NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Én nem akarom megszakérteni, jó meccs volt azt annyi.
Úgy emékszem PC érában mindig nyertünk a Steelers ellen. Holmgren érában (Troy Warrior, Aaron "the 5" Smith, Baby, Papa Coach) meg rendszeresen kikaptunk- 2007-ben (talán) nulláztak minket, pont a Frisco elleni idegenbeli győzelmet követően.

Én nagyon örültem
- mert kezd látszani a munka(nagyon nagy a differencia)- OL-ben pl. most, hogy a srácok kezdik érteni a játékot kijönnek egyéni skillek- még a végén működni fog.
- D azért meg tudja csinálni a stoppokat a kritikus driveben
- Wilson - Baldwin tengely

Azzal együtt, hogy új rendszeren van a Pitt védelme, a Steelers mindig nagy trófea a szezon 2. felében-és ez az első győzelem, amelyet nem egy vak, és sérült, öreg csapat ellen arattunk.

Nem tudom engem zavar csak- e az All-Pro S párosunk játéka?!
Helmut
És vajon csak engem zavar Kris Richard "tevékenysége"? Szvsz korai volt még neki a mélyvíz.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Főleg hogy már mennyire unod Wilsont 😀
Klaci79
Igen, Wilson idei játéka nagyon nagy csalódás számomra, és eddig úgy voltam vele, hogy nagy hiba volt ennyi garantáltat odatolni neki. A tegnapi teljesítménye nyilván rácáfolt ezekre a gondolatokra. Az, hogy emberileg milyennek ítélem, az pedig szerintem nem érdekli a többieket.

Úgy emékszem PC érában mindig nyertünk a Steelers ellen. Holmgren érában (Troy Warrior, Aaron "the 5" Smith, Baby, Papa Coach) meg rendszeresen kikaptunk- 2007-ben (talán) nulláztak minket, pont a Frisco elleni idegenbeli győzelmet követően.

Én nagyon örültem
- mert kezd látszani a munka(nagyon nagy a differencia)- OL-ben pl. most, hogy a srácok kezdik érteni a játékot kijönnek egyéni skillek- még a végén működni fog.

Azzal együtt, hogy új rendszeren van a Pitt védelme, a Steelers mindig nagy trófea a szezon 2. felében-és ez az első győzelem, amelyet nem egy vak, és sérült, öreg csapat ellen arattunk.

Helmut
Az a baj, hogy nem igen értek hozzá, de azt látom, hogy nem ugyanaz, mint a korábbi években. És most E.T.-ről beszélek leginkább. Sem az általa annyira áhított vezért szerepbe nem képes belenőni, sem pedig a korábbi teljesítményét megismételni. Sokadik alkalommal jön ki a legnagyobb gyengesége, hogy a mérete miatt nem képes slot cb-nél nagyobb játékost szerelni, ha az nem a levegőben van éppen. Rendre jön,mint a puskagolyó, aztán pattan is le.

A másik nagy gyengesége is "hozott" idén pár Td-t. Középre, lézert megdoni a feje fölé, egyszerűen nem tudja levédekezni. TE-ek ellen pedig a fentiek hatványozódnak. Se passzt levédeni, se szerelni nem tud. Talán az új sémában jobban kijönnek ezek a hiányosságok?

Kancellár pedig annyira nem játszott rosszul szerintem. Passzvédekezésben néha homály, de amúgy élőben OK-nek tűnt a teljesítménye.

Leginkább Lane volt a liability, és Burley. Előbbi ugye nyilván rozsdás még. Azért milyen szép dolog, hogy a SB közben szerzett INT return alatt sérült meg, és kb az első találkozása egy év után a labdával újból INT lett. Talán majd jön valamelyik oldalon egy elemzés, nekem ez az új D séma sem tetszik, persze lehet, hogy nem ezzel van a baj, és csak sima SB hangover.

