Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
kisebb sérüléssel bajlódik: Clark, Chancellor, Baldwin, Willson :/ egyikse vészes, de azért nem jó
+Bennettet elzavarta edzésről Carroll mert üvöltözött az OLemberkékkel 😀
vmi jó is: Tharold Simon állítolag nagyon jó, kezdő RCB volt most

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
engem kezd felbaszni Rawls sérülése, mármár félek tőle h nem lesz elérhető 1.hétre, és akkor baszakodhatunk Michaellel (mert biztos nem vmelyik rookie lesz akkor a kezdő).
Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen. Szerintem a szezont is PUPon kezdi (ami 6hét tuti minusz)
nelegyenigazam

ma vmivel okosabbak leszünk, mert megvizsgélják őket. ha marad PUPon Rawls az szar ügy
braxa88
maradt mind2 PUPon...
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
Hányan játszanak itt fantasyval? Mit szólnátok egy fantasy ligahoz a Hawks csoporton belül 😬
szabolcs13
Én benne lennék
SONICS-SEAHAWKS
Jolvan még kène vagy 8 ember 😊
szabolcs13
ha nfl.com-os fantasy, akkor én is jelentkezek

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Hányan játszanak itt fantasyval? Mit szólnátok egy fantasy ligahoz a Hawks csoporton belül 😬
szabolcs13
Én benne lennék
SONICS-SEAHAWKS
Jolvan még kène vagy 8 ember 😊
több mint 9 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
szabolcs13
Én benne lennék
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
A Seahawks az NFL Google-ja - mondja a Rubik-kockát villámgyorsan kirakó Michael Bennett:  www.espn.com/nfl/story/_/id/17201639/seahawks-michael-bennett-patriots-martellus-bennett-vs-everyone
tejbegrrr!!!
Szörnyű ez az ember. Ezek a kijelentések is amiket tett egyes NFL játékosokról...
Mi értelme? Ő is meg a bátyja/öccse is bohócok. Azt hiszik, hogy az embereket érdekli mit gondolnak, ezért nem csak nfl témákban szórják a magvas gondolatokat, de politikai és közéleti topicokban is. Remélem valaki egyszer pofán csapkodja őket a pályán 😊
több mint 9 éve
Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen.
braxa88
Szerinted a Wilson, Helfet, Vannett hármasból ki lehet a kezdő? Ki gyakorol most az első egységgel? Vannettről milyen hírek jönnek?
Bazzani
Willson
Helfet megsérült, neki így a rosterhelye is veszélyben van, + Brandon Williams eddigi campbody jól teljesít ezen a poszton
Vannettről eddig a TCn nem említették v elkerülte figyelmem. OTA-kon nagyon dícsérték.Ő blokkoló TEnek jött, de pozitív meglepetés mindenkinek milyen jól kap el, igy jövőre a lejáró szerződésű Willson helyét át fogja majd venni.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen.
braxa88
Szerinted a Wilson, Helfet, Vannett hármasból ki lehet a kezdő? Ki gyakorol most az első egységgel? Vannettről milyen hírek jönnek?

több mint 9 éve
engem kezd felbaszni Rawls sérülése, mármár félek tőle h nem lesz elérhető 1.hétre, és akkor baszakodhatunk Michaellel (mert biztos nem vmelyik rookie lesz akkor a kezdő).
Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen. Szerintem a szezont is PUPon kezdi (ami 6hét tuti minusz)
nelegyenigazam

ma vmivel okosabbak leszünk, mert megvizsgélják őket. ha marad PUPon Rawls az szar ügy

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A Seahawks az NFL Google-ja - mondja a Rubik-kockát villámgyorsan kirakó Michael Bennett:
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0727%2Fr107467_1296x729_16-9.jpg
The Bennett brothers vs. everyone
Michael and Martellus Bennett are brutally honest: Just ask them about Roger Goodell, Jay Cutler or, say, the entire structure of the NFL. Over three days in L.A., that's just what we did.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
na!

