Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Thomas, Prosise és Shead is kidőlt a meccsen :/
braxa88
Úgy tűnik Pope is
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Thomas, Prosise és Shead is kidőlt a meccsen :/
több mint 9 éve
Hát gyerekek brutál jók vagyunk ma, főleg RW! Prosise nagyot futott, Rawls is jól tért vissza, Chancellor meg még mindig isten. Ez a 300 yard a félidőben nagyon tápos, csak ne aludjunk rá a 2. félidőre..

(Az illegal formationös játékot pedig nagyon megettük...)
több mint 9 éve
Pope aktív, Collins nem
Willson is visszatér Rawls mellett
nyerni kell!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 967 — The only discipline that lasts, is self discipline
PFF rajongást nem értem, de ha rajongó vagy, és előfizető akkor néha 1-2 insider statot meg lehet itt osztani 😉
braxa88
A PFF statjaiból tavalyig egy oszlop, a rating volt az amit saját maguk tettek hozzá. Emellett még sok egyéb statot is publikáltak, snapszámtól TD/INT számig, plusz posztonként egy csomót (pass rushernél pl. nem csak sack, de hit, hurry, blocked passes, tackle, tackle for loss, cornernél qb rating mellett rá dobott passz szám, %, átlag, stb, stb.) Szóval azért a 20-30 dollárért megérte, hogy egy helyen, MINDEN pályára lépő játékos adatait meg lehetett találni.

Az idei rating sajnos tényleg gumicsont 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
igaz, h nincs elit OL és elit RB, de van elit QB 😛
braxa88
Egyetértünk, nem mondtam, hogy Wilson nem elit, nyilván sokkal jobb is mint Dak.
Eazzy
Érthető, és korrekt, amit írsz!

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 279 — No one likes us, cause no one like us
braxa88
Egyetértünk, nem mondtam, hogy Wilson nem elit, nyilván sokkal jobb is mint Dak.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
A kulcs lehet, hogy az amúgy nem túl erős OL mennyire táltosodik meg (ellenünk majd minden addig gyengélkedő OL kicsit jobb, mint általában lenni szokott vhogy)illetve sikerül RW-nek szabaduló művészt játszania. Az a baj az ilyen QB ellen mi be tudunk fürödni rendesen és egy JG illetve egy DB könnyen üres tud maradni a nagy DL rohamok közepette. Wentz labdái pedig könnyen beletalálhatnak KC és RS kezébe. Jobb kezük van, mint a mi WR-nek. Szóval az esélyesek ti vagytok, talán sikerül meglepetést okozni.
dande
Hány ilyen QB-val találkoztunk idén eddig? RG3 meg Dak. Az elsőt azt hiszem felejtsük is el gyorsan. Ezen kívül Prescott marad. Neki meg elit OL segít, elit futóval. Ebből egyik sincs a Hawksnál. Szóval elég alaptalan állítás, hogy be tudunk fürödni az ilyen QB-k ellen, amikor egyetlen eggyel találkztunk, az is kényelmes fotelban ül.
Ha a múltra gondolsz, akkor megint nem értem, ez egy teljesen új Def Schwartz által koordinálva. Tehát a múltbelikhez ilyen módon nem hasonlíthatjuk.
Eazzy

Graham + Fox megfogása lehetne kulcs, de nem az mert ugyse tudjuk megfogni őket. Alap gameplan az lesz h a két PB formában játszó DL játékos átjön a falon, így gyors passzok kellenek Grahamnek, Baldwinnak, Prosisenak, Lockettnek. meg bootlegből az ívelős hosszúak.
Szal semmi vátlozás

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 279 — No one likes us, cause no one like us
A kulcs lehet, hogy az amúgy nem túl erős OL mennyire táltosodik meg (ellenünk majd minden addig gyengélkedő OL kicsit jobb, mint általában lenni szokott vhogy)illetve sikerül RW-nek szabaduló művészt játszania. Az a baj az ilyen QB ellen mi be tudunk fürödni rendesen és egy JG illetve egy DB könnyen üres tud maradni a nagy DL rohamok közepette. Wentz labdái pedig könnyen beletalálhatnak KC és RS kezébe. Jobb kezük van, mint a mi WR-nek. Szóval az esélyesek ti vagytok, talán sikerül meglepetést okozni.
dande
Hány ilyen QB-val találkoztunk idén eddig? RG3 meg Dak. Az elsőt azt hiszem felejtsük is el gyorsan. Ezen kívül Prescott marad. Neki meg elit OL segít, elit futóval. Ebből egyik sincs a Hawksnál. Szóval elég alaptalan állítás, hogy be tudunk fürödni az ilyen QB-k ellen, amikor egyetlen eggyel találkztunk, az is kényelmes fotelban ül.
Ha a múltra gondolsz, akkor megint nem értem, ez egy teljesen új Def Schwartz által koordinálva. Tehát a múltbelikhez ilyen módon nem hasonlíthatjuk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Braxa!
Előfizesselek?! imádnád! 😛
Viszont kikérdezzük! 😊
TGA
ingyé jöhet bármi 😀
braxa88
Emlékszem az összes olyan phys edus hallgatót megkörnyékezték az Oregonon, akik már túl volt az elemzési gyakorlaton. PaFF a bűvös sárkány!

