Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Alakul a dolog, de tényleg még több kell. RW rendben volt, az elkapó gárda szintén (csak egészség legyen). Boykin.... nem is tudom. Kiegyensúlyozatlan. Vannak RW-re utaló megmozdulásai, de ez nem meglepő, viszont pontatlannak tűnt. Backupnak jó lesz.
Ha jól emlékszem egyetlen TE passzunk volt, ami ugye nehezíti a WR-ek dolgát.
Hiányoltam a pass rush-t. Nem nagyon értünk oda az irányítóhoz. Ez még akkor is kevés, ha tudjuk, hogy a Cowboys fal talán a legjobb a ligában.
Futásban jók voltunk. Krisztina nagyon összekapta magát, és a Prosise-Collins tandem is jó kiegészítő lesz ha Rawls-t nem akarjuk összetöretni 3rd down-oknál. Pope jókat futott de valószínűleg nem lesz keretben.
No meg a büntik. Mondjuk ezt már megszoktuk.
Szóval nem volt rossz meccs, de van még hiányérzetem.
garrett27
Collins nekem nagy csalódás eddig, semmi jót nem láttam még tőle
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Alakul a dolog, de tényleg még több kell. RW rendben volt, az elkapó gárda szintén (csak egészség legyen). Boykin.... nem is tudom. Kiegyensúlyozatlan. Vannak RW-re utaló megmozdulásai, de ez nem meglepő, viszont pontatlannak tűnt. Backupnak jó lesz.
Ha jól emlékszem egyetlen TE passzunk volt, ami ugye nehezíti a WR-ek dolgát.
Hiányoltam a pass rush-t. Nem nagyon értünk oda az irányítóhoz. Ez még akkor is kevés, ha tudjuk, hogy a Cowboys fal talán a legjobb a ligában.
Futásban jók voltunk. Krisztina nagyon összekapta magát, és a Prosise-Collins tandem is jó kiegészítő lesz ha Rawls-t nem akarjuk összetöretni 3rd down-oknál. Pope jókat futott de valószínűleg nem lesz keretben.
No meg a büntik. Mondjuk ezt már megszoktuk.
Szóval nem volt rossz meccs, de van még hiányérzetem.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
arra hudinis playre sem lett volna szükség, Kearse tök tisztán az endzoneban (a zseb is tiszta, csak ugye ilyenkor ha nincs célpont(de van 😀 ) akkor Wilson elindul)

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve

na ez már sokkal jobb volt, de messze nem volt tökéletes, sőt.

+ Wilson, éles volt, pontos (volt egy elsőre csúnya középhosszú passza Richardsonnak, de ott a WR megtorpant, ezért ment túl elé a labda), jól kezelte a nyomást, gyorsan döntött, volt egykis magic is a 2.TDnél
+ elkapók. Az első négyes(Lockett, Kearse, Baldwin, Richardson; Kearse és Richardson is sokkal többet volt fenn az 1.csapattal mint Lockett, ez azért remélem nem lesz tendencia) nagyon jónak tűnik. + majd Graham
Szépen meg lehet majd köztük osztani a labdákat, senkit se várok 1000+yardra így. Graham ha visszatér és 100%os lesz akkor ilyen 5ösben nem fog Saintses számokat hozni, aztán jönnek az okosak h csak a Saints féle redzone játékok csináltak belőle all-prot és csak egy átlagos TE 😀
+ OL összeszedettebb volt, na de a Cowboys DL ellen még nekik se kéne bénázni
+ Clark dominálja a csere LT-.ket, kezdő sor ellen is kéne ez.
+ Michael! Én mostmár hiszek benne, Nagyon élesnek tűnik Rawls-szal nagyon király páros lesz ez. Prosise is mutatott szép dolgokat, elkapása még nem volt, de 3.downoknál leginkább ő volt benn a kezdőkkel. Azért kiváncsi vagyok 2 hét mulva ki kapja az első carryt, Rawls v Michael?
+ Tukuafu jobb FB, mint akikkel eddig szerencsétlenkedtek összesen. És ha baj van DLba is betud állni 😊
+Boykin szegényember RussellWilsonja 😀

