NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 8 éve
Akkor lefordítva magyarra: kb ugyanannyi yardra lesz képes mindkét csapat, a hatékonyság dönt majd."a turnoverek, a redzone hatékonyság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra." tulajdonképpen összefoglaltad egy véletlenszerűen kiválasztott focimeccs attribútumait. 😊Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunkÉn alapből 50-50-re tenném a meccset, ezen némileg módosít, hogy mi játszunk otthon és pihenhettünk, miközben nektek a zergebaszó hidegben kellett most játszani, viszont a playoff rutin mellettetek szól. Szóval így kb 55-45-re magunkat érzem favoritnak, de szoros meccset várok, ahol a turnoverek, a redzone hatéknyoság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra.
Amugy Panthers. Olsen és a 3. downok megfogása lesz a kulcs, ott nagyon oda kell tenni magunkat. Sajnos Newton a 3&10eket simán megcsinálhatja majd a zónahatárokra bemozgó Olsenéknek.
Nem mi vagyunk az esélyesek, nagyon nagy fejlődés kell az offensetől (a tegnapihoz képest), de nem lehetetlen a győzelem.
braxa88
gabokocka
hajdu
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
egy teljesen ugyanilyen szitura nem dobtak zászlót a Cards elleni meccsen, amikor Fitz futott neki ET-nek aki beállt az útjába. Szerintem az is és ez is DPI volt, de ez az én véleményem.Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi.Rudolph konkrétan nekinyargalt Kancellárnak. Én sem éreztem ezt szabálytalannak, persze lehet, hogy az volt.
mákostészta
braxa88
Mindenesetre érdekes jelenet volt.
Sonics
A ritmustalanság oka a korai meccskezdés is lehetett, mivel az délelőtt 10 óra Seattle-i idő szerint és hiába utaztak el pénteken kevés az idő az átálláshoz. És ugye most a Panthers meccs is ekkor kezdődik.
Mák nem mák, de valaki odafent rohadtul szereti ezt a csapatot az biztos.
Wilson csoda play-e az teljesen baseball-os volt (írtam is az eredménykövetőbe). Felkapta a groundballt majd odabaszta az 1B-re.
több mint 8 éve
Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi.Rudolph konkrétan nekinyargalt Kancellárnak. Én sem éreztem ezt szabálytalannak, persze lehet, hogy az volt.
mákostészta
braxa88
Mindenesetre érdekes jelenet volt.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Én pedig most olvastam egy írást arról, hogy a késleltetett, bacfieldről érkező RB-nek adott rövid passzokkal kb semmit sem tud kezdeni a védelmünk ( mint ahogy a PAts ellen a SB-on vagy ahogy Cunningham és a Rams ellen), és hogy AP is a fumblit eredményező playben simán átnyargalt a védelmünkön, az egyetlen szerencsénk, hogy KAncellár megcsinálta a FF-t, így kicsit elhomályosította a AP gainjét.ez tény
Van benne valami. A RB checkdown es a TE védekezés a gyengéje a védelemnek, ez egyértelmű. A Vikingek stratégiája Zimmer szerint arra épült, hogy ezekkel operáljanak, elfogadják azt amit a védelem ad, és öljék az időt. Ez runheavy stratégia ellen be is válhat, mert nem is tudtuk felvenni a ritmust, viszont egy passzhappy csapat ellen már nem olyan kifizetődő. Szerintem mi tudunk passhappyt is játszani.
undisputedly
ezért is féltem jobban mikor McKinnon volt a pályán mint AP
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Én pedig most olvastam egy írást arról, hogy a késleltetett, bacfieldről érkező RB-nek adott rövid passzokkal kb semmit sem tud kezdeni a védelmünk ( mint ahogy a PAts ellen a SB-on vagy ahogy Cunningham és a Rams ellen), és hogy AP is a fumblit eredményező playben simán átnyargalt a védelmünkön, az egyetlen szerencsénk, hogy KAncellár megcsinálta a FF-t, így kicsit elhomályosította a AP gainjét.Van benne valami. A RB checkdown es a TE védekezés a gyengéje a védelemnek, ez egyértelmű. A Vikingek stratégiája Zimmer szerint arra épült, hogy ezekkel operáljanak, elfogadják azt amit a védelem ad, és öljék az időt. Ez runheavy stratégia ellen be is válhat, mert nem is tudtuk felvenni a ritmust, viszont egy passzhappy csapat ellen már nem olyan kifizetődő. Szerintem mi tudunk passhappyt is játszani.
több mint 8 éve
"a turnoverek, a redzone hatékonyság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra." tulajdonképpen összefoglaltad egy véletlenszerűen kiválasztott focimeccs attribútumait. 😊Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunkÉn alapből 50-50-re tenném a meccset, ezen némileg módosít, hogy mi játszunk otthon és pihenhettünk, miközben nektek a zergebaszó hidegben kellett most játszani, viszont a playoff rutin mellettetek szól. Szóval így kb 55-45-re magunkat érzem favoritnak, de szoros meccset várok, ahol a turnoverek, a redzone hatéknyoság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra.