A támadók kifejezetten jól játszottak, eltekintve pár hülyeségtől (pl Sweezy ráugrik a kupacra).
Ugyanakkor nem sok jóval kecsegtet Graham kiesése. Nagy impactje volt minden meccsen egy-egy kulcs 3rd downnál vagy mr maga a jelenléte is stratégiai szempontból fegyver volt.

Redzoneban kb már nincs magas/nagy emberünk.

Mindettől függetlenül jó meccs volt, habár nagyrészt nem volt hozzá közünk, csak sodródtunk az árral, de attól még szép győzelem, végre ejtettünk egy nagyvadat. Nálam a Steelers annak számít.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Én nagyon örültem

Helmut
SB óta első W a steelers ellen, azóta volt még 2 meccs velük, mindkétszer 0pontot csináltunk.
0-21, 0-24
OL télleg egyre jobb.
S párosunk meg maga alatt :/ de nem aggódom miattuk
több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Valamiért Vikingektől jobban tartok mint a két héttel ezelőtti Arizonatol. Na de védelem tényleg sokat yardot engedett, én azt hittem hogy csúnyán szét passzolják Brayantet mivel nem egy klasszis cb volt rajta, de nem így történt. Grahamat sajnálom azért lett volna ő igencsak használva a meccsen ha nem dől ki.
Badwin most nagyon oda tette magát😊
De akiben nagyon hiszek az Lockett, volt egy két olyan pukkanása hogy azt hittem kidől de nem, jó lesz ő😊
De a legjobb PC. hát ahogy ő tud örülni az valami kegyetlen 😀
Oszi
Megnéztem a tegnapi meccsüket és baromira egy dimenziós a játékuk. Bár igaz hogy az az AP dimension de ha őt kordában tudjátok/tudjuk tartani (na meg Rudolphot) akkor nem sok más fegyver van. Teddy csak biztosra megy és ink kidobálja a lasztit.
silent7939
Ha vmi működik, akkor nem kell mást erőltetni. Végig előnyben, magabiztos játékkal tegnap elég volt AP-nak adogatni a lasztit, a védelem karcolt, nem kellett elővennünk a "bővített" playbook-ot a győzelemhez. És mi úgy vagyunk 8-3-as mérlegen, hogy minket aztán nem tolnak a zebrák, Cards tegnapi után hány csókot nyomott a bírók popójára, biztos nem keveset.😊 A lényeg, hogy ellenünk a Seahawks tuti nem tesz fel 30+ pontot, erre nagy tétben fogadnék is, nálunk azért létezik védelem, nem úgy mint Pittsburgh-ben. AP meg AP, a liga no. 1. rush #D ellen is összehozott 158 yardot meg 2 TD-t, én nem féltem a Seahawks ellen se. Az biztos, hogy jó meccs lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Fontos győzelem volt mind a szezon ügyében, mind lélektanilag. Képes a csapat legyőzni a Steelerst és ez tekintve, hogy tízenéves átok, plusz az első SB, szóval mindenképpen nagy szó!

Remélem Grahamnel mégsem akkora a baj, mint ami a képernyőn látszott!
endorphyn
A szezonban már nem játszik.
tejbegrrr!!!
Jó nagy szívás. Nem hinném, hogy "megérte", de nagyon örülök a győzelemnek.

