Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ha fehér helyett piros lenne akkor nagyon állat lenne, de így fehéren elég gyenge. nfl.com facebook kommentekben AFLhez és XFL hasonlítják, hát igen..
több mint 10 éve
íme az új mez...nem lenne rossz, ha a számok nem lennének ennyire ótvar rondák. meg túl sok a fehér benne.
több mint 10 éve
buccaneershun.wordpress.com/2014/02/27/revis-tul-draga-nekunk/csupi4Lófaszt 😀 Úgy van nem hogy 4 edik helyett 3adikat kapnak ha marcius 13adikáig rosteren van. Revis azért Revis sztem hülyeség lenne kibasznia kukába a tavalyi első körünket hogy egy körrel feljebb tradeljünk.. Paycut meg van avilágon tudtommal
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
hoznánk Josh McCownt legalább backupnak, meg hát nyilván meglenne minden esélye kitúrni Zsiráfot. hadd lássa ő is a várost, ne csak a tesó.www.bucsnation.com/2014/2/24/5443932/nfl-rumors-buccaneers-interested-in-josh-mccown-interview-manziel
több mint 10 éve
csupi4
263
több mint 10 éve
jobban jártatok volna ha megkapjátok a team sanders mezét.
több mint 10 éve
ómár, gondoltam, hogy az előzőt szar fényben fotóztákEz olyan mint a tuningolt Suzuki, ha már nincs jobb legalább legyen kib...... feltűnő!
maradt szürke. mindegy, még így is jobb.Thrasher
De még mindig jobb mint a Browns sisakja. :p
Viszont ez az ón szín még mindig bejön. (Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
csupi4
263
hát az kicsit túlzás h csúnya, sztem elég jó lett meg vagyok vele elégedve! GOBUCStöbb mint 10 éve
braxa88
12 534
hát ez elég gyenge lett. a sisakon a baszottnagy logo meg csúnya.remélem a mez szebb lesz, de sztem marad 99%ban ugyanolyan.
több mint 10 éve
Nekem bejon.
több mint 10 éve
Ez annyira megújult, hogy elsőre azt hittem rossz (régi) képet tettél be.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
ómár, gondoltam, hogy az előzőt szar fényben fotóztákmaradt szürke. mindegy, még így is jobb.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
oké, úgy látszik, ez már a hivatalos:nekem tetszik, a logo önmagában már talán túl letisztult is, de a sisakon jól mutat, még ha lehetne kicsivel kevésbé hatalmas is.
az a lényeg, hogy sötét a sisak, nem az eddigi unalmasszürke.
a mezeket viszont csak március 5-én mutatják be, pedig azt hittem, azt is ma :/
több mint 10 éve
😀 Az már egy tényleg majdnem hogy teljesen komplett defense lenne . Amúgy meg nem sok olyan csapatot lehet mondani amelyik 2 "erős" edge rusherrel meglenne áldva. Na de miért is ne álmodhatnál nagyot? 😉öreg és drága , felesleges lenne.Petikievak01azért idén is volt még 11.5 sackje.
és szerintem tuti alá tudnánk vele íratni egy orrnehéz szerződést, amiből 1-2 év után kimászhatunk viszonylag olcsón. és ha addigra nem sikerül találni 2 erős kezdő DE-t, akkor így-is úgy-is megette a feneThrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
öreg és drága , felesleges lenne.Petikievak01azért idén is volt még 11.5 sackje.
és szerintem tuti alá tudnánk vele íratni egy orrnehéz szerződést, amiből 1-2 év után kimászhatunk viszonylag olcsón. és ha addigra nem sikerül találni 2 erős kezdő DE-t, akkor így-is úgy-is megette a fene
több mint 10 éve
hopp:öreg és drága , felesleges lenne.
www.bucsnation.com/2014/2/20/5430240/lovie-smith-we-want-to-upgrade-quarterback-position
nem egy meglepő, soha nem látott fordulat mondjuk, hogy a neves új HC kirakja az elődje, az NFL-edzősködésre alkalmatlan phöcs választottját, csak csóri Glennonnak nagy szívás, ha tényleg lecseréljük.
csak egy jó DE-ről se feledkezzünk el. én még mindig azt mondom, hogy jöjjön Jared Allen, de azért draftolni is kéne valakit magasan.Thrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
hopp:www.bucsnation.com/2014/2/20/5430240/lovie-smith-we-want-to-upgrade-quarterback-position
nem egy meglepő, soha nem látott fordulat mondjuk, hogy a neves új HC kirakja az elődje, az NFL-edzősködésre alkalmatlan phöcs választottját, csak csóri Glennonnak nagy szívás, ha tényleg lecseréljük.
csak egy jó DE-ről se feledkezzünk el. én még mindig azt mondom, hogy jöjjön Jared Allen, de azért draftolni is kéne valakit magasan.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
bízok egy jelentős stílusváltásban, őszintén, szerintem a mostani idegenbeli mezünk elég unalmas, főleg az ónszürke sisak miatt. a hazait azért a vörös felső feldobja.mondjuk amíg nem Bucco Bruce kacsintgat rám szuggesztíven a logon, addig nincs nagy baj 😀
több mint 10 éve
csütörtökön új logo érkezik.braxa88meg új mez meg új sisak is, kíváncsian várom 😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
csütörtökön új logo érkezik.
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/12/projected-lineups-tampa-bay-buccaneers/hol lőtted ezt a sz*r-t ????Petikievak01
na jó, ez most hülyeség lett.
Martin csak sárga? ha a sérülésre fognák, még hagyján, de sérülésveszélynek nincs jelölve.
Dotson potenciális sötétzöld? 'kay.
Spence 2 szinttel hátrébb, mint Gholston, wtf...
Foster upside nélküli átlag alatti?
és őszintén, Pennek kijárna legalább egy sárga perem.Thrasher
több mint 10 éve
hol lőtted ezt a sz*r-t ????
Martin csak sárga? ha a sérülésre fognák, még hagyján, de sérülésveszélynek nincs jelölve.
és őszintén, Pennek kijárna legalább egy sárga perem.Thrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
és őszintén, Pennek kijárna legalább egy sárga perem.
több mint 10 éve
höh, kivágtuk Carimit. nem segített rajta Lovie érkezéseThrasherPlusz jött Mike Kafka is, utóbbinak tavaly nálunk nem sikerült rosterre kerülnie a Gabbert, Henne, Stanzi, Matt Scott 4es miatt...