NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Én Kamtől is könnyes búcsút vennék... Irvin abszolút mehet, Okung maradjon... Kearse mindegy kategória, de inkább maradjon, olcsóért... azért elkaristol. Ha meg draftolunk egy jó WR-t, akkor ő is mehet. Lane kell. Húúú de jó ezt így látni, jövőre is kell velünk számolni, hát még idén 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Irvin szerintem is hogy megy Atlantába, szezon kezdet előtt is pedzegette. Okung marad, ha Kearse megy ki lesz helyette? De persze pótolható. jóféle draftnak viszont nagyon örülnék😊 OL-t gatyába rázni egy jó cb. Chancellor nekem még a nagy kérdés, vele terveznek-e valamit?.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
attolfügg hol áll fel Kearse. Ha a WR jobb oldalon van és az ellenfélnél az elsőszámú CB a bal oldalon(azaz offense jobb oldalán) játszik akkor az 1. CB ellen játszik, általában 1 v 2.számú azaz a kezdő szélső CBk ellen játszik Kearse, mert ő mindig szélen van fenn.Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.Ez kemény biznisz. Lynch szerintem nem marad. Egyszerűen a sérülései, a mostani viselkedése és az, hogy megtaláltuk Rawlst, nélkülözhetővé teszik. Elképzelhető, hogy visszavonul, de azt is simán el tudom hinni, hogy mondjuk Oaklandbe leszerződik még egy évre.
Nadal17
Kearse számai azért olyan "jók", mert rendre 3. cornerek ellen megy, szerintem ő nem lesz drága. IRvin megy Atlantába, Okung biztosan megkapja a lóvét, Lane-t lenne jó megtartani még mindenképpen.
undisputedly
3.számú CBk?nem. Meg ugye a 3.CB az általában a nickelCB, ami Baldwin ellen játszik.
Jó számok? pláne nem
több mint 8 éve
Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.Ez kemény biznisz. Lynch szerintem nem marad. Egyszerűen a sérülései, a mostani viselkedése és az, hogy megtaláltuk Rawlst, nélkülözhetővé teszik. Elképzelhető, hogy visszavonul, de azt is simán el tudom hinni, hogy mondjuk Oaklandbe leszerződik még egy évre.
Nadal17
Kearse számai azért olyan "jók", mert rendre 3. cornerek ellen megy, szerintem ő nem lesz drága. IRvin megy Atlantába, Okung biztosan megkapja a lóvét, Lane-t lenne jó megtartani még mindenképpen.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.nem csak h elképzelhető, hanem kicsit valószínűbb is számomra mint a maradása
Nadal17
több mint 8 éve
Nadal17
586
Még ha most nem is ezzel kell foglalkozni, de ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy Lynch nem lesz a csapattal a következő szezon kezdetekor ? Látszik, hogy lassult, a sérülések sem kerülik el, és Rawls személyében úgy tűnik, sikerült megtalálni az utódját, plusz Kearse, Irvin, Okung, Lane szerződése is lejár többek között, 6,5 Milla megtakarítás pedig segíthetne megtartani közülük +1 embert. A másik oldalon viszont ott van, hogy azért ő csak Beast Mode továbbra is képes egyedülálló dolgokra és a franchise rengeteget köszönhet neki. De az NFL-ben ugye utóbbi nem garancia semmire.
több mint 8 éve
Nekem az is furcsa, hogy el se ment Minnesotába. Talán tudott volna segíteni Krisztináéknak. Meg hát ott a haver Fred is. Tudjuk hogy nem egy szószátyár manus, de a jelenléte is sokat segíthetett volna. Ettől függetlenül minden tiszteletem Krisztináé, mert nagyon akar a srác és sokkal többet mutat mint korábban (igaz több lehetőséget is kap).földrengés és a skeetles óta lett brand Lynch. ezzeln nekem nicns bajom, a pályán maxot nyujtott mindig isAmúgy ez a Lynch sztori nagyon érdekes. Állítólag "Mentálisan" nem érezte magát késznek a visszatérésre Lynch, ezért az utolsó edzés után azt mondta, hogy nem játszik...Nem tudom ez mennyire szól már a fociról. A SB win óta, nagyon hypolva van a faszi. Saját márka, reklámok, show műsorok. Sztár lett amit valahogy kezelni kell. És persze fociban se éghet ki. Szerintem normális,hogy kell neki egy kis plusz, főleg sérülés után. Remélem robban a PO-ban még egyet, utána sajnos nem tudom mennyi fantázia marad benne.
