Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Jacob Ford marad, aláírt egy évre.
több mint 13 éve
Moss visszavonult.egozoThank God.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Moss visszavonult.
több mint 13 éve
KösziNem is hiszem el, még a végén beindul valami? Két remek igazolás. Bár én még ezt a Graham igazolást sehol nem találtam. Edwards meg legfeljebb akkor kéne szerintem, ha Brittet leültetik.Itt tucc keresni igazolásokat, csapatra szűrve is.ulpianus
Szerk:most olvasom, tényleg leigazoltuk, úgy tűnik 8,5millióért.egozo
több mint 13 éve
Nem is hiszem el, még a végén beindul valami? Két remek igazolás. Bár én még ezt a Graham igazolást sehol nem találtam. Edwards meg legfeljebb akkor kéne szerintem, ha Brittet leültetik.Itt tucc keresni igazolásokat, csapatra szűrve is.
Szerk:most olvasom, tényleg leigazoltuk, úgy tűnik 8,5millióért.egozo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem is hiszem el, még a végén beindul valami? Két remek igazolás. Bár én még ezt a Graham igazolást sehol nem találtam. Edwards meg legfeljebb akkor kéne szerintem, ha Brittet leültetik.Szerk:most olvasom, tényleg leigazoltuk, úgy tűnik 8,5millióért.
több mint 13 éve
Braylon Edwards különben valószínüleg érdekel minket bár a tavalyi cirka 200 dropja után inkább offolnám.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én személy szerint mind Grahamnek mind Ruudnak nagyon örülök.
több mint 13 éve
Daniel Graham agrees to 3-year deal with Titans
több mint 13 éve
Nekem Barett Ruud mindenképpen az első pozitív dolog az idei offszezonban. Nagyon örülök neki, és kezdem elhinni, hogy vannak Tennesseeben akik nem teljesen nyomik a focihoz. Ugyan drágább volt, mint amennyit Tulloch kapott az oroszlánoknál - 1év 4 millió - de eléggé ismerem mindkettőjük játékát ahhoz, hogy lássam a különbséget. Ruud jóval szolidabb játékos. Senkit ne tévesszen meg Tulloch tavalyi sok szerelése, azért nem volt olyan jó szezonja. Amióta Bulluck és Thornton nem játszott mellette, az LB sor egy nulla volt, és ez nagymértékben az MLB-n múlik. Ráadásul nagyon lassú, és nem vezére a védelemnek, sajnos. Nem hiába nem volt pályán korábban, a két LB-s felállásoknál, pedig ez szokatlan egy MLB-től. Ruudtől azt várom, hogy végre ismét legyen arca a védelmünknek. Graham a Denver TEje járt nálunk körülnézni. Talán nem lenne rossz.
több mint 13 éve
Tenn writer RT @jwyattsports: Tulloch had been waiting for long-term deal for a while,has to be disappointed to be in another 1-yr situation
több mint 13 éve
Szerintem is van a CBAnak valami pontja amit nem tudunk és jövőre megkapja a maga gigaszerződését.Ötletem sincs.DoMJött helyére Ruud a Bucstól.Te mire tippelsz?
Az mindenestre nagyon meglepő, hogy Tulloch csak egy évre szerződött, és komolyan megkérdőjelezi az értékét a piacon (vajon mi lehetett vele a gond, hogy ennyire nem volt normális érdeklődés érte?). :rolleyes:DoM
Mert Tulloch kurva jó játékos,jobb mint némelyek akik gigaszerződést kaptak.Bazzani
több mint 13 éve
Elég sokan kaptak egy éves szerződést idén, van valami a háttérbe, amiről nem tudunk.
több mint 13 éve
Ötletem sincs.Te mire tippelsz?Tulloch elment a Lionshoz, ami nem túl jó hír, pláne ha figyelembe vesszük, hogy egy évre írt csak alá, 3,35 millióért - kérdezném hallkan, hogy ennyit nem ért meg nekünk???????Jött helyére Ruud a Bucstól.
Harris legalább maradt - ez is valamirezső
Az mindenestre nagyon meglepő, hogy Tulloch csak egy évre szerződött, és komolyan megkérdőjelezi az értékét a piacon (vajon mi lehetett vele a gond, hogy ennyire nem volt normális érdeklődés érte?). :rolleyes:DoM
Mert Tulloch kurva jó játékos,jobb mint némelyek akik gigaszerződést kaptak.Bazzani
több mint 13 éve
Te mire tippelsz?Tulloch elment a Lionshoz, ami nem túl jó hír, pláne ha figyelembe vesszük, hogy egy évre írt csak alá, 3,35 millióért - kérdezném hallkan, hogy ennyit nem ért meg nekünk???????Jött helyére Ruud a Bucstól.
Mert Tulloch kurva jó játékos,jobb mint némelyek akik gigaszerződést kaptak.
több mint 13 éve
Tulloch elment a Lionshoz, ami nem túl jó hír, pláne ha figyelembe vesszük, hogy egy évre írt csak alá, 3,35 millióért - kérdezném hallkan, hogy ennyit nem ért meg nekünk???????Jött helyére Ruud a Bucstól.
Az mindenestre nagyon meglepő, hogy Tulloch csak egy évre szerződött, és komolyan megkérdőjelezi az értékét a piacon (vajon mi lehetett vele a gond, hogy ennyire nem volt normális érdeklődés érte?). :rolleyes:
több mint 13 éve
Tulloch elment a Lionshoz, ami nem túl jó hír, pláne ha figyelembe vesszük, hogy egy évre írt csak alá, 3,35 millióért - kérdezném hallkan, hogy ennyit nem ért meg nekünk???????Harris legalább maradt - ez is valami
több mint 13 éve
Hassi helyett én se bántam,ha McNabb jön. Meg ez a 3 év ennyi pénzért... VY maradt volna, minden másképp alakulna, viszont itt ez a szokásos VOLNA. Ebből kell "táplálkozni" ami van, és remélem lesz még valami nagy fogás. LB sort erősíteni kellene, na de ez már lerágott csont. Go Titans! 😊 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Leigazolt a Titansbe Shaun Smith DT.Ő egy jó játékos. Nem ismeri szinte senki, de attól jó. Vagyis nem volt nagy szám 4-3ban.