- 3.kisérletek lehetnek jobbak
- Brittnek volt 2 rossz snapje (állítólag edzéseken nem nagyon volt neki), nem akarom elkiabálni de sokkal jobbnak tűnik ezen a poszton mint LGben és RTben volt. Csak menjen a snap is.
- Bevell 2. driveban a red zoneban érthetetlenül hivott kétszer egymás után screent(amik sose mentek - Harvin 0 yardos elkapásai stb). Illetve látszik h ő és Wilson se bízik a falban, nagyon sok rövid 2-4yardos passz volt.
- futás elleni védekezés. Nem volt Reed, de így is szétszedte a falat a Cowboys OL.
- TE-k ellen szokásos szar.
- az egész D# messze még a jótól.
- Sowell megint szar volt, és Webb se volt jó(Webbet(#73) nézzétek meg Richardson TDnél.) Gilliam kezdett RTben és Sowell volt az LT, majd jött Webb és játszott előbb RT-t majd LT-t is.
- fogunk még szopni a LS miatt

twitter.com/NFL/status/769011079288684545
 video.twimg.com/ext_tw_video/769019311524548609/pu/vid/1280x720/VCQHfLrG95xLMNx4.mp4

több mint 9 éve
-Prosise, Brooks, Ifedi, Webb, Chancellor, Hill játszik hajnalban
-nem fog: Rawls (de nagyon mondják, h az 1. héten fog), Graham, Vannett, K.Williams, Reed
-2.félidő elejére is marad még a kezdő sor. Javulást várok mult héthez képest.
több mint 9 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Akkor Bryan Storkot kérném szépen, köszönöm 😊
több mint 9 éve
Újabb, az eddig legnagyobb "balhé" tört ki edzésen. Ismét Bennett és egy OL -Sowell- között. Kétszer is egymásnak estek. Az első alkalommal, amikor a többi játékos megpróbálta őket szétválasztani, Bennett Baldwint is arrébb pakolta.
undisputedly
Tudjuk hogy Bennett nem százas, és egy kis helyi balhé belefér. Legalább látjuk hogy 100%-on pörögnek a srácok.
garrett27
Bennett egy gyökér, iváncsi vagyok idén mennyivel lesz több false startja mint sackje

amugy állítolag ha nem Sowell lesz a kezdő LT akkor Webb! óriási 😀
braxa88
Nem erre gondoltam, amikor az előző szezon végén az OL megerősítéséről beszéltem.
undisputedly
de amugy tényleg hihetetlen, azon voltunk végig h nyáron felturbózzuk a falat, és akkor SB esélyek vannak. Erre Okung lelép, és jön Sowell és Webb a helyére...
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
Újabb, az eddig legnagyobb "balhé" tört ki edzésen. Ismét Bennett és egy OL -Sowell- között. Kétszer is egymásnak estek. Az első alkalommal, amikor a többi játékos megpróbálta őket szétválasztani, Bennett Baldwint is arrébb pakolta.
undisputedly
Tudjuk hogy Bennett nem százas, és egy kis helyi balhé belefér. Legalább látjuk hogy 100%-on pörögnek a srácok.
garrett27
Bennett egy gyökér, iváncsi vagyok idén mennyivel lesz több false startja mint sackje

braxa88
Nem erre gondoltam, amikor az előző szezon végén az OL megerősítéséről beszéltem.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
undisputedly
garrett27

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
undisputedly

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Prosise-al mi van? Nem látom egyik preseason meccsen sem, egyetlen snap erejéig se. Sérült, vagy ennyire hátul van a charton?
peterk2005
3.meccsen már lehet pályára lép
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Prosise sérült, mióta draftoltuk. Először csípő (ismerős?...Harvin) probléma, most hamstrings. Állítólag max 4. pozícióért mehet (obv.)

undisputedly
pont most írod mikor elkezdett edzeni.
4 pozíció? ő amugy is 3.down RBnek jött. Ha fullegészséges lesz azt a posztot nem veszi el tőle senki.
braxa88
"Prosise returned to practice the past two days, but he again required an ice pack on the hammy Tuesday. Christine Michael and Alex Collins have passed Prosise on the depth chart."

