NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Nadal17
586
A háromból az egyik szerintem is meg lesz. Én is végigzongoráztam pár lehetőséget, amik alapján az Atlanta lehet veszélyes, ha a Pantherstől legalább 1 meccset elvesznek, de a többit a Vikes kivételével hozzák. Valószínűleg nekünk is az a meccs lesz a legfontosabb. A lényeg, hogy 3 vereség nem nagyon fér bele, de 2 -vel még nagyon jók az esélyek.Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.
A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
undisputedly
több mint 9 éve
Szerintem ebből a hármasból egyet hozunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy legalább az egyik meccsen ne jöjjön ki a lépés. Én a Vikings elleni meccsre tippelek, mert náluk van a legkevesebb esély arra, hogy szétkapják a secondaryt, illetve, ha hátrányba kerülnének, és nálunk lenne a ToP előny, akkor nem futtathatnák annyit AP-t.WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
undisputedly
de direkt ugy akartam kihozni h mivan akkor ha kikapunk a PIT, MIN, ARI hármastól. és az jött ki h igy is benn vagyunk
braxa88
Persze, lehet, hogy a Steelerst kapjuk el, vagy a kulcsjátékosait vélhetően már pihentető Arizonát, de szerintem egy meg lesz.
A Ravensnél ugye kidőlt a fél csapat, Flacco is, szóval az kötelező. Browns szintúgy, illetve illene a tavalyihoz hasonlóan otthon elverni a Kosokat is.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Jó játékot 😀elsőre nekem 8-8cal mi benn vagyunk 😊
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
NFC nálam:
East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Jó játékot 😀espn.go.com/nfl/playoffs/machine
NFC nálam:
East --> Dallas 8-8 (Giants is 8-8, de tiebreakert bukják)
North --> Green Bay 12-4 (Viking 9-7-el bukja a WC tiebreakert)
South --> Panthers 15-1
West --> Cardinals 14-2
WC helyre pedig a Tampa (9-7) és a Hawks (9-7) fut be 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
krankovics
407
Ez volt már? Kiégette mára az agyam...www.youtube.com/watch?v=2IxoMpfVRcM
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
The sports hernia surgery for Seahawks RB Marshawn Lynch was completed this morning, source said. Things went fine, hope is for late Dec.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=s2R2sH2ScBMPlayoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
Nadal17
😊
több mint 9 éve
Hát sajnos nem valószínű, hogy siettetni kellene neki a gyógyulást....Playoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
Nadal17
több mint 9 éve
Nadal17
586
Playoffra visszatér 😊Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
Oszi
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Lynchet műtik!Gondolom itt már vége is a szezonjának.. De bízzunk Rawls és Jackson párosba hogy megtesznek minden tőlük telhetőt.
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Lynchet műtik!
több mint 9 éve
Boldog szűlinapóót...boldog szűlínaaapóót.... boldog szűlínaaapóót Jimmy.... boldog szűlínaaapóót!!! 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Egy statisztika szerint nem nyertünk az Rw -érában meccset, ha az ellenfél 25 pont felett termelt.ezért is lesz nagyon nehéz meccs
Nem tudom odaát Bb mennyire jött rendbe, de egy adok-kapokbol nem fogunk velhetoen jól kijonni.
Irvin és Lynch velhetoen out.
P-Rich és Lewis rendben lehetnek.
Go Hawks!
undisputedly
valszeg Baldwin is rendbe jön.
és Lane visszatérhet, ergo Cary Wt nem akarom pályán látni. Sherman mellett Lane, Burley és Shead jó sor. persze a steelers szétszedi.
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Egy statisztika szerint nem nyertünk az Rw -érában meccset, ha az ellenfél 25 pont felett termelt. Nem tudom odaát Bb mennyire jött rendbe, de egy adok-kapokbol nem fogunk velhetoen jól kijonni.
Irvin és Lynch velhetoen out.
P-Rich és Lewis rendben lehetnek.
Go Hawks!
több mint 9 éve
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?Az tisztán látszott a mozgásán, hogy nem volt birkózó a középsuliban/főiskolán.
Oszi
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?Jobb, mint Nowak, az biztos. Én azt mondanám, hogy nem lóg ki jobban a sorból, mint Britt.
