Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért ne olyan hevesen, nem biztos, hogy nálunk köt ki 😕Srácok készítsétek a 84-es mezeiteket: Moss a visszatérésen gondolkodik.Gyorsan rendelek egyet! 😊Hamilkar
Így már nekem nem kell Stevie Johnson. Britt, Washington, Hawkins,DWill , Cookie, Moss az már nem annyira rossz elkapó sor (Mariani) 😛Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Hamilkar
190
Srácok készítsétek a 84-es mezeiteket: Moss a visszatérésen gondolkodik.Gyorsan rendelek egyet! 😊
Így már nekem nem kell Stevie Johnson. Britt, Washington, Hawkins,DWill , Cookie, Moss az már nem annyira rossz elkapó sor (Mariani) 😛Laki
több mint 12 éve
Srácok készítsétek a 84-es mezeiteket: Moss a visszatérésen gondolkodik. Így már nekem nem kell Stevie Johnson. Britt, Washington, Hawkins,DWill , Cookie, Moss az már nem annyira rossz elkapó sor (Mariani) 😛
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Természetesen vele is, csak Stevens már korábban aláírt, a másik kettő meg csak a napokban. 😊Rem jól értem, hogy a szabadügynökök közül Hawkins-szal és Ottóval megegyezett a csapat.Nandito+ Stevensszel 😊Laki
Music City Miracle
több mint 12 éve
Rem jól értem, hogy a szabadügynökök közül Hawkins-szal és Ottóval megegyezett a csapat.Nandito+ Stevensszel 😊
több mint 12 éve
Rem jól értem, hogy a szabadügynökök közül Hawkins-szal és Ottóval megegyezett a csapat.
Music City Miracle
több mint 12 éve
nekem igazság szerint amíg az FA piac nem tisztul addig elég nehéz listáznom, hogy mi is kell a drafton, de én fenntartom, hogy tavaly a védőfalunkat láttam a leginkább súlytalannak.amíg ilyen hírek jönnek mennek addig csak a bizonytalanság lesz úgyis:
http://blogs.tennessean.com/titans/2012/02/10/agent-trip-to-titans-in-the-works-for-stanford-routt/
több mint 12 éve
Biztos mindenkinek van egy elmélete, hogy milyen posztra kellene húzni a drafton vagy FA-t . Már esett is szó itt a topicban posztokról. Én a következő posztokat gondoltam, 1: OG
2: CB
3: S
4: DE
5: OT
6: RB
7: CB 😀
Persze ez a kínálattól függ. 😊
7:
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Már "régi" hír, de nem esett róla itt szó, hogy Ruston Webster az új GM a csapatnál. Korábban a Seahawks-nál volt.Otto aláírta az új szerződését.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Ez a névsor azért nagyon kemény 😐
több mint 12 éve
Info a főoldalról.Teljes jogú szabadügynök (17):
FB Ahmard Hall, WR Donnie Avery, WR Lavelle Hawkins, OT Michael Otto, OL Jake Scott, DE Dave Ball, DE William Hayes, DT Jason Jones, LB Patrick Bailey, LB Barrett Ruud, LB Tim Shaw, CB Cortland Finnegan, S Jordan Babineaux, S Michael Griffin, S Chris Hope, S Anthony Smith, LS Ken Amato
Exkluzív jogú szabadügynök (2):
DT Malcolm Sheppard, OL Fernando Velasco
Music City Miracle
több mint 12 éve
Ez igaz!Curran nehezen játszhatott volna, mivel nem is volt roosteren. Cortland meg egyáltalán nem paraszt, akár marad, akár megy. Borzasztó agresszív, méreteiből adódóan, más nem is lehet, de nem paraszt. Sajnálnám, ha menne, de szerintem nem tudjuk megtartani és Rogers közel sem az a szint...egozonyilván nem, de valaki kell, hiszen a Verner, McCourty dou hát mit ne mondjak, hagy kívánni valót maga után :/Laki
több mint 12 éve
Curran nehezen játszhatott volna, mivel nem is volt roosteren. Cortland meg egyáltalán nem paraszt, akár marad, akár megy. Borzasztó agresszív, méreteiből adódóan, más nem is lehet, de nem paraszt. Sajnálnám, ha menne, de szerintem nem tudjuk megtartani és Rogers közel sem az a szint...egozonyilván nem, de valaki kell, hiszen a Verner, McCourty dou hát mit ne mondjak, hagy kívánni valót maga után :/
több mint 12 éve
Curran nehezen játszhatott volna, mivel nem is volt roosteren. Cortland meg egyáltalán nem paraszt, akár marad, akár megy. Borzasztó agresszív, méreteiből adódóan, más nem is lehet, de nem paraszt. Sajnálnám, ha menne, de szerintem nem tudjuk megtartani és Rogers közel sem az a szint...
