NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
mondjuk van benne igazság... én még nem mondtam le róla...lockettes kérsére nyílván nemszóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
garrett27
braxa88
SeaSzilaHawk
de mivel RIchardson képtelen egészséges lenni, és már több súlyos sérülésevolt így igen, lemondtam róla és szar pick. Lehetvki bármennyire tehetséges ha IRen van
2.körös WR volt Allen Robinson, aki top10es WR teljesítményt nyujt, és pont az a típusu WR aki nekünk nagyon kéne.
braxa88
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
DuJuan Harris érkezett a gyakorló csapatból!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
lockettes kérsére nyílván nemszóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
garrett27
braxa88
SeaSzilaHawk
de mivel RIchardson képtelen egészséges lenni, és már több súlyos sérülésevolt így igen, lemondtam róla és szar pick. Lehetvki bármennyire tehetséges ha IRen van
2.körös WR volt Allen Robinson, aki top10es WR teljesítményt nyujt, és pont az a típusu WR aki nekünk nagyon kéne.
több mint 8 éve
Richardson egy súlyos sérülés után lett nagy meglepetésre második körös, mivel épp ezért inkább csak 4-7. körös prospectnek tartották.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
szóval azt mondod, hogyha most Lockett lesérül és kihagy 1 és fél szezont, akkor rossz üzlet lenne? a sérülést nem lehet kiszámítani, az biztos h PRich megérte azt a picket, nagyon tehetséges... idáig sajnos a sérülések lebénították, de ő egy jó húzás volt... inkább a krisztina féle húzások, meg a Carpenter fogásokért kár... de am meg mellé lőtt pickek mellé szerencsére mindig voltak late round vagy undrafted gyémántkák... minden nem sikerülhet.Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
garrett27
braxa88
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.én nagyon bíztam benne de ezennel lemondtam rola. ujabb korai kör (2.) kuka. kurvajó az utóbbi éveink draftjai.
garrett27
több mint 8 éve
Richardson IR-en. Azért csórikám nem volt egy nagy üzlet nekünk, legalábbis eddig.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
érdekesség:"Bud Weisserre rendőrt hívtak a gyárban, ahol a Budweisert gyártják"- 444.hu
ugye Ralws RB társa Fred Jackson, középsulis RB edzője Fred Jackson, egyetemi RB edzője Fred Jackson.
(nem ugyanazok persze)
braxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
érdekesség:ugye Ralws RB társa Fred Jackson, középsulis RB edzője Fred Jackson, egyetemi RB edzője Fred Jackson.
(nem ugyanazok persze)
több mint 8 éve
Floyd lesz az NT nálunk ezen a meccsen. Tom Johnson sokat fog játszani. Kenrick Ellis a csere DT, nem rég kaptuk fel azután, hogy a Giants kirakta... És ennyi jelenleg a DT állományunk. Van két ifjonc a PS-en, lehet fel lesz hozva vmelyik. De safety depth is kellene, ha Harrison Smith nem tudja vállalni a játékot, szerencsére PS-en van még 2 safety-nk, de lassan tényleg kifogyunk az emberből.😕
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hát igen, Joseph pro bowl évet tol.Paul Richardson nem játszik holnap :/ pedig reménykedtem már. 1-2 hetet pluszban még kihagy. kezd tököm kilenni h nem tud egészséges lenniNagy kár, viszont a támadóknak kedvezhet, hogy az OL-nak nem Joseph-el kell szembenézni, valamint Barr ha játszik, sem lesz 100%-os.
és Jordan Hill és Dobbs se játszhat. ez kurva jó. AP ellen vékony lesz a DT sor. AJ Francies is sok snapet kaphat. maradt
Out
Marshawn Lynch (abdomen)
Paul Richardson (hamstring)
Demarcus Dobbs (concussion)
Jordan Hill (toe)
Questionable
Will Tukuafu (concussion)
Marcus Burley (ankle)
Probable
Patrick Lewis (knee)
Earl Thomas (hip)
Jeremy Lane (knee)
Michael Bennett (NIR)
+
Vikings Injury Report:
Out
(DT) Linval Joseph (foot)
(S) Andrew Sendejo (knee)
Questionable
(LB) Anthony Barr (hand/groin)
(S) Harrison Smith (knee)
Probable
(S) Robert Blanton (ankle)
(CB) Trae Waynes (ankle)
braxa88
Nadal17
Harrison Smith állítolag játszik. erős az a defense nagyon
több mint 8 éve
Nadal17
586
Paul Richardson nem játszik holnap :/ pedig reménykedtem már. 1-2 hetet pluszban még kihagy. kezd tököm kilenni h nem tud egészséges lenniNagy kár, viszont a támadóknak kedvezhet, hogy az OL-nak nem Joseph-el kell szembenézni, valamint Barr ha játszik, sem lesz 100%-os.
