NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Gratulálok srácok! Jók kis meccs volt, egy kis szerencsével talán másképp is alakulhatott volna a részünkről, de az az igazság, hogy jók voltatok és kihasználtátok amit ki kellett. Nálunk egyértelmű a D-ben, hogy no to, no party.

Gratulálok mégegyszer!

Hála Istennek azért kettőnk eddigi legfontosabb mérkőzését mi nyetük 10 évvel ezelőtt. 😛 😊 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
No other team has had 5 third down conversions of 10+ yards this season in a game. Not Aaron Rodgers, Not Tom Brady, Nobody, except RW & Co.

nagyon jó volt Wilson.
braxa88
Szerintem a komplett Ő#-ra nézve ez elég nagy kritika. Nem.lett volna szabad ennyire hosszú harmadik kíserletekbe belefutni ismét.

És ebből az ötből is szerintem három Graham elkapasaval lett meg. Nagyon sajnálom a kiesését, lehetett volna egy 1000 yardos elkaponk,oly hosszú idő után.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
No other team has had 5 third down conversions of 10+ yards this season in a game. Not Aaron Rodgers, Not Tom Brady, Nobody, except RW & Co.

nagyon jó volt Wilson.
több mint 9 éve
Graham nem játszott látványosan eddig, de rengeteg nehéz 1st downt szerzett nekünk...

Szóval maradt L. Willson...
undisputedly
és Baldwin 1.TDjénél elvitte a fél Steelers secondaryt
több mint 9 éve
Graham nem játszott látványosan eddig, de rengeteg nehéz 1st downt szerzett nekünk...

Szóval maradt L. Willson...
több mint 9 éve
2hét mulva esedékés Ravens elleni meccset (eredetileg SNF) szerencsére elmozdították 19.00ás sávba.

ez emg csak ugy

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Szerintem ha bejutunk a playoffba, senki nem szeretne ellenünk játszani, kellemetlen ellenfelek vagyunk 😊

Amúgy az eredetileg fontos kezdők közül három (Lynch, Graham, Cary Williams) valószínűleg már nem igazán fog játszani, azonban szerencsére egyik sem akkora gond, sőt, Rawls szépen tudja pótolni Beast Mode-ot, Graham nem tudta elérni a potenciálját, Williamset meg sosem szabadott volna szerződtetni, de legalább felismerték, hogy jobban járunk, ha a pálya közelébe sem megy.

Ha a Vikingset verjük, és miért ne vernénk (AP-t kell csak megfogni), akkor onnantól mindegyik hátralevő meccs nyerhető, igen, még a Cardinals elleni is az utolsó fordulóban, főleg hogy addigra nekik nem biztos, hogy számítani fog annyira az a meccs, mint nekünk.

Persze ehhez kellett az is, hogy az East-be mindenki .500 alatt van, a Falcons gyakorlatilag kipukkadt, a Packers sem érinthetetlen, a többiek meg nem elég jók (kivéve a Cardinals, Panthers, akiket különben playoffban szerintem meg tudnánk verni egy szoros meccsen, de legalább 50-50 esély lenne rá), mindenesetre a sorsunk a mi kezünkben van, és ez a legtöbb, ami elérhető jelenleg.
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Valamiért Vikingektől jobban tartok mint a két héttel ezelőtti Arizonatol. Na de védelem tényleg sokat yardot engedett, én azt hittem hogy csúnyán szét passzolják Brayantet mivel nem egy klasszis cb volt rajta, de nem így történt. Grahamat sajnálom azért lett volna ő igencsak használva a meccsen ha nem dől ki.
Badwin most nagyon oda tette magát😊
De akiben nagyon hiszek az Lockett, volt egy két olyan pukkanása hogy azt hittem kidől de nem, jó lesz ő😊
De a legjobb PC. hát ahogy ő tud örülni az valami kegyetlen 😀
Oszi
Megnéztem a tegnapi meccsüket és baromira egy dimenziós a játékuk. Bár igaz hogy az az AP dimension de ha őt kordában tudjátok/tudjuk tartani (na meg Rudolphot) akkor nem sok más fegyver van. Teddy csak biztosra megy és ink kidobálja a lasztit.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Valamiért Vikingektől jobban tartok mint a két héttel ezelőtti Arizonatol. Na de védelem tényleg sokat yardot engedett, én azt hittem hogy csúnyán szét passzolják Brayantet mivel nem egy klasszis cb volt rajta, de nem így történt. Grahamat sajnálom azért lett volna ő igencsak használva a meccsen ha nem dől ki.
Badwin most nagyon oda tette magát😊
De akiben nagyon hiszek az Lockett, volt egy két olyan pukkanása hogy azt hittem kidől de nem, jó lesz ő😊
De a legjobb PC. hát ahogy ő tud örülni az valami kegyetlen 😀
több mint 9 éve
cards meccs után írtam h Wilson 10td az lófing, na azóta két meccsen 8td 0 int, 138 és 148as rating. így kell!
OLra és Rawlsra sem lehet panasz, nem volt rossz..
de a passzjáték. legszebb. Baldwin klasszis és vezér. Kearse is király vot, Kevin Smithre is lehet számítani. Lockett keveset volt játékban, de labda van nála akkor nyílván király csak Jimmyt sajnálom nagyon. 😕
Willsonnak megint elő kell lépnie, és Helfetet is többet kell majd használni.
védelem... Thomas élete legrosszabb meccse volt ez biztos. Shead tetszett összességében, nagyon nehéz feladata volt Brayanttel, de megoldotta a hosszú passszokat is 1 kivétellel. pedig volt vagy 5.
Shermanre nem lehet panasz, sőt. Lane rozsdás még nagyon.
pass rush több kell. Bennett megint idióta volt. pedig már 5-6 meccsel ezelőtt azt hittem megjavult, de Avril jobb nála. Clark végre!
szét lett kapva a védelem, de még egy ilyen passzattack, ennyi fegyverrel nincs a ligában. és nyertünk. labdaszerzések nagyon kellettek

