Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
A nagy kedvencem Prosise megélheti az 53-at?
Coolearie
szinte biztosan
braxa88
Yess. Hátha láthatom a szezon közbe.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Coolearie
szinte biztosan
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
több mint 9 éve
Gondolom láttátok, hogy ismét - 4. éve zsinórban - első helyen vagyunk az ESPN szezon előtti erősorrendjében.

Bevallom ezen eléggé meglepődtem, lévén, hogy tavaly két csapat egyértelműen előttünk végzett a rájátszásban (Cardinals és Panthers), míg a Vikingeket csak egy kihagyott FG miatt tudtuk megverni, igaz szélsőséges körülmények közötti meccsen és idegenben.

Az oké, hogy az AFC-ből senkit se sorolnak elénk, mivel a Denver védelme gyengült (a Qb kérdésre nem térek ki, szerintem a tavalyi Manning szintjét idén Sanchez is hozza), a Patriotsnál eltiltott Brady, míg a Steelersben sérülés/eltiltás is van.

Nálam jelenleg kb 3. helyen vagyunk.

1. Panthers
Egyértelmű esélyesek, tavalyhoz képest erősebb lett a roster.

2.Cardinals
Oké, Palmer csókerkedett és nincs PO tapasztalata, de nekik is eléggé összeállt a rosterük.

3. Seahawks
A tavalyi probléma ugyanúgy megmaradt. Az OL kérdés addig nincs rendezve, amíg bizonyítékot nem kapunk az ellenkezőjéről.

4. Vikings/Denver/Pats(eltiltás nélkül előrébb lennének)/GB/Steelers stb...
undisputedly
nálam se első hely.

-panthers: secondary a liga legrosszabbja, ott sok meccs elmehet, és nekem a DE sor se tetszik.
offensebe visszatért Benjamin ez nagy erősítés, de ne várjunk tőlük olyan bombaszezotnt mint tavaly
-cardinals nálam a legkomplettebb csapat jelenleg. nem találok nagy hibapontot, talán az RT és RCB.
-NE, GB, DEN, CIN, SEA, CAR csoport jön nálam a Cards után, sorrendet köztük nehéz felállítani. Ez a 7 csapat nálam a "SB esélyes" (ha lehet ezt a liga majdnem negyedére ráhuzni)
és sztem a MIN, KC és PIT amik még nem lennének meglepik ha odaérnének. Ha többi csapatbol jönne ki a győztes akkor meglepődnék, de hát a szezon előtt vagyunk, tavaly a Panthers se vártuk oda.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
Gondolom láttátok, hogy ismét - 4. éve zsinórban - első helyen vagyunk az ESPN szezon előtti erősorrendjében.

Bevallom ezen eléggé meglepődtem, lévén, hogy tavaly két csapat egyértelműen előttünk végzett a rájátszásban (Cardinals és Panthers), míg a Vikingeket csak egy kihagyott FG miatt tudtuk megverni, igaz szélsőséges körülmények közötti meccsen és idegenben.

Az oké, hogy az AFC-ből senkit se sorolnak elénk, mivel a Denver védelme gyengült (a Qb kérdésre nem térek ki, szerintem a tavalyi Manning szintjét idén Sanchez is hozza), a Patriotsnál eltiltott Brady, míg a Steelersben sérülés/eltiltás is van.

Nálam jelenleg kb 3. helyen vagyunk.

1. Panthers
Egyértelmű esélyesek, tavalyhoz képest erősebb lett a roster.

2.Cardinals
Oké, Palmer csókerkedett és nincs PO tapasztalata, de nekik is eléggé összeállt a rosterük.

3. Seahawks
A tavalyi probléma ugyanúgy megmaradt. Az OL kérdés addig nincs rendezve, amíg bizonyítékot nem kapunk az ellenkezőjéről.

