Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Mi lett volna itt, ha undi hamarabb kezdi el nyilvánosan unni Wilson-t .-)hát ő 3rd dwon back már csak. persze jobb lenne mint harris.Inkább Fred papainkább DuJuan Harris?Amugy christine michael a redskins psben van, sztem visszahozzukde remélem nem kezdőnek..
braxa88
Jack Zoltán
braxa88
Jack Zoltán
amugy egykis Wilson:
-2.olyan meccse volt az NFLben mikor nem sackelték
-elmult 4meccs: 16TD(3-5-3-5 eloszlásban), 0INT,; 135, 147, 146, 139 ratingek; olyan 280yard/game, kb 10yard/att
védelemről:
a 8győzelemből haton nem kapott a D# TDt! (Lions ellen fumble return TD, Vikings ellen kickoff.) (és a frisco ellen is csak egyet)
braxa88
több mint 8 éve
Elég durva skill-player group sérült nálunk.Jimmy Graham out, Rawls out, P-Rich out, Lynch kb két meccsen volt egészséges.
Szerintem ez már managelhetetlen. Már önmagában az szenzációs volt,hogy Lynch hiányát tuleltuk.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hát ő 3rd dwon back már csak. persze jobb lenne mint harris.Inkább Fred papainkább DuJuan Harris?Amugy christine michael a redskins psben van, sztem visszahozzukde remélem nem kezdőnek..
braxa88
Jack Zoltán
braxa88
Jack Zoltán
amugy egykis Wilson:
-2.olyan meccse volt az NFLben mikor nem sackelték
-elmult 4meccs: 16TD(3-5-3-5 eloszlásban), 0INT,; 135, 147, 146, 139 ratingek; olyan 280yard/game, kb 10yard/att
védelemről:
a 8győzelemből haton nem kapott a D# TDt! (Lions ellen fumble return TD, Vikings ellen kickoff.) (és a frisco ellen is csak egyet)
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Inkább Fred papainkább DuJuan Harris?Amugy christine michael a redskins psben van, sztem visszahozzukde remélem nem kezdőnek..
braxa88
Jack Zoltán
braxa88
több mint 8 éve
Engem az bánt a legjobban, hogy egy teljesen értelmetlen belső erőfutással törettük össze Rawlst. Így nagyon nem egyszerű a helyzet, de ha be tudjuk cserélni egy kipihent és nem csak Skittles-re éhes Lynch-el, akkor bármi lehet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
na nézzük mi is volt-Wilson MVP formában
-OL ténlyeg egyre jobb, 0 sack, 1 QB hit, Wilsonnak talán egyszer kellett menekülnie
-Kearse is végre elkapta ami felé ment, Baldwin 1 véletlen dropon kívűl űrfoci, Lockett isten.
-DL csak egy sacket hozott, de volt 11 QB hit, volt rendre nyomás azért, sackek elmaradtak
-futás elleni védelem kurvajó
-Shead nem megoldás RCB poszton. 1.körben egyértelműen CB kell majd drafton
több mint 8 éve
braxa88
12 534
inkább DuJuan Harris?Amugy christine michael a redskins psben van, sztem visszahozzukde remélem nem kezdőnek..
braxa88
Jack Zoltán
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Amugy christine michael a redskins psben van, sztem visszahozzukde remélem nem kezdőnek..
braxa88
több mint 8 éve
Illetve kérdés, hogy ez a karrierje hátralevő részét hogyan befolyásolja? Egy bokatörés + szalag sérülés azért nem hangzik olyan egyszerűnek.ez a legrosszabb, mert ez itt újra fel kell építeni az egész lábat. jobbulást a fiúnak! ezek a legrohadtabb sérülések, focin kívül is.
undisputedly
több mint 8 éve
Illetve kérdés, hogy ez a karrierje hátralevő részét hogyan befolyásolja? Egy bokatörés + szalag sérülés azért nem hangzik olyan egyszerűnek.
több mint 8 éve
Istenem mekkora negativ karma ez. A heten meg arrol diskuraltunk mi kellene az oroyhoz, a meccsen is kezdett 40+ yarddal az elso felidoben, erre tessek...Hozzuk meg amit lehet, es bizzunk benne, hogy a Beast betankolt az osszes letezo skittlesbol.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Lynch reméljük pihenve uj erővel érkezik a POraSzomorú h egy ilyen szep W után nen lehetünk boldogok
Next man up. Csak ne Harris
több mint 8 éve
Azt tudni mar, hogy mi a konkret baj? Mennyi idore kell nelkulozni?Eltört a bokája és sérültek a szalagok is.
Hanni
Idén már nem játszik.
több mint 8 éve
Azt tudni mar, hogy mi a konkret baj? Mennyi idore kell nelkulozni?
több mint 8 éve
Hozzuk ray ricet mert harris szar, fred se megoldásAz a baj, hogy ez nem egy plug-and-play típusú RB poszt. A fal nem annyira jó hozzá. Ide kellett Rawls extrája. Elkeserítő hírek, kb felére csökkentek a PO-run esélyeink szerintem.
Kurva ideges vagyok. Wilson igaz h baszottjó de kell a futás
😕 😕
braxa88
Marad Wilson és a passzjáték. Kell találni valakit aki legalább nem ejti el a labdát futás közben, meg a passz-védelmet helyre kellene tenni.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hozzuk ray ricet mert harris szar, fred se megoldásKurva ideges vagyok. Wilson igaz h baszottjó de kell a futás
😕 😕
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Büdöskurvaeletbe
több mint 8 éve
@.Rawls IR. Hát ezzel nagyon-nagyon csökkent az esélyünk.
több mint 8 éve
Grat skacok, ez már tényleg PO forma!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nadal17
586
Bucs, Falcons, Bears kikapott, innen csúnya lenne elbukni. Reméljük Rawls visszatérhet minél előbb, mert nélküle nulla futójáték. Browns ellen ez lehet belefér, de utána már nem.
több mint 8 éve
rantotthus
261
akkor most hivatalosan is passzoló csapat lettünk? 😊
több mint 8 éve
braxa88
12 534
aztán Kevin Smith 😀Thomas Rawls was voted Rookie of Week 13 at NFL.com!Megérdemelte. Ezen a héten Clark kapja, a jövő héten pedig Lockett : )
Nadal17
undisputedly
több mint 8 éve
Thomas Rawls was voted Rookie of Week 13 at NFL.com!Megérdemelte. Ezen a héten Clark kapja, a jövő héten pedig Lockett : )
Nadal17
Szerkesztette: undisputedly