Amugy Panthers. Olsen és a 3. downok megfogása lesz a kulcs, ott nagyon oda kell tenni magunkat. Sajnos Newton a 3&10eket simán megcsinálhatja majd a zónahatárokra bemozgó Olsenéknek.
Nem mi vagyunk az esélyesek, nagyon nagy fejlődés kell az offensetől (a tegnapihoz képest), de nem lehetetlen a győzelem.
braxa88
gabokocka
több mint 8 éve
Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi.Akkor lett volna ha Gronk csinálja más esetben DPI 😊
mákostészta
braxa88
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Pats(!) topicban ovlastam h Rudolphon a DPI az inkább OPI. hmm van benne vmi. mákostészta
több mint 8 éve
rantotthus
261
Akkor meg pláne nincs miről beszélni 😊Mák az, ha megnyeri valaki a coin tosst, a többit hagyjuk.Az nem mák. Az Tarvaris Jackson.
rantotthus
Medvepapa
több mint 8 éve
Mák az, ha megnyeri valaki a coin tosst, a többit hagyjuk.Az nem mák. Az Tarvaris Jackson.
rantotthus
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
rantotthus
261
Mák az, ha megnyeri valaki a coin tosst, a többit hagyjuk.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
úgy nézki Charlotteban vasárnap 30fokkal lesz több, mint tegnap Minneapolisban 😀
több mint 8 éve
braxa88
12 534
De bejött a sporttv közvetítési nyerési széria😊 Na és ugye már mindet adják élőben😊)én ebben komolyan jobban bízok mint bármi másban 😀
Oszi
több mint 8 éve
Oszi
1 215
De bejött a sporttv közvetítési nyerési széria😊 Na és ugye már mindet adják élőben😊)
több mint 8 éve
Én a legtöbb hibafaktort a hidegnek és a kommunikációs rendszer hibájának tudom be.1.Ahogy linkeltem korábban az illusztrációt, a legnagyobb hatása a hidegnek az ilyenkor, hogy kb 40%-al megnő a reakcióidő. Ami mondjuk 0,1 másodperces döntést igényel az agytól, az 0,14-re nő, ami nem tűnik soknak, de szerintem lényeges.
2. Láthatóan semmi ritmus nem volt a csapatban, mindenki rohadtul fázott, és azzal volt elfoglalva, hogy ne fagyjon meg.
3. A időkérések elégetése és a delay of game büntetések azért voltak, mert nem elromlott a rádiós rendszer.
Ki kell emelni Lane és ET passzvédekezését, mert nagyon ott voltak clutch szituációkban. Főleg Lane, aki 3&16-nál 2:30-al a vége előtt a redzoneba feldobott labdát levédekezte. Ha a passz sikerül, kikapunk, mert lefuttatják az órát és befágják a FG-t. Helyette puntolniuk kellett.
A Pantherst sokkal esélyesebbnek érzem:
1.TE-ek ellen nem tudunk védekezni. Kancellár amennyire elit run D#-ben, passz D#-ben annyira gyenge. Olson szétkaphatja ismét a védelmünket.
2. A Short-Kíkli kettős ellen nem fogunk jól futni.
3. Time managementben idén borzasztóan szarok vagyunk. Ez PC hibája, és Bevellé is, mert ebben a szezonban rengetegszer volt nálunk a labda 2 perccel a vége előtt, előnyben, úgy, hogy csak 1 db first down kell, és meg van a meccs. Kb egyszer sem csináltuk meg. Így nem lehet nekimenni egy PO runnak...
4. Az OL megint a rosszabbik énjét mutatta.
Viszont ez a meccs felszabadítólag hathat a csapatra, mint egészre. Amennyire lehetetlennek tartottam, hogy egy Vikings (idegenben)-Panthers (idegenben) -Cardinals (idegenben) soron végig gyalogoljunk, sikerült az első akadályt venni pocsék játékkal, így most már nem is tűnik annyira nagyon lehetetlennek.
