Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
 sports.mynorthwest.com/167732/seahawks-rookie-lineman-germain-ifedi-has-another-flare-up-in-practice/

Ifediből kezd kicsit sok lenni. Most KJ-t lökte meg és Shermnek magyarázott...

Reedről amúgy azt írják, hogy rendre szétkapta a fal belsejét (Britt...lol...). Mindenestre örömteli hír, hogy a szakértői nyilatkozatok beigazolódni látszanak, és passrushban nem 0/10 a srác.

Backup QB Boykinra és a RZ-beast újonc elkapónkra leszek kíváncsi még.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Sziasztok!
Kicsit off, de tudnátok olyan steam-et mondani amin nézhetőek lesznek a meccsek jó minőségben? Lehet akár fizetős is, nem tudom a nfl.com-os game pass mennyire jó?
Oszi
 bowl.one/forum/amerikai-futball/az-espn-america-alternativai-game-pass-espn-player-stb
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Sziasztok!
Kicsit off, de tudnátok olyan steam-et mondani amin nézhetőek lesznek a meccsek jó minőségben? Lehet akár fizetős is, nem tudom a nfl.com-os game pass mennyire jó?
több mint 9 éve
szombaton ugye 22:30tól meccs! @KC
sztem kb a fél csapat kihagyja a meccset, alapbol a kezdők alig lesznek fenn és még sokan annyit sem hisz sokan kisebb sérüléssel baszakodnak: Luke Willson, Baldwin, Prosise, Rawls, Graham, Reed, Hill, Clark, Wagner, Chancellor, Kasen Williams

Nyíván majd az OL, SLB, RCB, rookiek lesznek a legérdekesebbek a szombati meccsen.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
nagyszerű a mez:
 pbs.twimg.com/media/CpSC1LoVUAAKJBk.jpg
braxa88
Fradi beütése van.
több mint 9 éve
Graham levéve a PUP listáról!!!
Nagyon pozitív meglepetés
több mint 9 éve
ezt kaphatjuk Evanstől:
 www.youtube.com/watch?v=7-cvu41tdXU
több mint 9 éve
Paul Richardsonnal mi a helyzet? villantott valamit az edzések alatt?
funkyparduc
jaja, elég fasza mélységi célpont lehet. uj tartalmakat nyit meg az offenseben, csak legyen egészséges.
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
Paul Richardsonnal mi a helyzet? villantott valamit az edzések alatt?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
na volt egy házi edzőmeccs
akik nem játszottak:
Thomas Rawls
Jimmy Graham
Doug Baldwin
Christine Michael
CJ Prosise
Zac “Panda” Brooks
Antwan Goodley
Kevin Smith
Kasen Williams
Kam Chancellor
Jordan Hill
Sealver Siliga
Pete Robertson
Montese Overton
Brock Coyle
Tavaris Barnes

-OLt összevissza csereberélték.
-Lockett 7 elkapás
-Avril 3 sack
-akik kiemelkedtek:
Russell W
Lockett
Boykin
Kyle Coleman
Bennett
Avril
Alex Collins
Montario Hunter

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 110 — WHO DAT!!!!
Thomas Rawls átment a fizikai felmérőn, így lekerült a PUP listáról

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Általában nem középről szokták Wilsont kergetni, ha Britthez ragaszkodnak és egyébként tudja olvasni a játékot, akkor ott lehet a legkevesebb baj vele.
Evans szerintem jó lesz, a falra amúgy is ráfér bármilyen apró erősítés is.
Sok gondolkodási idő már nincs, nyakunkon a PS, aztán végre lehet éjszakázni.
garrett27
 mrwgifs.com/wp-content/uploads/2016/02/Emilia-Clarke-Eye-Roll-Before-Bursting-In-Laughter.gif

BOCS...

Szerkesztette: BigBaltazar

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
nagyszerű a mez:
több mint 9 éve
Evans csak nálatok kötött ki, gratula.
Egy érdekes stat:
Jahri Evans has 153 career starts. Rest of Seahawks OL has 136.
kapitnono
Nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem. Valamit elárul az OL-ről, hogy camp közben kellett berántani még egy veteránt az FA-ról...

