Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Most már tényleg kellene hivatalos statisztika a zsinórban elbukott legtöbb challengeről. 😊11.
tejbegrrr!!!
Marvin Lewis és John Fox tartja holtversenyben a rekordot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Most már tényleg kellene hivatalos statisztika a zsinórban elbukott legtöbb challengeről. 😊Moore egy fél sackkel azért észrevétette magát, Reed egy villanásának lehetett örülni, de abból a csapategységből tényleg Clark egykezes sackje volt a legszebb egyéni teljesítmény.
Collinsben meg én abszolút látom a nagyszerű practice squad futót...
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
A győzelem mindig fontos és jó, de ez.... édes is. 😊Jó mulatság, férfimunka volt!
több mint 9 éve
Nem LB. ha visszajön Bennett akkor sem lesz, nem is volt azhát ez otda lett rakva 😊Nagyon bírom Clarkot, viszont kicsit félek, hogy Bennett visszatérése neki nem fog jót tenni. Ugye akkor ő főként menne vissza LB-nek, szituációs rushernek, de a falban ő jobb, ott viszont nem jutna neki elég snap.
6-2-1.
-Sztem ezt senki sem várta itt. De nagyon jó megelepi
-Wilson közel se volt tökéletes, de kulcspillanatokban azért inkább megoldotta.
-Mióta követem a csapatot, ilyen tipusú RBnk mint Prosise nem volt, hatalmas pick volt. Nagyon sokat ad az offensenek. Azért a TDt illet volna megadni...
-Michaelt ma is láttuk mit tud, ha viszajön Rawls nem kell erőltetni
-OL: hibázgattak, de elindultak az úton
-nem volt agyonhasznáélva, Graham és Baldwin, tetszik h szétvannak szórva a labdák.
-Chancellor megmutatta miért holdoutolt, hihetetlen mit jelent ennek a védelemnek.
-Clark sackje, a meccs jelenete volt 😊 azért az nem rossz, h kiesett egy top3 DE a csapattól, és a másik kettő öss 16,5sacknél jár 😊
-én mostmér kijelentem, h Shead személyében megvan a CB2 akit kerestünk
-voltak hülyeségek, 1yardrol 3 próbálkozásból se sikerült bevinni (pats ellen ez nekünk nem megy), kihagyott XP, de a 2 pontos a meccs végén sztem tökös volt, tetszett(az más kérdés h mi nem az az offense vagyunk aki 2yardrol bármikor beviszi), szerencsére nem bosszulta meg magát.
Eagles, nem lesz egyszerű, nagyon jó az a védelem, főleg pass rushban.
braxa88
Még sokat kell fejlődnie, de egyre jobb. Sokszor még csak a rush megy neki, de olykor előlép és futás ellen is produkál valamit. Az ereje brutális, az látszik, akármikor néztem őt, röhögve tolta be a tackle-t, aki vele szemben volt.
Stez
Ha jön Bennett, akkor a 3 DE lesz rotálva, egyértelmű passz szitukban meg Bennett megy belülre.
Sokkal nem esne vissza Clark snapszáma, de vissza fog nyílván, remélem a jó teljesítménye miatt, közel annyit lesz fenn mint Avril és Bennett.
@BraxaÚgy értem, h mikor Rawls már 100%os, nem kell vele vigyázni, akkor Michaelt nem nagyon kell pályára tenni. Most is volt 2 futása amikor elesett a fűben...
-Michaelt hogyan érted, Rawls az akit nem kell majd erőltetni, vagy Michael volt ma is gyenge?
-Prosise amúgy a számok alapján -nem láttam a meccset- elképesztőt játszott. Nála ugye az injury bug a kérdés(egy sérülés, aztán jön még 2). Reméljük nem bizonyul törékeny backnek.
-Clark nagyon jól játszik idén, ráadásul a jó teljesítményt egyenletesen nyújtja, meccsenként 1 sack/x pressure, nem pedig 1 meccs/4 sack, aztán utána semmi.
