Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Cam Newton hasonlatot meg arra értettem ha mégis Winston lesz behúzva. TheBerzerkerNeki nem volt konkurenciája. Locker, Gabbert, Ponder, Dalton, Kaepernick. | STANZI! |
Newtonnak nagy szerencséje volt, hogy a maga hátterével abba a draft class-ba került amelyikbe, bár nyilván nem véletlen jelentkezett juniorként még Luckék előtt.
A Winston-Mariota elég masszív páros, nem minden évben van ilyen.
több mint 9 éve
amit már írtam, hogy nem igaz, de csak kötöd az ebet a karóhoz (vagy a macskajancsik közé az FSU is beleszámít?)Rendben megkövetlek. Nekem a nagy college-os haverom mondta mindezt. Én csak a bowl meccseket néztem idén meg azelőtt is. Azokból se mindet.
espn.go.com/blog/ncfnation/post/_/id/107639/baggio
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
amit már írtam, hogy nem igaz, de csak kötöd az ebet a karóhoz (vagy a macskajancsik közé az FSU is beleszámít?)espn.go.com/blog/ncfnation/post/_/id/107639/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Most is Mariota-t akarom a Bucs-ba. Továbbra is félek Wnston-tól. Nekem még mindig bust szagú. Egyszerűen csak leírtam pár sorban Brooks gondolatainak lényegét. Cam Newton hasonlatot meg arra értettem ha mégis Winston lesz behúzva. De én továbbra is Mariota-t támogatom. Csak érdekes, hogy van, akinél ennyire hátracsúszott és nemtudom igazából mire vélni, mert ezt a részét nem fejtegette Brooks.Az Eagles állítólag sokat adna azért, hogy megszerezzék Mariota-t. El tudnék képzelni pár a kalózok számára előnyös forgatókönyvet...😀TheBerzerkerEddig akartad Mariotát, most meg eladnád? 😊 Akkor legalább a Titansnak engedjétek át. 😛Nandito
Elnézve Mariota játékát nemtudom megítélni miért mondják többen, hogy Winston nfl készebb. Mondjuk az tény, hogy az Oergon nagyobb macskajancsikkal játszott a szezonban.
több mint 9 éve
Cay
189
Már megint ezek a mock draftok... maradjunk a legegyszerűbb verziónál. A Bucs behúzza 1/1-el Mariota-t, esélyt ad magának egy franchise irányítóra anélkül, hogy bárki kifosztaná a sarki gyors étterem mirelit rákláb osztályát. Az Eagles trade-el ahova akar, a mock draft írók pedig elkezdenek dolgozni a 2026-os 1/1-es jelölt kigolyózásán... egy 0,0000000001-es verziójú mock drafttal. 😀
több mint 9 éve
Szerintem a Titans sem áll úgy, hogy pucérra vetkőzzön egy 1/1-ért, amikor 1/2-őt választhat. 😊 Nekünk egyébként lényegesen hízelgőbb lenne egy ilyen trade a darftpozíció miatt. De ezt a lehetőséget kizártnak tartom. A részetekről természetesen. Behúznánk Winston-t, aztán vagy beválna, vagy esetleg egy év múlva letartóztatnák. Ki tudja? 😊buccaneerA feltrade csak vicc volt, a Titans max hátrafelé megy, előre biztos nem. 😊 Aztán ha tényleg Winstont viszi a Bucs, akkor már az 1/2 is nagyon értékes lesz, úgyhogy az Eagles feltraderől hallani fogunk elég sokat, mert messze van még a draft.
Music City Miracle
több mint 9 éve
buccaneer
490
Szerintem a Titans sem áll úgy, hogy pucérra vetkőzzön egy 1/1-ért, amikor 1/2-őt választhat. 😊 Nekünk egyébként lényegesen hízelgőbb lenne egy ilyen trade a darftpozíció miatt. De ezt a lehetőséget kizártnak tartom. A részetekről természetesen. Behúznánk Winston-t, aztán vagy beválna, vagy esetleg egy év múlva letartóztatnák. Ki tudja? 😊
több mint 9 éve
Az Eagles állítólag sokat adna azért, hogy megszerezzék Mariota-t. El tudnék képzelni pár a kalózok számára előnyös forgatókönyvet...😀TheBerzerkerEddig akartad Mariotát, most meg eladnád? 😊 Akkor legalább a Titansnak engedjétek át. 😛
Music City Miracle
több mint 9 éve
buccaneer
490
Az Eagles állítólag sokat adna azért, hogy megszerezzék Mariota-t. El tudnék képzelni pár a kalózok számára előnyös forgatókönyvet...😀TheBerzerkerMire gondolsz? Mert én megmondom őszintén egy franchise irányító lehetőségét kihagyni nem tartom a legjobb ötletnek. Ott van a St.Louis és a Washington esete. Igaz hogy a St. louis rengeteg jó játékost gyűjtött be a RGIII pick trade kapcsán, de amíg azóta a Washington megjárta a rájátszást a St.Louis még mindig nem.Szóval itt szerintem a fagyi vissza is nyalhat akár.