na de végre PO helyen vagyunk!
nagyon jó meccs volt. nagyon jó offensezel (mi? 😀 ). 30pontot kapva nyerünk több mint egy TD különbséggel. na ilyen mikor volt?

vasárnap Vikings. ha nyerünk akkor nagy leovadás kell ahhoz h ne legyen PO.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Remélem Grahamnel mégsem akkora a baj, mint ami a képernyőn látszott!
endorphyn
Úgy néz ki, még nagyobb. PC szerint a patella szalagja sérült, ez a legmocskosabb térdsérülés. Ha szakadt (szerintem igen), akkor jövő ilyenkor lesz jó esetben a régi,

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Fontos győzelem volt mind a szezon ügyében, mind lélektanilag. Képes a csapat legyőzni a Steelerst és ez tekintve, hogy tízenéves átok, plusz az első SB, szóval mindenképpen nagy szó!

endorphyn
A szezonban már nem játszik.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Fontos győzelem volt mind a szezon ügyében, mind lélektanilag. Képes a csapat legyőzni a Steelerst és ez tekintve, hogy tízenéves átok, plusz az első SB, szóval mindenképpen nagy szó!

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Ha ilyen egy celebrity QB, akkor nekünk az kell. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Seahawks Inactives:
P. Richardson,
T. Smith,
M. Lynch,
C. Williams,
E. Pinkins,
D. Nowak,
K. Sokoli.

és Irvin játszik!

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma

Mit gondoltok?
CSABI27
Talán 2 hete volt is egy kis üzengetés PC vel. (Ez az álmoskonyv szerint nem jó hír). Az én véleményemet pár oldallal korábban olvashatod a byweek kapcsán. DE az igazán lényeges kérdést itt megtalálaod:
 www.seattlepi.com/sports/football/article/Seahawks-coach-Pete-Carroll-looking-for-more-from-6635930.php
Azóta azt látjuk, hogy:
Nem állt ki mögüle a csapat, tehát nagy baj nem gondolom, hogy van.
Niners ellen remekül játszott;
Itt a pompás alkalom ma, hogy megmutassa mire képes. Nagy szükség lenne rá.
több mint 9 éve

Mit gondoltok?
CSABI27
A csávóval az az alapvető baj, hogy túl alacsony és nem elég fekete.

több mint 9 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com

Mit gondoltok?
több mint 9 éve
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!
Sebii
Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.

Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
undisputedly
tud ő szélen is játszani. tavaly nemegyszer álltunk úgy fel, h Sherman balon, Lane jobbon,MAxwell pedig slotban. eléggé működött.
több mint 9 éve
Lane visszatérésével újra a régi fényében fog tündökölni a védelem, meglássátok!
Sebii
Reméljük, habar egy kettős keztores után egy év kihagyással visszaterve szerintem rozsdás lesz, és ő is leginkább a slotban jó.

Nekünk ez elethalal meccs, arra számítok, hogy kockaztatunk a readoptionnel, és egy adok-kapok meccsen gw drajvval nyerünk.
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/RapSheet/status/670717983896043521

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lynch melett Richardson és Irvin sem játszik vasárnap.
Lewis kérdéses
többiek játszhatnak.
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
😊 21:30

www.gohuskies.com/fls/30200/gameday_applecup/images/2015_Apple_Cup_Logo.png

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
undisputedly
elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.

Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.

A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.
Nadal17
Én optimistán látom, lesz ott 2 win😊