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Braxa!
Viszont kikérdezzük! 😊
TGA
ingyé jöhet bármi 😀
több mint 9 éve
Braxa!
Viszont kikérdezzük! 😊

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szerintem meg minden újonccal tesztet kellene íratnunk.
TGA
Miért is?
több mint 9 éve
Szerintem meg minden újonccal tesztet kellene íratnunk.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 322 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Eagles pass def?
Vicces
Janek
7. az Eagles passz ellen, mi meg 10. Nyilván ez elsősorban nem a fos cornereknek köszönhető, hanem a pass rushnak, na meg az egyik legjobb safety párosnak a miénken kívül.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 093 — Apu ökölbeszorított keze
Eagles pass def?
Vicces

több mint 9 éve
Heyho Seahawks fanok!
A fórumon rookie vagyok, de az NFL világában nem! Pár szó rólam, hogy tudjatok hova tenni:
- Ahogy sok amerikai foci rajongó, úgy én is statisztikabuzi vagyok, csak már-már beteges szinten. Nyilván ezért PFF rajongó is, habár ezzel a 100-as skálával én sem vagyok kibékülve.
- Űzöm is a sportot safetyként, és jelenleg egy kettős bokatöréssel ücsörgök otthon.

A Michael témához hozzászólva engem is meglepett kicsit, hogy cutolták, én még bent tartottam volna a rosterben, főleg, hogy az a 725,000$ fizuja nem túl sok.

Ahova a Packers-ön kívül még befért volna a keretbe RB2-nek esetleg, az a BAL, NYG, LA, JAX, SD.

(Egyébként meg száradjon el Baldwin, hogy bent van a fantasy csapatomban, alig hozott pontokat az egész szezonban, ezért a Patriots ellen padoztattam... És pont annyi ponttal buktam a meccsem)
sebidani1990
üdv itt!

PFF rajongást nem értem, de ha rajongó vagy, és előfizető akkor néha 1-2 insider statot meg lehet itt osztani 😉

a fantasy meg olyan mint a seglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.. 😀

na de
kezdjük is el, Eagles ellen mit vársz?

ui.: jobbulást!
braxa88
Köszi!

Azért vagyok rajongó, mert alapvetően egy nagyon jó dolog, hogy azoknak a posztoknak is számszerűsítik a teljesítményét, akiknek amúgy ránézésre nem annyira lehet, vagy mert nincs időd őket is nézni, vagy mert nem annyira egyértelmű, ld. off line. Meg ha egy QB dob egy 50 yardosat, tökéletesen a WR kezébe aki elejti, akkor attól még az egy tökéletes dobás, és pont ezekre talál megoldást a PFF.

Szerintem behúzzuk az Eagles elleni meccset! Elég nagy D csata lesz, de az mindenképpen jó előjel nekünk, hogy J. Matthews és Z. Ertz sem 100 %-os, de valószínűleg játszanak, viszont N. Carroll és M. Kendricks játéka kérdéses. A passzjátéktól túlzottan nem kell tartanunk, viszont passz elleni védekezésben ők is nagyon jók.
Kicsit nehezebbnek tűnik a meccs (Falcons elleni győzelmük miatt, meg az erős D miatt), mint amilyen lesz!
több mint 9 éve
Heyho Seahawks fanok!
A fórumon rookie vagyok, de az NFL világában nem! Pár szó rólam, hogy tudjatok hova tenni:
- Ahogy sok amerikai foci rajongó, úgy én is statisztikabuzi vagyok, csak már-már beteges szinten. Nyilván ezért PFF rajongó is, habár ezzel a 100-as skálával én sem vagyok kibékülve.
- Űzöm is a sportot safetyként, és jelenleg egy kettős bokatöréssel ücsörgök otthon.

A Michael témához hozzászólva engem is meglepett kicsit, hogy cutolták, én még bent tartottam volna a rosterben, főleg, hogy az a 725,000$ fizuja nem túl sok.

Ahova a Packers-ön kívül még befért volna a keretbe RB2-nek esetleg, az a BAL, NYG, LA, JAX, SD.