több mint 9 éve
Az Eagles állítólag sokat adna azért, hogy megszerezzék Mariota-t. El tudnék képzelni pár a kalózok számára előnyös forgatókönyvet...😀TheBerzerkermondjuk, hogy behúzzátok Winstont 😛dande
Érdekes mock draft. Bár én nem hiszem, hogy addig le fog csúszni Mariota. Meglepődnék ha a Titans, Jets, Redskins trión túljutna. Persze akkor, ha a Bucs Winston-t húzza be. Brooks sokkal inkább nfl késznek tekinti Winstont, és Cam Newton szitut emleget. Mondjuk ha ő lesz az 1/1 és tudja azt hozni mint Newton én már elégedett lennék😊
több mint 9 éve
Az Eagles állítólag sokat adna azért, hogy megszerezzék Mariota-t. El tudnék képzelni pár a kalózok számára előnyös forgatókönyvet...😀TheBerzerkermondjuk, hogy behúzzátok Winstont 😛
több mint 9 éve
Az Eagles állítólag sokat adna azért, hogy megszerezzék Mariota-t. El tudnék képzelni pár a kalózok számára előnyös forgatókönyvet...😀
több mint 9 éve
A cut tudtommal nem érné meg, mert 9 misi halott pénz maradna utána. De akkor lehet ezt én tudom rosszul. Nagyon sok jó DE lesz a drafton. Kb úgy mint tavaly az elkapóknál. Talán ezért fontolgatnak egy trade-et. Viszont szabadügynökké válik Clayborn és Bowers is, szóval nem dúskálunk az irányítósiettetőkben. Talán emiatt mondanám, hogy ebben az évben nem tartom valószínűnek.buccaneerItt a cikk, ami ezzel foglalkozik:
www.profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/19/bucs-face-7-million-question-on-michael-johnson/
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
buccaneer
490
A cut tudtommal nem érné meg, mert 9 misi halott pénz maradna utána. De akkor lehet ezt én tudom rosszul. Nagyon sok jó DE lesz a drafton. Kb úgy mint tavaly az elkapóknál. Talán ezért fontolgatnak egy trade-et. Viszont szabadügynökké válik Clayborn és Bowers is, szóval nem dúskálunk az irányítósiettetőkben. Talán emiatt mondanám, hogy ebben az évben nem tartom valószínűnek.
több mint 9 éve
Hali!PFT-n olvastam ma, hogy a vezetőségetek a szerény teljesítmény (és a 7 misis bónusz) miatt fontolgatja MJ cutolását, illetve trade-elését. Láttok erre valós esélyt vagy csak pletyka?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Úgy néz ki Warhop marad. Nem tudom ki hogy van vele, de engem lesújtott ez a hír. Elképesztően rossz munkát végzett tavaly. Ritka rosszat. Nem hiszem el, hogy nincs jobb opció!
több mint 9 éve
Az nfl és az espn mockjában Winston az 1/1. 😊Nanditoez a 647 millió mock draft közül 2.
több mint 9 éve
Az nfl és az espn mockjában Winston az 1/1. 😊NanditoÉs ezzel semmi baj sincs
több mint 9 éve
Az nfl és az espn mockjában Winston az 1/1. 😊
Music City Miracle
több mint 9 éve
nehogy véletlenül azt írd le, hogy Schwarzenegger?😀Jó lenne Schwartz bár a nevének leírás komoly koncentrációt igényel 😀D11Del Rio a Raiders-é! Marad Jim Schwartz! 😀buccaneerNa tessék. Marinelli marad Dallas-ban.CayNekem jó lesz Jack Del Rio is😊 Mégis miért menne a Raiders-hez?😀TheBerzerker
több mint 9 éve
buccaneer
490
Azon mosolygok, hogy úgy írunk erről a DC keresésről, mintha ez a csapatnál ténylegesen napirenden lenne. 😊
több mint 9 éve
Jó lenne Schwartz bár a nevének leírás komoly koncentrációt igényel 😀Del Rio a Raiders-é! Marad Jim Schwartz! 😀buccaneerNa tessék. Marinelli marad Dallas-ban.CayNekem jó lesz Jack Del Rio is😊 Mégis miért menne a Raiders-hez?😀TheBerzerker
több mint 9 éve
buccaneer
490
Del Rio a Raiders-é! Marad Jim Schwartz! 😀Na tessék. Marinelli marad Dallas-ban.CayNekem jó lesz Jack Del Rio is😊 Mégis miért menne a Raiders-hez?😀TheBerzerker
több mint 9 éve
Mert Raiders-fan és minden rokona ott dolgozik. 😀Na tessék. Marinelli marad Dallas-ban.CayNekem jó lesz Jack Del Rio is😊 Mégis miért menne a Raiders-hez?😀TheBerzerker