bár beleizzadtam rendesen. Mi a futó csapat ennyit rég nem hajigáltunk. RW jól játszott, meglett a boldog szülinap neki. Azt viszont nem gondoltam, hogy a csapat ilyen remekül elvan Lynch nélkül.A védelem viszont nekem még mindig káosz, ráadásul ET valahogy nem találja a ritmust. Még jó, hogy Shermnek nagy a respectje a sporiknál, mert igencsak kétesélyes megmozdulásai voltak. A sok benyelt yard nagyon nem tetszett, igaz Big Ben lövöldözött egyfolytában mint az orosz tüzérség. Bennett szokásos hülyesége már tényleg idegesítő, ráadásul alig-alig értek oda megint Big Benhez.
Fontos meccs volt, de nekünk már mind az.
Remélem Jimmyből lesz még játékos, de az a sérülés általában igen makacs szokott lenni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Mindig könnyekig meghatódom, amikor a Steelers-Seahox kontextusban feldereng a "bírózás" ! 😊Felháborító volt a bíráskodás!!!off: jó ez az új nick 😊
Bill Helmut
empty taxi
off: ez a gyász hete (Billsé) utána visszatér a profilom
több mint 9 éve
Felháborító volt a bíráskodás!!!off: jó ez az új nick 😊
Bill Helmut
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Felháborító volt a bíráskodás!!!
több mint 9 éve
Jó meccs volt. Külön tetszett hogy az eredménykövetőben is jó társaság jött össze. Mindenki a saját csapatával volt elfoglalva, nem voltak hülye idegesítő beszólogatásokMost, hogy mondod nem is tudtam miért olyan furcsa az eredménykövetés : D Illetve a zebrák közös szidása mindig összehozza az embereket.
bcsarli
több mint 9 éve
Jó meccs volt. Külön tetszett hogy az eredménykövetőben is jó társaság jött össze. Mindenki a saját csapatával volt elfoglalva, nem voltak hülye idegesítő beszólogatások, csak egy Bengals-os részéről. Sajnos ők még nem tudják feldolgozni a sikereket, amikhez mi hozzá vagyunk szokva .-) Sok sikert, remélem februárban találkozunk ismét.
több mint 9 éve
Korunk egyik legnagyobb kihívása D oldalon a TE védekezés, mert ez egy totális Missmatch még jó cover LB munkával is. Vagy szemléletet kell váltanunk védelemben (LOBO 2), vagy megoldja az S sor. Nem oldja meg! Nem azt mondom, hogy egyértelműen az ő saruk, ebben benne van Richards is, aki nem tudom mit akar... A LOB elvileg az ő csapata mégis azt gondolom, hogy a legnagyobb kérdőjel az O fal mellett...csak az O fal mindig leprától- középszerű (középszerű teljesítménnyel halált osztottunk korábban annyira jó volt a többi) volt, a LOB meg ligaelit.Főleg hogy már mennyire unod Wilsont 😀Igen, Wilson idei játéka nagyon nagy csalódás számomra, és eddig úgy voltam vele, hogy nagy hiba volt ennyi garantáltat odatolni neki. A tegnapi teljesítménye nyilván rácáfolt ezekre a gondolatokra. Az, hogy emberileg milyennek ítélem, az pedig szerintem nem érdekli a többieket.
Klaci79
Én nem akarom megszakérteni, jó meccs volt azt annyi.Az a baj, hogy nem igen értek hozzá, de azt látom, hogy nem ugyanaz, mint a korábbi években. És most E.T.-ről beszélek leginkább. Sem az általa annyira áhított vezért szerepbe nem képes belenőni, sem pedig a korábbi teljesítményét megismételni. Sokadik alkalommal jön ki a legnagyobb gyengesége, hogy a mérete miatt nem képes slot cb-nél nagyobb játékost szerelni, ha az nem a levegőben van éppen. Rendre jön,mint a puskagolyó, aztán pattan is le.
Úgy emékszem PC érában mindig nyertünk a Steelers ellen. Holmgren érában (Troy Warrior, Aaron "the 5" Smith, Baby, Papa Coach) meg rendszeresen kikaptunk- 2007-ben (talán) nulláztak minket, pont a Frisco elleni idegenbeli győzelmet követően.
Én nagyon örültem
- mert kezd látszani a munka(nagyon nagy a differencia)- OL-ben pl. most, hogy a srácok kezdik érteni a játékot kijönnek egyéni skillek- még a végén működni fog.
- D azért meg tudja csinálni a stoppokat a kritikus driveben
- Wilson - Baldwin tengely
Azzal együtt, hogy új rendszeren van a Pitt védelme, a Steelers mindig nagy trófea a szezon 2. felében-és ez az első győzelem, amelyet nem egy vak, és sérült, öreg csapat ellen arattunk.
Nem tudom engem zavar csak- e az All-Pro S párosunk játéka?!
