NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
sok minden JÓT lehetne írni, amit majd meg is teszünk, de emeljünk ki egy valamit:
18 - 18yardon tartottuk Adrian Petersont. 18 yardon.

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
deja vu tavalyról?

seahawks football!
több mint 8 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.
garrett27
én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
braxa88
szóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.
SeaSzilaHawk
lockettes kérsére nyílván nem
de mivel RIchardson képtelen egészséges lenni, és már több súlyos sérülésevolt így igen, lemondtam róla és szar pick. Lehetvki bármennyire tehetséges ha IRen van
2.körös WR volt Allen Robinson, aki top10es WR teljesítményt nyujt, és pont az a típusu WR aki nekünk nagyon kéne.
braxa88
mondjuk van benne igazság... én még nem mondtam le róla...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
DuJuan Harris érkezett a gyakorló csapatból!
több mint 8 éve
Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.
garrett27
én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
braxa88
szóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.
SeaSzilaHawk
lockettes kérsére nyílván nem
de mivel RIchardson képtelen egészséges lenni, és már több súlyos sérülésevolt így igen, lemondtam róla és szar pick. Lehetvki bármennyire tehetséges ha IRen van
2.körös WR volt Allen Robinson, aki top10es WR teljesítményt nyujt, és pont az a típusu WR aki nekünk nagyon kéne.
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Richardson egy súlyos sérülés után lett nagy meglepetésre második körös, mivel épp ezért inkább csak 4-7. körös prospectnek tartották.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
garrett27
braxa88

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
garrett27
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
érdekesség:
ugye Ralws RB társa Fred Jackson, középsulis RB edzője Fred Jackson, egyetemi RB edzője Fred Jackson.
(nem ugyanazok persze)
braxa88
"Bud Weisserre rendőrt hívtak a gyárban, ahol a Budweisert gyártják"- 444.hu

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
érdekesség:
ugye Ralws RB társa Fred Jackson, középsulis RB edzője Fred Jackson, egyetemi RB edzője Fred Jackson.
(nem ugyanazok persze)
több mint 8 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Floyd lesz az NT nálunk ezen a meccsen. Tom Johnson sokat fog játszani. Kenrick Ellis a csere DT, nem rég kaptuk fel azután, hogy a Giants kirakta... És ennyi jelenleg a DT állományunk. Van két ifjonc a PS-en, lehet fel lesz hozva vmelyik. De safety depth is kellene, ha Harrison Smith nem tudja vállalni a játékot, szerencsére PS-en van még 2 safety-nk, de lassan tényleg kifogyunk az emberből.😕

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 8 éve
Paul Richardson nem játszik holnap :/ pedig reménykedtem már. 1-2 hetet pluszban még kihagy. kezd tököm kilenni h nem tud egészséges lenni
és Jordan Hill és Dobbs se játszhat. ez kurva jó. AP ellen vékony lesz a DT sor. AJ Francies is sok snapet kaphat. maradt

Out

Marshawn Lynch (abdomen)
Paul Richardson (hamstring)
Demarcus Dobbs (concussion)
Jordan Hill (toe)

Questionable

Will Tukuafu (concussion)
Marcus Burley (ankle)

Probable

Patrick Lewis (knee)
Earl Thomas (hip)
Jeremy Lane (knee)
Michael Bennett (NIR)

+
Vikings Injury Report:
Out

(DT) Linval Joseph (foot)
(S) Andrew Sendejo (knee)

Questionable

(LB) Anthony Barr (hand/groin)
(S) Harrison Smith (knee)

Probable

(S) Robert Blanton (ankle)
(CB) Trae Waynes (ankle)
braxa88
Nagy kár, viszont a támadóknak kedvezhet, hogy az OL-nak nem Joseph-el kell szembenézni, valamint Barr ha játszik, sem lesz 100%-os.
Nadal17
hát igen, Joseph pro bowl évet tol.
Harrison Smith állítolag játszik. erős az a defense nagyon
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Paul Richardson nem játszik holnap :/ pedig reménykedtem már. 1-2 hetet pluszban még kihagy. kezd tököm kilenni h nem tud egészséges lenni
és Jordan Hill és Dobbs se játszhat. ez kurva jó. AP ellen vékony lesz a DT sor. AJ Francies is sok snapet kaphat. maradt

Out

Marshawn Lynch (abdomen)
Jordan Hill (toe)

Questionable

Marcus Burley (ankle)

Probable

Patrick Lewis (knee)
Earl Thomas (hip)
Jeremy Lane (knee)
Michael Bennett (NIR)