Btw, kb senki sem tudta, hogy hol van a rehab alatt, habár ez nem meglepő, PC elmondta, hogy nem zavarta őket, hogy nem tudnak róla semmit. Közben kiderült, hogy Friscoban volt állítólag egy MMA edzővel, akivel "mentális" felkészülést végeztek.
Azt eddig is tudtuk, hogy neki valami máshogy ketyeg odabent, de ez már megint túl Lynches sztori. Jövőre vonuljon vissza, mindneki úgy jár a legjobban.
undisputedly
Stopyt
ez az első ilyen furcsa sztori
braxa88
Remélem Lynch játszani fog, bár a macskameccs inkább Wagneréken fog múlni. Ja és hogy Norman kit tud kihozni a sodrából.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
földrengés és a skeetles óta lett brand Lynch. ezzeln nekem nicns bajom, a pályán maxot nyujtott mindig isAmúgy ez a Lynch sztori nagyon érdekes. Állítólag "Mentálisan" nem érezte magát késznek a visszatérésre Lynch, ezért az utolsó edzés után azt mondta, hogy nem játszik...Nem tudom ez mennyire szól már a fociról. A SB win óta, nagyon hypolva van a faszi. Saját márka, reklámok, show műsorok. Sztár lett amit valahogy kezelni kell. És persze fociban se éghet ki. Szerintem normális,hogy kell neki egy kis plusz, főleg sérülés után. Remélem robban a PO-ban még egyet, utána sajnos nem tudom mennyi fantázia marad benne.
Btw, kb senki sem tudta, hogy hol van a rehab alatt, habár ez nem meglepő, PC elmondta, hogy nem zavarta őket, hogy nem tudnak róla semmit. Közben kiderült, hogy Friscoban volt állítólag egy MMA edzővel, akivel "mentális" felkészülést végeztek.
Azt eddig is tudtuk, hogy neki valami máshogy ketyeg odabent, de ez már megint túl Lynches sztori. Jövőre vonuljon vissza, mindneki úgy jár a legjobban.
undisputedly
Stopyt
ez az első ilyen furcsa sztori
több mint 8 éve
Stopyt
180
Amúgy ez a Lynch sztori nagyon érdekes. Állítólag "Mentálisan" nem érezte magát késznek a visszatérésre Lynch, ezért az utolsó edzés után azt mondta, hogy nem játszik...Nem tudom ez mennyire szól már a fociról. A SB win óta nagyon hypolva van a faszi. Saját márka, reklámok, show műsorok. Sztár lett amit valahogy kezelni kell. És persze fociban se éghet ki. Szerintem normális,hogy kell neki egy kis plusz, főleg sérülés után. Remélem robban a PO-ban még egyet, utána sajnos nem tudom mennyi fantázia marad benne. De,hogy mennyi örömet okozott nekünk, azt elfelejteni nem szabad.
undisputedly
Szerkesztette: Stopyt
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Amúgy ez a Lynch sztori nagyon érdekes. Állítólag "Mentálisan" nem érezte magát késznek a visszatérésre Lynch, ezért az utolsó edzés után azt mondta, hogy nem játszik...
undisputedly
Amúgy ez a Lynch sztori nagyon érdekes. Állítólag "Mentálisan" nem érezte magát késznek a visszatérésre Lynch, ezért az utolsó edzés után azt mondta, hogy nem játszik...(kivéve én GM játlkban 😀 mindegy Gronk egyedül mindent megold 😀 )
undisputedly
amugy télleg gáz a sztori, végignyomj a hetet, mindenki arra számít h játszik, igy készül a gameplan aztán a repülőút előtt szól h mégse.
