Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Steve Hutchinson korábbi Vikings játékos szerződést kötött a Tennessee Titans-al.
több mint 12 éve
Köszi. Legalább értelme van a dolognak.Free agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”ja, linebackert sosem játszott nálunkLaki
Ahogy nézem itt játszott.
ST player? Vagy miért akarhatjuk?Bazzani
több mint 12 éve
Free agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”ja, linebackert sosem játszott nálunk
Ahogy nézem itt játszott.
ST player? Vagy miért akarhatjuk?Bazzani
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Free agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”Ahogy nézem itt játszott.
ST player? Vagy miért akarhatjuk?
több mint 12 éve
Most olvastam a legfrissebb híreket Manning-ről, hát nagyon úgy tűnik, hogy igen komoly esélyesek lehettek. Amit írtatok a témával kapcsolatban, az érthető, de ha hozzátok kerül, azért nem foglak sajnálni benneteket. Majd fél napot töltött nálatok és azt írják, hogy Bud Adams a karrierje befejeztével is számítana rá a Titans-nél. Végülis Peyton-nak remek emlékei vannak Tennessee-ről még az egyetemi éveiből, van kötődése, úgyhogy ez is a csapatotok mellett szólhat. Az orvosok azt mondják, még nem olyan erős a karja, mint a műtétek előtt (mondjuk mi ebben olyan furcsa?), de szeptember még messze van. Arról nem beszélve, hogy Locker innentől kezdve kitől tanulhatna... pedig azért Hassie sem rossz szvsz.Ha tényleg Nashville-ben köt ki, nekünk mondjuk "vicces" lenne, hogy eddig a Colt-ként szívatott minket, most meg majd Titan-ként tenné ugyanezt... 😉
több mint 12 éve
Ott van még azért Aaron Ross, Eric Wright, elképzelhető, hogy valaki behúzunk...csak Peytonra ne verjük el minden pénzünk 😐LakiEric Wright Tampa-ban.... még egy CB kilőve. :/
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Pro Football Talk has listed the salary cap space that every NFL team has heading into the 2012 NFL free agency period. The Titans have $28.1 million in space according to the report. That is the 9th most in the NFL.Ruston Webster said in his introductory press conference that the Titans were close to $30 million under the cap. This report just confirms that number.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Így pedig megkapjuk a Manning-egyenletet. 😀Manning szerződtetésében van kockázat, de ő egy olyan klasszis, akiért megéri kockáztatni. Ha nem is lesz már elég bátor, de a labdát biztosan oda dobja, ahová akarja. Teljesen nyerő típusú irányító, aki gyengécske védelem mellett is kiemelheti csapatunkat a középszerűségből. A másik, hogy ésszerűen kell szerződtetni, hogy még maradjon pénz a fontos posztok megerősítésére. Nyilván most is mindenki számol, oszt és szoroz a klubházban. 😀NanditoEbben az esetben egozo álláspontja áll hozzám a legközelebb. Amint azt a korábbi hozzászólásaimmal "jeleztem" a Manning dologgal kapcsolatban elég annyit mondanom, hogy "egy fecske nem csinál nyarat". Sok pénzt kifizetnénk érte és nem lehet tudni, de nem jön össze, esetleg megsérül a többi poszt erősítésére meg így elúszna a pénz akkor "nagyon jól" állnánk. A CB sort nem elég egy McCourty-Verner duóval letolni.... Ezt nem részletezem már írtam róla véleményt. 😊pakeszAzért nem gondolom azt, hogy a Manning-vétel azt jelentené, hogy más posztokon egyáltalán nem szerzünk senkit. Van elég pénzünk, s megfelelően struktúrált szerződéssel juthatna másokra is!rezső