Oszi
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Mi a véleményetek Lewis-ról, az utóbbi két mérkőzés alapján?
több mint 9 éve
valószínűleg edzésen se tudjuk utilizálni az öreg Jimmyt 😀Pedig lenne kivel gyakorolni edzésen.gratula madarak a tegnapihoz, sajnálom hogy nem sikerült rangadót csinálni 😕A TE védekezéssel nem lesz gondunk, hanem van, nem is kicsi. Sajnos nincs az a fakezű TE a ligában, aki ellenünk nem csinál elkapást, rosszabb esetben TD-t.
a TE védekezéssel még lehet gondotok... és a gyenge O falunkat sem sikerült szétszednetek sokszor...
Rawls egy állat, élmény lett volna nézni ha nálunk játszik 😀
Josszi
garrett27
Matthew99
több mint 9 éve
Pedig lenne kivel gyakorolni edzésen.gratula madarak a tegnapihoz, sajnálom hogy nem sikerült rangadót csinálni 😕A TE védekezéssel nem lesz gondunk, hanem van, nem is kicsi. Sajnos nincs az a fakezű TE a ligában, aki ellenünk nem csinál elkapást, rosszabb esetben TD-t.
a TE védekezéssel még lehet gondotok... és a gyenge O falunkat sem sikerült szétszednetek sokszor...
Josszi
garrett27
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
gratula madarak a tegnapihoz, sajnálom hogy nem sikerült rangadót csinálni 😕A TE védekezéssel nem lesz gondunk, hanem van, nem is kicsi. Sajnos nincs az a fakezű TE a ligában, aki ellenünk nem csinál elkapást, rosszabb esetben TD-t.
Josszi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Duff
3 133
vasárnap nagyon fontos meccs lesz megint. ha nyerünk akkor még reménykedhetünk, ha nem akkor télleg annyi volt.Pontosabban szerintem a kövi 2 meccs, lesz nagyon fontos. Ha a Steelers megvan, utána a Vikings elleni bukta nem fér bele, ők a no.1 ellenfél a wildcard helyért. Ha esetleg ezt a két meccset sikerül hozni (szerintem mindkettő nem lesz meg sajnos), az utána lévő 3 (Ravens idegenben, majd Browns, Rams otthon) kötelező, bár a Rams valahogy mindig beleszarik a levesünkbe. És akkor a legvégén megyünk Arizonába ami sanszosan L.
braxa88
szerk: tehát kihoztam, hogy a kövi 5 meccset meg kell nyerni :'D
Szerkesztette: Duff
több mint 9 éve
Josszi
3 369
gratula madarak a tegnapihoz, sajnálom hogy nem sikerült rangadót csinálni 😕a TE védekezéssel még lehet gondotok... és a gyenge O falunkat sem sikerült szétszednetek sokszor...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
braxa88
12 534
vasárnap nagyon fontos meccs lesz megint. ha nyerünk akkor még reménykedhetünk, ha nem akkor télleg annyi volt.
több mint 9 éve
- Edzői stáb: van két ilyen RB-d, meg egy mobilis irányítód, átlagos elkapósorral és egy Top3 Tight enddel. Carolinában hasonló feltételekkel átgyalogolnak mindenkin, kíváncsi vagyok, hogy itt lesz -e érdemi változás a korábban látottakhoz képest. Bűn lenne nem kihasználni a Lynch és Rawls nyújtotta erősségeket és ha előbbi visszatér, megint jegelni Rawlst. Örültem a tegnapi teljesítménynek, de igazából következő héten fog kiderülni, hogy tényleg előrelépésről beszélhetünk, vagy legalább ennyire benne volt most az ellenfél védelme.Sztem a nagy különbség a támadófalakban keresendő. Nektek én úgy látom baszottul nem jött be az Unger-Graham trade, hiába remek célpont Graham, egyszerűen nem illeik ide, ő egy passzbuzi csapatba való, ahol meccsenként dobnak rá 10-et, kreatívan használják a pálya minden területén. Ezzel szemben itt blokkolni is kell, sokkal több a futójáték, nem ízlik neki az egész. Cserébe lelépett Unger, a fal legjobbja, aki alapjaiban határozta meg a Seahawks futójátékát. Szóval ez egy olyan csere volt, ahol mindkét fél bukott meglátásom szerint.
Nadal17
Persze aztán lehet megtáltosodik Jimmy és innentől god módban tolja majd, de nem hiszem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.