Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
legjobb safety duó ever:
 twitter.com/FanSportsClips/status/797993395872378880/video/1
Chancellor leüti a labdát, Thomas meg Gronkot ki.

Rob Gronkowski on Earl Thomas hit: "Probably one of the hardest I got hit in my career, for sure...Good clean hit ...[he's] like a missile."
braxa88
szegény Gronk egy darabig nem is vágta merre van a pálya. amúgy valóban szép munka volt.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
legjobb safety duó ever:
 twitter.com/FanSportsClips/status/797993395872378880/video/1
Chancellor leüti a labdát, Thomas meg Gronkot ki.

Rob Gronkowski on Earl Thomas hit: "Probably one of the hardest I got hit in my career, for sure...Good clean hit ...[he's] like a missile."
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 210 — Lájkold a zsűrit!
Most már tényleg kellene hivatalos statisztika a zsinórban elbukott legtöbb challengeről. 😊

tejbegrrr!!!
11.
Marvin Lewis és John Fox tartja holtversenyben a rekordot.
empty taxi
És Carroll mennyinél jár?
tejbegrrr!!!
Idén nem tudom mennyinél, a szezon előtt zsinórban 2 bukása volt, ha jól emlékszem.
Ha feltételezem h meccsenként volt egy bukója (szvsz kevesebb volt ennél), akkor most járna ő is 11-nél.
Egyébként Carl Smith QB-edző Carroll challenge advisore, őt kellene tökön rúgni.
Ha meglenne a rekord, dolgozik annyi statnerd a tv-társaságoknak, hogy kiírnák egyből szvsz.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Mondtam a Bills meccs után, hogy tuti bukóért megyünk a Pats-hez, ezért fogunk nyerni. Na de hogy még igazam is lett!!!!!
garrett27
Nekem is volt jóslatom, ami tökéletesen bejött:

| 1. Tukuafu cut (aztán úgyis visszajön valahogy)
2. Pope az aktív rosterre
3. Collins helyett már ő öltözik be a Pats ellen
4. Élesben is rögtön beválik,
| kinyílik a futás | , összesen 150+ yardot hozunk össze földön
5. Az NE védelmet váratlanul éri a kiegyensúlyozott támadójáték,
6. ezért, és mert
| Wilson-Baldwin- | Graham | -Lockett ott folytatják, ahol abbahagyták,
7. annak ellenére is végig meccsben maradunk,
8. hogy Brady széthajigálja a leharcolt D-t,
9. a végén | egy interceptionből | indul a GWD,
| 10, amit McEvoy fejez be egy hatpontos elkapással,
11. csúnyán megégetve Butlert.
|
12. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Mondtam a Bills meccs után, hogy tuti bukóért megyünk a Pats-hez, ezért fogunk nyerni. Na de hogy még igazam is lett!!!!!

Szerkesztette: garrett27

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
az egy dolog h elbukta a challenget, dehát be kellett dobni, Prosise bent volt
braxa88
Pete piros zászlói olyanok, mint amikor a védelmünk harmadik és rengetegnél próbálja megállítani az ellent. Hiába minden, tudom, hogy nem fog sikerülni. 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
az egy dolog h elbukta a challenget, dehát be kellett dobni, Prosise bent volt
több mint 9 éve
Most már tényleg kellene hivatalos statisztika a zsinórban elbukott legtöbb challengeről. 😊

tejbegrrr!!!
11.
empty taxi
És Carroll mennyinél jár?

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 210 — Lájkold a zsűrit!

tejbegrrr!!!
11.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Moore egy fél sackkel azért észrevétette magát, Reed egy villanásának lehetett örülni, de abból a csapategységből tényleg Clark egykezes sackje volt a legszebb egyéni teljesítmény.
Collinsben meg én abszolút látom a nagyszerű practice squad futót...

több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
A győzelem mindig fontos és jó, de ez.... édes is. 😊
Jó mulatság, férfimunka volt!

több mint 9 éve
hát ez otda lett rakva 😊
6-2-1.

-Sztem ezt senki sem várta itt. De nagyon jó megelepi
-Wilson közel se volt tökéletes, de kulcspillanatokban azért inkább megoldotta.
-Mióta követem a csapatot, ilyen tipusú RBnk mint Prosise nem volt, hatalmas pick volt. Nagyon sokat ad az offensenek. Azért a TDt illet volna megadni...
-Michaelt ma is láttuk mit tud, ha viszajön Rawls nem kell erőltetni
-OL: hibázgattak, de elindultak az úton
-nem volt agyonhasznáélva, Graham és Baldwin, tetszik h szétvannak szórva a labdák.
-Chancellor megmutatta miért holdoutolt, hihetetlen mit jelent ennek a védelemnek.
-Clark sackje, a meccs jelenete volt 😊 azért az nem rossz, h kiesett egy top3 DE a csapattól, és a másik kettő öss 16,5sacknél jár 😊
-én mostmér kijelentem, h Shead személyében megvan a CB2 akit kerestünk
-voltak hülyeségek, 1yardrol 3 próbálkozásból se sikerült bevinni (pats ellen ez nekünk nem megy), kihagyott XP, de a 2 pontos a meccs végén sztem tökös volt, tetszett(az más kérdés h mi nem az az offense vagyunk aki 2yardrol bármikor beviszi), szerencsére nem bosszulta meg magát.