-Moore hogyan játszott? Vele ismét lehetne nascar csomagunk (Avril-Moore-Bennett-Clark)
-Skill posztokon annyi jó játékosunk van, hogy most már biztosan azt mondom, hiba volt megtartani Kearse-t, igaz akkor meg annyi bizonytalan tényező volt, hogy kellett egy már bizonyított elkapó, de ez a meccsenkénti 1, max 2 elkapás nem ér 15 milliót.
-Shead magasztalásával vigyáznék. Tavaly is nézett ő már ki potens cb2-nek, aztán a következő meccsen meg égették yardért is meg pontokért is.
undisputedly
Moore csendes volt. De a Pats OL elég jó volt, Avrilnek se volt jó meccse
több mint 9 éve
Azt hittem, hogy a mienknél elbaszottabb zónahatárok, meg átadási szabályok nincsenek, de kiderült, hogy vannak....jó rövidek is a rulok, amelyek faszán összeomlanak, ha nincs passrush.Az öreg Bill helyében azért megkérdezném Patriciát, hogy mire gondolt.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Gratulálok srácok!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
@Braxa-Michaelt hogyan érted, Rawls az akit nem kell majd erőltetni, vagy Michael volt ma is gyenge?
-Prosise amúgy a számok alapján -nem láttam a meccset- elképesztőt játszott. Nála ugye az injury bug a kérdés(egy sérülés, aztán jön még 2). Reméljük nem bizonyul törékeny backnek.
-Clark nagyon jól játszik idén, ráadásul a jó teljesítményt egyenletesen nyújtja, meccsenként 1 sack/x pressure, nem pedig 1 meccs/4 sack, aztán utána semmi.
-Moore hogyan játszott? Vele ismét lehetne nascar csomagunk (Avril-Moore-Bennett-Clark)
-Skill posztokon annyi jó játékosunk van, hogy most már biztosan azt mondom, hiba volt megtartani Kearse-t, igaz akkor meg annyi bizonytalan tényező volt, hogy kellett egy már bizonyított elkapó, de ez a meccsenkénti 1, max 2 elkapás nem ér 15 milliót.
-Shead magasztalásával vigyáznék. Tavaly is nézett ő már ki potens cb2-nek, aztán a következő meccsen meg égették yardért is meg pontokért is.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
hát ez otda lett rakva 😊Nagyon bírom Clarkot, viszont kicsit félek, hogy Bennett visszatérése neki nem fog jót tenni. Ugye akkor ő főként menne vissza LB-nek, szituációs rushernek, de a falban ő jobb, ott viszont nem jutna neki elég snap.
6-2-1.
-Mióta követem a csapatot, ilyen tipusú RBnk mint Prosise nem volt, hatalmas pick volt. Nagyon sokat ad az offensenek. Azért a TDt illet volna megadni...
-nem volt agyonhasznáélva, Graham és Baldwin, tetszik h szétvannak szórva a labdák.
-Chancellor megmutatta miért holdoutolt, hihetetlen mit jelent ennek a védelemnek.
-Clark sackje, a meccs jelenete volt 😊 azért az nem rossz, h kiesett egy top3 DE a csapattól, és a másik kettő öss 16,5sacknél jár 😊
-voltak hülyeségek, 1yardrol 3 próbálkozásból se sikerült bevinni (pats ellen ez nekünk nem megy), kihagyott XP, de a 2 pontos a meccs végén sztem tökös volt, tetszett(az más kérdés h mi nem az az offense vagyunk aki 2yardrol bármikor beviszi), szerencsére nem bosszulta meg magát.
braxa88
Még sokat kell fejlődnie, de egyre jobb. Sokszor még csak a rush megy neki, de olykor előlép és futás ellen is produkál valamit. Az ereje brutális, az látszik, akármikor néztem őt, röhögve tolta be a tackle-t, aki vele szemben volt.
több mint 9 éve
hát ez otda lett rakva 😊6-2-1.
több mint 9 éve
Grt szép volt.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
En szotam 😊Ha lesz időd, lesd meg a védelmünk átlagos alakítását 😀Azért itt is vannak borús hangulatú hozzászólások 😊😀😀😀
De ne izguljatok, ellenünk mindjárt sokkal fényesebbnek fog tűnni a támadósor 😀
Wyatt
Pats fanok..