+
Vikings Injury Report:
Out

Questionable

Probable

(CB) Trae Waynes (ankle)
braxa88
Nagy kár, viszont a támadóknak kedvezhet, hogy az OL-nak nem Joseph-el kell szembenézni, valamint Barr ha játszik, sem lesz 100%-os.
több mint 8 éve

Out

Marshawn Lynch (abdomen)
Jordan Hill (toe)

Questionable

Marcus Burley (ankle)

Probable

Patrick Lewis (knee)
Earl Thomas (hip)
Jeremy Lane (knee)
Michael Bennett (NIR)

+
Vikings Injury Report:
Out

Questionable

Probable

(CB) Trae Waynes (ankle)
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Már nem teljesen ide kapcsolódik, de mégis. Aki régóta fan, emlékszik még Hasselbeck óriási humorára.

index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/04/matt_hasselback_doppingteszt_colts

Jó öreg Matty 😊
CSABI27
Ezeket kb 8-10 eve is nyomta. Akkor is hasonloan megemlekezett rola, de ennyiszer azert nem talaltak be. MEg mindig itt van az iroasztalomon a 25 centis babuja. Persze meg a regi, szep es elegans mezben. 😊
endorphyn
Ma sem értem miért engedtük el. Olyat játszott az utolsó rájátszásában, hogy csak lesett a világ. Williamssel Carlsonnal müködött a dolog. Helyette jött T Jax... Jajj de jó ötlet volt. Mindig örülök Hass sikereinek.
több mint 8 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Már nem teljesen ide kapcsolódik, de mégis. Aki régóta fan, emlékszik még Hasselbeck óriási humorára.

Jó öreg Matty 😊
CSABI27
Ezeket kb 8-10 eve is nyomta. Akkor is hasonloan megemlekezett rola, de ennyiszer azert nem talaltak be. MEg mindig itt van az iroasztalomon a 25 centis babuja. Persze meg a regi, szep es elegans mezben. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com

Jó öreg Matty 😊
több mint 8 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Tom Cable:
“This is one of the funnest things I’ve got to watch develop in my career is a group of offensive players kind of collectively take on this responsibility, and it’s showing up across the board.”
 www.seahawks.com/news/2015/12/02/seattle-seahawks-o-line-and-entire-offense-showing-big-signs-improvement
több mint 8 éve
én már leszarom ilyenkor a draft előtti felmérőket, college karriert.
lement már a szezon 2/3a, ez alapján utcahosszal van Rawls Gordon előtt. én már ez alapján sose vinném hamarabb Gordont. ráadásul ő egyáltalán nem tetszik eddig.

de teljesen tökmind1, lényeg h ugy nézki van egy fiatal jó RBnk
braxa88
Várjál várjál.... régóta készülök az alábbi mondatra:
Azért, mert Rawls előtt egy sokkal jobb fal dolgozik.... ennyi 😊 😊 😊
Bill Helmut
Helmut vazzz, most akkor igy hogy dolgozzak???? 😀 😀
endorphyn
A válasz benne van a kérdésben, olyan magas szakmai színvonalon,és morálisan, mint az a remek szakaember, aki összetette ezt a példaértékű falat. 😊
több mint 8 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
lement már a szezon 2/3a, ez alapján utcahosszal van Rawls Gordon előtt. én már ez alapján sose vinném hamarabb Gordont. ráadásul ő egyáltalán nem tetszik eddig.

braxa88
Bill Helmut
Helmut vazzz, most akkor igy hogy dolgozzak???? 😀 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve

braxa88
több mint 8 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000593574/article/rookie-running-back-reappraisal-thomas-rawls-rockets-skyward
nem nagyon tudom h Gordont mi alapján teszik Rawls elé
braxa88
Számok alapján bár Rawls előtte van, azért Gordon nagyobb tehetség, és szerintem egyértelműen nem tudják ezt maximálisan kihasználni San Diego-ban. Nálam is Gordon ott van a 2. helyen, és Rawls-t én még mindig nem húznám 1. körben. De a lényeg, hogy örülhetünk Rawls-nak, szerintem hosszú távon is lehet majd építeni rá.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
az alapján, hogy a cikkíró úgy gondolja, h még jobb Melvin, mint Thomas... előtte draftolná, ha most kellene húzni, ennyi... én is meggondolnám, h közülük kit húzzak... sztem sem annyira egyértelmű, h ki lesz a jobb... az biztos, h Thomas jobban kezdett...