Eagles, nem lesz egyszerű, nagyon jó az a védelem, főleg pass rushban.
braxa88
Nagyon bírom Clarkot, viszont kicsit félek, hogy Bennett visszatérése neki nem fog jót tenni. Ugye akkor ő főként menne vissza LB-nek, szituációs rushernek, de a falban ő jobb, ott viszont nem jutna neki elég snap.

Még sokat kell fejlődnie, de egyre jobb. Sokszor még csak a rush megy neki, de olykor előlép és futás ellen is produkál valamit. Az ereje brutális, az látszik, akármikor néztem őt, röhögve tolta be a tackle-t, aki vele szemben volt.
Stez
Nem LB. ha visszajön Bennett akkor sem lesz, nem is volt az
Ha jön Bennett, akkor a 3 DE lesz rotálva, egyértelmű passz szitukban meg Bennett megy belülre.
Sokkal nem esne vissza Clark snapszáma, de vissza fog nyílván, remélem a jó teljesítménye miatt, közel annyit lesz fenn mint Avril és Bennett.
@Braxa

-Michaelt hogyan érted, Rawls az akit nem kell majd erőltetni, vagy Michael volt ma is gyenge?
-Prosise amúgy a számok alapján -nem láttam a meccset- elképesztőt játszott. Nála ugye az injury bug a kérdés(egy sérülés, aztán jön még 2). Reméljük nem bizonyul törékeny backnek.
-Clark nagyon jól játszik idén, ráadásul a jó teljesítményt egyenletesen nyújtja, meccsenként 1 sack/x pressure, nem pedig 1 meccs/4 sack, aztán utána semmi.
-Moore hogyan játszott? Vele ismét lehetne nascar csomagunk (Avril-Moore-Bennett-Clark)

-Skill posztokon annyi jó játékosunk van, hogy most már biztosan azt mondom, hiba volt megtartani Kearse-t, igaz akkor meg annyi bizonytalan tényező volt, hogy kellett egy már bizonyított elkapó, de ez a meccsenkénti 1, max 2 elkapás nem ér 15 milliót.
-Shead magasztalásával vigyáznék. Tavaly is nézett ő már ki potens cb2-nek, aztán a következő meccsen meg égették yardért is meg pontokért is.
undisputedly
Úgy értem, h mikor Rawls már 100%os, nem kell vele vigyázni, akkor Michaelt nem nagyon kell pályára tenni. Most is volt 2 futása amikor elesett a fűben...
Moore csendes volt. De a Pats OL elég jó volt, Avrilnek se volt jó meccse
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Azt hittem, hogy a mienknél elbaszottabb zónahatárok, meg átadási szabályok nincsenek, de kiderült, hogy vannak....jó rövidek is a rulok, amelyek faszán összeomlanak, ha nincs passrush.
Az öreg Bill helyében azért megkérdezném Patriciát, hogy mire gondolt.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 098 — Pats fan
Gratulálok srácok!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
@Braxa

-Michaelt hogyan érted, Rawls az akit nem kell majd erőltetni, vagy Michael volt ma is gyenge?
-Prosise amúgy a számok alapján -nem láttam a meccset- elképesztőt játszott. Nála ugye az injury bug a kérdés(egy sérülés, aztán jön még 2). Reméljük nem bizonyul törékeny backnek.
-Clark nagyon jól játszik idén, ráadásul a jó teljesítményt egyenletesen nyújtja, meccsenként 1 sack/x pressure, nem pedig 1 meccs/4 sack, aztán utána semmi.
-Moore hogyan játszott? Vele ismét lehetne nascar csomagunk (Avril-Moore-Bennett-Clark)

-Skill posztokon annyi jó játékosunk van, hogy most már biztosan azt mondom, hiba volt megtartani Kearse-t, igaz akkor meg annyi bizonytalan tényező volt, hogy kellett egy már bizonyított elkapó, de ez a meccsenkénti 1, max 2 elkapás nem ér 15 milliót.
-Shead magasztalásával vigyáznék. Tavaly is nézett ő már ki potens cb2-nek, aztán a következő meccsen meg égették yardért is meg pontokért is.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 235 — Whoops, looks like something went wrong.
hát ez otda lett rakva 😊
6-2-1.