igyugyis Rawls lesz jövőre a featureback.
több mint 8 éve
Amúgy ez a Lynch sztori nagyon érdekes. Állítólag "Mentálisan" nem érezte magát késznek a visszatérésre Lynch, ezért az utolsó edzés után azt mondta, hogy nem játszik...Btw, kb senki sem tudta, hogy hol van a rehab alatt, habár ez nem meglepő, PC elmondta, hogy nem zavarta őket, hogy nem tudnak róla semmit. Közben kiderült, hogy Friscoban volt állítólag egy MMA edzővel, akivel "mentális" felkészülést végeztek.
több mint 8 éve
Egyre több csapat topikot olvasok és mint az aláírásom mutatja a Seahawks az egyik kedvelt csapat is. Úgyhogy nem csak megjelentem hanem láthatatlanul eddig is itt voltam 😉Na tessék leírom hogy baseball és Máté megjelenik. 😀Wilson csoda play-e az teljesen baseball-os volt (írtam is az eredménykövetőbe). Felkapta a groundballt majd odabaszta az 1B-re.Ja csak előtte megpattant a 3-as bázison majd a bench kerítésén és egy néző kezéből is ki kellett szedni mielőtt felugorva átdobta a gyémántot 😀
Fucu
Matthew99
a nézős rész sok volt már de azon kívül tényleg inkább a te verzód a jó. 😊
Fucu
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én meg h mire elég a maradék 20 másodperc időkérés nélkülLegbelül éreztük, hogy lesz még valami a végén..Jó nektek, én kb azon gondolkodtam, hogy 97 vagy 98%-e az esély, hogy berúgja.
CSABI27
undisputedly
több mint 8 éve
Legbelül éreztük, hogy lesz még valami a végén..Jó nektek, én kb azon gondolkodtam, hogy 97 vagy 98%-e az esély, hogy berúgja.
CSABI27
több mint 8 éve
Legbelül éreztük, hogy lesz még valami a végén..
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Ugye többször szar volt Wilson fülese, igy nem hallotta a playt, szal neki kellett néha hívnia a playeket, kemény.Ahogy Carroll is mondta túléltük a meccset.
Jövő héten már emberi körülmények között lehet játszani, figyeljétek meg nagyon jó lesz az offense.
több mint 8 éve
Megértem, hogy frusztrál, hogy a ti QB-jaitoknak félúton a labda felé meg kellett volna állniuk levegőért kapkodni, nem hogy még a védők előtt fel is kapják, majd elkapóhoz juttassák a bőrt 😛Na tessék leírom hogy baseball és Máté megjelenik. 😀Wilson csoda play-e az teljesen baseball-os volt (írtam is az eredménykövetőbe). Felkapta a groundballt majd odabaszta az 1B-re.Ja csak előtte megpattant a 3-as bázison majd a bench kerítésén és egy néző kezéből is ki kellett szedni mielőtt felugorva átdobta a gyémántot 😀
Fucu
Matthew99
Fucu
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Na tessék leírom hogy baseball és Máté megjelenik. 😀Wilson csoda play-e az teljesen baseball-os volt (írtam is az eredménykövetőbe). Felkapta a groundballt majd odabaszta az 1B-re.Ja csak előtte megpattant a 3-as bázison majd a bench kerítésén és egy néző kezéből is ki kellett szedni mielőtt felugorva átdobta a gyémántot 😀
Fucu
Matthew99
több mint 8 éve
Akkor bocs, rosszul emlékeztem, de mintha azt a képet többször is bevágták volna a meccs alatt.Megelőztetek. Akartam írni, hogy Rubin a meg nem énekelt hős. Nagyon hasznos ember és volt már INT-je is. Tegnap meg ugye ő feküdt a lasztira. Egyébként a Def nagyon jó volt, viszont az offense igencsak megfagyott. Szerencsére oda-vissza. A mázli faktor nem érdekel, 27-ről be kell rúgni és kész.Az nem a SB évben volt
Emlékszik még valaki: Dallas-Seattle: ...és akkor Romo mint holder szarul teszi le a labdát. Továbbjut a Seahawks. Asszem a SB-ig mentünk.