Szerk: ET a meccs után átment a Vikingek öltözőjébe, hogy elismerését fejezze ki a szezonjukat illetően.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
T-Lockett mondta hogy nagyon örül annak hogy első nfl-es szezonjában playoff-ban vehet részt, és hogy nagyon-nagyon fázott 😀 😀Látszott is rajta, közelében nem volt a normál sebességének.
Oszi
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Reggel olvastam valahol (forrást hirtelen nem tudok talán instagram) T-Lockett mondta hogy nagyon örül annak hogy első nfl-es szezonjában playoff-ban vehet részt, és hogy nagyon-nagyon fázott 😀 😀hát ha hideg volt na 😀 Sherman szempillája is megfagyott. el nem tudom képzelni milyen lehetett egykis simulos gatyába meg rövidujjúban, Wilson esetében kesztyű nélkül játszani.
Oszi
több mint 8 éve
Oszi
1 215
Reggel olvastam valahol (forrást hirtelen nem tudok talán instagram) T-Lockett mondta hogy nagyon örül annak hogy első nfl-es szezonjában playoff-ban vehet részt, és hogy nagyon-nagyon fázott 😀 😀
több mint 8 éve
Rubin nagyon jó "vétel" volt. jó lenne majd vele olcsón hosszabbítani nyáron.Védelemre nem lehet panaszunk. Azt viszont remélni tudom, hogy Wilson tényleg a hideg miatt "fagyott" bele a meccsbe. Nekem a playhívás sem tetszett mindig... a 3. down-nál valahogy mindig rosszul választottunk.
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunk
braxa88
több mint 8 éve
Igen, ott két majmot is ledobtunk a hátunkról, titeket is megvertünk végre valahára és nyertünk byeweek után 😊én még bízok Rivera bye week utáni "zsenijében" 😀 (ami sajna pont ellenünk szakadt meg).Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunkÉn alapből 50-50-re tenném a meccset, ezen némileg módosít, hogy mi játszunk otthon és pihenhettünk, miközben nektek a zergebaszó hidegben kellett most játszani, viszont a playoff rutin mellettetek szól. Szóval így kb 55-45-re magunkat érzem favoritnak, de szoros meccset várok, ahol a turnoverek, a redzone hatéknyoság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra.
braxa88
gabokocka
nagyon várom a meccset.
braxa88
Amúgy sztem ha nem raknak titeket át az AFC-be, sztem a következő években lesz még néhány ilyen práharc a playoffban.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én még bízok Rivera bye week utáni "zsenijében" 😀 (ami sajna pont ellenünk szakadt meg).Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunkÉn alapből 50-50-re tenném a meccset, ezen némileg módosít, hogy mi játszunk otthon és pihenhettünk, miközben nektek a zergebaszó hidegben kellett most játszani, viszont a playoff rutin mellettetek szól. Szóval így kb 55-45-re magunkat érzem favoritnak, de szoros meccset várok, ahol a turnoverek, a redzone hatéknyoság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra.
braxa88
gabokocka
nagyon várom a meccset.
több mint 8 éve
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunkÉn alapből 50-50-re tenném a meccset, ezen némileg módosít, hogy mi játszunk otthon és pihenhettünk, miközben nektek a zergebaszó hidegben kellett most játszani, viszont a playoff rutin mellettetek szól. Szóval így kb 55-45-re magunkat érzem favoritnak, de szoros meccset várok, ahol a turnoverek, a redzone hatéknyoság mellett az dönthet, melyik csapat lesz képes nagy játékokra.
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.seahawks.com/news/2016/01/10/nfl-veterans-ahtyba-rubin-and-fred-jackson-relish-first-playoff-appearance-and-winRubin nagyon jó "vétel" volt. jó lenne majd vele olcsón hosszabbítani nyáron.
Rubin és Jackson megszereztek életuk elso playoffmeccsen életuk elso PO győzelmét.
Rubin kiemelkeduen jól játszott, a fumble recoveryt is ő csinálta.
Jacksonnak kint volt az egész családja a meccsen.
undisputedly
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én a gyenge offense és gyenge Wilson játékot egyértelműen a extrém hidegnek tulajdonítom. Nem hinném h a Panthers ellen is így játszana, ha igen akkor nagyon simán kikapunk
több mint 8 éve
www.seahawks.com/news/2016/01/10/nfl-veterans-ahtyba-rubin-and-fred-jackson-relish-first-playoff-appearance-and-winRubin és Jackson megszereztek életuk elso playoffmeccsen életuk elso PO győzelmét.
Rubin kiemelkeduen jól játszott, a fumble recoveryt is ő csinálta.
Jacksonnak kint volt az egész családja a meccsen.
több mint 8 éve
Na aztán csak ügyesen a cats ellen.