több mint 12 éve
Manning szerződtetésében van kockázat, de ő egy olyan klasszis, akiért megéri kockáztatni. Ha nem is lesz már elég bátor, de a labdát biztosan oda dobja, ahová akarja. Teljesen nyerő típusú irányító, aki gyengécske védelem mellett is kiemelheti csapatunkat a középszerűségből. A másik, hogy ésszerűen kell szerződtetni, hogy még maradjon pénz a fontos posztok megerősítésére. Nyilván most is mindenki számol, oszt és szoroz a klubházban. 😀Azért nem gondolom azt, hogy a Manning-vétel azt jelentené, hogy más posztokon egyáltalán nem szerzünk senkit. Van elég pénzünk, s megfelelően struktúrált szerződéssel juthatna másokra is!rezső- Én Adams indokait próbáltam nézni!! Márpedig egy 90x éves ember már nem gondolkodhat abban, hogy ha Lockernek lehetőséget adunk és egy-két év múlva beválik, és akkor majd, ha a védelem is erős lesz körülötte és tapasztalata is meglesz, akkor majd milyen szuper lesz!!!!!!!! z öreg utolésó esélyként tekint Manningre - és innen nézve nem tudom nem megérteni!!!rezsőEbben az esetben egozo álláspontja áll hozzám a legközelebb. Amint azt a korábbi hozzászólásaimmal "jeleztem" a Manning dologgal kapcsolatban elég annyit mondanom, hogy "egy fecske nem csinál nyarat". Sok pénzt kifizetnénk érte és nem lehet tudni, de nem jön össze, esetleg megsérül a többi poszt erősítésére meg így elúszna a pénz akkor "nagyon jól" állnánk. A CB sort nem elég egy McCourty-Verner duóval letolni.... Ezt nem részletezem már írtam róla véleményt. 😊pakesz
Music City Miracle
több mint 12 éve
Azért nem gondolom azt, hogy a Manning-vétel azt jelentené, hogy más posztokon egyáltalán nem szerzünk senkit. Van elég pénzünk, s megfelelően struktúrált szerződéssel juthatna másokra is!Ebben az esetben egozo álláspontja áll hozzám a legközelebb. Amint azt a korábbi hozzászólásaimmal "jeleztem" a Manning dologgal kapcsolatban elég annyit mondanom, hogy "egy fecske nem csinál nyarat". Sok pénzt kifizetnénk érte és nem lehet tudni, de nem jön össze, esetleg megsérül a többi poszt erősítésére meg így elúszna a pénz akkor "nagyon jól" állnánk. A CB sort nem elég egy McCourty-Verner duóval letolni.... Ezt nem részletezem már írtam róla véleményt. 😊pakeszInkább egy közepesnél jobb védelem kellene, mint Manning. Nagy tisztelője vagyok, de félek tőle, hogy nehogy hasonlóan járjunk vele, mint Mossal. Tudom ég és föld a két játékos hozzáállást tekintetében, de senki mégcsak nem is sejti, hogy a sérülés után hogy fog játszani Payton. Ugyanolyan bátor lesz? Ugyanolyan pontos? Ki tudja?- Én Adams indokait próbáltam nézni!! Márpedig egy 90x éves ember már nem gondolkodhat abban, hogy ha Lockernek lehetőséget adunk és egy-két év múlva beválik, és akkor majd, ha a védelem is erős lesz körülötte és tapasztalata is meglesz, akkor majd milyen szuper lesz!!!!!!!! z öreg utolésó esélyként tekint Manningre - és innen nézve nem tudom nem megérteni!!!rezső
Ugynakkor semmi jel nem mutat arra, hogy a secondaryt megerősítenénk. Jó pár éve látjuk, hogy még Finnegannel is gyenge volt a corner squadunk, főleg a mélységét tekintve, nélküle meg egyenesen szánalmas lesz. Draft ide, vagy oda... Ennek és egy ütőképes Dlinenek a megteremtése sokkal fontosabb lenne, mint nagy pénzért egy-két évre idehozni Manninget.