Mindenesetre ezzel az igazolással nem lettünk gyengébbek, szóval csak jól sülhet el.
undisputedly
Én nagyon örülök, Webb meg mehet haza.
Gilliam, Glowinski, Britt, Evans, Ifedi fal már jobban hangzik. Csak ugye Britt
braxa88
Általában nem középről szokták Wilsont kergetni, ha Britthez ragaszkodnak és egyébként tudja olvasni a játékot, akkor ott lehet a legkevesebb baj vele.
garrett27
Dehogy lehet vele kevesebb gond (a center hívja a blokkokat), nem tudom, komolyan szerintem Cable szerelmi kapcsolatban áll Brittel. Más magyarázat nincs arra, hogy egy ennyire inkompetens gyökeret állandóan a kezdőben tartanak, ha egyik poszton játszva megöleti RW-t, beteszik egy másikba kezdőnek. Ezt komolyan nem tudom felfogni.

Sweezy-t se küldték volna el, csak a Tampa ajánlatát nem tudtuk matchelni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Egy érdekes stat:
kapitnono
Nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem. Valamit elárul az OL-ről, hogy camp közben kellett berántani még egy veteránt az FA-ról...

Mindenesetre ezzel az igazolással nem lettünk gyengébbek, szóval csak jól sülhet el.
undisputedly
braxa88

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Egy érdekes stat:
kapitnono

undisputedly
több mint 9 éve
Egy érdekes stat:
kapitnono

több mint 9 éve
Egy érdekes stat:

több mint 9 éve
a mai OL: Gilliam- Glowinski- Britt- Ifedi- Odhiambo
Örülök h ilyen hamar kiderült h Webb szar és már az 1.PS meccs előtt megkapja más a lehetőséget.
De ha Evans aláír akkor Ifedi lesz az RT.
2. OL: Fant, Sokoli, Hunt, Pericak, Poole
Webb a 3.csapattal.

szerk:
volt ezen az edzésen minden.. Fant és Poole 1.csapatos LT, Gilliam RT, Odhiambo LG, Webb is 1.csapatos RT..

több mint 9 éve
-FB poszt lesz érdekes mert az ide szánt emberkék szépen esnek ki sérülések miatt
braxa88
Ha jól emlékszem akkor a korábban DT poszton játszó Brandin Bryant-et is FB-nek próbálgatták. Róla olvastál valamit?
Bazzani
pont ennyit 😊
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
-FB poszt lesz érdekes mert az ide szánt emberkék szépen esnek ki sérülések miatt
braxa88
Ha jól emlékszem akkor a korábban DT poszton játszó Brandin Bryant-et is FB-nek próbálgatták. Róla olvastál valamit?

több mint 9 éve
Szerintem az Evans vizit nem a kezdőknek szól, ilyen idősen már ő sem a régi. Ellenben hasznos csere lenne, aki bármikor be tud ugrani. Inkább, mint mondjuk Pericak.
Medvepapa
persze h nem az all-pro forma már, de ilyen játékosok nem cserének írnak alá. Egy veterán pro bowler OL ember ritkán megy csereszerepre levezetni. gondolokzok de nem jut eszembe ilyen példa
ha aláír akkor szerintem kezdő (és remélem Ifedi az RT)
több mint 9 éve
Szerintem jól járnátok vele, nálunk sem volt annyira vészes, kezdőként végigjátszotta a szezont. Szerintem ő még ennyi idősen is jobb lenne a legtöbb támadó falembereteknél.

több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Szerintem az Evans vizit nem a kezdőknek szól, ilyen idősen már ő sem a régi. Ellenben hasznos csere lenne, aki bármikor be tud ugrani. Inkább, mint mondjuk Pericak.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
-Jahri Evans érkezik ma vizitre. ezek szerint Glowinski annyira nem tetszik a Carrolléknak. Ifedi ugye állat.Vagy ami jobban tetszene: RT: Ifedi, OGk: Glowinski és Evans. (Webbről az insiderek nincsenek jó véleménnyel, lassú és agyonveri Avril, Clark és Bennett.)
-Michaelt dicsérik még agyon, ha egészséges lesz Rawls és Prosise akkor pont leszarom h Michael mit tud 😊
-Rawls és Graham nagyon közel a visszatéréshez Carroll szerint. de hát júniusban is ilyen hírek jöttek.