Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A front officeotokban elmentek otthonról. 2 (azaz kettő) darab 1. körös picket kér a Bucs Revisért Mike Freeman értesülései szerint.Bazze, 2 1. kör...basszus, hagyjuk is szavak nélkül, holnap cut. 😊
GM tells me Bucs' initial asking price was two No. 1s for Revis. Around the league, they were laughed at.Ezzel az erővel ki is lehetett volna már vágni...iktriad
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 901
A front officeotokban elmentek otthonról. 2 (azaz kettő) darab 1. körös picket kér a Bucs Revisért Mike Freeman értesülései szerint.ez annak fényében vicces ám, hogy holnap meg már kivágnák.
GM tells me Bucs' initial asking price was two No. 1s for Revis. Around the league, they were laughed at.Ezzel az erővel ki is lehetett volna már vágni...iktriad
2db 1. Kör... 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Hát nem lett kevésbé vicces a helyzet Tampában...
több mint 10 éve
A front officeotokban elmentek otthonról. 2 (azaz kettő) darab 1. körös picket kér a Bucs Revisért Mike Freeman értesülései szerint. GM tells me Bucs' initial asking price was two No. 1s for Revis. Around the league, they were laughed at.Ezzel az erővel ki is lehetett volna már vágni...
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
nade a helyén játszó se ingyen fogja nyomnibesz*rok, ha tényleg elengedjük.16 misit spóroltok, ha Revis repül.Beki
most akkor kivel pótoljuk? tavaly lehetett volna közepes áron kezdő CB-t szerezni, ha szerzünk inkább most, úgy, hogy már befizettünk a trade-be, az hatalmas pazarlás.
nem érdekel, hogy 10 milliónál is többet spórolhatunk, most megint csináltunk magunknak egy lyukat a csapatba, miközben nem tom, tényleg aláíratunk-e majd egy drága FA-t, hogy szükség is legyen arra a pénzre.
1 évet igazán lehetett volna még adni neki, legalább...Thrasher
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
besz*rok, ha tényleg elengedjük.16 misit spóroltok, ha Revis repül.
most akkor kivel pótoljuk? tavaly lehetett volna közepes áron kezdő CB-t szerezni, ha szerzünk inkább most, úgy, hogy már befizettünk a trade-be, az hatalmas pazarlás.
nem érdekel, hogy 10 milliónál is többet spórolhatunk, most megint csináltunk magunknak egy lyukat a csapatba, miközben nem tom, tényleg aláíratunk-e majd egy drága FA-t, hogy szükség is legyen arra a pénzre.
1 évet igazán lehetett volna még adni neki, legalább...Thrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
besz*rok, ha tényleg elengedjük.most akkor kivel pótoljuk? tavaly lehetett volna közepes áron kezdő CB-t szerezni, ha szerzünk inkább most, úgy, hogy már befizettünk a trade-be, az hatalmas pazarlás.
1 évet igazán lehetett volna még adni neki, legalább...
több mint 10 éve
teljesen megérte nektek a Revis trade.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
hát Bennettet megtartotta a Seattle, nem bíztam benne, hoyg visszajön, de most már tuti.már most furcsán érzem magam amúgy, pedig még csak most lett vége a szezonnak: a pompás megye II-es focijegyzőkönyveknél először "Tampa-Bácsalmást" olvastam, és meglepődtem, de aztán rájöttem, hogy "Tompa" lesz az...
több mint 10 éve
Jogos.Ha Glennon elé raknak egy jó Offense falat, akkor hasznos lehet.
A védelem miatt nem aggódok, mert Smith és Fraizer elég ütős egységet fog összerakni.
Kíváncsi leszek Revis marad-e vagy a paycut áldozata lesz. Tény, hogy azért az összegért, amit lefoglal a költségvetésből, legalább két jó játékost lehetne igazolni.
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
visszavonul elvileg nem?Gyurma Pappamég nem tuti semmi, de nincsenek jó hírek a lábáról.
