Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerelni soha nem tudott minden másban viszont liga top5 cb még mindig.Ne hazudjunk azért, sosem volt top5 CB coverageban. Jó kis playmaker, Finnegan helyére kis downgrade de nem rossz.
Sima 3kör az kb reális ár érte látva az elvadult cb fizukat...és hajlandó a szerződésmódosításra is...Janek
több mint 12 éve
állítólag hamarosan bejelentik a Samuel tradetStezNa, szuper. Remélem tényleg nem lesz túl drága mulatság. 😊
Music City Miracle
több mint 12 éve
állítólag hamarosan bejelentik a Samuel tradet
több mint 12 éve
Akkor mi már megcsináltuk a dealt már csak nekik kéne 😊
több mint 12 éve
Szerelni soha nem tudott minden másban viszont liga top5 cb még mindig.Olvastam most, hogy hajlandó a szerződésmódosításra, így már más tészta. 😊 Majd akkor Griffin meg Babineaux na meg a LB-k kisegítik, hogy nem kell majd tackle-t csinálnia. 😉 😊
Sima 3kör az kb reális ár érte látva az elvadult cb fizukat...és hajlandó a szerződésmódosításra is...Janek
Egyébként még mikor nem vetődött fel hírként, hogy Asante esetleg ide igazolna, már akkor figyeltem, hogy biztos szóba hozzák velünk, főleg így, hogy lemaradtunk pár CB-ről... 😐
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Szerelni soha nem tudott minden másban viszont liga top5 cb még mindig.Sima 3kör az kb reális ár érte látva az elvadult cb fizukat...és hajlandó a szerződésmódosításra is...
több mint 12 éve
Sokat kell majd neki fizetni, 31 éves, és a tavalyi idényben a tackle-k terén valami borzalmas volt. Jobb mint a semmi, és Én nem azt mondom, hogy rossz, de amennyit az Eagles topicban írtak a fizetésével kapcsolatban, megéri e? Szerintem nem!Ráadásul egy 3. kör. :/ Szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.Pletykálják Asantet hozzátokJanekValóban, egy 3rd round pick-et jósolnak cserébe.Laki
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Pletykálják Asantet hozzátokJanekValóban, egy 3rd round pick-et jósolnak cserébe.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Munchak egyik nyilatkozatából kiderült, nagyon akar egy centert igazolni. Saturday,Wells, Myers volt, van képben. Az első kettő már "elkelt" Myers pedig nem akar eljönni Houstonból, jól érzi ott magát.
több mint 12 éve
Kár, hogy Marion Barber visszavonult, nekünk jó lett volna "faltörőnek" CJ mögé 😛 . Lehetett volna rotálni... Egy más típusú RB. Na mindegy, majd valaki más. Persze előtte, a hiányposztokat kell betömni. 😊
több mint 12 éve
Sajnos nem erősítünk, pedig van még kb 20 misink, amit elkölthetnénk. Biztosan jövőre tartalékolunk. 😀 Nem hiányolom, csak jelzem: Gay Arizonában.NanditoA másik véglet a túlköltekezés.... na de, hogy ennyire nem reagálunk semmire és senkire sem. Nem kell "elkölteni" az összes pénzt, de azért Wimbley meg Hutch megszerzésével úgy gondolják, hogy oké, készen vagyunk várjuk a draftot?! 😐
több mint 12 éve
Sajnos nem erősítünk, pedig van még kb 20 misink, amit elkölthetnénk. Biztosan jövőre tartalékolunk. 😀 Nem hiányolom, csak jelzem: Gay Arizonában.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Miből gondolod, hogy Campbell jobb Vernernél, vagy McCourtynél? Láttad már élesben cornert játszani? Ez a vicc kategória, mint az is, hogy Gay milyen nagyszerű húzás lenne. Innen Finnegan ment el, őt kéne, kellett volna pótolni! Nem Campbellel és nem is Gayjal. Ez a pad alatt, amit korábban mondtam...Nem mondtam, hogy jobb lenne Campbell a másik két CB-nél, de nem lenne GYENGÉBB, valamint senki nem mondta, hogy Gay nagyszerű igazolás lenne, csak a lehetőségeket latolgattuk ki jöhet.Azért írtam ezt a Campbell dolgot mert nagyon nem haladunk előre és semmi fejlődés az igazolások terén. Finnegenről kár beszélni, már lelécelt....egy ideális CB-t kell találni.
És mi a problémád a Tight Endekkel? Ezt azért kifejthetnéd bővebben is, mert mindketten életük eddigi legjobb szezonját futották.
Azért örülök, hogy nem te vagy a Titans GM-je, vagy edzője, bár a mostaniakkal sem sikerül mindig egyetértenem 😀egozo
Nekem semmi bajom a TE-kkel nem is Én írtam a problémát....