Helmut
A másik nagy gyengesége is "hozott" idén pár Td-t. Középre, lézert megdoni a feje fölé, egyszerűen nem tudja levédekezni. TE-ek ellen pedig a fentiek hatványozódnak. Se passzt levédeni, se szerelni nem tud. Talán az új sémában jobban kijönnek ezek a hiányosságok?
Kancellár pedig annyira nem játszott rosszul szerintem. Passzvédekezésben néha homály, de amúgy élőben OK-nek tűnt a teljesítménye.
Leginkább Lane volt a liability, és Burley. Előbbi ugye nyilván rozsdás még. Azért milyen szép dolog, hogy a SB közben szerzett INT return alatt sérült meg, és kb az első találkozása egy év után a labdával újból INT lett. Talán majd jön valamelyik oldalon egy elemzés, nekem ez az új D séma sem tetszik, persze lehet, hogy nem ezzel van a baj, és csak sima SB hangover.
A támadók kifejezetten jól játszottak, eltekintve pár hülyeségtől (pl Sweezy ráugrik a kupacra).
Ugyanakkor nem sok jóval kecsegtet Graham kiesése. Nagy impactje volt minden meccsen egy-egy kulcs 3rd downnál vagy mr maga a jelenléte is stratégiai szempontból fegyver volt.
Redzoneban kb már nincs magas/nagy emberünk.
Mindettől függetlenül jó meccs volt, habár nagyrészt nem volt hozzá közünk, csak sodródtunk az árral, de attól még szép győzelem, végre ejtettünk egy nagyvadat. Nálam a Steelers annak számít.
undisputedly
Egyébként mint minden komplex dolog, ez is egyszerű. Két rés volt a pajzson:
- CW az ellenfelek ultimate Joker kártyája, ha semmi sem működött, rávágták CW-re.
- Richards blitzei. A faszom, nem vagyunk hatékonyak!
Az egy szakma, máshogy kell tolni a D Falnak, más a team up, más méd az ütemezés is, máshogy kell felépíteni a gap védelmet. Ha valami, akkor ez nem annyira egyszerű. Warrior- Troy tudtak NFL szinten belülről blitzelni. Nálunk sem a játék, sem a sémák, sem a skillset nem erre van felépítve. Főleg ha az SS fel sem lép (reflexből) az LB helyére. De ennek már nekimentünk pár alkalommal.
Akkor minek, mindig lyuk marad a védelemben, és nem tudunk annyival nagyobb nyomást generálni, amennyivel szignifikánsan megrövidítenénk a pályát.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Playoff machine-t nyomogatva Vikings és Cardinals elleni vereséggel számolva akkor lehetünk gondban, ha a Tampa a hátralévő meccsek közül nem veszít 1-nél többet (Falcons, Rams, Bears, Panthers). Ha kihozzuk 10-6-ra, akkor nekik hibátlan kell (ha nem nekik akkor az Atlantának, de ez jelenleg nem tűnik reálisnak). Egyszóval jó esélyünk van, bár félek, hogy Jimmy hiánya érződni fog és nem lesz Russnak szabad célpontja. Rawlst használni kell, és pl nem Fred Jacksont futtatni 2&15nél mint pl tegnap. Ebben a szezonban bántóan gyenge a csapat 2 pontosoknál, ami még fájóbb, hogy a tegnapi két kísérlet tök ugyanaz volt, mint a korábbi meccseken szintén sikertelen próbálkozások. Egy kis kreativitás nem ártana ide. Hozzátartozik, hogy ez a legkisebb gond most, Jimmy remélhetőleg hamar felépül és a térdei 100%-osak lesznek. Van valakinek pontos infója Cary szerződésével kapcsolatban? Egyes források szerint jövő évre már nem marad garantáltja, míg máshol azt írják, hogy marad (erre is eltérő számokat). Ha Shead jó formát mutat a szezon hátralevő részében, akkor CW cut gyanús. Tegnap összességében egész jó volt, ha jól emlékszem pár hete írtam is, hogy Cary ilyen sebességű elkapók ellen esélytelen.
Egyébként szezon végén FA: Kearse, Mebane, Okung, Irvin, Ryan, Lane, Shead a fontosabbak közül, szóval kíváncsian várom, hogy kiket gondolnak feláldozhatónak. Ne feledjük, hogy CB poszton várhatóan visszatér Seisay, akiről nagyon jó hírek érkeztek preseasonben (mint minden második NFL játékosról) sérülése előtt és ott van Smith az idei draftról aki szerintem néhány snapnél többet nem játszott még.
Szerk.: Okung néhány hónapja úgy emlékszem, hogy kirúgta az ügynökét, mert saját maga szeretné letárgyalni a szerződését. Szerintetek ez a csapatnak fog számítani valami könnyebbséget? Hogy pl. nem lesz aki győzködje egy más csapattól érkező jobb ajánlatról, vagy hogy próbáljon meg a Seahawksból több pénzt kiszedni, mert nyilván így az ügynöknek is több jutna.
Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
Ja, és Grahamnek mielőbbi gyógyulást, kell Ő nekünk.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!