Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
"Just crazy hands. I YouTube’d a couple of his highlights, too, just to see him make plays, and he’s got great hands." - Russell Wilson on Kenny Lawlerráyoutubeozott 😀
több mint 9 éve
Az SI ma olyan power rankinget közölt, amiben a Seahawks 10. A Viking 6., a Kansas 9.. MInden lista hülyeség kivéve Höri power rankingjei. 😊
tejbegrrr!!!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Az SI ma olyan power rankinget közölt, amiben a Seahawks 10. A Viking 6., a Kansas 9.. MInden lista hülyeség. 😊
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Egy nem top 10-es csapatnál 😀Na a nehezen vitatható részéről ment már kb egy oldal vita 😀
Wyatt
hol?
tejbegrrr!!!
Persze az a része nem vitatható, hogy a Seahawks helye vitathatatlan a top 10-ben, de még a dobogón is 😊

több mint 9 éve
Na a nehezen vitatható részéről ment már kb egy oldal vita 😀
Wyatt
hol?
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ha már linkelünk, legyen itt egy nehezen vitatható, mutatós toplista is:
több mint 9 éve
a csodás PFF top101es listája. ez is egy kalapszar (Rodgers, AP nincs benne 😀 ) de seahawks szempontbol jobbwww.profootballfocus.com/pro-top-101-nfl-players-from-2015-nos-76-101/
több mint 9 éve
Ha már itt tartunk, teljesítményarányosan ADB 72. helye is mélyen igazságtalan: tavaly legtöbb elkapott TD, legjobb irányítómutató a felé dobott labdáknál, aztán alsó hangon 20 WR lesz, aki előtte végez.Igen, mondjuk Marhsall és A.Rob. is 14 TD-t jegyzett, szóval megosztott az első hely 😊
tejbegrrr!!!
Viszont ezekről (qb r.) a számokról nem szól a sajtó, ez már túl "szakmai", nem fér bele a mainstreambe.
több mint 9 éve
Ha már itt tartunk, teljesítményarányosan ADB 72. helye is mélyen igazságtalan: tavaly legtöbb elkapott TD, legjobb irányítómutató a felé dobott labdáknál, aztán alsó hangon 20 WR lesz, aki előtte végez.
több mint 9 éve
Semmit nem jelentenek ezek a listák. Az ott szereplők felét élből ki lehetne húzni, és van vagy másik 50 játékos, akiknek pedig bőven ott lenne a helye. Az újságíróknak is élni kell valamiből, és az ilyen cikkek generálnak kommentet/oldalon eltöltött időt.
undisputedly
sok értelme nincs az nfl top100as listájának, de hát tombol az offseason.
braxa88
több mint 9 éve
Semmit nem jelentenek ezek a listák. Az ott szereplők felét élből ki lehetne húzni, és van vagy másik 50 játékos, akiknek pedig bőven ott lenne a helye. Az újságíróknak is élni kell valamiből, és az ilyen cikkek generálnak kommentet/oldalon eltöltött időt.
több mint 9 éve
akkor is gáz az el nem ismertség. HoF sztem is egyértelmű, de ahhoz kell még jópár jó év, de hát még csak 27éves.sok értelme nincs az nfl top100as listájának, de hát tombol az offseason. szóval. vicc h szerintük Earl Thomasnál van 65 jobb játékos. 66.hely, mivan?! A drogosborzgyerek meg tuti bemegy a top20ba amekkora hájpja van...A játékosokkal szavaztatják meg, az egész annyiról szól csak, hogy ET nem volt eléggé szem előtt. Sokkal jobban tükrözi a tudását, hogy hat eddigi szezonjából ötször Pro Bowler, háromszor All-Pro volt. Szerintem a jelenlegi keretből a legnyilvánvalóbb HOF is.
braxa88
tejbegrrr!!!
