NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Rossz cikk mintapéldája:
 www.hawkblogger.com/2015/11/the-titanic-wake-of-scot-mccloughan.html
Helmut Zimmer
Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.
Medvepapa
Redskins szurkolók majd szólnak, ...szoktak!
Seahawks fanoknak van kialakult véleménye, majd ők is jelzik, ha más a véleményük.

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Rossz cikk mintapéldája:
Helmut Zimmer
Azt is elmondhatnád, hogy miért, rajtam kívül a Redskins szurkolókat is biztosan érdekelné.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 www.cbssports.com/fantasy/football/news/seahawks-paul-richardson-no-practice-wednesday/
remélem hamar visszatér Richardson
Irvin kb 2 hét kiesés. pass rush megérezheti. Clark hajrá! sacket várok tőle. bár most éppen Staley lesz vele szembe ha Irvin helyén játszik 3rd downokon
több mint 9 éve
Rossz cikk mintapéldája:
több mint 9 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Közben Chris Matthewst kirakta a csapat... Az is sokatmondó, hogy a SB-ban megmutatta, mire lehet képes, ebben az évben volt össz. 4 elkapása. Ráadásul pont akkor, amikor sérült Lockette, Richardson, Lockett bokája is fáj.
Nadal17
Logikus. Matthewst az SB-re tartogattuk idén is, de sajnos idén nem lesz SB, ezért cut. 😊

http://seahawks.hu
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Mathieu nekem nagy kedvencem... ET utódjaként tekintek rá... egy-két év és a legjobb FS lesz, de már ott kopogtat...
néha mond egy-két dolgot, de hát ki nem... sztem nincs ezzel semmi baj, szépen visszajött a college-ban elkövetett hülyeségeiből...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Honey Badger véleménye:

"I don’t think they use him quite as creatively as the Saints used him," Mathieu told PFT Live. "I played against Jimmy in 2013 when he was with the Saints, and I mean he was all over the field. The biggest thing with them was [they] created mismatches for him, and [Sunday] he wasn’t really in a position where we felt like it was a mismatch."
Nadal17
világ legunszimpatikusabb sportolói közé tartozik ez a kis gyökér. (még ha igaza is van most 😀 )
emellé kurvára túlértékelt. amugy a pickjénél is agyonverte őt baldwin(?), csak szar volt a passz.
braxa88
Miért is? Egyszer nem láttam vagy hallottam, hogy fikázta volna az ellenfelet vagy mondjuk balhézott volna, de nyugodtan megcáfolhatsz valami videóval vagy linkkel.

Túlértékelt?? Szezononként 2 INT, 1 sack meg kb 50 tackle azért nem a szar kategória. Rookie évében all-pro csapattag, idén egyik héten def. player of the week.
 www.pro-football-reference.com/players/M/MathTy00.htm
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Turbin örökölheti meg a tegnap kirakott C. Michael helyét a Cowboysnál.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Honey Badger véleménye:

"I don’t think they use him quite as creatively as the Saints used him," Mathieu told PFT Live. "I played against Jimmy in 2013 when he was with the Saints, and I mean he was all over the field. The biggest thing with them was [they] created mismatches for him, and [Sunday] he wasn’t really in a position where we felt like it was a mismatch."
Nadal17
világ legunszimpatikusabb sportolói közé tartozik ez a kis gyökér. (még ha igaza is van most 😀 )
emellé kurvára túlértékelt. amugy a pickjénél is agyonverte őt baldwin(?), csak szar volt a passz.
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Honey Badger véleménye:

több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Sajnos az idei évre lefőtt a kávé, meg lehet kezdeni a felkészülést a következő szezonra.
Én is kíváncsian várom, hogy ki lesz az első "áldozata" az idei szereplésnek...

több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ezt a Matthews dolgot nem igazán értem, mint ahogy azt sem miért nem kapott több szerepet... Furcsa és érthetetlen dolok történnek idén nálatok...
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.
undisputedly
így kell lennie!
braxa88
Maximálisan egyet értek veletek!! De szerintetek ez megvalósítható? Pl hogy elküldjék Kábelt? Ki dönt erről P.C., P.A.?? Belátják hogy a hiba forrása első körben itt keresendő? Mert ugye facebook, twitter, instagram sok más nfl, seahawks-os forumon Bevell-t és Cable nevét említik nagyon sokan. Csak mint tudjuk az nfl egy nagy üzlet, és biztos nem adnak a szurkolók ,,szavára" (ezalatt értem hogy a szurkolók fejeket követelnek).
több mint 9 éve
undisputedly
így kell lennie!
braxa88
Szerintem is előrébb lennénk, de cable csak szimptóma... 😕
több mint 9 éve
undisputedly
így kell lennie!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Közben sebtében fórumra vetem azt a gondolatot amit egyszer már megosztottam, de aktualitása igazából most is van.

