Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
www.bucsnation.com/2012/11/1/3588170/nfl-reactions-aqib-talib-trade-buccaneers-patriotsBarokkos túlzásba esel, ha így fordítod le ezt a cikket. Jó (túl jó) árat adott BB. Ez legfeljebb azt mutatja, hogy a Pats-nek mennyire fontos volt egy ennyire jó képességű CB megszerzése. Mindkét fél úgy gondolja, hogy számára jó (lehet) ez az üzlet. (Ezért is jött létre.)
mindenki hülyének nézi a Patst, hogy ennyit adtak 😀Thrasher
A két edző kifejezetten jó kapcsolatban van egymással, úgy néz ki, hogy valóban segítettek egymásnak ezzel a trade-del. A Tampa ellenértékért tudott megszabadulni az új edzői felfogásba nem illeszkedő viselkedésű játékosáért, a Pats pedig a legégetőbb hiányát tudja ezzel a lépéssel megszüntetni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Thrasher
1 100
www.bucsnation.com/2012/11/1/3588170/nfl-reactions-aqib-talib-trade-buccaneers-patriotsmindenki hülyének nézi a Patst, hogy ennyit adtak 😀
több mint 12 éve
Csifu
223
Nem is hiszem, hogy ebből kellene megoldani. De eddig nem volt 4. körötök vagy ilyesmi nem? Gyurma PappaEddig is volt minden + egy 7. kör, ebből lett most minden + egy 4.
több mint 12 éve
év végén ingyen ment volna, el van tiltva, és évente kétszer lecsukják.Nem is hiszem, hogy ebből kellene megoldani. De eddig nem volt 4. körötök vagy ilyesmi nem?
kitűnő üzlet ez nekünk.
valszleg nem abból a 4. körös pickből fogjuk megoldani a CB-kérdést, de a semminél sokkal több.Thrasher
több mint 12 éve
Thrasher
1 100
év végén ingyen ment volna, el van tiltva, és évente kétszer lecsukják.kitűnő üzlet ez nekünk.
valszleg nem abból a 4. körös pickből fogjuk megoldani a CB-kérdést, de a semminél sokkal több.
több mint 12 éve
buccaneer
490
Én még így is nevetségesnek találom amit Talibért kapunk.
több mint 12 éve
Thrasher
1 100
Hosszabíthattunk is volna vele. Ha Patsnek jó nekünk mért nem?D11mert ha ők nem igazolnak évente egy eszetlen marhát, és három nyugdíjkorhatárost, hogy aztán jól megmutassák, hogy ők ki tudnak még belőlük hozni valamit, akkor oda a tekintély. :p
mármint nekik ezért jó, nekünk meg egy megbízható (!) #1 CB kéne, az meg ő sose lesz.
na mindegy, amikor bejöttek a kockáztatásai, nagyon bírtam szeretni, de teher volt már csak.
több mint 12 éve
fú, nem gondoltam, hogy valamit még tudunk érte szerezni.QB-t 😀 vagy D Lineba
a Belichick-imagenek kellenek az ilyen balhés játékosok, hadd próbáljon meg embert faragni belőle is, egészségére.
akkor nyilván Barber CB, Black pedig FS, és meg is van, mit húzunk jövőre az első körben.Thrasher
több mint 12 éve
Thrasher
1 100
fú, nem gondoltam, hogy valamit még tudunk érte szerezni.a Belichick-imagenek kellenek az ilyen balhés játékosok, hadd próbáljon meg embert faragni belőle is, egészségére.
akkor nyilván Barber CB, Black pedig FS, és meg is van, mit húzunk jövőre az első körben.
több mint 12 éve
Hosszabíthattunk is volna vele. Ha Patsnek jó nekünk mért nem?
több mint 12 éve
Akkor örülök ha ez jó csere! 😉
több mint 12 éve
így legalább kaptok érte valamit, nyáron úgy is meglépett volna
több mint 12 éve
Most mondanám, hogy meglepődtem, de már nagyon a levegőben volt, hogy megszabadulunk tőle.Mindig csinál valamit, amivel a pályán kívül találja magát. Nem sajnálom, de így még gyengébb lett az amúgy se acélos secondary.
Barbert vissza kell mozgatni CB-nek, Grimm meg mehet FS-nek, úgyis volt már kezdő. Gyengébb nem lesz tőle a secondary.
több mint 12 éve
Csifu
223
Ez csak szerintem szar csere a Bucsnak?BruceIgen. 😊
Idén lejár a szerződése, szerintem nem hosszabbítottak volna vele amúgy sem.
több mint 12 éve
Shame report..Pats adta 2013 4. körTalib trade New England-be... 😮MarioAnaMit adnak érte a Patrióták?Bruce
Tampa adta Talib 2013 7. körBeki
több mint 12 éve
Ez csak szerintem szar csere a Bucsnak?Pats adta 2013 4. körTalib trade New England-be... 😮MarioAnaMit adnak érte a Patrióták?Bruce
Tampa adta Talib 2013 7. körBeki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pats adta 2013 4. körTalib trade New England-be... 😮MarioAnaMit adnak érte a Patrióták?Bruce
Tampa adta Talib 2013 7. kör
több mint 12 éve
Talib trade New England-be... 😮MarioAnaMit adnak érte a Patrióták?
több mint 12 éve
buccaneer
490
A Bucs blogon most olvastam, Wright is megsérült így már az eltiltása előtt sem szerepelhet. Szerintem most jelenthetjük ki , az idei szezonunknak vége. Jó lenne ha lennének minőségi cseréink.
több mint 12 éve
Thrasher
1 100
hát ilyen nincs.Wright csak kicsit húzott fel, Barber CB-be visszarakásával átvészeljük a dolgot, de hogy Nicks is kidől, attól megbolondulok.
rágyúrunk a D-falra: mindenki lesérül
rágyúrunk az O-falra: mindenki lesérül.
végre nagyon jó volt nézni a játékunkat a Vikes ellen, erre nesze
több mint 12 éve
Se G-vel se a CB-vel..D11A hulyeseg nalam nem annyira szerencse kerdese 😊 ezek a serulesek igen...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Se G-vel se a CB-vel..
több mint 12 éve
nincs eddig szerencsetek az OG poszttal iden...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
hmmm... hát azért a liga két elit G-ját IR-re tenni egy idény alatt, nem valami nagy fun azért...Már írták pár hete, hogy a sérülés szezon végéig probléma lesz nála, de azt nem várta senki, hogy IR-re kerül. Lehet, hogy rásérült vagy valami hasonló.CsifuPro Bowl G Carl Nicks is headed to injured reserve with a toe injury.Csifuwtf?Gyurma Pappa