garrett27
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Megelőztetek. Akartam írni, hogy Rubin a meg nem énekelt hős. Nagyon hasznos ember és volt már INT-je is. Tegnap meg ugye ő feküdt a lasztira. Egyébként a Def nagyon jó volt, viszont az offense igencsak megfagyott. Szerencsére oda-vissza. A mázli faktor nem érdekel, 27-ről be kell rúgni és kész.Az nem a SB évben volt
Emlékszik még valaki: Dallas-Seattle: ...és akkor Romo mint holder szarul teszi le a labdát. Továbbjut a Seahawks. Asszem a SB-ig mentünk.
garrett27
több mint 8 éve
Megelőztetek. Akartam írni, hogy Rubin a meg nem énekelt hős. Nagyon hasznos ember és volt már INT-je is. Tegnap meg ugye ő feküdt a lasztira. Egyébként a Def nagyon jó volt, viszont az offense igencsak megfagyott. Szerencsére oda-vissza. A mázli faktor nem érdekel, 27-ről be kell rúgni és kész.Emlékszik még valaki: Dallas-Seattle: ...és akkor Romo mint holder szarul teszi le a labdát. Továbbjut a Seahawks. Asszem a SB-ig mentünk.
Szerkesztette: garrett27
több mint 8 éve
Kvázi azzal megnyerte nektek a meccset azért azt ne felejtsük el.hát azért nem, mert Kam belemozdult Rudiba... de hát a védekező játékosnak is ugyanannyi joga van futni egy irányba, mint a támadónak... sztem a probléma az volt, h használta a kezeit is. Nálam 50-50 volt, be is lehetett dobni, meg nem is, mindkettőt meg lehet/lehetett volna magyarázni.Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi.Rudolph konkrétan nekinyargalt Kancellárnak. Én sem éreztem ezt szabálytalannak, persze lehet, hogy az volt.
mákostészta
braxa88
Mindenesetre érdekes jelenet volt.
Sonics
Hozzáteszem Kam passz ellen még mindig gyalázat, és sajna a tegnap a tacklingje sem volt Boom, sőt. Egyedül az FF ami szép volt...
Am is van mit bizonyítania... az év elején kimutatta a foga fehérjét.
SeaSzilaHawk
több mint 8 éve
Ennél jobban sztem nem lehet indokolni, hogy miért volt DPI:hát azért nem, mert Kam belemozdult Rudiba... de hát a védekező játékosnak is ugyanannyi joga van futni egy irányba, mint a támadónak... sztem a probléma az volt, h használta a kezeit is. Nálam 50-50 volt, be is lehetett dobni, meg nem is, mindkettőt meg lehet/lehetett volna magyarázni.Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi.Rudolph konkrétan nekinyargalt Kancellárnak. Én sem éreztem ezt szabálytalannak, persze lehet, hogy az volt.
mákostészta
braxa88
Sonics
Hozzáteszem Kam passz ellen még mindig gyalázat, és sajna a tegnap a tacklingje sem volt Boom, sőt. Egyedül az FF ami szép volt...
SeaSzilaHawk
twitter.com/PFF_Sam/status/686570037340168193
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
hát azért nem, mert Kam belemozdult Rudiba... de hát a védekező játékosnak is ugyanannyi joga van futni egy irányba, mint a támadónak... sztem a probléma az volt, h használta a kezeit is. Nálam 50-50 volt, be is lehetett dobni, meg nem is, mindkettőt meg lehet/lehetett volna magyarázni.Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi.Rudolph konkrétan nekinyargalt Kancellárnak. Én sem éreztem ezt szabálytalannak, persze lehet, hogy az volt.
mákostészta
braxa88
Sonics
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Wilson csoda play-e az teljesen baseball-os volt (írtam is az eredménykövetőbe). Felkapta a groundballt majd odabaszta az 1B-re.Ja csak előtte megpattant a 3-as bázison majd a bench kerítésén és egy néző kezéből is ki kellett szedni mielőtt felugorva átdobta a gyémántot 😀
Fucu
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.