és Jordan Hill és Dobbs se játszhat. ez kurva jó. AP ellen vékony lesz a DT sor. AJ Francies is sok snapet kaphat. maradt
Out
Marshawn Lynch (abdomen)
Jordan Hill (toe)
Questionable
Marcus Burley (ankle)
Probable
Patrick Lewis (knee)
Earl Thomas (hip)
Jeremy Lane (knee)
Michael Bennett (NIR)
+
Vikings Injury Report:
Out
Questionable
Probable
(CB) Trae Waynes (ankle)
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Paul Richardson nem játszik holnap :/ pedig reménykedtem már. 1-2 hetet pluszban még kihagy. kezd tököm kilenni h nem tud egészséges lenniés Jordan Hill és Dobbs se játszhat. ez kurva jó. AP ellen vékony lesz a DT sor. AJ Francies is sok snapet kaphat. maradt
Out
Marshawn Lynch (abdomen)
Jordan Hill (toe)
Questionable
Marcus Burley (ankle)
Probable
Patrick Lewis (knee)
Earl Thomas (hip)
Jeremy Lane (knee)
Michael Bennett (NIR)
+
Vikings Injury Report:
Out
Questionable
Probable
(CB) Trae Waynes (ankle)
több mint 8 éve
Ma sem értem miért engedtük el. Olyat játszott az utolsó rájátszásában, hogy csak lesett a világ. Williamssel Carlsonnal müködött a dolog. Helyette jött T Jax... Jajj de jó ötlet volt. Mindig örülök Hass sikereinek.Már nem teljesen ide kapcsolódik, de mégis. Aki régóta fan, emlékszik még Hasselbeck óriási humorára.Ezeket kb 8-10 eve is nyomta. Akkor is hasonloan megemlekezett rola, de ennyiszer azert nem talaltak be. MEg mindig itt van az iroasztalomon a 25 centis babuja. Persze meg a regi, szep es elegans mezben. 😊
index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/04/matt_hasselback_doppingteszt_colts
Jó öreg Matty 😊
CSABI27
endorphyn
több mint 8 éve
Már nem teljesen ide kapcsolódik, de mégis. Aki régóta fan, emlékszik még Hasselbeck óriási humorára.Ezeket kb 8-10 eve is nyomta. Akkor is hasonloan megemlekezett rola, de ennyiszer azert nem talaltak be. MEg mindig itt van az iroasztalomon a 25 centis babuja. Persze meg a regi, szep es elegans mezben. 😊
index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/04/matt_hasselback_doppingteszt_colts
Jó öreg Matty 😊
CSABI27
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
Már nem teljesen ide kapcsolódik, de mégis. Aki régóta fan, emlékszik még Hasselbeck óriási humorára. index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/04/matt_hasselback_doppingteszt_colts
Jó öreg Matty 😊
több mint 8 éve
Tessu
151
Tom Cable:“This is one of the funnest things I’ve got to watch develop in my career is a group of offensive players kind of collectively take on this responsibility, and it’s showing up across the board.”
www.seahawks.com/news/2015/12/02/seattle-seahawks-o-line-and-entire-offense-showing-big-signs-improvement
több mint 8 éve
A válasz benne van a kérdésben, olyan magas szakmai színvonalon,és morálisan, mint az a remek szakaember, aki összetette ezt a példaértékű falat. 😊Helmut vazzz, most akkor igy hogy dolgozzak???? 😀 😀én már leszarom ilyenkor a draft előtti felmérőket, college karriert.Várjál várjál.... régóta készülök az alábbi mondatra:
lement már a szezon 2/3a, ez alapján utcahosszal van Rawls Gordon előtt. én már ez alapján sose vinném hamarabb Gordont. ráadásul ő egyáltalán nem tetszik eddig.
de teljesen tökmind1, lényeg h ugy nézki van egy fiatal jó RBnk
braxa88
Azért, mert Rawls előtt egy sokkal jobb fal dolgozik.... ennyi 😊 😊 😊
Bill Helmut
endorphyn
több mint 8 éve
Helmut vazzz, most akkor igy hogy dolgozzak???? 😀 😀én már leszarom ilyenkor a draft előtti felmérőket, college karriert.Várjál várjál.... régóta készülök az alábbi mondatra:
lement már a szezon 2/3a, ez alapján utcahosszal van Rawls Gordon előtt. én már ez alapján sose vinném hamarabb Gordont. ráadásul ő egyáltalán nem tetszik eddig.
braxa88
Bill Helmut
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
én már leszarom ilyenkor a draft előtti felmérőket, college karriert.Várjál várjál.... régóta készülök az alábbi mondatra:
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én már leszarom ilyenkor a draft előtti felmérőket, college karriert.lement már a szezon 2/3a, ez alapján utcahosszal van Rawls Gordon előtt. én már ez alapján sose vinném hamarabb Gordont. ráadásul ő egyáltalán nem tetszik eddig.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000593574/article/rookie-running-back-reappraisal-thomas-rawls-rockets-skywardSzámok alapján bár Rawls előtte van, azért Gordon nagyobb tehetség, és szerintem egyértelműen nem tudják ezt maximálisan kihasználni San Diego-ban. Nálam is Gordon ott van a 2. helyen, és Rawls-t én még mindig nem húznám 1. körben. De a lényeg, hogy örülhetünk Rawls-nak, szerintem hosszú távon is lehet majd építeni rá.
nem nagyon tudom h Gordont mi alapján teszik Rawls elé
braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
az alapján, hogy a cikkíró úgy gondolja, h még jobb Melvin, mint Thomas... előtte draftolná, ha most kellene húzni, ennyi... én is meggondolnám, h közülük kit húzzak... sztem sem annyira egyértelmű, h ki lesz a jobb... az biztos, h Thomas jobban kezdett...