Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát én is sokallom 😀Britt egy meccses eltiltást kapott, nem fog játszani a nyitó fordulóban. BostonTucatnyi alkalommal kerül szembe a törvénnyel és egy meccs az eredménye. Vicc.DoM
több mint 14 éve
Megvolt a keretszűkítés tőlük elköszöntünk:WR Devin Aguilar, TE Brandon Barden, DT Zach Clayton, G Kyle DeVan, DT Lamar Divens, S Aaron Francisco, TE Cameron Graham, CB Chris Hawkins, G Michael Jasper, WR James Kirkendoll, FB Collin Mooney, C Chris Morris, WR Michael Preston, DE Malcolm Sheppard, S Tracy Wilson, WR DJ Woods.
IR:
DE Dave Ball, DE Leger Douzable, G Ryan Durand, LB Kevin Malast, CB Terrence Wheatley.
Ball, és Douzable elég nagy veszteség... DE tekintetében nem jártunk jól. Ráadásul egy valakit lehet majd aktiválni.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Hé tenessee fanok , kicsi segítséget kérnék , szerintetek milyen a teljesítménye akeem ayers-nek az idei évben? Tc-kben jól muzsikált ? Elmozdithatatlan a kezdő poziciójából?Petikievak01Tavaly jól teljesített, reméljük idén is tuti lesz. A pre meccseket nem láttam, csak statokat nézegettem. Szerintem idén is kezdő lesz, nem tudok helyette mást elképzelni.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Az ex-jaguár Douzablet IRre raktátok.
több mint 14 éve
Hé tenessee fanok , kicsi segítséget kérnék , szerintetek milyen a teljesítménye akeem ayers-nek az idei évben? Tc-kben jól muzsikált ? Elmozdithatatlan a kezdő poziciójából?
több mint 14 éve
Pozitív mérleggel zártuk a pre season-t, de azért nem vagyok nyugodt Locker-t illetően, ettől függetlenül örülök, hogy ő fog kezdeni a Pats ellen.Britt visszatérésével valamivel "könnyebb" dolga lesz. A felkészülési meccsek alapján, de már az előző szezonban is látható volt, hogy Jerry Gray nagyon jó munkát végez. A rosterrel kapcsolatban, remélem a CJ,Ringer,Harper hármas megmarad, plusz Reynaud a visszahordásokhoz nagyon kelleni fog.Sajnos hullámzik Locker teljesítménye, de a padon soha nem lesz meccsrutinja, szóval kezdjen csak. Nem is tudom, a négy futót sokallanám. Lehet, hogy Ringerről, vagy Harperről le kéne mondani...
Sikeres szezont kívánok! 😊 GO TITANS! pakesz
Music City Miracle
több mint 14 éve
Mi azért annyira nem bánjuk. 😊Britt egy meccses eltiltást kapott, nem fog játszani a nyitó fordulóban. BostonTucatnyi alkalommal kerül szembe a törvénnyel és egy meccs az eredménye. Vicc.DoM
Music City Miracle
több mint 14 éve
Britt egy meccses eltiltást kapott, nem fog játszani a nyitó fordulóban. BostonTucatnyi alkalommal kerül szembe a törvénnyel és egy meccs az eredménye. Vicc.
több mint 14 éve
Britt egy meccses eltiltást kapott, nem fog játszani a nyitó fordulóban.
Do your job
több mint 14 éve
Pozitív mérleggel zártuk a pre season-t, de azért nem vagyok nyugodt Locker-t illetően, ettől függetlenül örülök, hogy ő fog kezdeni a Pats ellen.Britt visszatérésével valamivel "könnyebb" dolga lesz. A felkészülési meccsek alapján, de már az előző szezonban is látható volt, hogy Jerry Gray nagyon jó munkát végez. A rosterrel kapcsolatban, remélem a CJ,Ringer,Harper hármas megmarad, plusz Reynaud a visszahordásokhoz nagyon kelleni fog. Sikeres szezont kívánok! 😊 GO TITANS!
több mint 14 éve
VY-nak ennyi idő jutott a Billsben.Cut...
több mint 14 éve
11 játékostól elköszöntünk első körben: QB Nick Stephens, RB Herb Donaldson, TE Joey Haynos, WR Laquinton Evans, WR Chase Deadder, WR Marcus Harris, OL William Vlachos, OL George Bias, OL Jonathan Palmer, S Christian Scott and K William Batson
Mariani IR, Markelle Martin Reserve/PUP.