via KJR

Remélem nem egy Harvin 2.0.
undisputedly
azt vágom, de sztem ez nem rásérülés hanem csak edzés után jegelték. Mint mikor fociban valakit lecserélnek és rögtön jegestömlő a combra.
Collins sztem nincs előtte. Én nem tudom elképzelni azt a meccset amikor mind a 4 RB 100%os és Collins több snapet kap mint Prosise,Egyszerűen a 3.downos játékával többet lesz fenn. Vagypl chiefs elleni meccsen az első play egy olyan játék volt ahol az RB egy szélsőWR pozícióban állt fel, erre sztem Collins szar, Prosise tökéletes. Ha tényleg mind 100%os akkor sztem Collins inactive lesz.
Persze ehhez kell h mindenki egészséges legyen, Rawls is, és Michael formája is tartson.
braxa88
@peterk2005
undisputedly
LUSTIsputedly 😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Prosise sérült, mióta draftoltuk. Először csípő (ismerős?...Harvin) probléma, most hamstrings. Állítólag max 4. pozícióért mehet (obv.)

undisputedly
pont most írod mikor elkezdett edzeni.
4 pozíció? ő amugy is 3.down RBnek jött. Ha fullegészséges lesz azt a posztot nem veszi el tőle senki.
braxa88
"Prosise returned to practice the past two days, but he again required an ice pack on the hammy Tuesday. Christine Michael and Alex Collins have passed Prosise on the depth chart."

via KJR

Remélem nem egy Harvin 2.0.
undisputedly
azt vágom, de sztem ez nem rásérülés hanem csak edzés után jegelték. Mint mikor fociban valakit lecserélnek és rögtön jegestömlő a combra.
Collins sztem nincs előtte. Én nem tudom elképzelni azt a meccset amikor mind a 4 RB 100%os és Collins több snapet kap mint Prosise,Egyszerűen a 3.downos játékával többet lesz fenn. Vagypl chiefs elleni meccsen az első play egy olyan játék volt ahol az RB egy szélsőWR pozícióban állt fel, erre sztem Collins szar, Prosise tökéletes. Ha tényleg mind 100%os akkor sztem Collins inactive lesz.
Persze ehhez kell h mindenki egészséges legyen, Rawls is, és Michael formája is tartson.
braxa88
@peterk2005
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Prosise-al mi van? Nem látom egyik preseason meccsen sem, egyetlen snap erejéig se. Sérült, vagy ennyire hátul van a charton?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Nézegettem a depth chartot és nekem úgy tűnik, hogy 1 óriás needünk van most, ez szerintem az LT. Filóztam csereötleteken. Nem mintha bármiféle realitása lenne, de szerintetek miért nem próbálkozunk be mondjuk egy Joe Thomas-, vagy Brandan Albert-féle veteránért pickekkel, vagy valami olyan fiatal prospectért, aki nem kezdő a csapatában (Peat, Ogbuehi, ilyesmi)?
SONICS-SEAHAWKS
1. PC/Kábel szerint elég a depth, csak szokniuk kell egymást. Britt pedig a jövő nafy játékosa, lol

2.Nincs pénz rá, hogy fizessük őket

3.Nincs felesleges csereértékünk
undisputedly
1. Britt-tel szerintem nem volt sok baj, mint ahogy a Glowinski-Ifedi guard duóval sem, Gilliam kb OK, de Sowellt a Vikes DE-k csak akkor nem szopatták halálra, amikor nem akarták.

2. az overthecap szerint van 8.6 millió cap spacünk, ha kivágásra kerül Lewis, Sowell és Siliga, akkor Joe Thomast vígan meg tudjuk fizetni.

3. Egy első körös Thomasért nálam sima liba, a Cleveland szereti mostanában a draft pickeket, nálunk meg elmondhatatlan upgrade lenne a csávó, de mondjuk ő mindenkihez képest upgrade 😊

(ezek nyilván fantazmagóriák és nem gondolom, hogy bekövetkezne vmi hasonló is akár, csak érdekes szerintem ilyenekkel eljátszani)
több mint 9 éve
Nézegettem a depth chartot és nekem úgy tűnik, hogy 1 óriás needünk van most, ez szerintem az LT. Filóztam csereötleteken. Nem mintha bármiféle realitása lenne, de szerintetek miért nem próbálkozunk be mondjuk egy Joe Thomas-, vagy Brandan Albert-féle veteránért pickekkel, vagy valami olyan fiatal prospectért, aki nem kezdő a csapatában (Peat, Ogbuehi, ilyesmi)?
SONICS-SEAHAWKS
1. PC/Kábel szerint elég a depth, csak szokniuk kell egymást. Britt pedig a jövő nagy játékosa, lol