5all pro, 3 első csapatos, 2 2.csapatos. rookie évén kívűl mindegyik szezonja allpro.
de csak 66.hely 😀
több mint 9 éve
sok értelme nincs az nfl top100as listájának, de hát tombol az offseason. szóval. vicc h szerintük Earl Thomasnál van 65 jobb játékos. 66.hely, mivan?! A drogosborzgyerek meg tuti bemegy a top20ba amekkora hájpja van...A játékosokkal szavaztatják meg, az egész annyiról szól csak, hogy ET nem volt eléggé szem előtt. Sokkal jobban tükrözi a tudását, hogy hat eddigi szezonjából ötször Pro Bowler, háromszor All-Pro volt. Szerintem a jelenlegi keretből a legnyilvánvalóbb HOF is.
braxa88
több mint 9 éve
Lynch most tényleg Brett Favre-t játszik?nem
nflhu.blog.hu/2016/05/24/richard_sherman_remenykedik_marshawn_lynch_visszatereseben
funkyparduc
több mint 9 éve
Lynch most tényleg Brett Favre-t játszik?nflhu.blog.hu/2016/05/24/richard_sherman_remenykedik_marshawn_lynch_visszatereseben
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
csak kéne már egy dislike gomb...
több mint 9 éve
köszönjük a véleményeket nagyon építő jellegűek és fontosak is... jó hogy ezt ki tudtátok adni magatokból, így már mindannyian jobban alszunk majd.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Wyatt egyszer már ezt nagyon jól kifejtette a milyen is a pecc fan írásában.Bocs, de egy ilyen kommentnek mi értelme egy Patriots fantól egy Seahawks topicban?Hát vagy én vagyok totál eltévedve, de az alapján megítélni egy meccstől, eredménytől, rivalizálástól teljesen független postot, hogy az írója éppen milyen fan? Tőlem nyugodtan beírhatnál a Broncos topicba egy hasonló önirónikus, poénos bekezdést mondjuk Mannigtől amiben a 2013-as first snapen viccelődik, eszembe nem jutna megnézni, hogy milyen logó van a neved mellett.
Ez olyan, mintha egy Giants fan írna be egy Rodney Harrison idézetet a Helmet-catchről a Pats topicba.
Gondolom nem polgárpukkasztásnak szántad, érdemben viszont biztosan nem sok reakciót kapsz rá 😊
undisputedly
peterk2005
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Bocs, de egy ilyen kommentnek mi értelme egy Patriots fantól egy Seahawks topicban?Hát vagy én vagyok totál eltévedve, de az alapján megítélni egy meccstől, eredménytől, rivalizálástól teljesen független postot, hogy az írója éppen milyen fan? Tőlem nyugodtan beírhatnál a Broncos topicba egy hasonló önirónikus, poénos bekezdést mondjuk Mannigtől amiben a 2013-as first snapen viccelődik, eszembe nem jutna megnézni, hogy milyen logó van a neved mellett.
Ez olyan, mintha egy Giants fan írna be egy Rodney Harrison idézetet a Helmet-catchről a Pats topicba.
Gondolom nem polgárpukkasztásnak szántad, érdemben viszont biztosan nem sok reakciót kapsz rá 😊
undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
(Jobb klikk---> view image)
www.fieldgulls.com/2016/5/17/11694178/chart-the-seahawks-roster-by-draft-year-age
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nekem tetszett a srác öniróniája, szerintem jófej volt 😊 Rodneyt nem tudom, mondana-e olyat, hogy ha jön a labda Tyree sisakja felé, akkor ugyanmár vágd földhöz az elkapót, de szerintem jópofa volt a nyilatkozat, szimpatikus csóka

több mint 9 éve
Russell Wilson tanácsokat osztogatott a Wisconsin egyetemen 😊Bocs, de egy ilyen kommentnek mi értelme egy Patriots fantól egy Seahawks topicban?
"Of course, I'm also here to share some things I've learned," Wilson said, via ESPN.com. "Things like, if you're dating a woman that's way out of your league, ask her to marry you. If you can throw a football 80 yards, for some reason, people think that's pretty cool. And if you're playing the New England Patriots in the Super Bowl, and you've got 26 seconds left and you're down by four, and it's second and goal on their 1-yard line, try not to throw an interception. That's purely, purely hypothetical though, of course."
😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000662730/article/russell-wilson-to-graduates-dont-throw-int-in-sb?campaign=fb-nf-sf26321651-sf26321651
Wyatt
több mint 9 éve
Russell Wilson tanácsokat osztogatott a Wisconsin egyetemen 😊"Of course, I'm also here to share some things I've learned," Wilson said, via ESPN.com. "Things like, if you're dating a woman that's way out of your league, ask her to marry you. If you can throw a football 80 yards, for some reason, people think that's pretty cool. And if you're playing the New England Patriots in the Super Bowl, and you've got 26 seconds left and you're down by four, and it's second and goal on their 1-yard line, try not to throw an interception. That's purely, purely hypothetical though, of course."
😊
Szerkesztette: Wyatt