Jó hír, hogy Britt már a Pats ellen 12-15 snap-ben szerepet kaphat. Sok sikert neki a visszatérésben, és sérülésmentes szezont mindenkinek.
több mint 14 éve
mccarthy Uban is nagy király volt. nem értem a scoutoknak miért nem tetszett...braxa88hát én ott is láttam majd minden meccsét (az utolsó évéből biztosan), de csak a Senior Bowl miatt húztam be a GM játékban is. az NFL-ben egészen más szintet produkál (előnyére).
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
mccarthy Uban is nagy király volt. nem értem a scoutoknak miért nem tetszett...
több mint 14 éve
Marianit nagyon sajnálom, nyílt törése volt, azonnal kórházba szállították és műtötték, többet sajnos még nem tudok, de borzasztó volt látni, egy-két socceres mészárlást leszámítva ez a legdurvább törés amit láttam, aztán ahogy sokkot kapott miután ránézett a bokája maradványaira, borzasztó volt :/ reméljük jól sikerül a rehabilitáció és a jövőben vmikor még visszatér a pályára, de az ilyenek után érzi át az ember, hogy mennyire megérdemlik az összes centet a fizetésükből, jobbulást neki!McCarthy félek, hogy le fog bukni valami cuccal, sztem nem normális mennyire pörög, egy assist tacklenek jobban örül, mint más a SuperBowl győzelemnek, persze ha alapból ekkora állat annak csak örülök 😀 (bár nem tudom a U-n miért nem ezt az arcát mutatta 😛) Wright szintén jó, tudtam én, hogy Lockerrel hosszú távú megoldások lesznek és bár sokan nyavalyogtatok az elsőkörös WR pick után, sajnos/szerencsére beigazolódott a front office döntése a sérülések miatt.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Nagy veszteség Mariani kiesése, főleg, hogy az előszezonban több lehetőséget kapott elkapóként, és nagyon dícsérték. Reynaud-nak Én így biztosra veszem a helyét a rosteren a visszahordás miatt. McCarthy nagyon nyomja, csak így tovább. Wimbley-vel meg nagyon jól jártunk, ilyen DE kell aki így zúz-tör... közel kerül a QB-hez.
több mint 14 éve
Azt tudtuk, hogy a CB-kkel lesznek gondok... Locker alakul, reméljük, ennél még lesz jobb is. Marianit sajnálom, jobbulást neki.
Music City Miracle
több mint 14 éve
A képet nem kellett volna belinkelned....Én az első félidőt néztem, az alapján:
POZITÍVUMOK:
- Védelem, kivéve a CB-ket (talán a DL-t kiemelhetném innen is, Cameron állat volt, de a Cards LT-je erősen segített neki )
- Locker döntéshozatala (a pump fake, a célpontválasztások, futásnál védte magát - csúszott, vagy kifutott)
- Végre nekem tetsző playcalling
- Wright
NEGATÍVUMOK:
- MARIANI vazze !
- Locker pontossága (sokszor az elkapók mentették meg a passzait)
- CB-k ! (Fitz végig 5-6 yardnyival verte őket, csodálom, hogy nem kapott több labdát. Ha nincs folyamatosan nyomás a qb-n, röhögve dobálhat hosszúakat)
- Futójáték = 0 sőt NULLA ez rohadt kevés lesz
több mint 14 éve
Mariani eltörte a bokáját a Cards ellen.
több mint 14 éve
Schefter: Titans CB Jason McCourty signed a five-year, $43 million contract extension, including $20 million in guaranteed money and bonuses.
több mint 14 éve
esti meccset EspnAmerica közvetíti
több mint 14 éve
Britt keményen edz, Shaun Smith-t kitettük a csapatból, jól teljesített nálunk amikor lehetőséget kapott, sok sikert neki a továbbiakban.
több mint 14 éve
Örülök a döntésnek. Sajnálom, szerintem Hassie már öreg. Kemény a sorsolás, nincsenek túlzott elvárásaim, de legalább Locker rutint szerez egy év alatt. Biztosan lesznek nehéz meccsei, de teher alatt nő a pálma. Talán így a futójáték és CJ is ismét több szerepet kap.
Music City Miracle
több mint 14 éve
hát, majd belenő... mondjuk szerintem most még (mondjuk az első 6 meccs; de az is lehet, hogy az egész szezon) Hasselbeck-kel több esélyünk lett volna, de az is igaz, hogy Locker a jövő, tehát az egy év kispados felkészülés után ideje élesben látni, hogy is néz ki...
több mint 14 éve
Locker lesz a kezdő QB a Patriots ellen. Kár lett volna tovább húzni a döntést.