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma

Én nagyon örültem

több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Kíváncsi leszek majd a Vikes ellen mit sikerül ebből a formából átmenteni. Ha őket is megveritek, akkor nem is annyira bántó ez a vereség. Viszont nagy különbség lesz, hogy ott azért komolyabb lesz a cover az elkapókon. Igaz Graham már nem lesz, de úgy tűnik ez nem a TE-ek napja volt. Graham-Gronk out, Miller sérülését pedig mi rettenetesen megszenvedtük és ki tudja a Colts ellen lesz e. Na de a lényeg, hogy a Vikes ellen szerintem többet kell mutatni a labda mindkét oldalán.
Klaci79
Amilyen mélyről indultunk, nekem már az is elég, hogy több a W, mint a L. 😊
undisputedly
Mert, hogy mindig van lejjebb! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kíváncsi leszek majd a Vikes ellen mit sikerül ebből a formából átmenteni. Ha őket is megveritek, akkor nem is annyira bántó ez a vereség. Viszont nagy különbség lesz, hogy ott azért komolyabb lesz a cover az elkapókon. Igaz Graham már nem lesz, de úgy tűnik ez nem a TE-ek napja volt. Graham-Gronk out, Miller sérülését pedig mi rettenetesen megszenvedtük és ki tudja a Colts ellen lesz e. Na de a lényeg, hogy a Vikes ellen szerintem többet kell mutatni a labda mindkét oldalán.
Klaci79
undisputedly
Főleg hogy már mennyire unod Wilsont 😀
több mint 9 éve
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 9 éve
2+3
több mint 9 éve
Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.

Lehet,hogy nincs már kiemelkedő vedelmunk, és a Lob is csak árnyéka önmagának, de ez történik akkor, ha az ellenfel majd 60x kiserel meg passzolni. Jönnek az intek. Ezért nem csinálja ezt mindenki. Amennyiben valaki ennyit, és ilyen nyíltan akár passzolni ellenünk, főleg mely labdakkal, akkor ez lesz az eredmény. Rengeteg ternelt yard,de sokszor a semmiért,mert jön a labdaeladas.

Szóval ne tegyünk úgy,mintha hatalmas szerencse vagy akár a Steelers részéről kikuszobolheto hiba lenne ez a három int. Egyedül a negyedekit, a fake fg passzt lehet annak venni.

Ezzel együtt jó gameplan volt, kb végig a Steelers irányította a meccset, ők diktaltak az iramot, mi pedig utánuk futottznk javarészt.

Belegondolni is szirnyu, mi lett volna, ha Cary Williams játszik.
undisputedly
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Seahawks-védelemnek nem sok köze volt a TO-khoz. Az egyiknél kicsúszott a labda BB kezéből, a másiknál AB csúszott el/lökte el Sherman. A fake FG meg mondjuk az úgy faszság volt, ahogy van (Villanueva, azaz a kezdő LT felé ment a passz... elég bizarr hívás). Szóval marad az utolsó INT, aminél szép volt Canchellor elkapása. Bár hozzáteszem, a pattogó labdával itt is szerencséje volt a Hawks-nak, de ez 50 valahány passznál valóban benne van.
Soldados
Szeritnem pedig aki arra adja a fejét, hogy 60X passzol egy meccsen, akkor számoljon azzal, hogy a 60 kísérletnél lesz elrontott snap, kicsúszó labda, és több int.
undisputedly
Na most a kézből kicsúszó labda az nem éppen gyakori. Mondjuk úgy 3-400 kísérletenként van ilyen. Meg az se gyakori, hogy AB elcsúszik, ellökik. Ez nem a Hawks D érdeme.

Félreértés ne essék, megérdemelten nyertetek. De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.
Soldados
Int legtöbbször a támadók hibájából lesz szerintem. A megemelkedett passzkiserlet szám pedig azzal jár, hogy több hibát vethet egy csapat.

Odáig most nem megyek, hogy a passrush vagy a cover milyen hatással lehetett Ben donteshozatalara, hogy mikor miért lenditette már dobasra a karját.

Én tartom, hogy a védelem.outcoachingolva lett, mert akkor is, ha kb csak a Cards tud három ilyen elkapot (kicsit gyengebbeket) felvonultatni, ez a rengeteg benyelt yard szörnyű. Harmadik és out kb kettő volt a meccsen. És ugye a Cardinalstol is 30 felett kaptunk.

Bevell viszont jó meccset hívott tobbe-kevesbe.