4. Vikings/Denver/Pats(eltiltás nélkül előrébb lennének)/GB/Steelers stb...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
nem fog játszani hajnalban: Hill, Chancellor, Prosise, Webb, Rawls, Graham
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
ez hatalmas:  www.si.com/nfl/2016/08/17/john-schneider-doug-baldwin-seahawks-letter-interest

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Prosise sérült, mióta draftoltuk. Először csípő (ismerős?...Harvin) probléma, most hamstrings. Állítólag max 4. pozícióért mehet (obv.)

undisputedly
pont most írod mikor elkezdett edzeni.
4 pozíció? ő amugy is 3.down RBnek jött. Ha fullegészséges lesz azt a posztot nem veszi el tőle senki.
braxa88
"Prosise returned to practice the past two days, but he again required an ice pack on the hammy Tuesday. Christine Michael and Alex Collins have passed Prosise on the depth chart."

via KJR

Remélem nem egy Harvin 2.0.
undisputedly
azt vágom, de sztem ez nem rásérülés hanem csak edzés után jegelték. Mint mikor fociban valakit lecserélnek és rögtön jegestömlő a combra.
Collins sztem nincs előtte. Én nem tudom elképzelni azt a meccset amikor mind a 4 RB 100%os és Collins több snapet kap mint Prosise,Egyszerűen a 3.downos játékával többet lesz fenn. Vagypl chiefs elleni meccsen az első play egy olyan játék volt ahol az RB egy szélsőWR pozícióban állt fel, erre sztem Collins szar, Prosise tökéletes. Ha tényleg mind 100%os akkor sztem Collins inactive lesz.
Persze ehhez kell h mindenki egészséges legyen, Rawls is, és Michael formája is tartson.
több mint 9 éve
Prosise sérült, mióta draftoltuk. Először csípő (ismerős?...Harvin) probléma, most hamstrings. Állítólag max 4. pozícióért mehet (obv.)

undisputedly
4 pozíció? ő amugy is 3.down RBnek jött. Ha fullegészséges lesz azt a posztot nem veszi el tőle senki.
braxa88
"Prosise returned to practice the past two days, but he again required an ice pack on the hammy Tuesday. Christine Michael and Alex Collins have passed Prosise on the depth chart."

via KJR

Remélem nem egy Harvin 2.0.
több mint 9 éve

undisputedly
több mint 9 éve

Engem az OL nem kápráztatott el, de nem is vártam tőlük semmit, hagyományosan szarul kezdjük az évet a fal szempontjából, mert minden offseasonban megy a keverés a játékosokkal.
(A Britthez való ragaszkodást soha nem fogom megérteni/megbocsátani.) A preseason 1. meccséhez képest mérföldekkel jobb lehet egy OL, ha összeszoknak, szóval a további pre meccseket se fogom túlizgulni.

WR poszton egészségesnek tűnik a depth, RB is töltve, TE is jól néz ki. Az O# hasíthat idén, ha nem lesznek komoly kulcssérültek.
több mint 9 éve
-Michael annyira király h már Rawls jópár carryt fog veszíteni Michael javára. JÓ ez. Mindig jó ha nem csak 1 RBre lehet építeni, és akkor még Prosise 3.downos besegítése is ottvan
Michael vs Cheifs
 www.youtube.com/watch?v=v6vNAdhOwIw

-OLben továbbra Sowell LT és Gillaim RT. Webb ujra edz, 2.csapatos RTvolt

-53as tipp

QB: Wilson, Boykin
RB: Rawls, Michael, Prosise, Collins
FB: Amosa
TE: Graham, Willson, Vannett, B.Williams
WR: Lockett, Bladwin, Kearse, Richardson, Lawler
OL: Sowell, Gilliam, Webb, Glowinski, Ifedi, Odhiambo, Evans, Britt, Lewis
DT: Reed, Rubin, HIll, McDaniel
DE: Avril, Bennett, Clark, Marsh, Jefferson
LB: Wagner, Wright, Morgan, Pierre-Louis, Pinkins, Coyle
CB: Sherman, Lane, Shead, Simon, Smith
S: Thomas, Chancellor, McCray, Powell, Browner

+3ST

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Próbáltam az első sort figyelni az első negyedben, különösen Ifedi érdekelt, tetszett amit láttam tőle. Evanset még ne írjuk le, gondolom még elég sokat kell alkalmazkodnia ehhez a rendszerhez, 10 évig teljesen más felfogású OL-ban játszott, plusz a LG/RG kavarás a campben sem segített ezen. A meccsből csak az első félidőt néztem, túl sok mindent nem sikerült leszűrni. RW Interceptionje kicsit meggondolatlan döntés volt, nem szokta ő beerőszakolni ilyen szituációkban. Ugyanakkor nyilván neki nincs mit bizonyítania. DL depth jó ha van, jött McD, egy 3rd down rusher szerintem még elférne.
több mint 9 éve
1-2 helyen olvasni h az insidereknek nagyon tetszik az OL, főleg a Chiefs elleni meccs után
Azért 1,5 negyed alatt ne jelentsünk ki ilyeneket,de bíztató volt.