sok az egy vereség, meg a hibátlan offense, meg sok blowut W, meg a toronymagas SB esélyesség...
braxa88
Mondjuk szerencsénk volt, mert eddig az ellenfeleknél vagy a védelem halt le, vagy a támadósor, sem elit O-val, sem elit D-vel nem találkoztunk, úgyhogy egyelőre tényleg nem néz ki rosszul 😀 Na de majd belerázódunk remélem védelmi oldalon 😊
Wyatt

több mint 9 éve
Na ezért kell falat építeni Észak-Kalifornia, és Washington állam közé! Mondjuk legyen Portland a demarkációs sáv!/off és a sajtkészítők, meg a nagyorrúak? 😀A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )
TGA
Bocsánat, én is befejeztem.
peterk2005
petey
Basszunk oda!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
/off és a sajtkészítők, meg a nagyorrúak? 😀A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )
TGA
peterk2005
több mint 9 éve
Olyan jó, hogy itt vagy velünk és mindig megfogod a lényeget...Nem gondolom, hogy az utóbbi években létezett olyan a hawks-pats meccseken, hogy "papírforma". Most sincs. Bármi lehet.Az utóbbi években? Az elmúlt 25 évben 3-szor jásztottatok egymás ellen. 😊 (Na jó, plusz az SB, az négy 😊 )
gordon
peterk2005
több mint 9 éve
Király lesz, ha csak sérülésekről, taktikáról, elemzésről lehet itt olvasni, mert minden más offtopic.Ezt el tudom olvasni a hírekben is...
Szerintem rossz koncerten vagytok srácok, de a ti dolgotok!
www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Az OFF topikba ( ide: bowl.one/forum/egyeb-temak/off-topik ) röviden beírom, mire gondoltam.
Szerkesztette: tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
B+....Ailg egy napja lett telespammelve a Hawks topic total ide nem illo temakkal, de igen, kezdjuk elolrol.
több mint 9 éve
A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )
TGA

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Lehet én sokaltam be az egésztől, de ugyanezt gondolom. Nekem kicsit sok volt a statement mostanság.Van rá egy huszasom, hogy a két Bennett tevékeny közreműködésével jelenleg is élénk csapatközi egyeztetések zajlanak egy nagy közös himnusz alatti összekapaszkodásról. Tökéletes időzítéssel minden másnál hatékonyabb közvetítő közegen átvitt baromi erős üzenet lenne.Szerintem meg ok csak sportolok. Azert vannak a palyan, hogy szorakoztassanak, nem azert, hogy a politikai nezeteiket rank eroltessek.
tejbegrrr!!!
undisputedly
Szerintem:, és itt kérek ugrani mindenkit, aki nem akar agyfaszt kapni
A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szerintem meg ok csak sportolok. Azert vannak a palyan, hogy szorakoztassanak, nem azert, hogy a politikai nezeteiket rank eroltessek.A humorista meg csak humorista, a költő meg csak költő, a színész meg csak színész, az orvos meg csak orvos?
undisputedly
(Fogalmam sincs milyen üzenetre gondolt tejbegrrr!!! egyébként. És miért pont a két Bennett üzennének? De mindegy is. A politikai üzenet szvsz pont ugyanolyan természetes része az életünknek, mintha valakinek születik egy kislánya, és bölcsőt rajzol a pólójára. A mérték persze mindenben számít. Kivéve talán a szexet 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Van rá egy huszasom, hogy a két Bennett tevékeny közreműködésével jelenleg is élénk csapatközi egyeztetések zajlanak egy nagy közös himnusz alatti összekapaszkodásról. Tökéletes időzítéssel minden másnál hatékonyabb közvetítő közegen átvitt baromi erős üzenet lenne.Szerintem meg ok csak sportolok. Azert vannak a palyan, hogy szorakoztassanak, nem azert, hogy a politikai nezeteiket rank eroltessek.
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
Miről?Ha tőlem kérdezed: összetartozásról, egymásra utaltságról, a különbségeknél sokkal fontosabb emberségről.
TGA