(Egyébként meg száradjon el Baldwin, hogy bent van a fantasy csapatomban, alig hozott pontokat az egész szezonban, ezért a Patriots ellen padoztattam... És pont annyi ponttal buktam a meccsem)
sebidani1990
üdv itt!

a fantasy meg olyan mint a seglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.. 😀

na de
kezdjük is el, Eagles ellen mit vársz?

ui.: jobbulást!
több mint 9 éve
Heyho Seahawks fanok!

több mint 9 éve
Úgy néz, ki Fant megnyerte az LT posztot, a visszatérő Sowell pedig RT poszton szállhat versenybe Gilliammel.

Rawls mellett Willson is játszhat vasárnap
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Az a baj, hogy több futónál is csak az idei teljesítményéből indulsz ki, de CM-nél meg beszámítod, hogy "Turbint tavaly sem tudta beelőzni a depthen". Na ez sem fair. CM idén jelentős mértékben előlépett, de te a tavalyi és az utolsó 2-3 heti formájából indulsz ki. Szerintem az idén látottak alapján jó 2. számú lehetne a liga 2/3-ában, szerinted nem. Egyezzünk ki abban, hogy nincs konszenzus.

Szerk:
Amúgy én voltam talán itt a legnagyobb kritikusa,de ezzel együtt is tartom, hogy 2. opciónak jó, igaz egy valamit nem kalkuláltam bele, mégpedig azt, hogy a tavalyi két cut alapján nem biztos, hogy az új playbookokkal/sémákkal jól boldogul, de ez kb minden csere futónál felmerülhet.
undisputedly
Az a probléma, hogy offseasonban pl. egy Ronnie Hillmann se kellett egy csapatnak se, pedig ő azért Denverben nem 4-5 meccsen bizonyított, és elkapni is tud. Michaelnél is az a kérdőjel nálam, hogy #2 RB-ként mennyire lehetne használni passz szitukban blokkolóként és elkapóként is. Az ma édeskevés, ha az első futó helyett fárasztja kicsit a front7-t, ha nem tud blokkolni/elkapni. Nem tudom rá a választ, nem láttam eleget a srácot, csak a szempontokat mondom. Ettől még, mivel edzésben van, nem sérült, ilyenkor szezon közepén el tudom képzelni, hogy valaki felszedi, akinél kiesik/nek a futó(k).
peterk2005
Green Bay elvitte, de a Vikingsnak is kellett volna, ha nem kel el korábban. Azt hallani, hogy az elküldésében Pope edzésen mutatott teljesítménye is szerepet játszott. 😊))

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 967 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az a baj, hogy több futónál is csak az idei teljesítményéből indulsz ki, de CM-nél meg beszámítod, hogy "Turbint tavaly sem tudta beelőzni a depthen". Na ez sem fair. CM idén jelentős mértékben előlépett, de te a tavalyi és az utolsó 2-3 heti formájából indulsz ki. Szerintem az idén látottak alapján jó 2. számú lehetne a liga 2/3-ában, szerinted nem. Egyezzünk ki abban, hogy nincs konszenzus.

Szerk:
Amúgy én voltam talán itt a legnagyobb kritikusa,de ezzel együtt is tartom, hogy 2. opciónak jó, igaz egy valamit nem kalkuláltam bele, mégpedig azt, hogy a tavalyi két cut alapján nem biztos, hogy az új playbookokkal/sémákkal jól boldogul, de ez kb minden csere futónál felmerülhet.
undisputedly
Az a probléma, hogy offseasonban pl. egy Ronnie Hillmann se kellett egy csapatnak se, pedig ő azért Denverben nem 4-5 meccsen bizonyított, és elkapni is tud. Michaelnél is az a kérdőjel nálam, hogy #2 RB-ként mennyire lehetne használni passz szitukban blokkolóként és elkapóként is. Az ma édeskevés, ha az első futó helyett fárasztja kicsit a front7-t, ha nem tud blokkolni/elkapni. Nem tudom rá a választ, nem láttam eleget a srácot, csak a szempontokat mondom. Ettől még, mivel edzésben van, nem sérült, ilyenkor szezon közepén el tudom képzelni, hogy valaki felszedi, akinél kiesik/nek a futó(k).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
gondolom szavazok a probowlra, Clark nincs a DEk között a listán. komoly rendszer
braxa88
Egy nagy csomó jelölt inkább megszokásból kerül be, nem valós teljesítmény, csak név alapján. Tőlünk Wilson, Baldwin, Graham, Britt, Ryan, Bennett, Avril, Wagner, Wright, Thomas, Sherman, Chancellor azért megérdemelné. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
gondolom szavazok a probowlra, Clark nincs a DEk között a listán. komoly rendszer
braxa88
nem elég populáris játékos ( még )