De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.
Soldados
A pályáról kipattogó fumbliról nem is beszélve, ami ha csak 10 centivel beljebb van, simán kikapunk.
Hanni
Igen ez nagy mák volt,de idén kb minden.kieroszakolt fumblink kipattogott, vagy nem.sikerült osszeszedni. Most visszakaptunk belőle.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.
Soldados
A pályáról kipattogó fumbliról nem is beszélve, ami ha csak 10 centivel beljebb van, simán kikapunk.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem valamit nagyon nem vesztek figyelembe. A 3 védők által szerzett interception nem ajándék volt, vagy valamiféle homály a steelerstol.

Lehet,hogy nincs már kiemelkedő vedelmunk, és a Lob is csak árnyéka önmagának, de ez történik akkor, ha az ellenfel majd 60x kiserel meg passzolni. Jönnek az intek. Ezért nem csinálja ezt mindenki. Amennyiben valaki ennyit, és ilyen nyíltan akár passzolni ellenünk, főleg mely labdakkal, akkor ez lesz az eredmény. Rengeteg ternelt yard,de sokszor a semmiért,mert jön a labdaeladas.

Szóval ne tegyünk úgy,mintha hatalmas szerencse vagy akár a Steelers részéről kikuszobolheto hiba lenne ez a három int. Egyedül a negyedekit, a fake fg passzt lehet annak venni.

Ezzel együtt jó gameplan volt, kb végig a Steelers irányította a meccset, ők diktaltak az iramot, mi pedig utánuk futottznk javarészt.

undisputedly
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Seahawks-védelemnek nem sok köze volt a TO-khoz. Az egyiknél kicsúszott a labda BB kezéből, a másiknál AB csúszott el/lökte el Sherman. A fake FG meg mondjuk az úgy faszság volt, ahogy van (Villanueva, azaz a kezdő LT felé ment a passz... elég bizarr hívás). Szóval marad az utolsó INT, aminél szép volt Canchellor elkapása. Bár hozzáteszem, a pattogó labdával itt is szerencséje volt a Hawks-nak, de ez 50 valahány passznál valóban benne van.
Soldados
Szeritnem pedig aki arra adja a fejét, hogy 60X passzol egy meccsen, akkor számoljon azzal, hogy a 60 kísérletnél lesz elrontott snap, kicsúszó labda, és több int.
undisputedly
Na most a kézből kicsúszó labda az nem éppen gyakori. Mondjuk úgy 3-400 kísérletenként van ilyen. Meg az se gyakori, hogy AB elcsúszik, ellökik. Ez nem a Hawks D érdeme.

Félreértés ne essék, megérdemelten nyertetek. De ehhez most kellett némi mázlifaktor, de ez egy ilyen nap volt, s a Hawks élt a lehetőségekkel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

undisputedly
Soldados
több mint 9 éve
De a legjobb PC. hát ahogy ő tud örülni az valami kegyetlen 😀
Oszi
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

undisputedly

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Hát sajnos ez egy vezéráldozatos győzelem volt, hogy egy sakkos hasonlatot is idézzek...
Ami még örvendetes - természetesen azon kívül amit már előttem sokan leírtatok - az az, hogy a negyedik negyedbe végre nem olvadtunk le és meg tudtuk nyerni ezt a rendkívül fontos mérkőzést.

több mint 9 éve
Jimmyről nincsen semmi hír? T
Hanni
nagyon súlyos sérülés. reméljük nincs vége a karrierének.
sokan nem tudtak visszatérni ebből a térszalag szakadásbol , de pl Cruz v cadillac williams igen
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Jimmyről nincsen semmi hír? Tegnap is elmondtam eredménykövetőbe, hogy az ő sérülése miatt marhára nem tudok örülni ennek a győzelemnek, bármit is jelentett... A "fél franchise-t" odaadtuk egy olyan playmakerért, akiről mindenki tudta év elején, hogy elképesztően nagyot dobhat a játékunkon, erre pont egy olyan meccsen történik meg ez vele, ami az idei legjobbja lehetett volna... Szívás ez a sérülés dolog a sportban. Mondjuk igazán Bostonban lehetnek becsokizva a tegnap után.