én nem tudom, hogy akarnék-e megint QB-t húzni.
a védelembe egyedül jó DE-k kellenek, és akkor Lovie TUTI, hogy elit egységet csinál belőle, amivel egy közepes/gyenge QB mellett is meg lehet élni. ideiglenesen meg lehet oldani a posztot Jared Allen-féle veteránokkal is, de akkor is kell draftolni legalább egyet magasan.
inkább húzzuk be McCownt tartaléknak, ha Glennon nagyon felsülne. ezerszer inkább ez legyen, mint mondjuk a Manziel-féle cirkusz.
több mint 10 éve
Ez most honnan?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egyre nagyobb az esélyünk, hogy az 1/7-tel minőségi QB-t húzzunk. Előttünk egyre jobban úgy tűnik, hogy csak a Raiders fog QB-t draftolni. Egy ilyen lehetőséget remélem nem hagy ki az új vezetőség. A többi posztra tudunk alsóbb körökből jó játékosokat hozni, vagy szabadügynök piacról is, de jó QB-t csak draftal van esélyünk szerezni. Nem bántom Glennon-t, mert jól szerepelt, de nem franchise irányító. A kérdés csak az, hogy ki lesz elérhető még? BLAKE BORTLES, TEDDY BRIDGEWATER, vagy JOHNNY MANZIEL?
több mint 10 éve
www.bucsnation.com/free-agency/2014/3/8/5484974/buccaneers-release-davin-josephvisszavonul elvileg nem?
várható volt. Nicks meg Penn elvisznek együtt valami 17 milliót a capből, kíváncsi vagyok, velük mi elsz, vagyishát főleg Nicks-szel.Thrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
www.bucsnation.com/free-agency/2014/3/8/5484974/buccaneers-release-davin-josephvárható volt. Nicks meg Penn elvisznek együtt valami 17 milliót a capből, kíváncsi vagyok, velük mi elsz, vagyishát főleg Nicks-szel.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/10559764/devin-hester-says-back-chicago-bears-next-seasonFőleg, ha Lovie ismét megengedi neki, hogy WR is legyen...
"Hester expressed interest in reuniting with former coach Lovie Smith in Tampa Bay."
nagy kár lenne nem kipróbálni
Thrasher
több mint 10 éve
Buccaneers announce they've agreed to a one-year deal with LB Jonathan Casillas.(Mike Garafolo)
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/10559764/devin-hester-says-back-chicago-bears-next-season"Hester expressed interest in reuniting with former coach Lovie Smith in Tampa Bay."
nagy kár lenne nem kipróbálni
hja és Rainey kapott egy 1 éves szerződést, örülünk, bár persze főleg Martint várom vissza a pályára már
több mint 10 éve
csupi4
263
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
hát ez még rosszabb, mint a fehérigazából ha emberibb számokat használnánk, rögtön sokkal job lenne az egész, ez komolyanvehetetlenül gyerekes
www.bucsnation.com/2014/3/3/5466716/2014-nfl-uniform-changes-bucs-unveil-home-jersey
több mint 10 éve
Szerintem egész jó, bár a nadrágba az a narancs-piros maszat minek kellett? XD
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
ja, arénafoci.tizenéveseknek való design.
a számok meg teljesen érthetetlenek.
így már érthető, miért lett olyan letisztult a logo, illik a stílusba.
nem értem amúgy, miért nincs ezen az egy képen kívül semmi még a hivatalos oldalon se, ez így nem egy nagy bemutató.
több mint 10 éve
szerintem állat 😀 fejlődni kell a korral, a college unik is hasonlóan figyelemfelkeltőek.a sisakon lévő logo lehetne kisebb.
több mint 10 éve
íme az új mez...Végre sikerült az előző mezzel azt a csúnya narancssárgát kiírtani, ami miatt csomó ideig "Yuchaneers"-nek csúfolták a csapatot, erre visszahozzák, mondjuk az még elviselhető. De a kvarc óra betütípus tényleg elrontja az egészet...
nem lenne rossz, ha a számok nem lennének ennyire ótvar rondák. meg túl sok a fehér benne.Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Tényleg kicsit arénás...és a matt fekete sem valami előnyös. Ahogy nézem a kommenteket, úgy csúnya, ahogy van 😀 ráadásul a régi felső szép volt...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