Tavaly a Chiefsben mint 3-4es DE kiszorította Tyson Jacksont is, és tényleg jól játszott.
Futás ellen hasznos leginkább. Bár nem lassú, például volt ő FB egyszer egyszer, és blokkolt szépen, még egy TD-t is futott (power runt természetesen Goal line szituban). Végig hajt, még NTként is használható volt pár snap erejéig. Nem sztár, de nálunk olcsón játszott (egy év/600k$ vagy 580?) de tripla ennyiért sem kapsz jobbat. Most nyilván többet kér, és 4-3 van megint. De sztem nagyon hasznos játékos, ha rotáció lesz, rá abban is lehet számítani. Nem fiatal (29), de van még 4-5 jó éve.
Én biztos keresni fogom Titans meccseken. Lehet nagyon jól jártok vele.
Itt a TD futása (Smith mint mondtam, végig hajt, nem áll le, ez is jól látható):
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81c7ae5f
több mint 13 éve
Csak a 2 évvel ezelőtti térdsérüléséből indulok ki.
több mint 13 éve
Még csak véletlenül sem írom le, nem is erről szólt amit írtam. De... az egyetemet azért ne tévesszük össze a profikkal. VY - számtalan hibája ellenére - igazi vezér volt, aki fel tudta dobni a többieket, ha pályára került. Ez adottság, nem lehet sok edzéssel kifejleszteni, mint azt, hogy jól fogja valaki a labdát. Ezért tudott két esetben is egy szinte nullásnak induló idényből kihozni valamit. Sajnos ezt nálunk nem becsülték. Lockerről még nem tudjuk mi van benne a profik között, és ha Hassi hozza magát, akkor egy darabig nem is fogjuk tudni. Egyébként írd már le nekem azt a nagyon sok sérülést...Egyetemen meg Ő sem volt sérülős szerintem, de az NFL ebben is teljesen más. 😉Lockerrel egy 2. VY-t szereztünk annyi különbséggel, hogy ő fehér.VY to PhillyMost még kevesen érzik így, de nagy veszteség VY. Mindenki tudja, hogy ez a Vinni gyerek nagy kedvencem, de ettől függetlenül is fogalmam nincs ki fog minket ezt követően kiráncigálni a slamasztikából.egozo
2 dual threat QB egy csapatban ...Druid
-40 ydon 4.60-at fut a srác, Young 4.58 volt
-Young nagyon sok sérüléssel bajlódott Locker Colleggeban alig volt sérült
-egész pontosan tud dobni a zsebből és ha kell nagyon jól látja át mikor, hol van rés a LB között és mg tud indulni olyan VYosan.
Ne írjuk le előre a srácot.Laki
több mint 13 éve
Lockerrel egy 2. VY-t szereztünk annyi különbséggel, hogy ő fehér.VY to PhillyMost még kevesen érzik így, de nagy veszteség VY. Mindenki tudja, hogy ez a Vinni gyerek nagy kedvencem, de ettől függetlenül is fogalmam nincs ki fog minket ezt követően kiráncigálni a slamasztikából.egozo
-40 ydon 4.60-at fut a srác, Young 4.58 volt
-Young nagyon sok sérüléssel bajlódott Locker Colleggeban alig volt sérült
-egész pontosan tud dobni a zsebből és ha kell nagyon jól látja át mikor, hol van rés a LB között és mg tud indulni olyan VYosan.
Ne írjuk le előre a srácot.
több mint 13 éve
VY to PhillyMost még kevesen érzik így, de nagy veszteség VY. Mindenki tudja, hogy ez a Vinni gyerek nagy kedvencem, de ettől függetlenül is fogalmam nincs ki fog minket ezt követően kiráncigálni a slamasztikából. Jó lenne ha a két új fiúból - ha Hassire is használhatom ezt a kifejezést - legalább az egyik alkalmas lenne rá. Mindenesetre VY-nek nagyon sok sikert kívánok máshol, ahol a miénknél hozzáértőbb vezetés ki tudja belőle hozni az egyenletesen jó játékot, mert tehetsége és vezetői kvalitása megvan hozzá.
Más téma:Védő fal - Brown a tavalyi idényben egyáltalán nem nyújtott jó teljesítményt, és Babin is csak az idény első felében. Ettől függetlenül, megint úgy nem szerződtettük újra őket, hogy elképzelés sincs róla, kivel fogjuk őket helyettesíteni. A két-három éve még ligaszerte rettegett védőfalunknak a nyomai sincsenek meg, és még csak kezdetei sincsenek egy új kemény falnak. A secondery így megint ki lesz szolgáltatva, főleg úgy, hogy LB sorunk sincs...
több mint 13 éve
Druid
602
Training Camp időbeosztás:Sunday, July 31 6:30 pm
Monday, Aug. 1 3:00 pm
Tuesday, Aug. 2 6:30 pm
Wednesday, Aug. 3 3:00 pm
Thursday, Aug. 4 6:15 pm
Friday, Aug. 5 3:15 pm
Saturday, Aug. 6 2:00 pm At LP Field
Sunday, Aug. 7 OFF DAY
Monday, Aug. 8 3:00 pm