több mint 12 éve
Spoon idén nagyon alap volt. Azért 3 ilyen fiatal LB-t meg egyszerre a pályán nem lehetett volna megkockáztatni (Ayers, McCarthy, Curran)Myron Rolle a Steelersben, Rennie Curran a Buccaneersben folytatjaCurran-t én is sajnálom. Kár hogy nem kapott kicsit több lehetőséget. Esetleg Spoonal rotálva...pakesz
utóbbit sajnálom egy kicsit de sok sikert neki a Tampában(ahogy tapasztaltuk már a Tampa szerencsét hoz a kicutolt játékosainknak(Blount) 😛 )Laki
több mint 12 éve
Spoon idén nagyon alap volt. Azért 3 ilyen fiatal LB-t meg egyszerre a pályán nem lehetett volna megkockáztatni (Ayers, McCarthy, Curran)Myron Rolle a Steelersben, Rennie Curran a Buccaneersben folytatjaCurran-t én is sajnálom. Kár hogy nem kapott kicsit több lehetőséget. Esetleg Spoonal rotálva...pakesz
utóbbit sajnálom egy kicsit de sok sikert neki a Tampában(ahogy tapasztaltuk már a Tampa szerencsét hoz a kicutolt játékosainknak(Blount) 😛 )Laki
több mint 12 éve
Myron Rolle a Steelersben, Rennie Curran a Buccaneersben folytatjaCurran-t én is sajnálom. Kár hogy nem kapott kicsit több lehetőséget. Esetleg Spoonal rotálva...
több mint 12 éve
Vagy nekünk kapják fel legjobban a parasztságainkat.Akkor tényleg a Detroit lesz a legparasztabb csapat 😂LakiMeg nem erősített pletykák szerint Bajusz ki fogja vetni a hálóját Cortlandre.DruidSchwartz detto.
Állítólag a Lions elsőszámú célpontja az FA időszakban.Bazzani
A GBnél ugyanez belefér "a játék hevében".
több mint 12 éve
Myron Rolle a Steelersben, Rennie Curran a Buccaneersben folytatjautóbbit sajnálom egy kicsit de sok sikert neki a Tampában(ahogy tapasztaltuk már a Tampa szerencsét hoz a kicutolt játékosainknak(Blount) 😛 )
több mint 12 éve
Akkor tényleg a Detroit lesz a legparasztabb csapat 😂Meg nem erősített pletykák szerint Bajusz ki fogja vetni a hálóját Cortlandre.DruidSchwartz detto.
Állítólag a Lions elsőszámú célpontja az FA időszakban.Bazzani
több mint 12 éve
Meg nem erősített pletykák szerint Bajusz ki fogja vetni a hálóját Cortlandre.DruidSchwartz detto.
Állítólag a Lions elsőszámú célpontja az FA időszakban.
több mint 12 éve
áhh, ez engem elkerült 😊A Rams szereplése kérdéses.... azért írta Hamilkar. 😊Srácok! Kezdjük el gyűjteni a pénzt! Pats - Titans Londonban?? Hátha..HamilkarPats-Rams van idén.
jövőre talán...Laki
"Mivel a St. Louis a saját stadionjára felvett kölcsön miatt papíron nem teheti meg, hogy egyik hazai meccsét Angliában rendezze, így átmenetileg felfüggesztették a jegyeladásokat."pakesz
akkor: Let God, Be God 😊
több mint 12 éve
A Rams szereplése kérdéses.... azért írta Hamilkar. 😊Srácok! Kezdjük el gyűjteni a pénzt! Pats - Titans Londonban?? Hátha..HamilkarPats-Rams van idén.
jövőre talán...Laki
"Mivel a St. Louis a saját stadionjára felvett kölcsön miatt papíron nem teheti meg, hogy egyik hazai meccsét Angliában rendezze, így átmenetileg felfüggesztették a jegyeladásokat."
több mint 12 éve
Srácok! Kezdjük el gyűjteni a pénzt! Pats - Titans Londonban?? Hátha..HamilkarPats-Rams van idén.
jövőre talán...
több mint 12 éve
Hamilkar
190
Srácok! Kezdjük el gyűjteni a pénzt! Pats - Titans Londonban?? Hátha..