NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Utóljára a sajtó Romo és Jessica Simpson kapcsolatával foglalkozott ennyit, mint most RW és Ciaraval. Rájuk is húzták a vizes lepedőt, hogy ezért ment el a Boys akkori playoffja...
Pari
én csak Helmut postjaiban látom ezt, akinek mániája Wilson fikázása.
máshol nem nagyon, egyáltalán nincs ez a szerelem felfujva szerencsére a médiában.
braxa88
Utóljára a sajtó Romo és Jessica Simpson kapcsolatával foglalkozott ennyit, mint most RW és Ciaraval. Rájuk is húzták a vizes lepedőt, hogy ezért ment el a Boys akkori playoffja...
Pari
máshol nem nagyon, egyáltalán nincs ez a szerelem felfujva szerencsére a médiában.
braxa88
Jó lenne, ha olvasnál és értelmeznél is. Nem fikáztam Wilsont, pont egy hete írtam, hogy mennyire értékelem. Szerintem érthető volt mert kaptam rá egy kazl egyetértő kommentet. Annyit jeleztem, hogy mindenkinek van feladata a csapat összekovácsolásában...mindenkinek feladata, rangja, és zsetonja szerint.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amúgy
tavaly és tavaly előtt Wilson mikor csinálta a szezonja legjobb pass ratingjét? a bye week utáni fordulóban. idén is így lesz.

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Viszont ezzel már túl is beszéltük a témát.
undisputedly
Ahogy mondod.

Kell-e a Cards ellen az idei év eddigi legjobb játéka, vagy csak simán nem kellene elb@sznunk a végét?

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Undi, most ne haragudj, de sztem hülyeséget írtál...
Idáig is azon volt RW, hogy építse a brandjeit, mindenik játékosnak ez a második munkája a foci után.
Brady-t és RW-t párhuzamba hozni? Brady nem kell feltegyen semmit, mert kb mindenhova követik. Ő már annak örül, hogyha láthatatlan tud lenni. Meg nem 3 éve van a ligában, és voltak pillanatok, amikor csak Ő folyt a csapból is. De az is érthető, h egy kicsit kerüli a médiát, mert volt dolga bőven velük mostanság az ügyei kapcsán.
RW fókusza miben változott meg? abban, h nem a szöszi van vele. Csak ennyiben. És már ebből mindenki levonja a konzekvenciát, h nem törődik annyit a játékkal. Baromság.
RW rosszul játszott idén? vagy kérdezem úgy, h rosszabbul, mint máskor? esetleg fejlődött valamiben? több súly van a vállán de ugyanúgy teljesít?
Ezek a fontos kérdések, és nem az, hogy merre jár a szabadidejében, meg kivel tölti... esetleg bnővel, vagy beteg kisgyerekekkel... azok bezzeg nem vonják el a figyelmét a fociról... érdekes.
Semmiképp sem lehet RW-re fogni az idei gyenge teljesítményt.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Lehet,hogy te csak a sport médiát követed. A mainstream bulvár elég sokat foglalkozik velük.
undisputedly
Az a dolguk. lol

Első egy-ket évében, amíg a szöszi felesége volt, nem igen láttam.ilyen képeket bye week alatt (mondjuk nem is követtem a social média jelenlétét).
undisputedly
Annyi különbség volt, hogy a "szöszi" nem volt ismert azon a fejen kívül amit Wilson draftolásakor vágott...ellenben Ciara-val.
Ha Gesztesi Karcsi Liptai Klaudiával kavar, minden nap van róluk cikk a blikkben. Érdekes a mostani nőjének a nevét sem tudják(tudjuk). Vicc, hogy ez egyáltalán szóba kerül szerintem.
Mellesleg voltak képek bőven, igaz azok a seattle-i gyermekkórházban készültek javarészt.
Medvepapa
braxa88
Fentiekben kiemeltek alapján nem értem az első sorodat...

A második része a kommentednek pedig pont Helm meglátását erősítik, aka ez a celeb kapcsolat nem pozitívum, csak figyelmet vesz el a játékról.

Brady ha lehet még RW-nél is nagyobb celeb (nem is kicsivel), de így hirtelen nem ugrik be, hogy byeweeken homokban lovaglós képeket töltögetne fel a csapata twitterre (vagy más SM-re).

Érezhetően megváltozott a fókusza RW-nek, ezen felesleges is vitatkozni. A beindított vállalkozásai, amiket állandóan promótál btw, és a saját brandjének építgetése nyilván elvesz az idejéből, még akkor is, ha profi csapattal dolgozik. És a brandjének az építgetését jelenti ez a kapcsolat is, vagyis inkább annak a kirakatba tétele. Ezen is felesleges vitázni.

