Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
engem kezd felbaszni Rawls sérülése, mármár félek tőle h nem lesz elérhető 1.hétre, és akkor baszakodhatunk Michaellel (mert biztos nem vmelyik rookie lesz akkor a kezdő).maradt mind2 PUPon...
Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen. Szerintem a szezont is PUPon kezdi (ami 6hét tuti minusz)
nelegyenigazam
ma vmivel okosabbak leszünk, mert megvizsgélják őket. ha marad PUPon Rawls az szar ügy
braxa88
több mint 9 éve
ha nfl.com-os fantasy, akkor én is jelentkezekJolvan még kène vagy 8 ember 😊Hányan játszanak itt fantasyval? Mit szólnátok egy fantasy ligahoz a Hawks csoporton belül 😬Én benne lennék
szabolcs13
SONICS-SEAHAWKS
szabolcs13
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Jolvan még kène vagy 8 ember 😊Hányan játszanak itt fantasyval? Mit szólnátok egy fantasy ligahoz a Hawks csoporton belül 😬Én benne lennék
szabolcs13
SONICS-SEAHAWKS
több mint 9 éve
Hányan játszanak itt fantasyval? Mit szólnátok egy fantasy ligahoz a Hawks csoporton belül 😬Én benne lennék
szabolcs13
több mint 9 éve
Hányan játszanak itt fantasyval? Mit szólnátok egy fantasy ligahoz a Hawks csoporton belül 😬
több mint 9 éve
A Seahawks az NFL Google-ja - mondja a Rubik-kockát villámgyorsan kirakó Michael Bennett: www.espn.com/nfl/story/_/id/17201639/seahawks-michael-bennett-patriots-martellus-bennett-vs-everyoneSzörnyű ez az ember. Ezek a kijelentések is amiket tett egyes NFL játékosokról...
tejbegrrr!!!
Mi értelme? Ő is meg a bátyja/öccse is bohócok. Azt hiszik, hogy az embereket érdekli mit gondolnak, ezért nem csak nfl témákban szórják a magvas gondolatokat, de politikai és közéleti topicokban is. Remélem valaki egyszer pofán csapkodja őket a pályán 😊
több mint 9 éve
WillsonGraham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen.Szerinted a Wilson, Helfet, Vannett hármasból ki lehet a kezdő? Ki gyakorol most az első egységgel? Vannettről milyen hírek jönnek?
braxa88
Bazzani
Helfet megsérült, neki így a rosterhelye is veszélyben van, + Brandon Williams eddigi campbody jól teljesít ezen a poszton
Vannettről eddig a TCn nem említették v elkerülte figyelmem. OTA-kon nagyon dícsérték.Ő blokkoló TEnek jött, de pozitív meglepetés mindenkinek milyen jól kap el, igy jövőre a lejáró szerződésű Willson helyét át fogja majd venni.
több mint 9 éve
Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen.Szerinted a Wilson, Helfet, Vannett hármasból ki lehet a kezdő? Ki gyakorol most az első egységgel? Vannettről milyen hírek jönnek?
braxa88
több mint 9 éve
engem kezd felbaszni Rawls sérülése, mármár félek tőle h nem lesz elérhető 1.hétre, és akkor baszakodhatunk Michaellel (mert biztos nem vmelyik rookie lesz akkor a kezdő). Graham más, nála eléggé pesszimistán látom a dolgokat, sztem nagyobb az esély arra, h nem játszik a szezon elején minthogy igen. Szerintem a szezont is PUPon kezdi (ami 6hét tuti minusz)
nelegyenigazam
ma vmivel okosabbak leszünk, mert megvizsgélják őket. ha marad PUPon Rawls az szar ügy
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
A Seahawks az NFL Google-ja - mondja a Rubik-kockát villámgyorsan kirakó Michael Bennett:
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
csak hátranyomták őt v 5 yardra, szal WIlsonnak nem éppen tökéletes a zseb, ki kell mozdulniaEttől félünk? 😀Mi ezzel a gond? Legalább 4 másodperc! Mikor volt RW-nak utoljára ennyi ideje? Nyugi, Britt-nek ez az utolsó szalmaszál, ha itt is beég mehet a fakóba. Szerintem ezt ő is tudja.