Sowell-Glowinski-Britt-Ifedi-Gilliam

1-2 kép

wilson 1-3passza: ezek azért jól néznek ki, de gyors passzok voltak, hamar eldobta a QB

4.passz, itt már volt baj

5.: Wilson feljebb lépett, itt is meg van még a zseb

6.: szép a zseb, itt Wilson mozgott el indokolatlaul

Bíztató, de a Chiefs Houston és Hali nékül nyomta. Hozzá kell még tenni h Michael is 6,3as átlaggal futott mögöttük, szal ez tényleg egy nagyon jó kezdés volt, még a csere OLBk ellen is. Annyi negatív volt, hogy ezért Poe okozott problémát, dehát ő a liga talán legjobb NT játékosa.
A 2. sorban viszont voltak problémák: Evans, Poole, Fant is többet hibázott. Evansé meglepő, lehet mégse lesz itt kezdő. Webb visszatérése kavarhat még be, h vele mi a helyzet.

Pénteken 4:00 újabb teszt.
több mint 9 éve
gondolom ez a Siliga sérülésnek szól, mivel nagyon ugy nézki h ő nem lesz hadra fogható, sérült volt majd a meccs előtt ujra rásérült. pedig jó igazolásnak tartottam, és több is van benne mint McDanielben. de ha már Silig sérült akkor örülök h visszahoztuk őt, mert inkább ő mint egy UDFA
több mint 9 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Tony McDaniel újra a fedélzeten! Szerintem 4. számú DT-nek pont tök jó.
több mint 9 éve
Alakul a depth futás ellen. Remélem nem sérülés miatt.

Seahawks signed DT Tony McDaniel.
McDaniel, 31, spent the 2013 and 2014 seasons with the Seahawks before making a one-year pit stop in Tampa Bay last season. He started 29 games for Seattle across those two seasons, but figures to slide in as a rotation run stuffer this time around. McDnaiel played just 302 snaps last year for the Bucs.
(Roto)
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Azért Hau egy pacsit megérdemel, 3 kísérlet 52, 49, 50-ről. Mindegyiket benyeste.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
A tegnapirol röviden: lesz jobb, de nem volt rossz
Sérülés nem volt ez a fontos
több mint 9 éve
Árulja már el valaki, hogy George Farmer-el mi a célja a csapatnak.
WR-ből CB lett, de most ahogy látom megint WR sőt volt hét futása is.
Bazzani
Futóként használjuk, állítólag jól futkározik edzésen. Nem 100-as Rawls és Prosise se, lehet ezért.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Árulja már el valaki, hogy George Farmer-el mi a célja a csapatnak.
WR-ből CB lett, de most ahogy látom megint WR sőt volt hét futása is.

több mint 9 éve
Végig szenvedtem ezt a mait, a vége miatt megérte. 😊

Ebben a Boykin fiúban van valami, nagyon hasonlít Wilsonra sok szempontból. Ezt a mait látva jó lesz cserének.

Dícséretet érdemel Tyvis Powell (pick+special team munka), Tanner McEvoy (TD elkapás), Michael (fasza volt a meccs elején), Marsh (fasza volt végig).

OL miatt idén is sokat szívunk majd, egyszerűen minőségben nem elég...
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
GAMEDAY !!! 😊
több mint 9 éve
nem játszik holnap:
Graham, Rawls, Chancellor, Webb, Prosise, Brooks, Kasen Williams, Kevin Smith, Foxx, Hill, Siliga.

LT: Sowell (jáj), RT: Gilliams
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Sziasztok!
Kicsit off, de tudnátok olyan steam-et mondani amin nézhetőek lesznek a meccsek jó minőségben? Lehet akár fizetős is, nem tudom a nfl.com-os game pass mennyire jó?
Oszi
 bowl.one/forum/amerikai-futball/az-espn-america-alternativai-game-pass-espn-player-stb
braxa88
Köszönöm! 😊