Én pedig azért örülök, hogy nem Te vagy a fórum Titans topic GM-je.... 😀 😉 Bebuknánk.... 😀
több mint 12 éve
Jamaal Anderson (DE) a Bengalsban, Avery a Coltshoz szerződött.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Miből gondolod, hogy Campbell jobb Vernernél, vagy McCourtynél? Láttad már élesben cornert játszani? Ez a vicc kategória, mint az is, hogy Gay milyen nagyszerű húzás lenne. Innen Finnegan ment el, őt kéne, kellett volna pótolni! Nem Campbellel és nem is Gayjal. Ez a pad alatt, amit korábban mondtam...Ez kinek ment? Mert két hozzászólás mixe! 😊 A TE rám vonatkozik: sajnálom, nekem nem volt meggyőző a teljesítményük. Cook rendben, de Stevens lehetne jobb is, bőven, Grahamről nem is beszélve. Ennyi, ez a véleményem.
És mi a problémád a Tight Endekkel? Ezt azért kifejthetnéd bővebben is, mert mindketten életük eddigi legjobb szezonját futották.
Azért örülök, hogy nem te vagy a Titans GM-je, vagy edzője, bár a mostaniakkal sem sikerül mindig egyetértenem 😀egozo
Gayről még Pakesz is írt. De azt hol olvastad, vagyis kinél, hogy nagyszerű igazolás lenne? 😛
Music City Miracle
több mint 12 éve
Miből gondolod, hogy Campbell jobb Vernernél, vagy McCourtynél? Láttad már élesben cornert játszani? Ez a vicc kategória, mint az is, hogy Gay milyen nagyszerű húzás lenne. Innen Finnegan ment el, őt kéne, kellett volna pótolni! Nem Campbellel és nem is Gayjal. Ez a pad alatt, amit korábban mondtam...Campbellnek egy IC-je volt tavaly az is egy Postseason meccsen, én sem gondolnám, hogy egy Finnegan kalibert Tommie helyettesíteni tudna mindenképp kell valaki, akár a Draftról 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Miből gondolod, hogy Campbell jobb Vernernél, vagy McCourtynél? Láttad már élesben cornert játszani? Ez a vicc kategória, mint az is, hogy Gay milyen nagyszerű húzás lenne. Innen Finnegan ment el, őt kéne, kellett volna pótolni! Nem Campbellel és nem is Gayjal. Ez a pad alatt, amit korábban mondtam...És mi a problémád a Tight Endekkel? Ezt azért kifejthetnéd bővebben is, mert mindketten életük eddigi legjobb szezonját futották.
Azért örülök, hogy nem te vagy a Titans GM-je, vagy edzője, bár a mostaniakkal sem sikerül mindig egyetértenem 😀
több mint 12 éve
Dreessen Denverben, Saturday a Green Baynél. Wimbley megszerzése után kicsit lelassultunk, jó lenne újra felgyorsulni... :rolleyes:
Music City Miracle
több mint 12 éve
Egy kérdés: Jake Scott-al mi a helyzet nálatok?Én úgy gondolom, hogy távozni fog. 😐 Nem csak Miamiban látnák szívesen. 😊 Maradjon inkább Nashvilleben. 😛
Szívesen látnánk Miamiban. 😊danyly
több mint 12 éve
Egy kérdés: Jake Scott-al mi a helyzet nálatok? Szívesen látnánk Miamiban. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ilyet ne mondjál, mert mindjárt sírva fakadok 😊Kár Porterért, de ez a Gay sem lenne rossz. A TE-jeinkkal nem vagyok túl elégedett, bármelyik új jelöltet elfogadnám. 😊NanditoPorter is Denverben :/LakiMost olvastam én is :/ ... Már azt se bánnám, ha Tommie Cambell játszana CB poszton. 😀 Tudom, hogy ST-ben nagyot alkot, és ott van rá szükség de véleményem szerint nem lenne gyengébb Verner-nél, és McCourthy-nál.
Ezen kívül reménykedhetünk a "maradékban" CB-t illetően, valamint a draft...Pöpec :/
William Gay is járt nálunk... esetleg ő még beeshet, kérdés mennyit kér és mennyit adnának. 😊pakesz
több mint 12 éve
Kár Porterért, de ez a Gay sem lenne rossz. A TE-jeinkkal nem vagyok túl elégedett, bármelyik új jelöltet elfogadnám. 😊Porter is Denverben :/LakiMost olvastam én is :/ ... Már azt se bánnám, ha Tommie Cambell játszana CB poszton. 😀 Tudom, hogy ST-ben nagyot alkot, és ott van rá szükség de véleményem szerint nem lenne gyengébb Verner-nél, és McCourthy-nál.
Ezen kívül reménykedhetünk a "maradékban" CB-t illetően, valamint a draft...Pöpec :/
William Gay is járt nálunk... esetleg ő még beeshet, kérdés mennyit kér és mennyit adnának. 😊pakesz
Music City Miracle
több mint 12 éve
Joel Dressen és Jamaal Anderson is járt nálunk. TE poszton azért nem állunk olyan rosszul, Daniel Graham mondjuk már elég idős, de Cook és Stevens elég jók. Inkább másra kellene összpontosítani. Az biztos, hogy Dressen nagyon jó játékos, ezt nem vitatom. Jamaal Anderson.... megváltoztatom az álláspontomat.Jöjjön Anderson, még az is lehet, hogy Hayes elmegy, nem tudom mi van a szerződésével.