www.youtube.com/watch?v=7S50cXG_LcQ
Oszi
garrett27
több mint 9 éve
Ettől félünk? 😀Mi ezzel a gond? Legalább 4 másodperc! Mikor volt RW-nak utoljára ennyi ideje? Nyugi, Britt-nek ez az utolsó szalmaszál, ha itt is beég mehet a fakóba. Szerintem ezt ő is tudja.
Oszi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Storkkal is ki tudnék békülni 😊Én is az O fal miatt aggódom leginkább (szerintem mindenhol máshol rendben vagyunk, mind minőséget, mind pedig mélységet tekintve). LT-ben Gilliam ha átlagos szintet tud hozni, az már jó nekünk. A két guard Glowinski és Ifedi tehetséges, de nem igazán vagyok nyugodt egyikkel kapcsolatban sem, igen tapasztalatlanok. Webb szerintem katasztrófa, Brittet meglátjuk, mit tud az új posztján. Azt már tavaly se értettem, hogy miért nem Lewis kezdett az első héttől, aki szintén nem jó, de legalább center. Ami előrelépés, hogy most támadófal játékosok alkotják az egységet, nem átképzett DE-k. Minőségben úgy látom nem javultunk, Okung elment, aki az előző szezonban nem volt jó, de talán még rá lehetett a legkevesebb panasz. Remélem a keretszűkítések után még csurran-cseppen nekünk valaki/k. Vagy cserélünk mondjuk. Nagyon kéne center és jobb tackle. David Andrews a PAts csere C-je pl elég nagy előrelépés lenne itt, mondjuk egy 4. körért...Stork elég sérülékeny ezért nem hinném, hogy megválnánk Andrews-tól , sőt szerintem ő fog kezdeni.
SONICS-SEAHAWKS
gordon
több mint 9 éve
-ma Eric Pinkins volt a kezdő SAM, gondolom holnap jön KPL 😀-Cassius Marshról irtam reggel h lassú, erre most lefutotta Michaelt egy 60yardos futásnál 😀
-Ifedi földhöz kurja Bennettéket 1vs1 gyakorlatokon 😊 volt is balhé
-Clark vádliját jegelni kellett, meghozodhatott, reméljük, h nem komoly, de az edzést nem folytatta. :/
DE Frank Clark had ice pack on lower leg during #Seahawks practice. Coach Pete Carroll believes injury is "minor."
-Prosise még minig nem edz. miffasz van már vele
Coach Pete Carroll estimates rookie RB C.J. Prosise could miss another 5-8 days (grade-1 hamstring strain).
-First padded practice. Spent most of my time watching the OL and DL. I'd say mostly positive review for OL
-Joey hunt had a stunning moment where he used jarran reeds momentum, spun him and pancaked him. Has to be a 50 pound weigh difference there - NA! Hunt?
több mint 9 éve
Én is az O fal miatt aggódom leginkább (szerintem mindenhol máshol rendben vagyunk, mind minőséget, mind pedig mélységet tekintve). LT-ben Gilliam ha átlagos szintet tud hozni, az már jó nekünk. A két guard Glowinski és Ifedi tehetséges, de nem igazán vagyok nyugodt egyikkel kapcsolatban sem, igen tapasztalatlanok. Webb szerintem katasztrófa, Brittet meglátjuk, mit tud az új posztján. Azt már tavaly se értettem, hogy miért nem Lewis kezdett az első héttől, aki szintén nem jó, de legalább center. Ami előrelépés, hogy most támadófal játékosok alkotják az egységet, nem átképzett DE-k. Minőségben úgy látom nem javultunk, Okung elment, aki az előző szezonban nem volt jó, de talán még rá lehetett a legkevesebb panasz. Remélem a keretszűkítések után még csurran-cseppen nekünk valaki/k. Vagy cserélünk mondjuk. Nagyon kéne center és jobb tackle. David Andrews a PAts csere C-je pl elég nagy előrelépés lenne itt, mondjuk egy 4. körért...Stork elég sérülékeny ezért nem hinném, hogy megválnánk Andrews-tól , sőt szerintem ő fog kezdeni.