Mi ment félre?

Egy dominó effektus első dominója. Ez a dominó a 2013-as és 2014-es évben öltött testet igazán, és lett olyan véleményformáló erő először amely már PC-t is képes volt befolyásolni.

Ez a dominó a 2013-as és 2014-es sikerekből épül, mely sikereket egy átlagos, átlagon aluli/rossz passprot és szintén gyenge runblock fallal értük el. Amikor még McQuistan és Giacomini, vagy a túlsúlyos Carpenter játszott a falban. Az elmúlt két év olyan kártyát adott Tom Cable kezébe, amelyet kiterítve sikerrel győzte meg a fizetési sapka alatt hirtelen magát légüres térben találó PC-t.

espn.go.com/nfl/story/_/id/12872859/seattle-seahawks-o-line-coach-tom-cable-says-college-offenses-really-really-bad-fundamentally

"I can go get a guy who runs a little faster, jumps a little higher and has an aggressive streak in him on defense and start with him," Cable said. "I'm going to have to retrain an offensive lineman out of college anyway."

Cable, aki az Oline edző poszt mellett assistant HC is (!), véleményem szerint meggyőzte PC-t, hogy működni fog a rendszere. Ahogyan a kiemelésben is olvasható, Cable elmélete szerint az egyetemről kikerülő O-linemenek a spread offense térnyerése miatt használhatatlanok, és mivel úgyis meg kell őket tanítani a T/C/G posztokra, így sokkal jobb, ha egy fizikálisan tehetségesebb védőt tanít meg, hiszen időt nem veszít. Ezért lett Sweezy, Gilliam, Nowak stbstb beépítve a falba, és ez mételyezte meg az O#-t. Hogy ez Cable ötlete volt, nem csak a fenti nyilatkozat bizonyítja számomra, hanem az a tény is, hogy PC az építkezést részben az O-fallal kezdte. Itt vannak a magas pickek amiket az első 2 évben felhasználtunk az O-falra:

2010 - 1/6 (!) Okung (értelemszerűen az első pickünk)
2011 - 1/25 (!) Carpenter (első pick)
2011- 3/11 (!) Moffitt (második pick a drafton)

Látszik tehát, hogy PC a run-run-boom stratégiáját nem akarta jöttment 6. körös játékosokra építeni, ezért invesztált a falba. Unger ugye a régi rezsim kb egyetlen játékosa volt aki maradt alatta, ő 2009-ben, egy évvel PC előtt jött 2/17-ként.

Egyértelmű számomra, hogy a sikerek és a capspace hiány vezettek oda, hogy PC elhitte Cablenek, hogy 6. és 7. körös DT-k átképzésével jól funkcionáló falunk lesz.

Nem lett.

Ezzel borult a futásalapú játék, nem tudtuk enni az órát, a labdabirtoklásra épülő játékunkból annyi lett, hogy meccsenként 10 percet voltak fent a támadók, 50-et a védők. Amikor pedig fent voltak, hátrányban már nem futhattunk, dőlt tovább a dominó, passzolni kellett egy passhappy rendszerre alkalmatlan irányítóval, akinek a jó 3rd down és a playaction játékokon alapuló számai elkezdtek zuhanni, és jelenleg ott állunk, hogy a liga alsó feléhez tartozik, konkrétan rém gyengén játszik.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Sok a minőségi celpont. Tök érthető a cut...
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Közben Chris Matthewst kirakta a csapat... Az is sokatmondó, hogy a SB-ban megmutatta, mire lehet képes, ebben az évben volt össz. 4 elkapása. Ráadásul pont akkor, amikor sérült Lockette, Richardson, Lockett bokája is fáj.

Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Van gond bőven, csak egyenlőre felelős nincs. Kellene egy kis vérátömlesztés, mondjuk Bevellel elkezdve. Szuper volt az előző 3 év, de ebből már nem lehet megélni. Túl nagy a visszaesés és több fronton tanácstalanságot látok. Nem megy a futás, nem megy a passz, nem megy a TE játék, kutyaütők vagyunk a Red Zone-ban, agyonverik RW-t, aki ráadásul igencsak alulteljesít, az O falra szavak nincsenek, a védelem meg állandóan a pályán van. Erre most jön a Frisco, aki nyugodtan játszhat és ez aggasztó. Ha kikapunk akkor jön a földrengés, csak nem a Lynch féle.
Két variáció van: 1. A csapat berágott a Cards zakó miatt és megy ezerrel, vagy 2. Bent van a zabszem, hogy nincs több hibalehetőség és ez görcsöt okoz. Kicsit féltem az elmúlt évek építményét, mert inog rendesen. De ne legyen igazam!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 www.youtube.com/watch?v=GcEuzNjcFes

nem tudom mindenkinek megvolt-e, de szerintem hatalmas 😊

Lynch meg priceless as usual xD

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Nincs baj a közönséggel... még mindig óriásiak, a legjobbak.
Már sokszor említettem, hogy kiszipolyoztak és a jó edzőinket elvitték. Vajon Bewell miért nem ment el? 😀
Sajna ő sem tud megújulni, pedig nagy szükség lenne... Richard már érezhetően jobban működik, mint az elején.
O oldalon még az ág is húz, és a rossz teljesítmények befolyásolják egymást... rossz fal, nem megy a futás, hosszú playeket kellene passzal megoldani, nem tudjuk megtartani a pass rusht, RW nem passzol tökéletesen, elkapók nem tudnak elszakadni, droppolnak... túl sok a rossz teljesítmény ahhoz, hogy valaki más ezt tudja kompenzálni. Hogyan lehet haladni, ha nem megy se a futás, se a passz? sehogy, vagyis de, puntolni lehet 😀 a fallal kezdődik a baj, de mindenkinek meg van a saját sara benne. edzőtől a utsó csere játékosig.

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
kennyke04 Seattle Seahawks 42
Nem láttam még említve, de a vereség és az O# hibáját, mi sem jelzi jobban, hogy 2x próbálkoztunk 2 pontos extra kísérlettel, amiből 1 sem jött össze, pedig ha már csak 1 sikerül, vagy rúgjuk mindkettőt, hosszabbításra menthető lett volna a meccs (ami idén sok jót nem jelent számunkra, de na...)
Nem akarok mindent negatívan látni, de a csapat rossz teljesítményén kívül, csak nekem van egy olyan érzésem, mintha a CLink/12 man is jóllakott volna!? A csapatok készülnek fel erre jobban vagy visszább estek a decibellek? 2-3éve még false startok, félidő elején időkikérések illetve kapkodó játékindítás és még az ellenfél fél O#-e nem is tudja, mit is kéne csinálnia... Ehelyett, mi bénázunk többet.

Szerkesztette: kennyke04
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
RW sosem volt Top 5-ös QB, és a top 10-be is csak 2013-14-ben.

Tényleg csak érdekesként az RB szekciónk

Lynch 111 carry, 417 yards, 3,8 átlag, 3 TD
Rawls 71 carry, 395 yards, 5,6, átlag 1 TD ,
F.Jackson 11 carry, 54 yards, 4,9 átlag, 0 TD,

Szerkesztette: BigBaltazar

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
 www.businessinsider.com/russell-wilson-is-regressing-seahawks-in-trouble-2015-11

Szerintem pedig egyértelműen gyenge teljesítményt nyújt RW. Közel sem Top5-10-15

Dobott mennyi, 9 TD-t? 😀 Nem képes mozgatni a támadókat, csak a futásaival.

Viszont ennél jobban nem akarom beleásni magam, PC majd rendbe teszi a dolgokat offseasonben, remélem jön egy kis vérfrissítés az O# oldalán, aztán folytatjuk PO contenderként. 😊 Minden évben csak 1 örülhet a 32-ből, idén nem leszünk azok, ez van. Az elmúlt két évben oda-vissza vertünk kb mindenkit, megdöntöttünk minden releváns frencsájz rekordot, sőt, NFL alltime rekordokat is.

Most újra kell kalibrálni a dolgokat. Nyilván nem fogjuk kitenni Russt, vele viszont passhappy csapatot vélhetően nem lehet futtatni, ez bebizonyosodott, ergo nagy valószínűség szerint feltöltjük jövőre az O-falat, és mehet a darálás 😊
több mint 9 éve
jó h Richardson visszatért, most uj baja van, pár hétre megint kidőlt, Ahogy IRvin is.
kurvajó. bár tökmind1.