Viszont ezzel már túl is beszéltük a témát.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Hagyjuk már ezt az RW a készüléssel kellene foglalkozzon... tudjuk jól, hogy az egyik leglelkiismeretesebb játékos.
Az hogy Helm folyton ekézi mindenért az számomra érthetetlen... kb miatta döcög el az O... vele nyertünk SB-t és még egy halomnyi meccset, és nem csak game menedzser módban... az h fizikailag meg vannak a határai az egy dolog, de épp ezért tudtuk draftolni anno... ha egy Cam Newton magassággal rendelkezett volna, akkor 1/1... szerencsére nem és így Ő a miénk.
Bye weeken meg amúgy is mindenki hazamegy... hosszú a camp meg a szezon. Sok időt töltenek család és szeretteik nélkül. Sztem épp hogy kell egy kis kikapcsolódás, h újult erővel lehessen belevetődni a munkába... de RW munkamorálját megkérdőjelezni sztem nagy hülyeség... mintha nem tudnátok, h milyen.
tudtommal meg szervezett csapattevékenységek off seasonben szoktak lenni, amin RW mindig ott van, sőt még a csapattársakkal összeverődnek külön kirándulásra... idén is voltak.

Ezzel a csapattal nem az a gond, h nincs odaadásuk... mert van, sőt. Ahogy Sherm is mindig mondja, nagyon sokat filmeznek, elemeznek stb. Ezért is voltak jobbak... csak meg kell érteni, h a csapatot kiszipolyozták, csoda, h ilyen core-t meg tudtunk tartani, de edzők terén sajnos idő kell. Meg nem beszélve a fáradtságról... az utóbbi 3 évben a legtöbb meccset játszottuk, ami meglátszik mint sérülésekben, mint formahanyatlásban.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
az a gáz h mi is ezzel foglalkozunk a sorsdöntő meccs előtt
több mint 9 éve
Lehet,hogy te csak a sport médiát követed. A mainstream bulvár elég sokat foglalkozik velük.
undisputedly
Az a dolguk. lol

Első egy-ket évében, amíg a szöszi felesége volt, nem igen láttam.ilyen képeket bye week alatt (mondjuk nem is követtem a social média jelenlétét).
undisputedly
Annyi különbség volt, hogy a "szöszi" nem volt ismert azon a fejen kívül amit Wilson draftolásakor vágott...ellenben Ciara-val.
Ha Gesztesi Karcsi Liptai Klaudiával kavar, minden nap van róluk cikk a blikkben. Érdekes a mostani nőjének a nevét sem tudják(tudjuk). Vicc, hogy ez egyáltalán szóba kerül szerintem.
Mellesleg voltak képek bőven, igaz azok a seattle-i gyermekkórházban készültek javarészt.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve

Amugy persze legyen magánélet, lehet,hogy ha nem.tudna feltoltodni, gyengébben játszana. Viszont én is amondó vagyok, hogy amíg van.mit javítani az O # kemiajan (te vs qb, Wr vs qb), addig engem elgondolkodtat, hogy egy byeweeket a sorsdonto meccsünk előtt (tehát nem a nyarat) arra kell-e szánni, hogy klisé fotókkal pozoljon. Első egy-ket évében, amíg a szöszi felesége volt, nem igen láttam.ilyen képeket bye week alatt (mondjuk nem is követtem a social média jelenlétét).

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Pari
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Tudom nem mostani videó, de elvileg most indul Hazánkban az új évad, érdemes lesz elkapni azt a műsort amelyikben beast mode lesz 😊
De mekkora forma ez a srác 😀 😀
 www.youtube.com/watch?v=7zjAM2Ed1GU
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 205 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Vasárnap gyertek a Rácskertbe Seahawks - Cardinals meccset nézni 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
A Browns elküldte Turbint.
tejbegrrr!!!
Harvin meg valszeg visszavonul....
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A Browns elküldte Turbint.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát.
Medvepapa
Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
tomi-tomi
Ezt is tudom, nem is rád gondoltam. 😊

Hanem Helmutra ebben az esetben, aki biztos nem azért osztotta meg a linket, mert tetszettek neki a képek. De lehet megcáfol és akkor vezeklek. 😊
Medvepapa
Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!
Helmut Zimmer
Nem feltétlen van hiba a készülékedben, de tartom, hogy mivel nem ismerjük Wilson bye week-es teljes programtervét(ha Te igen oszd meg kérlek velünk is) én nem ítélem el, mert kikapcsolódik egy kis időre...mivel a hétvégét töltötték Mexico-ban nem az egész hetet.
Medvepapa