2.Nincs pénz rá, hogy fizessük őket

3.Nincs felesleges csereértékünk

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Visszaigazoltuk Tukuafut.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Én ezt a Britt-et se értem Cabal vagy tényleg szerelmes belé vagy nem tudom. De ez ügyben P.C vagy akárki más nem tehet róla hogy padoztassák vagy elküldjék, tiszta vicc ez a fickó. De kb míg Kábel itt van nem is számítok közepesen gyenge OL falra..
Oszi
vele nem volt baj, a fal belső 3asa nem volt rossz. A két OT vot nagyon gyenge, és a bliccekkel nem tudtunk mit kezdeni
Wilson 2 sacket magára vállalt (Joseph sack egyértelmű az övé volt) miszerint tulontul megakarta csinálni a playt
VAnnett és Reed bokája sérült meg, valszeg egyikse komoly.

visszanézve több playt, Sowell volt kritikán aluli, E.Griffen agyonverte.Nemtom mi lesz LTposzton :/
braxa88
Csak az lehet a megoldás, amit többen felvetettek már, hogy Gilliam LT, Ifedi RT és Evans RG, ha a régi formáját tudja hozni. Odhiambonak gondolom még mélyvíz lenne. Ennek ellenére az az érzésem, hogy Webbet nem tudjuk megúszni. Hihetetlen egyébként, hogy benne is mit látnak. Több csapatnál több poszton is kilógott, Cable bevallotta hogy úgy érkezett ide, hogy előtte sokáig nem csinált semmit és túlsúlyos. És mégis...
több mint 9 éve
Én ezt a Britt-et se értem Cabal vagy tényleg szerelmes belé vagy nem tudom. De ez ügyben P.C vagy akárki más nem tehet róla hogy padoztassák vagy elküldjék, tiszta vicc ez a fickó. De kb míg Kábel itt van nem is számítok közepesen gyenge OL falra..
Oszi
vele nem volt baj, a fal belső 3asa nem volt rossz. A két OT vot nagyon gyenge, és a bliccekkel nem tudtunk mit kezdeni
Wilson 2 sacket magára vállalt (Joseph sack egyértelmű az övé volt) miszerint tulontul megakarta csinálni a playt
VAnnett és Reed bokája sérült meg, valszeg egyikse komoly.

visszanézve több playt, Sowell volt kritikán aluli, E.Griffen agyonverte.Nemtom mi lesz LTposzton :/

több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
több mint 9 éve
lement az első félidő. kb a teljes kezdő volt fenn. 0-11...
ami jó: futás elleni védelem, és a futójáték Michaellel+ egy szép Lockett elkapás. ennyi
ami szar: minden más. 1 félidő alatt Wilson kapott 4 sacket, semmire nem volt ideje. a vikings csere védelme is szétszedte az offenset. egy értelmes driveot se tudtunk csinálni. nagyon gáz. 2 preseason meccs de akkor is basszameg egy egy darab szar volt ugy ahogy van. Alex Collins egymás két playben: egy sacket kaptunk róla mert nem veszi blitzet majd egy kurvanagy drop...
védelemben a középső zónákkal és a TEekkel idén se tudunk mit csinálni. McCray is szarvolt, 2 hosszabb passzt bebénázott . + igaz h Bennett nem, és Avril is keveset is csak néhány snapet játszott, de 0 nyomás volt a vikings QBn.
Lehangoló szar volt.
több mint 9 éve
53-as tipp:

QB: Wilson, Boykin
RB: Rawls, Michael, Prosise, Collins
FB: Bryant
WR: Baldwin, Lockett, Kearse, Richardson, Lawler, Smith
TE: Graham, Willson, Vannett
OL: Sowell, Glowinski, Britt, Ifedi, Gilliam, Webb, Lewis, Evans, Odhiambo

DL: Bennett, Rubin, Reed, Avril, Marsh, Jefferson, McDaniel, Hill, Clark
LB: Morgan, Wagner, Wright, Pinkins, Coyle, Pierre-Louis
CB: Sherman, Lane, Shead, Browner, Simon
S: Thomas, Chancellor, McCray, Powell, Terrell

K: Hauschka
P: Ryan
LS: Frese

Szerkesztette: SONICS-SEAHAWKS
több mint 9 éve
A nagy kedvencem Prosise megélheti az 53-at?
Coolearie
szinte biztosan
braxa88
Yess. Hátha láthatom a szezon közbe.
Coolearie
az a terv h ő veszi át Fred Jackson tavalyi szerepét, szal a 3rd downoknál, vagy egyértelmű passzoknál ő lehet fent legtöbbet.