twitter.com/FieldGulls/status/760596868984246272
több mint 9 éve
Ettől félünk? 😀
 www.youtube.com/watch?v=7S50cXG_LcQ
Oszi
Mi ezzel a gond? Legalább 4 másodperc! Mikor volt RW-nak utoljára ennyi ideje? Nyugi, Britt-nek ez az utolsó szalmaszál, ha itt is beég mehet a fakóba. Szerintem ezt ő is tudja.
garrett27
csak hátranyomták őt v 5 yardra, szal WIlsonnak nem éppen tökéletes a zseb, ki kell mozdulnia
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Ettől félünk? 😀
Oszi
Mi ezzel a gond? Legalább 4 másodperc! Mikor volt RW-nak utoljára ennyi ideje? Nyugi, Britt-nek ez az utolsó szalmaszál, ha itt is beég mehet a fakóba. Szerintem ezt ő is tudja.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Én is az O fal miatt aggódom leginkább (szerintem mindenhol máshol rendben vagyunk, mind minőséget, mind pedig mélységet tekintve). LT-ben Gilliam ha átlagos szintet tud hozni, az már jó nekünk. A két guard Glowinski és Ifedi tehetséges, de nem igazán vagyok nyugodt egyikkel kapcsolatban sem, igen tapasztalatlanok. Webb szerintem katasztrófa, Brittet meglátjuk, mit tud az új posztján. Azt már tavaly se értettem, hogy miért nem Lewis kezdett az első héttől, aki szintén nem jó, de legalább center. Ami előrelépés, hogy most támadófal játékosok alkotják az egységet, nem átképzett DE-k. Minőségben úgy látom nem javultunk, Okung elment, aki az előző szezonban nem volt jó, de talán még rá lehetett a legkevesebb panasz. Remélem a keretszűkítések után még csurran-cseppen nekünk valaki/k. Vagy cserélünk mondjuk. Nagyon kéne center és jobb tackle. David Andrews a PAts csere C-je pl elég nagy előrelépés lenne itt, mondjuk egy 4. körért...
SONICS-SEAHAWKS
Stork elég sérülékeny ezért nem hinném, hogy megválnánk Andrews-tól , sőt szerintem ő fog kezdeni.
gordon
Storkkal is ki tudnék békülni 😊
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=EmMKDZgoR98
több mint 9 éve
-ma Eric Pinkins volt a kezdő SAM, gondolom holnap jön KPL 😀
-Cassius Marshról irtam reggel h lassú, erre most lefutotta Michaelt egy 60yardos futásnál 😀
-Ifedi földhöz kurja Bennettéket 1vs1 gyakorlatokon 😊 volt is balhé
-Clark vádliját jegelni kellett, meghozodhatott, reméljük, h nem komoly, de az edzést nem folytatta. :/
DE Frank Clark had ice pack on lower leg during #Seahawks practice. Coach Pete Carroll believes injury is "minor."
-Prosise még minig nem edz. miffasz van már vele
Coach Pete Carroll estimates rookie RB C.J. Prosise could miss another 5-8 days (grade-1 hamstring strain).
-First padded practice. Spent most of my time watching the OL and DL. I'd say mostly positive review for OL
-Joey hunt had a stunning moment where he used jarran reeds momentum, spun him and pancaked him. Has to be a 50 pound weigh difference there -
NA! Hunt?
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Én is az O fal miatt aggódom leginkább (szerintem mindenhol máshol rendben vagyunk, mind minőséget, mind pedig mélységet tekintve). LT-ben Gilliam ha átlagos szintet tud hozni, az már jó nekünk. A két guard Glowinski és Ifedi tehetséges, de nem igazán vagyok nyugodt egyikkel kapcsolatban sem, igen tapasztalatlanok. Webb szerintem katasztrófa, Brittet meglátjuk, mit tud az új posztján. Azt már tavaly se értettem, hogy miért nem Lewis kezdett az első héttől, aki szintén nem jó, de legalább center. Ami előrelépés, hogy most támadófal játékosok alkotják az egységet, nem átképzett DE-k. Minőségben úgy látom nem javultunk, Okung elment, aki az előző szezonban nem volt jó, de talán még rá lehetett a legkevesebb panasz. Remélem a keretszűkítések után még csurran-cseppen nekünk valaki/k. Vagy cserélünk mondjuk. Nagyon kéne center és jobb tackle. David Andrews a PAts csere C-je pl elég nagy előrelépés lenne itt, mondjuk egy 4. körért...
SONICS-SEAHAWKS
Stork elég sérülékeny ezért nem hinném, hogy megválnánk Andrews-tól , sőt szerintem ő fog kezdeni.
több mint 9 éve
Ettől félünk? 😀
Oszi
ez király de tényleg
1. Reed fasza
2. Britt nem, szal huzhat haza 😊
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ettől félünk? 😀
több mint 9 éve
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 472 — Erin Elite Andrews
én a D miatt nem aggódok annyira, viszont ez a Britt C projekt elég kétségbeesett próbálkozásnak tűnik
edzésen még talán elmuzsikál, de (többek között) a Rams Dline rommá fogja sz*patni

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Szerintem SAM-ben a futás elleni védekezés lesz a prioritás, abban pedig Marsh kiváló. Passz siettetésben sincs elveszve, cover-rel lesz biztosan baja, de talán ezt a hiányosságot lehet majd a legjobban maszkírozni. Ezért nálam most ő a favorit.

Lane nickel-ben megy be slotba majd, ekkor van Shead Sherman-nel szemben. Legalábbis én így értelmezem eddig. 😊

Center poszt aggaszt kicsit, ne legyen igazam.
Medvepapa
Marsh nagyon béne lesz coverben, lassú, és rutinja sincs benne. az oké h korai downokban lenne bent Marsh, de azért nem árt ha 1&10nél play actionnél nem veri szarrá egy random TE . Én tőle tartok ott. Nálam KPL és Morgan a favorit, KPLnek örülnék leginkább, benne látok egy Brandon Marshall féle játékost
PS meccseken majd figyeljük a SAM posztot, aztán majd eldöntjük kit akarunk oda.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Szerintem SAM-ben a futás elleni védekezés lesz a prioritás, abban pedig Marsh kiváló. Passz siettetésben sincs elveszve, cover-rel lesz biztosan baja, de talán ezt a hiányosságot lehet majd a legjobban maszkírozni. Ezért nálam most ő a favorit.

Lane nickel-ben megy be slotba majd, ekkor van Shead Sherman-nel szemben. Legalábbis én így értelmezem eddig. 😊

Center poszt aggaszt kicsit, ne legyen igazam.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
van itt rotálás és kipróbálnak mindent SAM poszton, tegnap Pinkins edzett az első csapattal
CB2 poszton most Lane volt SHerman tuloldalán,
Helfet megsérült.