Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Állítólag Mason mellett Jerrico Cotchery után is érdeklődünk WR vonalon.DruidSzerintem egyik sem kéne, viszont, ha Britt megkapja a kemény munkával kiérdemelt büntetését, akkor egy igazi WR kellene, aki nem levezetni jönne ide, mint az említettek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ayers edz az első csapattal McRath helyett.Naaa ők jöhetnek! Nem bánnám😊))
Kenny Britt (hamstring),
Damian Williams (borda)
Joe Hills (térd),
Michael Roos (hát),
Sen’Derrick Marks (váll)
Robert Johnson (hamstring)
nem edzettek pénteken.
Állítólag Mason mellett Jerrico Cotchery után is érdeklődünk WR vonalon.Druid
több mint 13 éve
gsn
3 548
Azt csinálja, de Reinfeldt is keménykedik. 😊Cortland Finnegan otthagyta a TC-t, állítólag szerződéssel kapcsolatos vita (az idei az utolsó éve).gsnSzép lesz, ha ő is holdoutol - más se hiányoznarezső
Clayton: "GM Mike Reinfeldt won't negotiate with Finnegan or Chris Johnson until they report back to camp."
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Cortland Finnegan otthagyta a TC-t, állítólag szerződéssel kapcsolatos vita (az idei az utolsó éve).gsnSzép lesz, ha ő is holdoutol - más se hiányozna
több mint 13 éve
Íme a lányom, bár itt kissé meg van illetődve, hogy ilyen internetsztár lesz belőle 😀gyönyörű 😊
Druid
több mint 13 éve
gsn
3 548
Cortland Finnegan otthagyta a TC-t, állítólag szerződéssel kapcsolatos vita (az idei az utolsó éve).
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
szaba
10 551
Íme a lányom, bár itt kissé meg van illetődve, hogy ilyen internetsztár lesz belőle 😀Menő 😊
Druid
több mint 13 éve
Druid
602
Íme a lányom, bár itt kissé meg van illetődve, hogy ilyen internetsztár lesz belőle 😀több mint 13 éve
Druid
602
Ayers edz az első csapattal McRath helyett. Kenny Britt (hamstring),
Damian Williams (borda)
Joe Hills (térd),
Michael Roos (hát),
Sen’Derrick Marks (váll)
Robert Johnson (hamstring)
nem edzettek pénteken.
Állítólag Mason mellett Jerrico Cotchery után is érdeklődünk WR vonalon.
több mint 13 éve
Jordan Babineaux safetyt igazoltuk.egozoAkkor ez HOPEá lesz. 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Jordan Babineaux safetyt igazoltuk.
több mint 13 éve
Thornton visszavonult. Scaife meg asszem a bengalshoz igazolt, egyik sem ütött szíven.
több mint 13 éve
Leigazoltuk Frank Walkert - ha átmegy a fizikai teszten. Hát ilyen játékosokra nincs szükségünk a secondaryben. Bár ne lenne igazam....
több mint 13 éve
Sziasztok! Visszatértem a fórumozók közé! Mi újság itt?NOrbyyyyyminden szép és jó! ahogy mindig 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Visszatértem a fórumozók közé! Mi újság itt?
több mint 13 éve
Ja, szívünket-lelkünket 😀Már odaadtuk Youngot 😀Meg Babint és Washburnt is, nem? 😀Deny
Egyébként a Titans egyik szakértője vetette fel John Glenn, de most nézem már nincs fenn a twittwrén.egozo
több mint 13 éve
Már odaadtuk Youngot 😀Meg Babint és Washburnt is, nem? 😀
Egyébként a Titans egyik szakértője vetette fel John Glenn, de most nézem már nincs fenn a twittwrén.egozo
több mint 13 éve
Már odaadtuk Youngot 😀Egyébként a Titans egyik szakértője vetette fel John Glenn, de most nézem már nincs fenn a twittwrén.
több mint 13 éve
Akkor itt is kérdezem, honnan jön ez az Asante Samuel csere dolog, vagyis az alapja?Most olvastam, hogy Mouton megsérült, állítólag egész szezonra. Ez mondjuk nem nagy veszteség, de egyel kevesebb CB így is, meg a ST-nem is tagja volt.A cornerek környékén megint semmi mozgás, ez megint gondot fog okozni 😕egozoHa jobban megnézzük sehol sincs mozgás nálunk, legfeljebb egy-egy poszton, de az is hiánypótlás, nem erősítés, legalábbis szerintem - ez nem lesz így jórezső
Szerk:Asante Samuelt emlegetik...egozo
Mert érdekes módon Nnamdi megszerzése után pár óráig pár Eagles-ös újságíró felvetette, de azóta említve sincs, már a rajongók körében sem. De egyébként játszhatunk gondolattal, szerinted mit adna Tennessee érte?
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy Mouton megsérült, állítólag egész szezonra. Ez mondjuk nem nagy veszteség, de egyel kevesebb CB így is, meg a ST-nem is tagja volt.A cornerek környékén megint semmi mozgás, ez megint gondot fog okozni 😕egozoHa jobban megnézzük sehol sincs mozgás nálunk, legfeljebb egy-egy poszton, de az is hiánypótlás, nem erősítés, legalábbis szerintem - ez nem lesz így jórezső
Szerk:Asante Samuelt emlegetik...
több mint 13 éve
A cornerek környékén megint semmi mozgás, ez megint gondot fog okozni 😕egozoHa jobban megnézzük sehol sincs mozgás nálunk, legfeljebb egy-egy poszton, de az is hiánypótlás, nem erősítés, legalábbis szerintem - ez nem lesz így jó
több mint 13 éve
A cornerek környékén megint semmi mozgás, ez megint gondot fog okozni 😕
több mint 13 éve
Ford mellett Ball is marad még egy évet, így csak Babin ment el a DE-k közül, ami kifejezetten jó hír. Hall szintén újabb egy évre leszerződött, aminek én szintén örülök, bár az utóbbi időszakban nem úgy ment neki a játék, ahogy azt korábban megszoktukrezsőAhmard Hall az örök kedvenc...Örülök 😊
több mint 13 éve
Ford mellett Ball is marad még egy évet, így csak Babin ment el a DE-k közül, ami kifejezetten jó hír. Hall szintén újabb egy évre leszerződött, aminek én szintén örülök, bár az utóbbi időszakban nem úgy ment neki a játék, ahogy azt korábban megszoktuk