1. Tomi azt kérdezte, hogy mit kéne csinálnia bye weeken. Erre írtam, hogy edzenie, gyakorolnia, legközelebb teszek mosolygó arcot.
2. Nyílván nem ismerem a programot, nem is kell ismernem, mert tudom, hogy ha valami nem működik emberileg, szakmailag ezen a szinten, akkor semmennyi idő sem drága, hogy megjavítsuk. Erre van szakmailag a bye és emberileg a nem szervezett csapattevékenység. Szerintem ennek súlyát nem kell magyaráznom főleg egy irányító vonatkozásában. A konkrét hétvégével nincs bajom, csak azzal, hogy nem látok változást.
több mint 9 éve
Medvepapa
Veled poénkodtam. 😀 Eszembe se jutott, hogy Russell-nek mit (nem) kéne csinálnia bye week-en.
tomi-tomi

Hanem Helmutra ebben az esetben, aki biztos nem azért osztotta meg a linket, mert tetszettek neki a képek. De lehet megcáfol és akkor vezeklek. 😊
Medvepapa
Nem kell vezekelni, nekem valóban más elképzeléseim vannak a bye week hatékony kihasználásáról egy 4-4 es csapat esetében ... a hiba azén készülékemben van!
Helmut Zimmer
Nem feltétlen van hiba a készülékedben, de tartom, hogy mivel nem ismerjük Wilson bye week-es teljes programtervét(ha Te igen oszd meg kérlek velünk is) én nem ítélem el, mert kikapcsolódik egy kis időre...mivel a hétvégét töltötték Mexico-ban nem az egész hetet.

több mint 9 éve
Medvepapa
tomi-tomi

Medvepapa
több mint 9 éve
Medvepapa
tomi-tomi
edzenie, gyakorolnia!
több mint 9 éve
Medvepapa
tomi-tomi

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Medvepapa

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
 thebiglead.com/2015/11/08/russell-wilson-and-ciara-taking-full-advantage-of-seahawks-bye/
Helmut Zimmer
Eltereli a figyelmét ez a nő az edzésekről 😀 😀
Oszi
Az én figyelmemet is elterelné...
Medvepapa
Persze, csak a Tiedet nem az edzésekről! 😀

(Mintha narancsbőrös lenne a combja. 😛 )
tomi-tomi
Ez igaz.
Ugyanakkor nem értem miért látnak bele egyesek néhány ilyen képbe problémát. Nyilván bye week-en képbe kerül a magánélet, mekkora bűn ez. Pl. Brady ha jól tudom az idei szabad hetét a testvére esküvője miatt végig a családjával töltötte. Tudom nem ugyanaz a kávéház, de szerintem minden joguk meg van ehhez, mivel emberekről beszélünk nem gépekről. Na mindegy, csak szerintem túl van ez a Ciara ügy is fújva, mivel közismert emberekről beszélünk természetesek ezek a fotók. Az meg nem Wilson hibája, hogy videózás közben nem készül róla celeb fotó, a médiát az a része nem érdekli. Meglepődnék, ha változott volna a munkamorálja. C'mon Man.

több mint 9 éve
Remélem.Bevell nézte a Titans meccset. Ott is az a legnagyobb probléma, hogy agyoncsapjak Mariotat,de az új edző elég jó formaciokat vakasztott és így zéró sack és minimális hit volt csak a Saints ellen.

Lane nagy.upgrade Williamsen.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Remélhetőleg feltöltődtek a kis nyaralás alatt (Ciara biztosan...) és RW top formáját fogja hozni az Arizona ellen.
Jó hír is akad azért: Lane újra a csapattal edzett, Lockette hazarepült Seattlebe, Richardson pedig vélhetően visszatérhet.
Azért ennyi talenttel (RW,Lynch backfield- Jimmy - Lockett és PRich speed- Baldwin megbízható, Matthews SB) csalódás lenne, ha megint csak a szerencsétlenkedést látnánk 3&outok formájában a támadóktól.
Nadal17
Jó lesz ez😊
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Remélhetőleg feltöltődtek a kis nyaralás alatt (Ciara biztosan...) és RW top formáját fogja hozni az Arizona ellen.
Jó hír is akad azért: Lane újra a csapattal edzett, Lockette hazarepült Seattlebe, Richardson pedig vélhetően visszatérhet.
Azért ennyi talenttel (RW,Lynch backfield- Jimmy - Lockett és PRich speed- Baldwin megbízható, Matthews SB) csalódás lenne, ha megint csak a szerencsétlenkedést látnánk 3&outok formájában a támadóktól.