Továbbra is úgy gondolom, hogy meg kellene adni Lockernek az esélyt, egy jó fal mögött, és egy megbízható védelemmel a másik oldalon.egozo
több mint 12 éve
Ebben az esetben egozo álláspontja áll hozzám a legközelebb. Amint azt a korábbi hozzászólásaimmal "jeleztem" a Manning dologgal kapcsolatban elég annyit mondanom, hogy "egy fecske nem csinál nyarat". Sok pénzt kifizetnénk érte és nem lehet tudni, de nem jön össze, esetleg megsérül a többi poszt erősítésére meg így elúszna a pénz akkor "nagyon jól" állnánk. A CB sort nem elég egy McCourty-Verner duóval letolni.... Ezt nem részletezem már írtam róla véleményt. 😊Inkább egy közepesnél jobb védelem kellene, mint Manning. Nagy tisztelője vagyok, de félek tőle, hogy nehogy hasonlóan járjunk vele, mint Mossal. Tudom ég és föld a két játékos hozzáállást tekintetében, de senki mégcsak nem is sejti, hogy a sérülés után hogy fog játszani Payton. Ugyanolyan bátor lesz? Ugyanolyan pontos? Ki tudja?- Én Adams indokait próbáltam nézni!! Márpedig egy 90x éves ember már nem gondolkodhat abban, hogy ha Lockernek lehetőséget adunk és egy-két év múlva beválik, és akkor majd, ha a védelem is erős lesz körülötte és tapasztalata is meglesz, akkor majd milyen szuper lesz!!!!!!!! z öreg utolésó esélyként tekint Manningre - és innen nézve nem tudom nem megérteni!!!rezső
Ugynakkor semmi jel nem mutat arra, hogy a secondaryt megerősítenénk. Jó pár éve látjuk, hogy még Finnegannel is gyenge volt a corner squadunk, főleg a mélységét tekintve, nélküle meg egyenesen szánalmas lesz. Draft ide, vagy oda... Ennek és egy ütőképes Dlinenek a megteremtése sokkal fontosabb lenne, mint nagy pénzért egy-két évre idehozni Manninget.
Továbbra is úgy gondolom, hogy meg kellene adni Lockernek az esélyt, egy jó fal mögött, és egy megbízható védelemmel a másik oldalon.egozo
több mint 12 éve
Inkább egy közepesnél jobb védelem kellene, mint Manning. Nagy tisztelője vagyok, de félek tőle, hogy nehogy hasonlóan járjunk vele, mint Mossal. Tudom ég és föld a két játékos hozzáállást tekintetében, de senki mégcsak nem is sejti, hogy a sérülés után hogy fog játszani Payton. Ugyanolyan bátor lesz? Ugyanolyan pontos? Ki tudja?Teljes mértékben egyetértek, mindenben 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Inkább egy közepesnél jobb védelem kellene, mint Manning. Nagy tisztelője vagyok, de félek tőle, hogy nehogy hasonlóan járjunk vele, mint Mossal. Tudom ég és föld a két játékos hozzáállást tekintetében, de senki mégcsak nem is sejti, hogy a sérülés után hogy fog játszani Payton. Ugyanolyan bátor lesz? Ugyanolyan pontos? Ki tudja?- Én Adams indokait próbáltam nézni!! Márpedig egy 90x éves ember már nem gondolkodhat abban, hogy ha Lockernek lehetőséget adunk és egy-két év múlva beválik, és akkor majd, ha a védelem is erős lesz körülötte és tapasztalata is meglesz, akkor majd milyen szuper lesz!!!!!!!! z öreg utolésó esélyként tekint Manningre - és innen nézve nem tudom nem megérteni!!!
