NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Beszaras volt
Elegge megfagyunk, charlotteban jobb lesz wz offense. Fel kell majd pörögni

Ja és köszi walsh
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.
Duff
Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
robert.miskolc
Arról nem tehetünk,hogy fejben gyenge volt a rugó.

Boldogabb vagyok ettől a gyozelemtol,mint az Arizona gálatol előző héten 😀
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Sikerült mindent átélnem egy meccs alatt. Moslék támadójáték, szita O-fal, törött orrú punter, hülye szabálytalanság a végén Kancellártól és egy el nem vesztett meccs. Mert ezt nem megnyertük, hanem nem vesztettük el.
Egy biztos, még egyszer ilyen gyengén nem fogunk játszani.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Az meg, h mennyire volt mákunk... Az, hogy Sendejo balfasz és elejti, az nem a mi mákunk. Az, h Kam kiüti AP kezéből, az is skill. Walsh is elrontotta, nem a mi szerencsénk. Amúgy szegény srácot sajnálom.
Duff
Akkor a Walsh hiba kinek a szerencséje, ha nem a tiétek ? : )
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Hát, nem sokat nyújtottunk, respect a Vikingeknek, de aki 20ról nem tudja berúgni...

Remélem nem kapunk nagy verést Carolinaban 😀
undisputedly
szerintem vagy negyven kisgyerek fel lett már áldozva a jövő hétre

több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Nem lennék olyan biztos a vereségben. Nem volt szép, de ilyen körülmények között mindenki csak a falnak szaladgált mindkét oldalon, nem hiszem hogy ebből kellene kiindulni. A mák és hasonlók miatt károgókra nem igazán gondolom, hogy oda kellene figyelni, a pontszerzések inkább volt köszönhető egy-egy jó helyzetfelismerésnek és egyéni teljesítménynek (RW és Kam). Innentől meg azon matekozni hogy a 60 perc alatt 9 vagy 10 pontot szerző csapat érdemelte volna meg...
több mint 8 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Szívbeteg Seahawks szurkolóknak ingyen szanatóriumi ellátás kell most...
Nagy mázlink volt, de - talán - megérdemeltük...

Go Hawks!

több mint 8 éve
Szarok voltunk, nem érdemeltük meg.

De attól függetlenül a Vikes se, ugyanúgy képtelenek voltak egy rendes driveot összerakni, 40-50yardos fg-ig bírtak eljutni.

Duff
Az elrontott snapbol feltettek 3 pontot, volt még kettő fg. Ennyi. Kétszer dobott 5 yardnal hosszabbat a Vikes. Az semmi.

A mi tamadoink is kb annyit csináltak. Semmit. Vokt egy broken play miracle, ami lendületet adott. Csakhogy Russ nálunk játszik ennyi 😊

A Vikes többféle keppen is megnyerhette volna. Nem tettek
Amuhy halkan jegyzem meg,hogy idén kb 5x volt olyan, hogy két perc van az órán, és mi tamadunk, de nincs first down. PC és Bevell balfaszsaga.
több mint 8 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
OMFG
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ilyeeet... nyertünk, de most kapjuk majd hogy máker hawks.. Na majd a Panthers ellen😀
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Szarok voltunk, nem érdemeltük meg.

De attól függetlenül a Vikes se, ugyanúgy képtelenek voltak egy rendes driveot összerakni, 40-50yardos fg-ig bírtak eljutni.

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Nem volt szép, de legalább csúnya.
több mint 8 éve
Hát, nem sokat nyújtottunk, respect a Vikingeknek, de aki 20ról nem tudja berúgni...

Remélem nem kapunk nagy verést Carolinaban 😀
több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Én nagyon bízok Hauschka sonkáiban. Szerintem szükség lesz rá...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Kiírtam pár dolgot meccs közben ami nem tetszett az első félidőben:

1. negyed:

Rögtön az első birtoklásunknál 2. és 3. kísérletre úgy hívtunk passzt, hogy a napba kellett visszafordulnia az elkapónak. Nem is lett meg.

Szerelések nehezen mentek, így rengeteg 3&1-ig mentek el úgy, hogy semmi extrát nem csináltak.

Ryan szerintem jól csinálta, hogy megpróbálta megfutni, nyilván nem azért tartjuk, hogy emberek között szlalomozva fusson, szóval nem hibáztatom azért amiért nem lett meg.

2. negyed

Nem értettem, hogy amikor ment 1st downra a futás, miért hívtunk 2. és 3. játékokra (főleg másodikra) empty backfieldeket.

A hidegben láthatóan akadozott az O#, maga a huddle és a felállások borzasztó körülményesek voltak. Megpróbálhatnánk kicsit gyorsabban felállni, mert így semmi ritmusa nincs az O#-nak.

CMike amúgy nem rossz, de nem lát a blokkok között.

Lockett ellen védekező játékosra dobott DPI utáni 2 passz hívás, abból az egyik két védő közé ment.

Ami tetszett:

ET szerelése 3rd down passznál eléggé kellett.

Lockett gyorsaságát használhatnánk többet.

Amúgy mondjon akárki akármit, ez a 0-3 egyértelműen a hidegnek tudható be (nem az, hogy a Vikes vezet, hanem a lowscore)
több mint 8 éve
Tipp: 24-13 Hawks siker 😊
több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Hát nem az a meccs lesz mint a múltkori... szerintem 1 labdabirtokláson belül lesz a különbség. Go Hawks.

Akarok egy Newton-Wilson meccset. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Bailey es Jeanpuerre személyében elég két OL a keretbe, ráadásul ők ketten lefednek 5 OL posztot.

Már izgulok, Go Hawks!
több mint 8 éve
Az mondjuk érdekes, hogy Glowinski inaktív...
több mint 8 éve
#‎Seahawks‬ Inactives:

CB Tye Smith
RB Marshawn Lynch
LB Kevin Pierre-Louis
G Mark Glowinski
C/G Kristjan Sokoli
TE Luke Willson
DT A.J. Francis
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nyugi melegszik még az -17-re is. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jelenleg -23 fok van Minneapolisban, 15 km/h széllel.
Nadal17
Ejha.... Ez baromi hideg. Volt szerencsem ilyen idoben sielni..... Haaat mit mondjak, nem tul komfortos
több mint 8 éve
Sweezy vagy Glowinski játszik?
mustaine
valszg sweezy
több mint 8 éve
Jelenleg -23 fok van Minneapolisban, 15 km/h széllel.

Szerkesztette: Nadal17
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Sweezy vagy Glowinski játszik?