-Mióta követem a csapatot, ilyen tipusú RBnk mint Prosise nem volt, hatalmas pick volt. Nagyon sokat ad az offensenek. Azért a TDt illet volna megadni...
-nem volt agyonhasznáélva, Graham és Baldwin, tetszik h szétvannak szórva a labdák.
-Chancellor megmutatta miért holdoutolt, hihetetlen mit jelent ennek a védelemnek.
-Clark sackje, a meccs jelenete volt 😊 azért az nem rossz, h kiesett egy top3 DE a csapattól, és a másik kettő öss 16,5sacknél jár 😊
-voltak hülyeségek, 1yardrol 3 próbálkozásból se sikerült bevinni (pats ellen ez nekünk nem megy), kihagyott XP, de a 2 pontos a meccs végén sztem tökös volt, tetszett(az más kérdés h mi nem az az offense vagyunk aki 2yardrol bármikor beviszi), szerencsére nem bosszulta meg magát.

braxa88
Nagyon bírom Clarkot, viszont kicsit félek, hogy Bennett visszatérése neki nem fog jót tenni. Ugye akkor ő főként menne vissza LB-nek, szituációs rushernek, de a falban ő jobb, ott viszont nem jutna neki elég snap.

Még sokat kell fejlődnie, de egyre jobb. Sokszor még csak a rush megy neki, de olykor előlép és futás ellen is produkál valamit. Az ereje brutális, az látszik, akármikor néztem őt, röhögve tolta be a tackle-t, aki vele szemben volt.

több mint 9 éve
hát ez otda lett rakva 😊
6-2-1.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 596 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Grt szép volt.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért itt is vannak borús hangulatú hozzászólások 😊

De ne izguljatok, ellenünk mindjárt sokkal fényesebbnek fog tűnni a támadósor 😀
Wyatt
😀😀😀
Pats fanok..
sok az egy vereség, meg a hibátlan offense, meg sok blowut W, meg a toronymagas SB esélyesség...

braxa88
Ha lesz időd, lesd meg a védelmünk átlagos alakítását 😀
Mondjuk szerencsénk volt, mert eddig az ellenfeleknél vagy a védelem halt le, vagy a támadósor, sem elit O-val, sem elit D-vel nem találkoztunk, úgyhogy egyelőre tényleg nem néz ki rosszul 😀 Na de majd belerázódunk remélem védelmi oldalon 😊
Wyatt
En szotam 😊

több mint 9 éve
A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).
TGA
És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )

Bocsánat, én is befejeztem.
peterk2005
/off és a sajtkészítők, meg a nagyorrúak? 😀
petey
Na ezért kell falat építeni Észak-Kalifornia, és Washington állam közé! Mondjuk legyen Portland a demarkációs sáv!
Basszunk oda!

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 052 — Csodabogár
A politika mellett a profi sport maradt az egyetlen olyan iparág, ahol a intro-, és extravertált szociopaták egyaránt nyíltan fullba nyomhatják anélkül, hogy vállalati, testületi, bizottsági maszkok mögött kellene bujkálniuk- miközben a/imorálisak. (nyilván nem mindenkire vonatkozik).
TGA
És mi van a művészvilággal? Zeneipar, Hollywood, költők, írók, festők, szobrászok, humoristák, színházi világ, stb? (Azt már meg se kérdezem, hogy mi van a Facebook-al 😀 És azon keresztül kb. bárkivel. )

Bocsánat, én is befejeztem.
peterk2005
/off és a sajtkészítők, meg a nagyorrúak? 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem gondolom, hogy az utóbbi években létezett olyan a hawks-pats meccseken, hogy "papírforma". Most sincs. Bármi lehet.
gordon
Az utóbbi években? Az elmúlt 25 évben 3-szor jásztottatok egymás ellen. 😊 (Na jó, plusz az SB, az négy 😊 )
peterk2005
Olyan jó, hogy itt vagy velünk és mindig megfogod a lényeget...
több mint 9 éve
Király lesz, ha csak sérülésekről, taktikáról, elemzésről lehet itt olvasni, mert minden más offtopic.
Ezt el tudom olvasni a hírekben is...
Szerintem rossz koncerten vagytok srácok, de a ti dolgotok!
 www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Az OFF topikba ( ide:  bowl.one/forum/egyeb-temak/off-topik ) röviden beírom, mire gondoltam.

Szerkesztette: tejbegrrr!!!

több mint 9 éve
Törölve 😊

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S