több mint 12 éve
Inkább egy közepesnél jobb védelem kellene, mint Manning. Nagy tisztelője vagyok, de félek tőle, hogy nehogy hasonlóan járjunk vele, mint Mossal. Tudom ég és föld a két játékos hozzáállást tekintetében, de senki mégcsak nem is sejti, hogy a sérülés után hogy fog játszani Payton. Ugyanolyan bátor lesz? Ugyanolyan pontos? Ki tudja?Ugynakkor semmi jel nem mutat arra, hogy a secondaryt megerősítenénk. Jó pár éve látjuk, hogy még Finnegannel is gyenge volt a corner squadunk, főleg a mélységét tekintve, nélküle meg egyenesen szánalmas lesz. Draft ide, vagy oda... Ennek és egy ütőképes Dlinenek a megteremtése sokkal fontosabb lenne, mint nagy pénzért egy-két évre idehozni Manninget.
Továbbra is úgy gondolom, hogy meg kellene adni Lockernek az esélyt, egy jó fal mögött, és egy megbízható védelemmel a másik oldalon.
több mint 12 éve
Manninggel kapcsolatban az jutott még eszembe, hogy teléjesen megértem az öreget!!! Ötven éve tolja a csapatba a pénzt, nem szeretne úgy meghalni, hogy nem nyertünk Super Bowl-t, márpedig én azt hiszem, hogy Peyton adna rá esélyt. Vele a támadósorunk az egyik legjobb lenne a ligában (feltéve, ha úgy játszuik, ahogy tudott korábban, sérülése előtt). Mondjuk persze a védelemre sem ártana egy ki figyelem, hogy legalább átlagos legyen...
több mint 12 éve
Szevasztok!!!Én nem lennék nagyon szomorú, ha Manning nálunk kötne ki, sőt!!!!!!!!!
De azért egy CB, meg egy jó DE és egy támadófalember elkéne az FA-piacról, aztán jöhet a draft!!! Jó dolgok sülhetnek ki ebből én azt érzem!!
több mint 12 éve
Ott van még azért Aaron Ross, Eric Wright, elképzelhető, hogy valaki behúzunk...csak Peytonra ne verjük el minden pénzünk 😐
több mint 12 éve
Finnegan hivatalosan is el. Nem örülök, bár ez igen valószínű volt... Rogers pedig maradt Friscóban. Nem hiszem, hogy szerzünk valami nagy halat, a McCourty-Verner duó kéznél van.RajnaHa csak erre alapozunk elég nagy bajban leszünk ha pl beüt egy sérülés ezen a poszton. Esetleg 2.... :/ Kívánom, hogy ne így legyen és ez a duó nagyot alkosson. 😊
több mint 12 éve
Finnegan hivatalosan is el. Nem örülök, bár ez igen valószínű volt... Rogers pedig maradt Friscóban. Nem hiszem, hogy szerzünk valami nagy halat, a McCourty-Verner duó kéznél van.
több mint 12 éve
Keresitek a Finnegan-pótlékot: Carlos Rogers is near the top of the free-agent list, and he could end up with either the Rams or the Titans.empty taxiRajta kívül is kell még valaki, ha tényleg megy Finnegan. 😊
több mint 12 éve
Mégjobb hír számomra, hogy ő is aláírt. 😛+ Babineaux 😊LakiJó döntés, szerintem jó volt nálunk. A másik három játékos maradása is jó hír, alakulunk!Nandito
több mint 12 éve
Keresitek a Finnegan-pótlékot: Carlos Rogers is near the top of the free-agent list, and he could end up with either the Rams or the Titans.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mi lesz ebből srácok?! 😀 Csak nehogy Manning leigazolása a csapat további "megerősítésének" a kárára menjen 😐 😉pakeszManning sok lóvét elvinne, de az értéke felbecsülhetetlen lehet. 😊
Music City Miracle
több mint 12 éve
+ Babineaux 😊LakiJó döntés, szerintem jó volt nálunk. A másik három játékos maradása is jó hír, alakulunk!
Music City Miracle
több mint 12 éve
+ Babineaux 😊