Számomra a tegnapi pozitívumok:
- Shead játéka, az az egy hosszú elkapás amit bemutattak mellette, azon is full rajta volt, épp, hogy nem sikerült levédeni.
- Második félidős nyomás BigBenen
- Sherman, még akkor is, ha néha egészen vitatható volt az amit prezentált
- Rawlsnak is örültem, egy kicsit jobb O fallal bámulatos mire lehet majd képes a jövőben
- Most biztos utálnak majd a Steelers szurkolók, de nekem marhára jól esett, hogy VÉGRE a mi javunkra tévedtek a bírók inkább. (persze ettől függetlenül még bekaphatják egymás fülét.... mmint a sporik)

Viszont a negatívumok:
- ET elképesztően homály volt.... folyamatosan lemaradt, vagy lepattant.
- Halacska is összekaphatná magát, mert ezek a blokkba lövöldözött extrapontok nem viccesek.
- Teljesen retardált kétpontos próbálkozások
- JIMMY sérülése 😥
- Az a tény, hogy továbbra sincs magabiztos "bigplaymakerünk". Most éppen jól kijött Baldwin és Wilson életük kapcsolata, de azért továbbra se gondolja senki, hogy nekünk van a középszerűnél jobb elkapónk. Azoknál a passzoknál kb a ligának a 80% ott lehetett volna, ugyanez az eredmény. Nyilván nem az az elvárás, hogy egy ODB Jr. vagy egy Julio Jones-t kukázzunk, csak kellene egy olyan ember, akire fellehet baszni nyugodtan a labdát és le is szedi mondjuk 2x egy meccsen.

Nagyon várom a Vikings elleni meccset!!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
 mmqb.si.com/mmqb/2015/11/30/russell-wilson-seahawks-steelers-nfl-week-12

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve

undisputedly
az a 4-5 hosszú passz amiből Shead levédekezett 3-4t abból mint TD

érdekes kontraszt lesz a vikings meccs, ahol meg csak fut az ellenfél 😊
több mint 9 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Gratulálok srácok! Jók kis meccs volt, egy kis szerencsével talán másképp is alakulhatott volna a részünkről, de az az igazság, hogy jók voltatok és kihasználtátok amit ki kellett. Nálunk egyértelmű a D-ben, hogy no to, no party.

Gratulálok mégegyszer!

Hála Istennek azért kettőnk eddigi legfontosabb mérkőzését mi nyetük 10 évvel ezelőtt. 😛 😊 😊
Haggans
Nekem olyan érzésem van, hogy ha nálatok kevesebb turnover lenne a támadók részéről, és a védelem kissé javulna, még Super Bowlba jutási esély is könnyen lehetne, de a playoffban biztosan kellemetlen ellenfél lesz a Steelers, bárki is kapja ellenfélül.
Aguirre
Ezzel maximálisan egyetértek, főleg három ilyen elkapóval😊
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Gratulálok srácok! Jók kis meccs volt, egy kis szerencsével talán másképp is alakulhatott volna a részünkről, de az az igazság, hogy jók voltatok és kihasználtátok amit ki kellett. Nálunk egyértelmű a D-ben, hogy no to, no party.

Gratulálok mégegyszer!

Hála Istennek azért kettőnk eddigi legfontosabb mérkőzését mi nyetük 10 évvel ezelőtt. 😛 😊 😊
Haggans
Nekem olyan érzésem van, hogy ha nálatok kevesebb turnover lenne a támadók részéről, és a védelem kissé javulna, még Super Bowlba jutási esély is könnyen lehetne, de a playoffban biztosan kellemetlen ellenfél lesz a Steelers, bárki is kapja ellenfélül.