SONICS-SEAHAWKS
több mint 9 éve
Ettől félünk? 😀ez király de tényleg
Oszi
1. Reed fasza
2. Britt nem, szal huzhat haza 😊
több mint 9 éve
Én is az O fal miatt aggódom leginkább (szerintem mindenhol máshol rendben vagyunk, mind minőséget, mind pedig mélységet tekintve). LT-ben Gilliam ha átlagos szintet tud hozni, az már jó nekünk. A két guard Glowinski és Ifedi tehetséges, de nem igazán vagyok nyugodt egyikkel kapcsolatban sem, igen tapasztalatlanok. Webb szerintem katasztrófa, Brittet meglátjuk, mit tud az új posztján. Azt már tavaly se értettem, hogy miért nem Lewis kezdett az első héttől, aki szintén nem jó, de legalább center. Ami előrelépés, hogy most támadófal játékosok alkotják az egységet, nem átképzett DE-k. Minőségben úgy látom nem javultunk, Okung elment, aki az előző szezonban nem volt jó, de talán még rá lehetett a legkevesebb panasz. Remélem a keretszűkítések után még csurran-cseppen nekünk valaki/k. Vagy cserélünk mondjuk. Nagyon kéne center és jobb tackle. David Andrews a PAts csere C-je pl elég nagy előrelépés lenne itt, mondjuk egy 4. körért...
több mint 9 éve
én a D miatt nem aggódok annyira, viszont ez a Britt C projekt elég kétségbeesett próbálkozásnak tűnikedzésen még talán elmuzsikál, de (többek között) a Rams Dline rommá fogja sz*patni
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Szerintem SAM-ben a futás elleni védekezés lesz a prioritás, abban pedig Marsh kiváló. Passz siettetésben sincs elveszve, cover-rel lesz biztosan baja, de talán ezt a hiányosságot lehet majd a legjobban maszkírozni. Ezért nálam most ő a favorit.Marsh nagyon béne lesz coverben, lassú, és rutinja sincs benne. az oké h korai downokban lenne bent Marsh, de azért nem árt ha 1&10nél play actionnél nem veri szarrá egy random TE . Én tőle tartok ott. Nálam KPL és Morgan a favorit, KPLnek örülnék leginkább, benne látok egy Brandon Marshall féle játékost
Lane nickel-ben megy be slotba majd, ekkor van Shead Sherman-nel szemben. Legalábbis én így értelmezem eddig. 😊
Center poszt aggaszt kicsit, ne legyen igazam.
Medvepapa
PS meccseken majd figyeljük a SAM posztot, aztán majd eldöntjük kit akarunk oda.
több mint 9 éve
Szerintem SAM-ben a futás elleni védekezés lesz a prioritás, abban pedig Marsh kiváló. Passz siettetésben sincs elveszve, cover-rel lesz biztosan baja, de talán ezt a hiányosságot lehet majd a legjobban maszkírozni. Ezért nálam most ő a favorit.Lane nickel-ben megy be slotba majd, ekkor van Shead Sherman-nel szemben. Legalábbis én így értelmezem eddig. 😊
Center poszt aggaszt kicsit, ne legyen igazam.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
van itt rotálás és kipróbálnak mindent SAM poszton, tegnap Pinkins edzett az első csapattalCB2 poszton most Lane volt SHerman tuloldalán,
Helfet megsérült.